چطوری باید وارد محیط cwm بشم و هسته و هم چطوری فلش کنم؟اگه آموزشش و بذارین ممنون میشم
Printable View
چطوری باید وارد محیط cwm بشم و هسته و هم چطوری فلش کنم؟اگه آموزشش و بذارین ممنون میشم
[/COLOR]ممنون دوست عزیزنقل قول:
یه سوال تو تنظیمات در قسمت درباره تلفن / framware یا میان افزار نوشته 2.1 update1 منظورش همو ورژن آندرویده؟
من نرم افزار Root Explorer v2.16 رو با بلوتوس نصب کردم الان میتونم راحت فایل های گوشی رو ببینم.با کابل فایلا رو میریزم رو رم بعد نصب میکنم چندتا نرم افزارم نصب کردم
با همین نرم افزار میشه رو رم نرم افزار نصب کرد یا کار دیگه ای باید انجام بدم؟
اگه بخام روت کنم و رام نصب کنم باید بوت لودر بشکنم؟
من وقتی cwm را نصب کردم گوشی رو لوگوی sony ericsson میمونه باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز. خب برا نصب cwm میتونید اولا که باید گوشیتون رو روت کنید برا این کار این نرم افزار رو دانلود کنید:نقل قول:
و این نرم افزار اسمش ایکس هشت تول هست که با این میتونید هم گوشیتون رو با شماه 1 روت کنید و با شماره 2 میتونید به ایکس ریکاوری برید و هر سه مورد رو نصب کنید.کد:http://s1.picofile.com/file/7297957311/x8toolbox_beta_4_x8.zip.html
این نکته رو قبل از نصب یادتون نره :
ابتدا گوشي را توسط كابل USB به كامپيوتر متصل كرده و بعد از نصب درايور به آدرس زير در گوشي ميرويد
Settings/Aplication ، تيك Unkown و Debug ر ا ميزنيد.
بعد میتونید نصب کنید. مانند این تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این سوالتون هم اگر روش بالا رو پیش میرفتید این اتفاق نمی افتاد. حالا که اینطوری شده از این روش استفاده کنید حل میشه مشکلتون :نقل قول:
من وقتی cwm را نصب کردم گوشی رو لوگوی sony ericsson میمونه باید چیکار کنم؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6180424&postcount=1776
سلام.نقل قول:
اره همون ورژن اندرويده كه اخريش هم هست.
root explorer كافيه . منم همينو دارم. فايل هاي apk رو بريز تو رم گوشيت بعد با روت اكسپلورر برو بزن نصب كن.
بوت لودر شكوندن براي اينه كه از كرنل هاي سفارشي سازي شده استفاده كني كه بهت امكان اينو ميده رام هاي سازگار با اون كرنل ها رو نصب كني. شما باتري رو دربيار زيرش يه سريال هست اخرش نوشته 11w26 . اگه بعد w عددش كمتر از 26 باشه راحت ميتوني بوت لودر رو بازكني. اگه بيشتر باشه ريسك داره.
روت كردن هم خيلي راحته . همين پستي كه terminator گذاشته رو برنامش رو دانلود كن. راحت برات روت ميكنه.:40:
ممنون بچه ها(xterme forces و اقا علی) بابت جواب دادن به سوالات دوستان حرفه ای شدیتا من باید اعلام بازنشستگی کنم(شوخی):31: و lilitopoli بابت باز کردن بوت لودر بهتون تبریک میگم ایول حالا میبینید که گوشیتون از این رو به اون رو میشه بعد از فلش کرنل و نصب یه رام خوب متوجه میشید که گوشیون چقدر فرق کرده برای دانلود و اموزش نصب رام هم به وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید در ضمن بچه هایی که بوت لودرشون بازه اندروید 4 مشکل دوربینش حل شد و ما از این به بعد میتونیم یه اندروید 4 کامل و بدون نقص روی ایکس 8 داشته باشیم تو وبلاگ ایکس 8 هم چند ورژن خوب اومده و lilitopoli منم به شما پیشنهاد میکنم اندروید 4 رو روی گوشیتون نصب کنید تا بفهمید ایکس 8 بوت لودر باز یعنی چی؟ 2.3 دیگه قدیمی شد:31:
راستی سریال پشت گوشیتون چند بود؟
برای فلش هسته شما باید برنامه ی flashtool رو روی کامپیوترتون نصب کنید سپس کرنل مورد نظر رو دانلود و تو پوشه ی firmwares برنامه ی فلش تولز بریزید سپس وارد برنامه بشید و روی گزینه ی فلش بزنید بعدشم که کرنل مورد نظرتون رو انتخاب و اوکی کنید و در حالی که گوشیتون خاموش هست و دکمه ی بک رو گرفتید کابل رو به گوشی وصل کنید و چند ثانیه وایسید تا نصب کرنل تموم بشه در ضمن رامی رو که میخواهید نصب کنید از قبل بریزید تو مموریتون بعدشم رام مورد نظ رو از طریق cwm نصب کنید خیلی راحته مخصوصا کار با برنامه ی فلش تول چون خودش مرحله ی وصل گوشی رو تصویری نشون میده
در ضمن ilitopoli زمانی که گوشی روشن میشه پشت سر هم دکمه ی وسطی گوشیم و یا دکمه ی بک رو بزنید ببینید وارد محیط cwm یا xrecovery میشه یا نه؟ میتونید چند بار هم روی صفحه رو لمس کنید؟
اگر وارد محیط cwm یا xrecovery شد روی گزینه ی factory reset کلیک کنید و yes رو بزنید تا گوشیتون ریسیت بشه سپس گوشیتون به راحتی درست میشه اگرم وارد محیط cwm یا xrecovery نمیشه باید گوشیتون رو به نسخه ی 2.1 فلش کنید.
در ضمن از دکمه ی ولوم در محیط ریکاوری ها استفاده کنید.
مرسی بابت توضیحاتتون من گوشی و فلش کردم بعد فلش برگشتم به بک آپی که گرفته بودم بازم باید بوت لودر و باز کنم؟
واسه من w09 بود.شما خودتون چه رامی و پیشنهاد میکنین؟
ی سوال دیگه چرا من وقتی naa v10 و تو قسمت firmwares کپی میکنم وقتی فلش و میزنم و میخوام انتخابش کنم نیست
انقدر که کسی جواب نداد خودم ور رفتم باهاش فهمیدم
سلام دوستان.
بعد باز كردن بوت لودر به مشكل عجيبي خوردم.
جديدا هر بازي كه نصب ميكنم موقع اجرا ارور the application ...(process com...)has stopped unexpectedly. please try again و force close ميده. جاي اون نقطه چين ها هم اسم بازي هست. مطمئنم اين بازي هايي كه ريختم هم تست شده . چنديد نفر گفتن كه اجرا كردن بدون مشكل. ولي براي من ارور ميده . حتي از x8.blogfa.com هم بازي هايي كه دانلود كردم هيچ كدوم اجرا نميشه و همين پيغام رو ميده . با 4 5 تا رام هم امتحان كردم. چيكار كنم ؟ الان 1 گيگ بازي دارم كه تاحالا نديدم چين !!!!!! :41:
نقل قول:
سلامنسخه 2.4.0 رام StornMix منتشر شد
این رام مبتنی بر CM7 می باشد که توسعه یافته .ممکن است بیش از حد بزرگ باشد، اما می تواند شما را افسون کندرام STORNMIX برای هسته اصلی است
نقل قول:
فهرست تغییرات- تاریخ انتشار : 14 اردیبهشت 1391
- ناشر : AgungDaVici از اندونزی
- ویرایش : 2.4.0- بر اساس Cm7 گالکسی ایس پورت شده
- طراحی جدید و در تنظیمات
- تغییرات در چارچوب
- تغییر رابط کاربری سیستم
- اضافه کردن لینک سریع شبکه (tw!iter، FB، بـ ـوتـ ـیوب، ایمیل)
- اضافه کردن تنظیمات توسعه (sparepart، performance..)
- و پانل سریع تر در انجام تنظیمات
- اضافه کردن N7p andEngine
- به روز رسانی برخی از libs ها
- فونت جدید
- رنگ و پس زمینه جدید
- و برای رام اصلی است
- صفحه کلید اصلی
- تغییر سبک قفل صفحه نمایش
نقل قول:
اشکالات
-؟ گزارش کنید
راهنمای نصب :
* باز کردن محیط xRecovery
* نصب این رام
* کامل پاک کردن با فول وایپ
* در انتظار لذت بردن باشید
دریافت رام از لینک زیر :
سلام lilitopoli به احتمال زیاد گوشیتون بوت لودرش باز مونده باشید حالا برای اینکه صد در صد مطمئن شوید با برنامه ی s1tools چک کنید ولی باز کردن یک بار بوت لودر برای همیشه کافیه
فایل هایی که میریزید تو پوشه ی firmwares باید پسوندشون ftf باشه بنابراین با برنامه ی winrar باید برید تو پوشه ی هسته وبا زدن گزینه ی rename و گذاشتن یک نقطه سپس نوشتن ftf فرمت هسته رو عوض کنید.
من بله شما ام های اندروید 4 که به تازگی مشکل دوربینش هم حل شده پیشنهاد میکنم واقعا رام های عالی هستن ولی یک نسخه ی اون بیشتر تو وبلاگ ایکس 8 نیست ولی تو سایت های خارجی چندین ورژن خیلی خوب اومده
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط تنها مشکلش اینه که دوربین فیلمبرداریش کار نمیکنه
در ضمن تو اندروید 2.3 رام اقا نریمان خوب
دوست من xtreme forces شما زام اندروید 4 رو که لینکش دادم نصب کن ببین مشکلت حل نمیشه
در ضمن میشه بازی هایی رو که داری اسمشون رو بگی؟ و مطمئنن مشکل از باز کردن بوت لودر نیست احتمالا روش نصب رامت یا اینکه رام هایی که نصب میکنی مشکل داشته باشه
و خانوم lilitopoli من اینترنتم خراب بود به همین خاطر نتونستم جوابتون رو بدم و سیستم عامل اندروید اگه زیاد باهاش ور برید خودتون همه چیزش رو یاد میگیرید.
بازم ممنون از اطلاعات کاملتون.تا مشکل دوربین اندروید 4 حل بشه فعلا از ginger xperia 25 استفاده میکنم.حالا مثلا اگه بخوام یه رام با ی کرنل دیگه نصب کنم باید این کرنلی که الان هست و حذف کنم؟اگه آره چطوری
اسم apk ةاش رو مينويسم. Iron_Fist_Boxing_v4.02 كه بوكسه و حجمشم 40 مگ بود.
AirAttackHD كه اينم 47 مگ بود ... NFS-Shift-THD-v2.0.29 كه 100 مگ هست و يكي گفته بود كه اجرا شده به راحتي .
Ricky-Carmichael-s-Motocross كه موتور سواريه .. يه سري بازي از x8 blogfa گرفتم كه هيچ كدوم اجرا نشد حجمشونم بين 30 تا 40 مگ بود.
يه بازي گرفتم تنيس بود 300 مگ اونم اجرا نشد . نميدونم چش شده
سلام lilitopoli مشکل دوربین تو اندروید 4 حل شده در ضمن رام 4 خوب هم تو سایت های خارجی برای ایکس 8 موجوده این رام 4 هم که لینکشو بهتون دادم مشکلش فقط تو فیلمبردای هست و هنگام عکس گرفتن باهاش کاملا سالمه.
و فقط کافیه با برنامه ی فلش تول کرنلتون رو عوض کنید کرنل جدید جایگذین قبلی میشه.
خب رامت چیه؟
من از رام مینی سی ام 2.1.9 که استفاده میکردم بیشتر بازی های گرافیکی و اچ دی مثل modern combat 1 و gangestar west coal که تو قسمت بازی های اندرویدی همین فروم هست دانلود کردم و همشون رو اام بدون مشکل اجرا شد تازه روی رام نریمان هم که امتحان کردم همه بازی های اچ دی به راحتی اجرا شد منم یه بازی که از وبلاگ ایکس 8 گرفتم رو گوشیم نیومد برو تو قسمت فروم بازی های اندرویدی همین سایت و تو قسمت بازی های اچ دی برای ایکس 8 یه همینطور تایپیکی تو صفحه ی اول هست اون بازی رو دانلود کن ببین میاد یا نه البته اگه لینکاشون تا حالا سالم باشه در ضمن دیتاهاشون هم همه سالم هست بازی modern combat sandstorm رو دانلود کن محشره من تا اخرش رفتم عالیه
فعلا رمم جا نداره باید یه رم 4 گیگ بخرم رام الانم ginger xperia 25 .
اسم بازیش چی بود؟
آقا عادل میشه ی رامی که هیچ مشکلی نداشته باشه معرفی کنین؟اون رامی که گفتین فیلمبرداری نمیکنه
سلام من میخواستم یه گلکسی نوت بخرم موبایل فروشیه گفت یه چند روزی صبر کن قیمتا میاد پایین منم منصرف شدم از خریدش گوشیو میداد 1 تومن
حالا می خوام بدونم باید تاکی صبر کنم که قیمتا بشکنه و نهایتا چقدر میخواد ارزون بشه؟
اون که فیلمبرداری نمیکنه رام با نسخه ی اندروید 4 هست اولین ورژنی که دوربین عکاسیش درست شده لینکشو هم که بهتون دادم یه چند روز دیگه وایسید یه رام اندروید 4 کامل بدون هیچ نقصی تو وبلاک ایکس 8 منتشر میشه به همین خاطر بهتون پیشنهاد میکنم یه چند روز وایسید و دوباره رام 2.3 رو گوشیتون نصب نکنید و از این به بعد 4 رو تجربه کنید
اسم بازیش هم modern combat sandstorm 1 و درباره ی رام هم به اقا ی xtreme forces گفتم رام شما رو که میدونستم ginger xperia 25 هست:31:
اینم لینک رام 4 که فیلمبرداریش کار نمیکنه اما عکس برداریش سالمه(اولین نسخه ی اندروید 4 که دوربینش تعمیر شده)
در ضمن رام نریمان و رام morsin رام های خوبی هستند البته برای 2.3 اما من با اومدن رام های 4 خوب دیگه 2.3 رو پیشنهاد نمیکنم
به نظر من قیمت ها ارزون میشه اما فکر نکنم به قیمت قبلیش برگرده طی چند هفته اینده ارزونتر میشه
ولی اصلا معلوم نیست وضعیت بازار چجوری میشه
من که جینجر اکسپریا و عوض کردم خیلی سنگین بود فعلا تا اندروید 4 بدون مشکل بیاد gingerdx 25 و استفاده میکنم واقعا باهاش راحتم.فقط یه مشکل با چندتا رام که وقتی به کامپیوتر وصل میکنم برنامه کیبوردم و تیکش برداشته میشه باید برم تو تنظیمات دوباره تیکش و بزنم مشکل از چیه به نظرتون؟
سلام.نقل قول:
رام كه همشون رو امتحان كردم. رام اقا نريمان. رام اقا اسماعيل ، رام اقا سينا. prime hd :31:
البته يه بازي گرفتم به اسم NBA-JAM كه خيلي قشنگ گرافيك خوبي هم داره . 260 مگ ديتا داره با 3 مگ apk .
gangster هم دارم مياد . modern combat هم فكر كنم نياز به مولتي تاچ داشته باشه ، كه متاسفانه براي من نيست. همينطور nova كه خيلي بازي باحاليه ولي بدون مولتي تاچ نميشه بازي كرد.
تو سري بازي هاي need for speed جديداش چيزي هست كه اجرا بشه ؟ كلا بازي هايي كه تست كردين و ميشه بازي كرد بگيد بريم پيدا كنيم دانلود كنيم ( البته جديدا رو) :11:
سلام خانوم lilitopoli مشکل شما رو نمیدونم از چی هست
و xreme forces خب رامی رو گوشیتون نصب کنید که قابلیت مولتی تاچ هم به گوشیتون اضافه کنه یکی از فواید باز کردن بوت لودر مولتی تاچ کردن سیستم های synaptics هست که خودشون اول مولتی تاچ نیستند تو رام ها بگردید رامی پیدا میشه که مولتی تاچ برای هر دو نوع سیستم داشته باشه.
و در مورد بازی هم من بخاطر اینکه سرعت اینترنتم پایینه زیاد بازی اچ دی ندارم و بازی های که من رو گوشیم اجرا کردم
modern combat 1 و brothers in arm 2 و gangster west coal و pes 2012 و چند بازی دیگه مثل انگری بردز و...
مولتي تاچ مجازي كه فعاله ولي كارايي نداره تو بازي . اولا بايد دو نقطه اي كه همزمان لمس ميكني نسبت به هم دور باشن كه بازم قاطي ميكنه و فقط يه مختصات رو ميگيره. ثانيا بايد اينقدر محكم فشار بدي تا شايد كار كنه. براي من كه اينجوريه. حالا نميدونم اونايي كه سنسور synaptic دارن به راحتي ميتونن از تاچ 2 انگشت همزمان بهره ببرن يا نه !نقل قول:
brothers in arms رو هم من نسخه اولش رو دارم كه تو بازي كلي لگ داره و بدون مولتي تاچ هم سخته از خيرش گذشتم :31:
سلام به دوستان
آقا من به همین زودی مشکل نصب نرم افزار روی رم رو پیدا کردم
یه نرم افزار تقریبا 40 مگابایتی هست میخام نصبش کنم میگه رو گوشی جا نیست در حالی که 90 مگابایت جا داره
نمیدونم چطور باید رو رم نصب کنم
راحت ترین راه بدون درد و خونریزی چیه؟
عادل خان فهمیدم مشکل اینکه چرا کیبوردم میپرید چی بود.من موقع نصب کیبورد و چند تا از برنامه های دیگه جای نصب و داخل رم دادم واسه همین وقتی رم با کامپیوتر بالا میومد اونا میپریدن.الان که انتقال دادم به حافظه داخلی درست شدن
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی رام اصلی برنامه و نمیتونین تو رم نصب کنین باید رام گوشی و عوض کنین که اونم احتیاج به روت کردن گوشی داره
اره خانوم lilitopoli درسته من حواسم نبود بهتون بگم به کارت حافظه انتقال بدید و دوست من axilbam شما باید گوشیتون رو رووت کنید سپس روی اون محیط cwm و xrecovery نصب کنید سپس یه رام رو که برای هسته ی اصلی خوبه رو گوشیتون نصب کنید برای رووت و اموزش نصب رام و خلاصه یاد گرفتن همه چیز برید به این وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ناشر رام های GingerXperia در ادامه تلاش خود برای سازگار کردن نسخه RC1 رام پایدار 7 CyanogenMod برای هسته های اصلی و alfs gdx ویرایش v4 خود را منتشر کرد
دارندگان گوشی هایی که هنوز نتوانسته اند بوت لودر ایکس 8 را باز کنند ، خوشحال باشند
توسط این رام میتوانند از امکانات کامل رام سایانوژن مود 7.1 بطور کامل بهره مند شوند
این رام مخصوص هسته های اصلی و شخصی سازی شده alfs gdx می باشد
انتقال محیط CyanogenMod 7 RC1 به شکـ ـیـ ـرا اکسپریا ایکس 8
تغییرات:
* ناشر: xperiafan13 از مکزیک
* ویرایش CM7 RC1 V4
* تاریخ انتشار : 17 اردیبهشت 1391
* جدید : تمام پنجره های با تم تغییر می کند ، از جمله نوار حجم صدا و شماره گیری گزینه های منو.
* تثبیت شده برخی از اشکالات با گوگل تاک
* تصاویر پس زمینه جدید
* تغییر نام تنظیمات cyanogenmod بجای تنظیمات kuyadroid
* حذف لانچر پرو و اضافه شدن لانچر ADW CM
* رادیو در نسخه آزمایشی (به طور کامل کار نمی کند)
اشکالات:
رادیو
برای دیدن ادامه ی مطلب و همچنین دانلود این رام به اینک لینک مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته شده از سایت x8.blogfa.com
سلام نسخه 2.4.0 رام StornMix منتشر شد
این رام مبتنی بر CM7 می باشد که توسعه یافته .ممکن است بیش از حد بزرگ باشد، اما می تواند شما را افسون کندرام STORNMIX برای هسته اصلی است[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فهرست تغییرات- تاریخ انتشار : 14 اردیبهشت 1391
- ناشر : AgungDaVici از اندونزی
- ویرایش : 2.4.0- بر اساس Cm7 گالکسی ایس پورت شده
- طراحی جدید و در تنظیمات
- تغییرات در چارچوب
- تغییر رابط کاربری سیستم
- اضافه کردن لینک سریع شبکه (tw!iter، FB، بـ ـوتـ ـیوب، ایمیل)
- اضافه کردن تنظیمات توسعه (sparepart، performance..)
- و پانل سریع تر در انجام تنظیمات
- اضافه کردن N7p andEngine
- به روز رسانی برخی از libs ها
- فونت جدید
- رنگ و پس زمینه جدید
- و برای رام اصلی است
- صفحه کلید اصلی
- تغییر سبک قفل صفحه نمایش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اشکالات
-؟ گزارش کنید
راهنمای نصب :
* باز کردن محیط xRecovery
* نصب این رام
* کامل پاک کردن با فول وایپ
* در انتظار لذت بردن باشیدکپی با درج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضروری است
برای نصب بعد از دریافت رام از لینک زیر آنرا در محیط CWM نصب نمایید .
لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفته شده از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چطور باید این کار رو کنم؟نقل قول:
پشت گوشیم 12w07 نوشته گفتین ریسک داره؟
بوت لودر باز کردن ریسک داره روت کردن ریسک نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین به این آدرس برنامه ای که میتونین باهاش روت کنین و با لینک دانلودش توضیح داده.با همین برنامه میتونین xrecovery و Busybox و هم نصب کنین.
چه جالب دیگه الان 11w شد 12w .:27::31: جالب بود. دیگه با این ورژن چطوری میخوان بوت لودرشون رو باز کنند:31: .نقل قول:
مثل گوشی های ما یه سال صب کنن شاید بیاد .:31:
اما شما دوست عزیز axilbam ریسک برای باز کردن بوت لودر هست. شما میتونید به راحتی گوشیتون رو روت کنید.
به این سایت برید همه ی راهنمایی ها داخلش هست:
شادباشید:40:کد:www.x8.blogfa.com
ماشاالله به قل آقا عادل شما هم راه افتادیا . :31: ممنون از همکاری ها و راهنمایی هاتون:11:نقل قول:
خواهش میکنم قابلی نداشت :20:
ممنون دوستان
تغریباً متوجه جریان شدم.حالا باید یه فکری به حال اینترنتم زغالیم کنم که چطوری فایل های 100 /150 مگابایتی رو باهاش دانلود کنم.:31::13:
راستی حالا که اینجام این سوالم بپرسم
از دیروز gps گوشی متصل نمیشه یعنی آیکن ماهواره میاد بالا چشمک میزنه ولی ثابت نمیمونه و وصل نمیشه میخاستم بدونم ایراد از کجاست پری روز با نرم افزار maverlck کلی ازش استفاده کردم ولی از دیروز وصل نمیشه.
ایراد از گوشیه یا از ماهواره هاست؟تست کنید اگه ایراد کلیه بگید خیال ما هم راحت بشه
سلام.نقل قول:
منم يه مدته اصلا نميتونم با maverick به gps وصل بشم. رفتم سراغ sygic كه هم مسيرياب داره هم به صورت 3 بعدي نشون ميده. البته نقشه هاي maverick خيلي كاملتره.
شايد تنظيمات خود maverick مشكل داره. پاكش كنيد دوباره نصبش كنيد.