سلام
میشه یه لیست از بهترین و جدیدترین تبلتهای بازار بدون محدودیت قیمت که امکان مکالمه هم داشته باشه رو اعلام کنید فقط حتما امکان مکالمه داشته باشن سایز هم از 7 اینچ به بالا
Printable View
سلام
میشه یه لیست از بهترین و جدیدترین تبلتهای بازار بدون محدودیت قیمت که امکان مکالمه هم داشته باشه رو اعلام کنید فقط حتما امکان مکالمه داشته باشن سایز هم از 7 اینچ به بالا
1- Samsung Galaxy Note 10.1 N8000نقل قول:
2- Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition
3- ASUS PadFone Infinity 2 - 32GB
سلام
اقا زیر 1 تومن بهترین تبلت های موجود بازار چی هست؟
هدف اصلی = بازی ، سیم کارت هم بخوره.
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T211 - 16GB احتمالاً بهترین انتخاب هست.نقل قول:
8.3 LG G Pad بهترین انتخاب بود تا زمانی که شما از تبلت انتظار سیمکارت خورد بودن رو نداشته باشید.
الان اینا بهترین تبلتهای بازار هستننقل قول:
شاید بهترین نباشند، اما شما گفتید امکان مکالمه داشته باشند.نقل قول:
lenovo a3000 از لحاظ سخت افزاری از این بهتره ، قیمتشم خیلی کمتر و همینطورنقل قول:Samsung Galaxy Tab 3 8.0 16GB SM-T311
قدرت سخت افزار فقط به تعداد هسته نیست. بازی هایی مثل GTA ُSan، رو به راحتی اجرا نمی کنه.نقل قول:
بنظر من Galaxy Tab 3 8.0 16GB SM-T311 باتوجه به قیمت و امکانات اصلا بصرفه نیست یا مدل پایین تر T211 رو بگیرید یا بالاتر (not 8)
پردازنده گرافیکیSamsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T211 چیه؟
دوستان حول حوش 1 تومن تبلت 8 اینچ به بالا که بیشتر مخصوص وبگردی و بعد فیلم و آخر بازی چی پیشنهاد میدید؟
بی شک LG G Pad 8.3.نقل قول:
بهترین انتخاب و از هر لحاظ عالی.
LG G Pad 8.3نقل قول:
سخت افزار قوی
اندازه مناسب هم برای فیلم دیدن و هم برای بازی کردن و همینطور وب گردی
دوربین خوب
امکانات نرم افزاری و رابط کاربری خوب
صفحه نمایش عالی
و در یک کلام بی رقیب در رنج خودش
عدم وجود درگاه سیمکارت و نبود gprs
بچه ها درود دوباره
من چه تبلتی بجز asus میتونم با این مشخصات بگیرم :
9.4 اینچ به بالا ، رزولوشن حداقل فول اچ دی ، صفحه gps , wifi , ips , مموری خور ، usb .
البته خودم فکر کنم بجز سونی و ایپد نمیشه ولی خواستم نظر شما رو هم بدونم.
پیشاپیش سپاس
حداکثر بودجتون رو مشخص می کردید، بهتر بود.نقل قول:
در تبلت های سونی، با توجه به انتظارهایی که از تبلت دارید، تو رنج 1.900 Xperia Z انتخاب خوبیه. در این برند، Z2 هم قرار بیاد که
ارزش صبر کردن رو داره.
در برند سامسونگ، تبلت های زیادی هست که انتظارات شما رو برطرف میکنه که خیلی های اون، هنوز به بازار عرضه نشده. در حال حاضر
در این برند، Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition باقیمت 1.900 موجوده و Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G که هنوز عرضه نشده.
تو برند اپل، تبلت هایی دقت رتینا ( 326 پیکسل در هر اینچ اگه اشتباه نکنم ) هست که عدد بسیار عالییست اما خبر بد اینجاست که هیچ یک
از تبلت های جدید این برند، از شیار کارت حافظه پشتیبانی نمی کنند و یا به عبارت دیگر، تمام نیاز های شما رو برطرف نمی کنند.
من به شما پیشنهاد می کنم کمی صبر کنید، تبلت های خوبی داره عرضه میشه. مثل Z2 یا Note Pro 12.2.
تشکر از راهنماییتون.فکر کنم باید صبر کنم چون الان خیلی انتخاب هام محدوده ولی چند ماه دیگه احتمالا که سر وکله 12 اینچی ها دربیاد 10 اینچی همین ال جی هم دربیاد.نقل قول:
بحداکثر بودجتون رو مشخص می کردید، بهتر بود.
