ای بابا اقا از کجا خریدید شماها؟
Printable View
ای بابا اقا از کجا خریدید شماها؟
سلام دوستان چندتا سوال داشتم:
چقدر وقته اين بازي اومده و چه سيستمي براي اجراش لازم داره و اينكه گرافيكش از sun anderias بالاتره؟
پست راهنما با آموزش ساخت اکانت آفلاین آپدیت شد :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
حالا این پچ تقریبا چقدر طول میکشه تا بیاد !!؟
ویرایش دهم :
پست راهنما با راه حل تمامی خطاها اپدیت شد .
سلام.نقل قول:
آره مشخصه ... چون تو صحبتاش میگه که من اومدم یه زندگی سالم رو شروع کنم که یهو داستان عوض میشه....
فکر کنم جلوتر که بریم لهجه اش آمریکایی تر شه .... خداییش قیافش و طرز راه رفتنش خیلی خیلی باهتر شده ... چی چی بود اون cj .... من که همون اول کاراکترشو عوض کردم ....
راستی همین الان رفتم درایور رو دانلود کنم که دیدم فقط اینو ورژن رو داره 178.24
شما اون نسخه های بالاتر رو از کجا گرفتید ....
راستی این غیب شدنه اشیا برا همین درایوره .... ؟ یا ابخاطره اینه که من distance رو کم کردم ....؟
یه سر به پست معروف بزنم ... فکر کنم لینکه دانلود اونجا بود ...
یه در خواست خیلی مهم :
اون فرمانی که در انتهای شرتکات باید تایپ میکردیم رو میشه یکبار برای من با پایین ترین تنظیمات تایپ کنید ( دقیقا پایین ترین تنظیمات بازی ) چون من هرکاری میکنم عوض نمیشه .......
بله در همان پست که شما با نام معروف می شناسید لینک دانلود درایور های جدید نیز بود .نقل قول:
این هم آدرس :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
ای بابا مگه من نداشتم منم دیال آپ داشتم با این کارت های شبانه نصفه شب بیدار شدم بعد صبح بیدار شدم دانلود شده بود مگه چیه کامپیوترتم کاریش نمیشه.نقل قول:
در ضمن لطفا برای درست شدن سایه ها برای کارت های Nvidia حتما سرویس پک3 رو نصب کرده و درایور رو هم آپدیت کنید.
از راه رجیستری در این بازی مشکل سایه خواهید داشت از من گفتن.
برای ATI هم باید منتظر پچ باشید تمام.
برای کارتهای ati از درایور 8.12 استفاده کنید . هیچ مشکلی نخواهید داشت .نقل قول:
برای ati هم باید منتظر پچ باشید تمام.
همونطوری که گفتم من توی دو تا سیستم هم تست کردم روش رو و بدون هیچ مشکلی یک ساعت بدون هیچ کرشی بازی کردم !
مدل کارت 4670 است .
این توی بعضی کارت های ATI صدق میکنه که البته درصد خرابی در این بازی بیشتر مال ATI بوده کلا GTA بیشتر به Nvidia می خوره تا ATI الانم که مشکلات کارت های ATI برای این بازی زیاده حتی توی پچ هم نوشته.نقل قول:
اگر قرار باشه اینطوری صحبت کنیم در لوگوی اول بیشتر بازی ها لوگوی معروف NVIDIA با شعار "The Way Meant To Be Played " میاد ولی این دلیل نمیشه که بازی با ATI مشکل بیشتری داشته باشه !نقل قول:
دلیل این مشکل عدم وجود داریور جدید برای این بازی است که شرکت ATI به دلیل عرضه شدن پچ از عرضه ی اون خودداری کرده !
یا به طریقی میشه گفت ATI لازم ندیده مشکلاتی رو که با پچ حل میشه با عرضه ی درایوری مانند داریور Nvidia حل کنه !
گفتم که، اگه تو بنچمارک نگاه کنید تو قسمت cpu نوشته : intel pentium iii xeon processor در حالیکه cpu مننقل قول:
Intel Core 2 Duo E7200 هستش.
