من کوتاه مدت طلایی بانک کوثر ۲۴ دارم اما فقط تا کی این شرط میمونه ؟نقل قول:
من که فروردین باز کردم گفتن تا ۶ ماه -اما بعدش گفتن تا ۶ ماه دیگه تمدید شد
Sent from iphone 6+
Printable View
من کوتاه مدت طلایی بانک کوثر ۲۴ دارم اما فقط تا کی این شرط میمونه ؟نقل قول:
من که فروردین باز کردم گفتن تا ۶ ماه -اما بعدش گفتن تا ۶ ماه دیگه تمدید شد
Sent from iphone 6+
سلام عزیزان
برای استفاده از خدمات اینترنتی بانک ملی ( بیشتر برای انتقال وجه داخل شبکه شتاب میخوام ) توی سایت شون گفتن که فرم رو اینترنتی پر کنید بعد به شعبه برید و تاییدش کنید.
بنده فرم رو اینترنتی تکمیل کردم الان فعال شده و مشکلی نداره ، باید به بانک برای تاییدش برم یا خیر ؟ ممنون میشم اطلاع دارید راهنمایی کنید.
درود.نقل قول:
تا جایی که خاطرم هست من به شعبه مراجعه کردم و یک کد اینترنتی دریافت کردم.
با درود
بنده یک فقره چک بانک ملی سیبا در وج حامل دارم به مبلغ 150 میلیون تومان که یک ساله تاریخ داشت و چند روز دیگر موعدش میرسد.
صاحب چک چند وقت پیش دبه کرده بود و شکایت کرده بود که توسط دادسرا جلو چک را بگیرد که حوشبحتانه قاضی حق را به بنده داد و گفت چک کاملا قانونی نوشته شده و باید پاس شود در غیر این صورت برگشت میخورد و باقی قضایا.
با توجه به اینکه حساب دارنده چک خالی هست به نظر شما چکاری بکنم تا زودتر ه پولم برسم؟
چک را برگشت بزنم یا اینکه با درصد بفروشمش؟
برای برگشت زدن و طرح شکایت باید چک را به همون شعبه صادره ببرم یا اینکه در هرشعبه بانک ملی میتوانم برگشت بزنم و فرم های شکایت را درخواست بکنم؟
یا اینکه بفروشمش چون صاحب چک دارایی از قبیل زمین داره که بتونه با فروشش مبلغ چک را پرداخت کنه.
لطفا راهنمایی کنید چون همه دار و ندارم همین یک فقره چک هست.
شما روز موعد چک ، چک رو ببر هر شعبه ای بانک ملی که نزدیک بود برگشت بزن تا بتونی روی برگه برگشتی شکایت کنی . فقط هواست باشه اگه به دادگاه کشید بگی چک رو همون روز گرفتی که کیفری بشه . ولی با اظهارات شما که قبلا شکایت کردی حقوقی میشه و یه مدتی طول میکشه که نقد بشه اونم با مکافات بسیار .
دوستان جریان این سود 22درصد روزشمار بانک کشاورزی صندوق یکم چیه؟
سلام . مبلغی وام از بانک ملت گرفته شده ....برای تخفیف خوردن یه همیچین عبارتی مثل زیر رو قید کرده معنی اش یعنی چی ؟
مـشتری گـرامـی : جهت تسويه زودتر از مـوعد تسـهيلات دريافتی خود معادل "مبلغ بازپرداختی مورد نياز جهت تخفيف"بازپرداخت انجام دهيد.
طبق اخبار ساعت 18 کانال TV5
مدیرعامل بانک سپه با اعلام این که در عرض سه ماه حدود 1600 میلیارد تومان از منابع این بانک خارج و به سمت موسسات مالی و اعتباری سرازیر شد
اطلاعات تکمیلی :
محتوای مخفی: !
حالا سوال اینه:
چرا کسی آمار نمیده که در حدودِ سی سالی که بانک و موسسه ی خصوصی وجود نداشت , بانکهای دولتی چند هزار هزار میلیارد تومن به جیب زدند از پولهای مردم با سودهای 3 درصدی و 6 درصدی , اون هم با حداقل مدتِ 3 ماه برای سود گرفتن ؟ (یعنی اصلاً چیزی به اسم روزشمار هم وجود نداشت )
و اینکه اون سودهای افسانه ای و خرافی رو کجا بردند ؟؟؟
سلام دوستان
وقتی من میخوام تو کلوب بانک ملت عضو بشم (club.bankmellat.ir)
باید شماره مشتری رو وارد کنم ،
خوب شماره مشتری من شامل حروف و عدده ، در حالی که وقتی اینجا شماره مشتری رو وارد میکنم میگه :
"لطفا فقط عدد وارد کنید"
جریان چیه؟
تو خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونم شماره مشتریم رو تغییر بدم منتها همینجا نوشته که شماره مشتری میتونه شامل حروف و عدد باشه.
حالا نمیدونم چرا بخش کلوب این شماره مشتری رو قبول نمیکنه و میگه فقط باید عدد باشه!
کسی اطلاعی داره؟
سلام بهترین وامی که برای خرید زمین میشه گرفت چیه؟ کجا ؟شرایط و درصد ؟
ممنون
دوستان مثل اینکه بانک پارسیان وام 10 میلیونی بدون سپرده میده
2میلیون و 600 هزار تومان باید بریزید بعد از 20 روز وام میده.ضامن کارمند هم میخواد
کسی از این وام اطلاعی داره؟
بانک سینا که شرایط وام بدون سپرده ش بهتره که
وام ده میلیونی میده. فقط دویست هزار تومن باید واریز کرد
وام بیست میلیونی هم روی کپی سند میده. فقط کپی ش
سلام
دوستان یک چک برگشتی داشتم از یک نفر، الان برگه چک گم شده! دارم می گردم پیداش کنم :n29: می خواستم ببینم اگر پیدا نشه چه کاری باید انجام بدم.. ممنون میشم اگر اطلاع دارید زودتر جواب بدید :n30:
سلامنقل قول:
اگه پیدا نشه به احتمال 99% طلبتون از بین میره
مگر اینکه بدهکار حق و حسابدون باشه و بره به بانک خبر بده چک گم شده و به شما هم یک چک دیگه بده یا طلبتون رو بده
موسسه ثامن ( ثامن الائمه سابق ) برای مبالغ بالای 200 میلیون سود 27 درصد میده...
جایی رو میشناسید مثل اینا برای مبالغ بالا سود بیشتری بدن ؟
کوتاه مدته یا یکساله؟نقل قول:
یک ساله هست.نقل قول:
زودتر از موعد بخاي ببنديم چه شرايطي داره؟نقل قول:
دوستان این موقع سال بانکی وام میده؟؟
رسالت که تا 16 بهمن بود فقط
سلام
ما یک وامی از بانکی برداشتیم و ضامنش پولی هست که در بانک دیگری گذاشته شده است. این سپرده سال پیش گذاشته شده و 2 ساله هستش ولی نوشته بود بعد 6 ماه قابل برداشت است. یعنی بعد 6 ماه اگر برداری از سودش کم نمیشه. سود این سپرده 21 درصد هست و من میخوام بکنمش 22 درصد. در واقع پول سرجاش میمونه فقط یه دفترچه جدید با سود 22 درصد به من باید تعلق بگیره. ولی دیروز بانک گفت چون سند ضمانت هست نمیشه حساب رو عوض کرد؟
کسی تجربه ای داشته؟
واقعا شورش رو در اوردن اینا...
سلام.
من 5 تومن دارم.میخوام وام بردارم.بنظرتون کدوم بانک یا موسسه بهتره و شرایطش مناسبتر.حساب فعالم بانک ملی هستش.
بانکها:
ملی -- حسابم ماه کارکرده معدلش 3تومن میشه
ملت
سپه
کشاورزی
تجارت
صادرات
موسسه ها
تامن ائمه
ثامن الحجج
کارسازان یا نور جدید
آرمان
قوامین
ثامن ائمه رو پرسیدم 2ماه 5تومن سپرده باید بزاری. تو دوماه 10% سود به سپرده میده و 5تومن هم وام.
بانک سینانقل قول:
فقط اگر بتونید تا سوم تکمیل پرونده تون انجام بشه
دوستان موسسه ای بانکی چیزی هست که بدون سپرده وام بده ؟!