در تبلت های سونی، با توجه به انتظارهایی که از تبلت دارید، تو رنج 1.900 Xperia Z انتخاب خوبیه. در این برند، Z2 هم قرار بیاد که
ارزش صبر کردن رو داره.
در برند سامسونگ، تبلت های زیادی هست که انتظارات شما رو برطرف میکنه که خیلی های اون، هنوز به بازار عرضه نشده. در حال حاضر
در این برند، Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition باقیمت 1.900 موجوده و Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G که هنوز عرضه نشده.
تو برند اپل، تبلت هایی دقت رتینا ( 326 پیکسل در هر اینچ اگه اشتباه نکنم ) هست که عدد بسیار عالییست اما خبر بد اینجاست که هیچ یک
از تبلت های جدید این برند، از شیار کارت حافظه پشتیبانی نمی کنند و یا به عبارت دیگر، تمام نیاز های شما رو برطرف نمی کنند.
من به شما پیشنهاد می کنم کمی صبر کنید، تبلت های خوبی داره عرضه میشه. مثل Z2 یا Note Pro 12.2.
تازه تبلت Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 هم به تازگی وارد بازار بعضی کشور ها شده. سیم کارت هم میخوره و شنیدم قیمتش 400 دلاره!! اندروید 4.4 داره + چیپست s800 / دوربین 8 مگاپیکسلی و تراکم پیکسلی 350!
البته قیمت مدل وای فای باید $400 باشه
الان تو بازار چه تبلتی رنج قیمت اش به دلار همین هست؟ می خوام ببنیم وقتی باید حدودا به تومن چند میشهنقل قول:
الان Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 3G WiFi 16go حدود 500 دلار هست ( 484$ )نقل قول:
کد:https://www.google.com/shopping/product/9610674853907641996?q=samsung+galaxy+note+3+10.1&espv=210&es_sm=122&biw=1280&bih=637&sa=X&ei=BswpU_HiJ4rCtQbe0IDoBA&ved=0CKEDEPMCMBE
پس حدود 1تا 1200 باید باشه که خوبهنقل قول:
ولی من تاجایی که دیدم سیمکارت نمی خورن که نمی صرفه
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_pro_8_4-5946.php
دوست عزیز ایشون گفتن Galaxy note 10.1 که سیم کارت خور هستن!!!نقل قول:
این لینکی که شما گذاشتین مال galaxy tab pro هست:n26:
یبار دیگه چندپست قبل رو باهم بخون موضوع بحث بیاد دستت :n06:نقل قول:
نقل قول:ممنون از راهنماییتون فقط یک مشکل بزرگ سیم کارت نخوردن با همون شرایط قبلی و سیم کارت خور که بشه از اینترن استفاده کرد رو معرفی کنید ممنون میشم.نقل قول:
در این رنج، Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T211 - 16GB تبلت خوبی هست و سیمکارت می خوره. فقط باید بگم که هیچی نداره.نقل قول:
نکات + و - Tab 3 7.0 نسبت LG G Pad 8.3.
+
1- سیمکارت خور بودن
2- امکان مکالمه
-
3- پردازنده ضعیف تر
4- کیفیت دوربین پایین
5- کیفیت صفحه نمایش پایین
6- کیفیت ساخت پایین
7- تراکم پیکسلی پایین
نکات + و - LG G Pad 8.3 نسبت به Tab 3 7.0
+
1- صفحه نمایش با کیفیت و زاویه دید بالا نسبت به Tab
2- پردازنده قدرتمند چهار هسته ای
3- دوربین بهتر
4- طراحی خوب و خوش ساخت و زیبا
5- وجود کاور مغناطیسی
6- وجود مادون قرمز (اینفرارد)
-
7- عدم پشتیبانی از سیمکارت
آیا ارزش دارد بخاطر عدم پشتیبانی از سیمکارت، این همه نکات + و ارزنده رو از دست بدهید؟
++
در این رنج، تبلت های سیمکارت خورد دیگری هم وجود دارد.
مثل Lenovo Yoga Tablet 10 و Huawei MediaPad 10 Link - 16GB که هیچ از آن ها ارزش خرید چندانی ندارند.
می رسیم به Fujitsu Stylistic M532، که از سیمکارت هم پشتیبانی می کند. ( 3G )
تنها نکته منفی، کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید آن است.