در مورد setup4pc هم دلیلی نداره ببندمش چون من تو xp بازی می کنم.شات vista رو واسه نشون دادن مدل cpu گذاشتم.مهم xp هستش که startup خالیه.:46:
راستی ممنون از راهنماییت :11:
یعنی کارتهای جدید ati 4850 یا ati 4870 هم مشکل ایجاد میکنن ؟نقل قول:
به نظرم یه کارت گرافیک یک گیگ بگیرید برای 3 سال دیگه همه بازی ها رو به راحتی انجام بدین
نه هیچ مشکلی ایجاد نمیشه !نقل قول:
دقت کنید که در پست های بالاتر هم گفته ام که مشکلات کارتهای ATI با پچ حل میشه و مشکلات کارتهای Nvidia با درایور جدیدی که عرضه شده حل شده .
ولی مشکلات سری 4000 کمه ! من تست کردم بر روی 4670 ...
ممنون :46:نقل قول:
حالا این پچ که میگی حداکثر تا کی میاد ؟! :19:
ویرایش یازدهم :
سلام
1 چیزی
1 کی میگفت من که cpu دو هسته ای دارم، intel e7300 box ، اگر ویندوز 64 بیتی بریزم، روون اجرا میشه (الان روی XP service pack 3 کند اجرا میشه، خیلی کند )
آقا اگر اینطوری هست حتما و شما هم تاید میکنید، برم vista SP1 64 بگیرم !؟
یه در خواست خیلی مهم :
اون فرمانی که در انتهای شرتکات باید تایپ میکردیم رو میشه یکبار برای من با پایین ترین تنظیمات تایپ کنید ( دقیقا پایین ترین تنظیمات بازی ) چون من هرکاری میکنم عوض نمیشه .......
سلام
دوستان یک چیز رو به شما باید بگم که تو پست زیر هم اضافه کردم !
اگر تمامی کارها رو بدون کم و کاست انجام دادید دیگر نیازی به Command Line در انتهای Shortcut نخواهد بود .
زیرا ممکن است با سایر کارهایی که انجام دادید تضاد ایجاد کند و این باعث ایجاد مشکلاتی در حین اجرای بازی خواهد شد .
پست راهنما نیز با این نکته آپدیت شد .
برای شما دوست عزیز Brain :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
"D:\Games\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -windowed -texturequality=1 -renderquality=2 -detailquality=30 -viewdistance=30 -width=800 -height=600
-norestrictions -novblank -nomemrestrict
سلام دوستان من در نصب Guru3D.comبا این ارور مواجه شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من از سرویس پک 3 استفاده می کنم
وقتی روی rockestar club کلیک می کنم
میگه اکانت شما مشکل داره
وقتی روی خود بازی کلیک می کنم عکس زیر میاد
این ارور رو نمیده ولی میگه ctrl+cرو بزن
و یه صفحه سیاه میاد و کامپیوتر هیچ عکس العملی نشون نمیده
من مشکلاتم با این بازی حل شده....خیلی هم نرم و روون اجرا میکنه.....و چچقدر بازی زیباییه
فقط....
یه چیزی که فک میکنم با اومدن پچ درست شه....اونم این که تو بازی...مثلا بعد از نیم ساعت...یه دفعه سرعت فریم ها میرسه زیر 1.....انگار بازی قفل میکنه...
مجبورم بیام بیرون . دوباره اجراش کنم....فک میکنین علتش چیه؟
فکر کنم شما درایور ویندوز 64 بیتی رو اشتباه دانلود کردین.نقل قول:
من بازی رو گرفتم ولی با اکس پی نمیشه اوردش بالا ..سوالم اینه که میخوام ویستا نصب کنم ولی ایا با نصب ویستا اکس پی پاک میشه؟؟؟؟؟؟؟
این خطا میگه که سیستم عامل شما ویستا 64 بیت نیست ! ولی برای من هم نیست ...
شما از این لینک نیز استفاده کنید :
بدون نصب ...
کد:http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-(no-installer)_d1672.html#download
ايكس پي شما سرويس پك 3 نيست ، به روش هاي گفته شده تبديل كنيد .نقل قول:
من بازی رو گرفتم ولی با اکس پی نمیشه اوردش بالا ..سوالم اینه که میخوام ویستا نصب کنم ولی ایا با نصب ویستا اکس پی پاک میشه؟؟؟؟؟؟؟
با نصب ويستا ايكس پي پاك نمي شود ... اگر در درايو جداگانه بريزيد :d
دوستان یعنی ما که xp sp2 داریم بیخیال بازی بشیم ؟؟؟!!!