یکی از دوستان میگفت 10 تومن وام گرفته بدون سپرده و فقط 2 تومنش رو بانک تو حسابش نگه داشته !!
رئیس قوه ی قضائیه دیروز گفت:
یه آقائی 6500 ملیارد تومن بدون وثیقه !!! وام گرفته از یک بانک خصوصی و قسمتِ عمده ی این پول رو هم به صورت ارز از کشور خارج کرده و اگر این شخص نخواد پول رو پس بده و نتونند پول رو ازش پس بگیرند , این بانک با یک مشکل بزرگ مواجه میشه
طبق اخبار TV2 دیروز :
کسانی که از بانک مسکن وام گرفته اند میتونند در بهمن و اسفند با افتتاح سپرده های بلند مدت , مِلکِ خود را از رهنِ بانک آزاد کنند
همچنین کسانی که 5% از اقساط خود را پرداخت کنند میتوانند سند خود را به نام دیگری بزنند (یعنی ملکشون رو همینجوری که در رهنِ بانک هست بفروشند )
یا وضع پولی بانک مسکن یا خرابه یا میدونه قراره زلزله بشه تو اقتصاد کشور با شکست توافق هسته ای . میخواد پول جمع کنه تا باهاش ارز و طلا و املاک و کالای خارجی بخره
وضع پولی بانک که حسابی خرابه!!!بانک پارسیان امسال احتمالا سودش کاهش پیدا میکنه دیگه مسکن که با این وضع رکود بدتره...زلزله هم احتمالش هست!!!قوانین بازار ارز هم که خیلی جای سوال گذاشتهنقل قول:
نقل قول:
وام که نه ولی نزول آره :) !
بر اساس شنیده ها، بانک قوامین بدون سپرده و در طی چند روز 10 م میده و 15 میلیون هم باید قسط بدین در عوضش!!!
ممنوننقل قول:
وام که نه ولی نزول آره :) !
بر اساس شنیده ها، بانک قوامین بدون سپرده و در طی چند روز 10 م میده و 15 میلیون هم باید قسط بدین در عوضش!!!
اطلاعی از اقساطش دارید که ماهی چقدر در میاد ؟!
من که نمیدونم ... والا صحبتش بود خودم هم شنیدم فقط... اطلاع موثقی ندارم...نقل قول:
یعنی واقعا حاضرید 5 م تومن پول بی دهن و زبون رو به بانکای جمهوری اسلامی بدید ؟!:blink:
آدم مجبور بشه متاسفانه بیشتر از اینم شاید باج بده !:n03:نقل قول:
من که نمیدونم ... والا صحبتش بود خودم هم شنیدم فقط... اطلاع موثقی ندارم...
یعنی واقعا حاضرید 5 م تومن پول بی دهن و زبون رو به بانکای جمهوری اسلامی بدید ؟!:blink:
البته مهم اقساطش هست که حوالی 300 تومن باشه نه بیشتر !!
نقل قول:
5 میلیون در ازای 10 میلیون در حال حاظر موقعیتی خوب محسوب میشه !!
وقتی 5 میلیون وام میدن ، 8 میلیون میگیرن
یکی از آشناهامون میخواست 10 میلیون وام بگیره، 17.5 باز پرداخت داشت :n04: ( دیگه حالا نمیدونم شرایط چی بود)
سلام دوستان
جریان وام از طریق دفاتر پیشخوان با سیم کارت چیه ؟
این روزها توی تلویزیونها و روزنامه ها خیلی حرفش رو میزنند و میگن غیر قانونیه اما همچنان ادامه داره
کدوم بانک بوده حالا که انقدر وام داده بهشنقل قول:
اگه اسمش رو بگن که نابود میشه چون ملت حمله میکنند برای برداشتن پولهاشوننقل قول:
خود رئیی قوه ی قضائیه گفت:
خیلی از بانکها و موسیه ها مشکلِ اینجوری دارند اما چیزی نمیگن که علتش طمع به سودِ 6% دیرکرد هست یا مسائل دیگه
مسائل دیگه یعنی یا میترسند بی اعتبار بشند و مردم پولهاشون رو بردارند
یا اینکه خودِ مسئولینش دستشون توی کار هست
توی بانکها بخور بخوری هست که بیا و ببین اما از هر صد تاش فقط یکیش لو میره
بانکهای دولتی هم همینطوره ولی از بس پول زیاده توش , این دزدیها صدمه ی فاجعه بار نمیزنه بهشون
شما یک استخر پر از آب رو در نظر بگیرین . یکی بیاد یواشکی یک سطل آب یا حتی یک بشکه آب ازش برداره , طوری میشه ؟ کسی مىفهمه ؟
بانكها هم همينطوره
==================================
حدود یک هفته پیش خانومی رو نشون داد توی اخبار ساعت 18 کانال TV5 که گفت 250,000 تومن کارت به کارت کرده , پول کسر شده اما به حساب مقصد واریز نشده !!!!
حدود یک هفته هم گذشته اما هنوز معلوم نیست پول کجا رفته !!! . مسئولین بانک هم پاسخگو نیستند !!!
دیشب با مسئول بانک مرکزی صحبت کردند در موردش گفت:
روزانه حدوداً 2500 عملیاتِ اینجوری در شتاب انجام مسشه !!!!
گفت داریم پیگیری میکنیم
احتمالاً این یک روش اختلاس هست که باهاش روزانه حدود 500 ملیون تومن تا 1 ملیارد در دسترس عده ای قرار میده که در عرض یک هفته (برای بازگردودندنِ پول به حساب مشتری )مبلغ خیلی زیادی میشه در حد 5 ملیارد تومن
با این پول راحت معامله و خرید و فروش میکنند هیچکسی هم نمیفهمه
================================
چند شب پیش هم یکی دیگه از مسئولین بانک مرکزی گفت:
یکی از حفره های امنیتی بانکها , چک بانکی هست !!!!
خودشون چک بانکی صادر میکنند بدون اینکه از حساب کسی کسر شده باشه برای صدورش (این دیگه اِندِ شهر هررررته دیگه)
بعدش این چکهای بانکی معامله میکنند . بعد از چند روز که چک میره بانک , پولش رو واریز میکنند تا مشکلی پیش نیاد و یک چک بانکی دیگه مثل اولی صادر میکنند برای یک معامله ی دیگه مثل معامله ی اولی !!!
گفت حدود 70 میلیارد به همین روش از بانک سوء استفاده کرده بودند .
شهر هرررت هم اینجوری نیست .
دوست عزیز بستگی به سالهای بازپرداخت وام دارهنقل قول:
شما وقتی 10 میلیون بگیری 5 ساله باشه با سود 27 درصد باید 18 میلیون پس بدی . یعنی 8 میلیون سود در طی 5 سال
وقتی همین 10 میلیون و بخوای 1 ساله بازپرداختش باشه باید مثلن 11.200 پس بدی
هر چه سالهای وام بیشتر = مبلغ قسط کمتر = بازپرداخت مبلغ بیشتر
هر چه سالهای وام کمتر مبلغ قسط بیشتر = بازپرداخت مبلغ کمتر
طبق خبر ابرار اقتصادی
دريافت چکهای بالای 10 ميليون تومانِ يک بانک ممنوع شد
به فاصله اندكی از ابلاغ بخشنامه بانک مركزی به بانکها مبنی بر عدم پذيرش چکهای بيش از 100 ميليون تومانِ 3 بانك، دستور برای رد چکهای با مبلغ بالاتر از 10 ميليون تومان يكی از آن 3 بانک صادر شد.
اصل خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید این وامی که می گن به کاسبا می دن 30 میلیون تا شش ماه پرداخت از طریق اتحادیه کسی می دونه داستانش چیه؟!
خیلی دستشون درد نکنه بانک مسکن پوست ملت من جمله مارو کند تازه الان بخششم می کنه. چه لطفی، چه مرحمتی!!!نقل قول:
یه سریم به رفاه بزن...کشاورزی هم بد نیست. ولی ببین با رفاه می توی کنار بیای!نقل قول:
سلامنقل قول:
سه بانک آینده ایران زمین و سرمایه
که بانک آینده از همه وضعش خرابتره