نکات +
1- دارا بودن استاندار نظامی STD-810G
2- سخت افزار قدرتمند با کارت گرافیک Tegra 3
3- دوربین خوب
4- حافظه داخلی بالا
5- کیفیت ساخت عالی
6- دوربین مکالمه تصویری خوب
نکات -
7- کیفیت صفحه نمایش متوسط
G Pad وای فای داره میتونی تو خونه (یا جاهای که وای فای داره از اینترنت استفاده کنی البته این تو ایران نادره :دي)نقل قول:
اگه gprs داشته باشه همه جا اینترنت داری.
@GOLDFINCH: این مدل ساپورتش چطوره؟نقل قول:
می رسیم به Fujitsu Stylistic M532، که از سیمکارت هم پشتیبانی می کند.
@Iloveu-ALL (:دی) : زیاد جالب نیست. الان اندروید 4.1 اومده براش، باید ببریم شرکت بهین (خیابون سهروردیش شمالی) آپدیت کنه چون برای خاورمیانهنقل قول:
@GOLDFINCH: این مدل ساپورتش چطوره؟
نیومده.
شرکت بهین اعلام کرده بود بعد عید، آپدیت 4.4 هم براش عرضه میشه که من بعید می دونم.
کد:http://www.behin.net/fa/shop/detail955/Stylistic-M532/
یه سوال ،
در کلSamsung Galaxy Tab 3 8.0 بهتره یا asus padfone mini ؟
ممنون میشم نقاط ضعف و قوتشونو بررسی کنین ، تو اجرای گیم کدوم بهتره؟
ممنون
قطعاً ASUS PadFone mini بهتره.نقل قول:
نکات + و - ASUS PadFone mini نسبت Tab 3:
+
1- پردازنده اسنپدراگون چهار هسته ای
2- کیفیت صفحه نمایش بهتر
3- کیفیت ساخت بالاتر
-
4- ساپورت نرم افزاری ضعیف
5- رابط کاربری ساده اندروید ( برای Tab تاچ ویز هست که حرف نداره )
سلام. دوستان می خواستم بدونم به نظرتون بهترین تبلت ها با سایز 10 و 9.7 اینچ زیر قیمت یک میلیون چه گزینه هایی هستند؟
نیازی به سیم کارت خور بودن نیست. برای بچه قرار هست گرفته بشه. :)
بنظرم LG G Pad 8.3 بگیر برا بچه زیاد بزرگ و سنگین نیست. کوچیک هم نیست، سایز متوسط ... سبک هم هستنقل قول:
خوبی ها و بدی هاش:
سخت افزار قوی
اندازه مناسب هم برای فیلم دیدن و هم برای بازی کردن و همینطور وب گردی
دوربین خوب
امکانات نرم افزاری و رابط کاربری خوب
صفحه نمایش عالی
عملکرد خوب باطری
و در یک کلام بی رقیب در رنج خودش
عدم وجود درگاه سیمکارت و نبود gprs
اون مورد آخر هم که شما باهاش مشکلی نداری پس آیده آل ترین انتخاب شما همینه
سلام
بهترین تبلت تو رنج 700 تا 800 چیه؟
1. سیمکارت خور
2. پردازنده حداقل 2 هسته ای
3. دوربین خوب
4. آندروید 4 به بالا
5. 7 اینچ
6. حافظه داخلی حداقل 8 گیگ
7. کیفیت خوب صفحه نمایش و مناسب برای بازی
ممنون
سلام با این خواسته های شما بهترین تبلت ASUS Fonepad 7 ME372 هست که قابلیت مکالمه هم داره... فقط کیفیت صفحه نمایشش خوب نیست ... متوسطه ولی بقیه خواسته هاتون رو برآورده میکنهنقل قول:
برای بازی هم عالیه ... اندرویدش هم 4.2
بدنه خوبی نداره / باطریش هم بدک نیست
بنظرمن دوستانی که می خوان تا 1 تومن تبلت سیمکارت خور بخرن به هیچی بجز not 8 فکر نکنند .سخت افزار قابل قبول تری نسبت به دیگر محصولات بخصوص خود سامسونگ داره و هم از تبلت های بدون اسم و رسم (حتی اسیوز) کیفتی بهتری داره
واقعا هم خوش دست و زیباست.
دیگه دوره تبلت هایی که از هرطرف 2 سانتیمتر حاشیه دارن گذشته و اصلا زیبا بنظر نمیرسن
سلامنقل قول:
سال نو مبارک
وقت بخیر
دوست عزیز امکانش هست لینک بدین از این تبلت و قیمت رو از سایت های فروش بزارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت بدون گارانتی از 1.030.000 شروع تا گارانتی دارها 1.290.000 متغیره
دو روز پیش اهواز همین قیمت ها رو میدادن تو چندتا از مغازه ها هم که برای تست گذاشته بودن باهاش کارکردم واقعا درحدخودش خوب بود مخصوصا قلم spen. باریکی خیلی خوبی داره و نصبت به 7 اینچها خیلی بزرگتر دیده میشه
بشخصه خودم محصولات اپل رو استفاده می کنم اگه بخوام تبلت WIFI بخرم بنظرم ایپد mini2 نسبت بهLG G Pad 8.3خیلی بهتره تقریبا 250 تومن اختلاف قیمت دارن
درود برشما سال نو شمامبارک اولاممنون از حوصله ای که میزارید برای جواب دادن من دلیل اینکه گفتم سیم کارت فقط فقط برای اینترنت چون من جایی هستم ای دی اس نداره و مجبورم از جی پی آر اس یا 3 جی استفاده کنم وگرنه اصلا حال نمیکنم با تبلت مکالمه کنم و برای اس دادن که گوشی هست. در کل من یک تبلت میخام بیشتر برای وبگردی و خوندن روزنامه و در درجه دوم دیدن فیلم آهنگ و آخر هم بازی شما چی پیشنهاد میدید تا حدود 1300 نهایتش گفتم و مهمترین اصل هم سیم کارت برای اینترنتنقل قول:
سلام، سال نو مبارک، امید وارم سال بسیار خوبی داشته باشد و لحظات خوبی در انتظار شما باشه.نقل قول:
خب بریم سر اصل مطلب:
با توجه به این که شما بیشتر از اینترنت استفـاده مـی کنـید من تو تبـلت های 10.0 اینچ Huawei MediaPad 10 FHD رو بـه شـمـا پیـشنهاد
مـی کنـم. فقـط مشـکلش ایـنه کــــه بـــه خــاطر فــول اچ دی و TFT بـودن صـفـحه نـمــایــــش، عمـلکرد خـوبـی را از بـاطری شاهد نیستیم.
با توجه به این که شما برای وب گردی و خواندن اخبار تبلت می خواین، بـاید ایـن خبر رو به شما بدم که به خاطر رزولوشن نسبتاً بالای صفحه
نمایش، شما برای خواندن مقاله ها و متون هیچ مشکلی از قبیل شکسـتـگی حـروف در حالت عادی و ... رو ندارید. اگر با مشکل باطری می
تونید کنار بیاید، این مدل خوبی برای انتخاب هست و اما پیشنهاد اصلی من به شـما، تبلـت ASUS Google Nexus 7 2 4G - 32GB هسـت که
مشکلات جزئیی داره. مثل جذب کردن اثر انگشت، داغ کردن زیاد و ... و می تونم بگم که هرچیزی که شما نیاز دارید تو این تبلـت هـست. بـه
خاطر نکسوس بودن، از لحاظ آپدیت و ساپورت، عالیست. به خاطر 7 اینچ بودن و دقت فول اچ دی، این مدل، تراکم پیکسی بسیار خوبی دارد و
می توان گفت از تراکم پیکسلی رتینا بهرمند است. دقتی که چشم انسان از فاصله نزدیک، قادر به تشخیض تعداد پیکسل ها نیست. که این
واقعاً کار آمد است. ( نزدیک 326 ) نسبت به رتینا 3 تا پیکس کم تر، در هر اینج دارد.
بـنده دو مدل 10.1 و 7.0 اینچی خوب به شما معرفی کردم، حالا بسته به نیاز خودتان، از بین این دو تبلت یکی را انتخاب کنید. اما به نظر من،
بهترین انتخاب، نکسوس است.
سلام تبلت خوبه اما داخل این رنج قیمت تبلت دیگه ای نیست که کانفیگ بهتری رو داشته باشه یعنی تمامی سنسور ها رو داشته باشه چون این سنسور nfc رو نداره (بیشتر برای توسعه گری میخوام تمام امکانات رو داشته باشه)نقل قول:
سال نو شما هم مبارک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت بدون گارانتی از 1.030.000 شروع تا گارانتی دارها 1.290.000 متغیره
و همین طور سایتی هست مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به شه داخل اون پردازنده های و گرافیکی تبلتی بخصوص میکروپروسسور های arm رو مقایسه کرد؟ مثلا من اصلا نمیدونم که این تبلت هنگام بازی کردن چظور وضعی رو داره ؟؟
سلام ، با عرض تبریک سال نو
اقا از نظر اجرای گیم lenovo a3000 بهتره یا asus padfone mini ؟
ممنون