سلامنقل قول:
چرا بیخیال؟
Sp3 رو بگیر نصب کن!
حیف GTA iV نیست که بیخیالش شی؟
چرا بیخیال ؟ بازی به این قشنگی رو میخواهید فقط واسه یه ویندوز کنار بذارید ؟نقل قول:
خب شما میتونید ویندوز sp3 رو یا از بیرون بخیرید یا تو اینترنت دانلود کنید ...
البته بگم که رو بعضی سیستم ها رو sp2 هم اجرا شده ... ولی برای حل مشکلاتی از بازی sp3 رو باید نصب کرد !
من ملت رو ديدم ميرن به خاطر iv سيستم عوض مي كنن ،نقل قول:
دوستان یعنی ما که xp sp2 داریم بیخیال بازی بشیم ؟؟؟!!!
شما كه مشكلي نداري ، ويندوز بريز يا تبديل كن ...
دوستا در نظر بگیرید که در سیستمی که xp اجرا میشود و یا در سیستمی که ویستا اجرا میشوند سرویس پک های جدید آن بهتر از نسخه ی قبلی اجرا می شوند .
واـیییییییییییییییییییییی ییییییی دیگه دارم گنا میشم.........
شنبه سی دی رو سفارش دادم...........
هنوز نیومده دستم................
اهههههههههههههههههههههــ
شانس ندارم همیشه همه بازیام 3 روزه میومد.........
فردا هم صبر میکنم اگه نیومد ماشینو ور میدارم میرم شیراز همه سوراخاشو میگردم و میخرم.......
اگرم سی دی اومد در خونه برگشت میزنم که ........ بسوزه و دفعه دیگه اینقدر طولش ندن.........
سلام
تو اهواز هنوز پیدا نمیشه !! 2-3 جا هم رفتم گفتن ممنوعه!!! :دی
بازی با Cpu amd مشکل داره ؟ من یه مغازه رفتم گفت دارم ولی رو Amd مشکل داره !!
کسی با Amd اجرا کرده ؟
دوستانی که میخواهند بازی رو از اینترنت سفارش بدن از سایت هایی که تا حالا معرفی شد نخرند از این سایت بخرند که 100 درصد سالمه. تبلیغش هم توی خود سایت GTA4 هست.من خودم هم از این سایت سفارش دادم:
http://dvdcloob.com/index.php?option=com_content&task=view&id=647&Item id=50
البته اگه میخواهید نقدی بخرید از همین p30 بگیرید بهتره!:31:
مشکلی نیست ! فروشنده اشتباه کرده !نقل قول:
بازی با Cpu amd مشکل داره ؟ من یه مغازه رفتم گفت دارم ولی رو Amd مشکل داره !!
کسی با Amd اجرا کرده ؟
پست راهنما با ویرایش سیزدهم و با حل مشکلاتی مانند تصویر زیر آپدیت شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
این تبلیغات دلیل بر این نمیشه که اینجا معتبره !نقل قول:
Google تبلیغاتی را که از مشتریان خود گرفته نسبت به کلمات و به اصطلاح Tag های صفحات پر بازدید مانند این لینک که شما عکس گذاشته اید طبق بندی میکنه و میذاره !
اگر دقت کنید در این صفحه ی پر بازدید کلمه GTA IV مورد توجه است و در تبلیغ هم این کلمه !
پس ربطی به مطمئن بودن نداره !
این سیستم گوگله !
شرمنده دوستان!!ما دوستمون بازی را نصب کرد از نظر سیستم مشکلی نداره و ویندوز هم Sp3 هست بعد که میخواد بره توی بازی یک پیغام با این متن میاد!!!
License date is Not Valid Yet
It will Become Valid on 24-11-2008
خواهشا کمک کنید؟!!
پست راهنما با ویرایش سیزدهم و با حل مشکلاتی مانند تصویر زیر آپدیت شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
دوست عزیز دلیل من این تبلیغ نیست! خودم Ads by Google رو دیدم! ولی من خودم از این سایت سفارش دادم 3 روزه تحویلم داد. با رهنمای نصب!:40:نقل قول:
هدفم هم از گذاشتن عکس اسم سایت بود که یهو سانسور نشه!
سفارشم هنوز تو شاپ_زون و gtp ثبته ولی بعد از یک هفته هنوز معلقه!:31: