اگر یک جفت کفش شیک و گران خریدید ؛ روزیکه پیاده اید (ماشین ندارید) با اون کفشا بیرون نرید...
البته مساله راه رفتن نیست ، استفاده از وسایل نقلیه عمومی کفش رو در معرض تهدید قرار میده !
Printable View
اگر یک جفت کفش شیک و گران خریدید ؛ روزیکه پیاده اید (ماشین ندارید) با اون کفشا بیرون نرید...
البته مساله راه رفتن نیست ، استفاده از وسایل نقلیه عمومی کفش رو در معرض تهدید قرار میده !
هنگام دعوا و رفتن به سمت جدا شدن از یک دوست فقط به کار بدی که در حقتون کرده یا حتی اگر خیانت کرده، فکر نکنین.
به روزای خوبی که با هم داشتین بیشتر فکر کنین و بعد تصمیم بگیرین.
سلام
ظاهراً هنوز هم عده ی زیادی باوجودیکه به برپائیِ رستاخیز ( قیامِ قیامت ) اعتقاد دارند اما روی سنگِ قبرها مىنویسند آرامگاهِ ابدی !!!!...
نمیدونم کدوم شیر پاک خورده ای این رو رواج داده اما اگر اعتقاد دارین که رستاخیز فرا خواهد رسید , روی سنگِ قبرها ننویسید آرامگاه ابدی چون هیچکسی قرار نیست تا ابددر قبرش بیارامد
اگه دیدین جایی دعوا شده اصلا طرفشون نرید ( بخواید جداشون کنید یا ... )
دیگه اگه خیلی بهتون فشار اومد و خواستید یه کاری کنید برید طرفداری اون کسی که داره میزنه :n33:
از سیاه نمایی کردن بپرهیزید تو هر شرایط و تو هر مسئله ای
جالبه یکی از دوستام میگفت که دیگه نمیشه ازدواج کرد.همه خانمهای متاهل دوست پسر دارند!!!! به نظرم بدترنی حرفی که میشد زد همین بود.درسته شرایط اجتماعی کمی بد شده ولی قرار نیست با این حرفا خودمون شرایط رو بدتر کنیم.با این حرفا بدبینی زیاد میشه و شراط هم رنج اورتر...
دنیای عجیبیه
به جز خدا در دل ما آدما هیچ کس موندگار نیست
هیچ چیز و هیچ کس ارزش اینو نداره که براش غصه بخوری و خودتو و زندگیتو تباه کنی...
سلام
دوستان عزیز جویای کار
برای نوشتن رزومتون از نوشتن چیزهای اضافه خودداری کنید تا باعث خنده کارفرما نشید و بنوعی مورد تمسخر واقع نشید!
رزومه از یه خانومی امروز به دستم رسید که واقعا از خوندش خندم گرفته بود!
نوشته بودن علاقه به کارها و پروژه های تحقیقاتی : شنا موسیقی کارهای دستی!!!
ایشون فوق لیسانسه بودن و میدونستن که فعالیت شرکت ما که براش رزومه فرستادن ربطی به اینا نداشت و بیشتر مربوط به رشته تحصیلیشون بود که حرفی ازش نزده بودن!
واقعا وقتی رزومه رو خوندم نمیدونستم چه جوابی بهشون بدم
حواستون باشه موارد بیهوده و هجو بکار نبرید.
نکته بعدی اینکه:
اگر فکر میکنید مطلبی در مورد درس میدونید در کلاس ارائه بدین تا استاد بدونه بنوعی مطالب رو به چالش بکشید.
بعضی از استاتید بیشتر از اینکه به برگه امتحانی شما نمره بدن به پرو بودن شما در درس نمره میدن مخصوصا استاتید با تجربه
خجالت نکشید از اینکه سایر دوستاتون توی کلاس حرفی نمیزنن شما اگر موردی به ذهنتون رسید بگید و در این مورد با استاد بحث کنید.
سلام دوستان. تاپیک بسیار عالی هست و من با نظر بعضی دوستان بسیار موافقم..
"بزرگترین بلا نومیدی است"
امام علی علیه السلام
به همه چی شک داشته باش حتی همون چیزها که فکر میکنی نباید شک کنی فرق آدم با حیوان همینه
هیچ وقت کسی رو به خاطر استعداد کمش توی یادگیری با پوزخند و نگاه های عاقل اندر سفیه و عصبانیت و.. مسخره نکنید
و حداقل توی کلام بهش نگید چقدر دیر یاد می گیری و خنگی و از این حرفا..
ناامیدش نکنید. خودش می فهمه توی یادگیری کند هست و با این کارتون فقط دلخورش می کنید و اون آدم پیش خودش خودشو می بازه..
من خودم توی اکثر کارها نسبت به بقیه خیلی سریع بودم و طبق تست های هوشی که گرفته بودم فکر می کردم به خاطر هوش بالام هر چیزی دیگه ای رو هم سریع و توی کمترین زمان یاد می گیرم.. مغرور به هوشم نبودم ولی شکی هم بهش نداشتم ..
بعد وقتی می خواستم به کسی چیزی رو یاد بدم و چند بار توضیح می دادم و طرف متوجه نمیشد (متاسفانه) توی دلم ازش ناامید میشدم و حتی بعضی وقتام مودبانه و غیرمودبانه تو روش می گفتم مگه انقدر فهمش سخته و... :(
اما الان به عنوان مثال توی رانندگی می بینم سرعت یادگیری متوسط و شایدم کندی دارم و الان می فهمم وقتی یکی دست کمت می گیره یا مثل خنگا باهات رفتار می کنه چه حس بدی به آدم دست میده و چقدر اعتماد به نفس و شخصیت طرفت رو حتی با یه نگاه معنی دار یا صدای بی حوصله و خسته، میتونی بشکونی..
من کسایی رو میشناسم که دیپلم ندارن یا حتی شوخی های روزمره رو نمیگیرن ولی خیلی سریع تر و بهتر از من رانندگی رو یاد گرفتن..
ما چند جور هوش داریم و باعث میشه مثلا هوش ریاضی داشته باشیم ولی توی یاد گرفتن زبان دوم یا ورزش ضعیف عمل کنیم..
می خوام بگم لزوما هوش بالا ، تضمین کننده موفقیت و پیشرفت سریع توی همه زمینه ها نیست.
و مهم تر اینکه اگه کسی توی یه زمینه دیر یاد میگیره ، تمام شخصیت و هوشش رو زیر سوال نبرید.
شاید جراح خوبی باشه ولی نتونه با یه گوشی جدید کار کنه اما نباید به این دلیل مسخره شه.
یا مثلا به یه بزرگتر می خوای یه چیز کوچیک مثل کار با مایکروفر رو یاد بدی ولی اون اصلا یاد نمیگیره. بعد پیش خودت میگی چرا انقدر خنگه، غافل از اینکه شاید مثلا خیاط ماهریه و تو هم عمرا بتونی مثل اون لباس بدوزی...
شاید مغزت خوب کار کنه ولی ممکنه جسمت یاری نکنه..
هر کی یه چیزو زود یاد میگیره یه چیزو دیر. دیگه کسی رو دست کم نگیریم و اگه کمکش نمی کنیم تحقیرش هم نکنیم.
شاید ما هم یه نقطه ضعف داشته باشیم که چون هنوز موقعیتش پیش نیومده خودمون هم ازش بی خبر باشیم..
مثلا اینایی که از رابطه زن و شوهری اطرافیانشون ایراد می گیرن یا از طرز تربیت بچه همسایه، بعد خودش توی همون شرایط که قرار می گیره حسابی خراب میکنه..
انقد به خودمون مطمئن نباشیم و یا حداقل انقدر عیب دیگران رو دور از خودمون نبینیم. هیشکی کامل نیست. بیشترم با خودم هستم
یه تجربه دیگه هم اینکه:
یه چسب زخم و یه سنجاق قفلی کوچیک توی کیف داشته باشید. نگید اینا مال مامان هاست. لازم میشه.
پول هم نقدی حداقل 20 تومن همراه داشته باشید. خیلی جاها دستگاه پز دارن ولی ممکنه اونروز سیستم قطع باشه و کارت نکشه.. خیلی وقتا شده گفتم فلان مقدار پول بسه دیگه کارت نبرم بعد یه ضرورتی پیش اومده مثل گشنگی:n02: یا یکی بهم زنگ زده فلان چیزو اومدنی بخر دیدم پولم کمه نتونستم بخرم! یا رفتیم جایی همه کارت همراهشون اورده بودن واسه نداشتن دو هزار تومن پول نقد فکر کرده بودن دروغ میگیم پولشونو ندیم..
پول چیز خوبیه، هر چقدر می تونید دم دست و توی کیف بزارید چون نمیشه از هر کسی قرض گرفت.
نشسته بودیم تو مغازه یکی از دوستان که یه مرد خیلی چاق وارد شد, کارش رو انجام داد و رفت، بعد از رفتنش یکی از بچه ها به شوخی از صاحب مغازه که دوستمون بود پرسید این خرسه کی بود! دوستمون هم گفت بابای همین توله خرسی که روبروت نشسته (خودش)!
نتیجه، تا میتونید کسی رو مسخره نکنید که ممکنه این بلا سرتون بیاد ...
تجربه من نیست اما مواظب باشین دچارش نشین
هرکی زیادی گرگ بازی در بیاره
آخرش یه زن گرگی تر از خودش گیرش میاد
بچه هاشم که دیگه گرگ زاده می شه
اینجوری می شه یه روزی می رسه
که گرگ مامانی هاش بزرگ میشن
خودش و زنش رو درسته می خورن...
حالا خدا کنه بخورن بلای دیگه ای سرشون نیارن...
البته اگه تا اون موقع زنشون اونا رو نخورده باشه
حالا هی گرگ بازی دربیارین من بهتون اخطار دادم
سلام
روش استفاده از محافظ پلاستیکی ریموت کنترل
ابتدا اگر باتریهای کنترل ضعیف هست اونها رو تعویض یا اگر قابل شارژ هست شارژ کنین
بعدش کنترل رو با سر واردِ کیسه کنین یعنی لامپِ سرِ کنترل داخل کیسه باشه
کیسه باید حدوداً 4 سانت بلندتر از کنترل باشه . پس اگر خیلی بلند هست اضافه ش رو کاملاً مستقیم ببُرین با تیغ موکت بری یا قیچی تیز .
تهِ کیسه رو با فندک یا کبریت از فاصله ی 3 سانتی برای دو سه ثانیه گرم کنین ( شاید لازم باشه بیشتر گرم کنین )
باید تهِ کیسه خوب داغ بشه و بعدش سریعاً با دو انگشت , لبه های کیسه رو به هم فشار بدین تا به هم جوش بخوره و کاملاً بسته بشه
اگر همه جاش جوش نخورده پس دوباره گرمش کنین و فشار بدین تا کاملاً بسته بشه و به این صورت دربیاد
بعدش باید کنترول رو در وسط کیسه قرار بدین بطوریکه لامپش کاملاً چسبیده باشه به تهِ کیسه و از دو طرف هم فاصله اش به یک اندازه باشه . درست مثل عکسهای بالائیمحتوای مخفی: ادامه
حالا با یک دست نگهش دارین تا توی کیسه تکون نخوره از جاش و با دست دیگه باید با سشوار یا روی شعله ی گاز از فاصله ی دور بغلهاش رو حرارت بدین تا جمع بشه و بچسبه به کنترل .
گرم کردن باید یکنواخت باشه تا یک جا شل یک جا سفت نشه . بلکه در همه جا به یک اندازه کشیده بشه .
تهِ کیسه رو هم که قبلاً جوش دادین باید به همین روش گرم بشه تا بچسبه به کنترل
اگر بیش از حد کیسه رو گرم کنین باعث میشه اونقدر محکم کشیده بشه که بعضی از دکمه ها رو فشار میده پائین و دیگه راهی ندارین جز اینکه کیسه رو پاره کنین بندازین دور و دوباره روکش کنین
شش تا از این کیسه ها 1000 تومن هست پس اگر یکی دو تاش رو خراب کنین تا قِلِقش دستتون بیاد اهمیتِ چندانی نداره .
سعی کنین روی دکمه ها کمتر حرارت ببینه وگرنه ممکنه چروک بشه و کمی بد دست میشه . اما پشتش رو میتونین حرارت بدین اگر لازم شد .
اگر موقع فشار دادن دکمه ها چِرِق چرق صدا میده علتش شل بودنش هست و باید کمی بیشتر حرارتش بدین تا مثل پوست دُمبَک کشیده بشه .
دستِ آخِر این شکلی میشه
این محافظ از کثیف شدن و خیس شدن و جرم گرفتن و آبگوشتی شدن !!!! کنترل جلوگیری میکنه و حتی اگر توی آب هم بیافته صدمه نمیبینه .محتوای مخفی: ادامه
موقع فشار دادنِ دکمه ها با ناخن فشار ندین تا دوامش بیشتر بشه و تا زمانِ تعویض باطریِها از کنترل محافظت میکنه
وقتی باتریها ضعیف میشه میتونین با یک تیغ دور درب باتریها رو ببُرین و باتریها رو عوض کنین
میتونین هم کیسه رو بندازین دور و دوباره روکش کنترل رو کنین
بنده اولین بار این کیسه ها رو از یک دستفروش توی متروی تهران خریدم و دیدم چقدر مفید هست .
چیزهایِ به درد بخور دیگه ای هم ازشون خریده ام مثل کفیِ کفش
حالا دیگه هر جا دستفروش میبینم , یه نگاه میندازم ببینم چی داره و بی تفاوت از کنارش رد نمیشم .
اگر مجرد هستید (چه دختر چه پسر) سعی کنید اگر از اقوام نزدیکتان بچه دار شدند، برای کمک کردن و در حقیقت تجربه پیدا کردن در زمینه بچهداشتن و بچهداری حتماً پیش آنها بروید!
من تا قبل از اینکه در حال و هوای بچهداری قرار بگیرم فکر میکردم خانمهای خانهدار کار خاصی غیر از خرج کردن پول شوهرشان انجام نمیدهند و مرد میره بیرون خونه کار میکنه تا خانم بخوره و بخوابه و خرج کنه ولی حالا نظرم کاملاً تغییر کرده!
کاری که یک زن در خانه برای نگهداری نوزادش انجام میده یک کار تقریباً 24 ساعته است بخصوص در دو سال اول بچه داری!
بچه یا شیر میخواد یا باید راهش ببری تا آروغش را بزنه یا خیس کرده و احتیاج به عوض شدن داره یا پی پی کرده (و باید خوشحال بشی که این کار را کرده چون گاهی اوقات یبوست میگیره و دلدرد داره و مرتب گریه میکنه و درست غذا نمیخوره!) و یا احتیارج به شستن داره یا خسته و کسل شده و احتیاج به راه بردن داره یا لثهاش درد میکنه چون میخواد دندان دربیاره و ...
وقتی هم میخوابه (که اون هم راحت نیست و باید همه کارهایش راانجام داده باشی و سعی کنی که بخوابد!) باید هر چند دقیقه یکبار بهش سر بزنی که پارچه را روی دهان خودش نکشیده باشه یا خودش را بین بالشت و زیراندازش گیر نیانداخته باشه! و ...
بچه شیرینه ولی یک مادر 24 ساعته میخواد و یک پدر که آسایش و آرامش مادر را فراهم کنه و در روز چند ساعتی هم کمک مادر کنه (چون مادر باید هر یک 1.5 ساعت هم شبها از خواب بیدار بشه و به بچه شیر بدهد و پوشکش را عوض کنه و این بیدار شدنها و خواب چند تیکه شبانه آن هم در طی چند ماه حسابی خسته و عصبیاش میکنه!)
همه این کارها را هم باید با مهربانی و حوصله انجام دهند وگرنه باعث مشکلات زیادی در شخصیت بچه میشه و در طول عمرش، اون مشکلات را به همراهش داره!
اون پولی که مرد ماهانه به همسرش میده در مقابل این زحمات 24 ساعته خیلی کمه و اصلاً جبران زحمات اون را نمیکنه!
هیچ وقت سوالی که دوست ندارید جوابش رو بدونید نپرسید...
سلام دوستان. وقتی قبل از خروج از تاکسی ، چک کنید که تموم وسایلتون رو بردارید ! چند وقت پیش با راننده اینقدر گرم صحبت بودم که موقع پیاده شدن ، کلاه یادگاریم رو جا گذاشتم.
زمان استفاده از اینترنت جی پی ار اس و هوشمند مبایل دقت زیادی بکنید. من شاید حداکثر 7 روز اونم روزی حداکثر50 مگا بایت ازش استفاده کردم. الان قبض مبایلم 6 برابر امده. ریزمکالماتم دراوردم .چیزی سر در نیاوردم . سرعتشم افتضاح بود و مدام قطع می شد. حرومشون باشه.
از تجربه من هر چیزی در این دنیا بازتاب داره.
نامردی کنه در حقت نامردی میشه. مال کسی رو بخوری مالت رو می خورن.دل کسیرو بشکنی دلت رو میشکنن.حال کسی رو بگیری حالت رو میگیرن.
تا میتونید بکاپ بگیرید! فقط بکاپ بگیرید! حتی از نفس کشیدنتان هم بکاپ بگیرید!!! :دی
دیروز ظهر حواسم نبود ناخواسته سایتی رو که یک ماه و نیم براش زحمت کشیده بودم در یک چشم بهم زدن با کلیه اطلاعات داخلش به باد دادم! :n04: تا یه ساعت گنگ بودم... باورم نمیشد چه کردم. متاسفانه بکاپم قدیمی بود و چندی از اطلاعات رو نداشت! ولی خوشبختانه دیتابیس و پوشه محتویات سالم بودن و با چند ترفند و قرار دادن بخشی از بکاپ قدیمی تونستم سایتو دوباره مثل روز اولش کنم. ولی استرسی که بهم وارد شد خیلیییییییی وحشتناک بود! :n37: آخه سایت تا 95% رفته بود و عملا تحویل کارفرما شده بود و اونم داشت اطلاعات میریخت...
حالا یه بکاپ جدید باید بگیرم که شامل همه اطلاعات تازه باشه که اگر مشکلی پیش اومد بشه سریع تر و بی دردسر تر درستش کرد :n25:
خلاصه گرفتن پشتیبان (بکاپ) برای هر کاری که با کامپیوتر انجام میدید هیچگاه فراموش نشه...
ایراد آموزش زبان در مدارس و دانشگاه های ما توجه بسیار زیاد به مهارت خواندن و نوشتن منهای صحبت کردن هست.
برای یادگیریه یک زبان به طور کاربردی و قابل استفاده, مهمترین رکن صحبت کردن هست.
برخی از دوستانم هستند که هر تست و سوالی از زبان رو از ایشون بپرسی روی کاغذ میتونن انجامش بدن اما کافیه ازشون بخوای همین دانسته هات رو در صحبت به کار ببرن, فقط بهت خیره میشن.
درسته که در زبان رسمی اونقدر که به دایره لغت و گرامر توجه میشه, توجه خاصی به اسپیکینگ نیست اما باید دقت کنید که هدف شما از یادگیری زبان به کار بردن اون در صحبت های روزانه تون است و مهارت های و نوشتن و خواندن از اهمیت کمتری برخوردارند.
"سر کلاس آموزش زبان موسسه که زمانش 90 دقیقه بود, نشسته بودیم. دبیر حدود 45 دقیقه رو صرف مهارت speaking و Listening کرد بدون اینکه صفحه ای از کتاب رو درس بده. یکی از بچه ها از ایشون سوال کرد که نصف وقت کلاس رفت و از کتاب عقب خواهیم بود و جواب ایشون چنین بود:
« کتاب برای من کوچکترین ارزشی نداره تا وقتی نتونید اون رو در صحبت بکار ببرید. همیشه برای من کتاب در درجه ی آخر هست. » "
اصولا دلیل درد این هست که مغز ما پیامی میفرسته که مواظب خودمون باشیم و یک جای کار میلنگه.
هیچوقت خودتون را به مسکن ها یا استامینوفون و اسپرین و رانیتیدین عادت ندید.
یکی از بستگان نزدیکم از 2 سال قبل زخم معده گرفت ولی چون عادت کرده بود قبل یا بعد از خوردن وعده غذایی رانیتیدین بخوره.
به خاطر همین هیچوقت درد و مشکلی در معده اش احساس نمیکرد.و در کل متوجه این بیماری نشده بود
متاسفانه الان یک عمل جراحی سنگین باید انجام بده و حتی ممکن هست که معده اش را در بیارند.
سلام
اگر از اینترنت موبایل استفاده نمىکنید يا برای دانلود استفاده نمىکنید گوشی رو بذارین رویِ حالتِ 2G
این کار چند تا حسن داره:
1- در حالتِ 2G موبایل انرژی کمتری مصرف میکنه چون تعداد دکلهای 2G خیلی بیشتر از 3G هست و موبایلتون راحت با نزدیکترین آنتن تماس میگیره و در نتیجه برای ارسال امواج برق کمتری مصرف میکنه و باتری دیرتر خالی میشه .
2- امواج موبایل هم با واتِ کمتر ارسال میشه و ضررش کمتره .
3- احتمال هـک شدن موبایلتون کمتر میشه و به دلیل سرعت پائین , هکـر نمیتونه حجم زیادی از اطلاعات رو سریع سرقت کنه
4- گوشی کمتر داغ میشه چون با وات کمتر کار میکنه و بازری آمپر کمتری مصرف میکنه درنتیجه استهلاک قطعاتش کمتر میشه .
5- گوشی هی دکل عوض نمی کنه و مکالمه کیفیت بهتری داره . در 3G گاهی حتی با چند سانت چپ و راست شدن, گوشی دکل عوض میکنه
حتی اگر از اینترنت استفاده میکنید , بهتره فقط در مواقعی که به سرعت زیاد در اینترنت احتیاج دارین گوشی رو بذارین رویِ 3G و بعدش با سه سوت دوباره بذارینش روی 2G
====================================
به گوشی اجازه ندین بدون اجازه ی شما به نت وصل بشه وگرنه هم اطلاعاتتون راحت سرقت میشه هم هزینه ی تلفنتون زیاد میشه چون در بیشتر گوشیها برنامه هائی هست که اگر گوشی به نت وصل بشه , بدون اجازه و اطلاع شما شروع میکنه به ارسال و دریافت اطلاعات
سلام
تا وقتی که شرایط تون برای ازدواج فراهم نشده عاشقی را فراموش کنید !!!!!!
دوران دانشگاه استادی داشتیم از 16 جلسه ترم فقط 5-6 جلسه میومد کلاس، اساسی اهل دودره بازی و ماسمالی کردن بود و ما هم حقیقتش کیف میکردیم! زد و استاد راهنمای ما شد. با خودم گفتم خوبه دیگه، زیاد هم گیر نمیده و زود میتونم پایان نامم رو تموم کنم. اما چشمتون روز بد نبینه! پرپوزالم (طرح اولیه پایان نامه) رو بش دادم که بخونه، حدود 10 صفحه بود و تو نیم ساعت میشد همش رو خوند. بعد از یک هفته بش زنگ زدم گفت هنوز وقت نکردم بخونم حتما هفته بعد میخونم! هفته بعد بش زنگ زدم گفت خیلی کار دارم ایشاا... هفته بعد میخونم! هفته بعد بش زنگ زدم گوشی رو بر نداشت! چند بار زنگ زدم گوشی رو بر نداشت! اس بش دادم گفت هفته بعد میخونم! خلاصه دو ماه طول کشید تا به قول خودش این 10 صفحه رو خوند و گفت مشکلی نداره. اما به استاد مشاور که دادم صدتا عیب و ایراد ازش گرفت! فهمیدم طرف اساسا این 10 صفحه هم رو نخونده بود! خلاصه پایان نامه ما که باید یک ترم طول بکشه دو سال ما رو معطل کرد و خدا میدونه این بی مسولیتی و دوده بازی این استاد چه بلایی سر ما اورد، از انواع تحقیر و جواب ندادن به تلفن و پیامک و ... گرفته تا نمره بد پایان نامه!
خلاصه اینکه هیچ وقت فکر نکنید برای کسی شما با بقیه فرق میکنید. دیده بودم که اهل دودره بازی و ماسمالی کردن و بی مسولیتی هست اما به اشتباه فکر میکردم فقط سر کلاس اینطوره و با ما بهتر از دگران هست.
نتیجه اینکه اگر دیدید کسی (حتی بهترین دوستتون) اهل دروغ، ریا، غیبت، کلاه برداری و ... هست هیچ وقت فکر نکنید شما براشون فرق میکنید ...
در آغاز هر کار نگاه کردن به آخرین پله، لرزه در اندام میاندازد. از پله یک شروع کردن با نگاه کردن به پله ی هزارم متوقف میشود .
در هدف خود به فکر پله ی بعدی باش تا پله ی آخر زمان زیادی مانده. تصور کردن به پله ی آخر تنها جلوی رفتن تو به پله ی دوم را میگیرد.
هیچ وقت اگر از چیزی ناراحت و کلافه و عصبی هستین رو عزیزترین کسانتون خالی نکنید اون حرصتون رو ... همینا دعوا میاره و ناراحتی
من خودم همین کارو کردم و بعدش حالم خوب شد اما هنوزم که هنوزه تاثیر بدش رو دارم روی یکی از عزیزترین کسام می بینم
ضمنا اینجا تاپیک تجربیات بوده از ناظر محترم تقاضا دارم نصیحت ها و یا جملاتی از این دست رو اسپم کنند
موفق باشید
هیچ زمان به حس تون اعتماد نکنین
من هرچی بدبختی کشیدم از اعتماد به احساساتم بود
سال هاست دارم چوب یک اعتماد نا به جا رو میخورم
خداکنه هر اتفاقی باید بیفته زودتر بیفته...از صبح هزاران حادثه بد رو مرور کردم ...من منتظرم
منتظر روزی که با روسیاهی شروع خواهد شد و اتمامش پایانی بر یک تجربه تلخ خواهد بود...
با سلام
دوستان از من به شما نصیحت ! اگر دانشجو هستید ، دانش آموز ، استاد ، و ...
وقتی تحقیقی رو انجام میدید و یا پروژه ای رو انجام میدید . وقتی قصد پرینت برگه های پروژه یا تحقیق رو دارید . این خدمات کامپیوتری ها یک نخسه از اون رو کپی میکنن و برای خودشون برمیدارن تا به نفر بعدی یا کسی که خواهان پروژه یا تحقیق با موضوع مشابه شماست بفروشند !!!!!!!!!!!!!! و مفت و راحت تمام زحمات شما رو صاحب شوند .
پیشنهادم اینه که وقتی فایل office world رو میبرین تا برگه ها رو براتون پرینت بگیرند . همهو یک جا نبرید . تعداد صفحات رو 2 یا 3 دسته بکنید . دسته اول رو به یک خدمات کامپیوتری بدید کپی بزنه . دسته دوم رو به جای دیگه بدید کپی بزنه .
بعد همشو کنار هم بزارید . ایجوری دیگه هیچ کدوم از این خدمات کامپیوتری ها نمیتونن تحقیقتون رو برای خودشون کپی کنند و بفروشند . چون فایل هایی که براشون میبرید ناقص هستن .
صحبت از تجربه در زمینه تحقیق شد منم یک تجربه مفید بگم در این زمینه:
سعی کنید که همیشه فایل ورد رو بصورت پی دی اف در بیارید و بعد برای گرفتن پرینت اقدام کنید. چون بعضی اوقات تنظیمات کامپیوتر شخصی که قرار پرینت بگیره با شما یکی نیست و فرضا شما اعداد رو فارسی نوشتید اما انگلیسی پرینت گرفته میشه!:n37:
اما وقتی فایل شما پی دی اف باشه هیچگونه تغییری نخواهد کرد:n39:
وقتی برای خرید کالایی به یک مغازه می رید به حرف فروشنده گوش ندید .فروشنده از نوع سلیقه و نیاز شما خبر دار نیست . واگر حتی نیتشم خیر باشه ممکنه نظر شما رو عوض کنه و یک کالایی که با سلیقه و نیاز شما جور نیست و برای شما استفاده ای نداره رو به شما بفروشه.
تجربه من اینه چه خوبه آدم به حساب خودش برسه قبل از اینکه به حسابش رسیدگی کنن
گاهی اونقدر مشغول دیدن دیگرانی
که دیدن خودت رو فراموش میکنی
تا جاییکه یه حادثه آیینه دیدنه خودت میشه
سلام
آدم عاقل و دانا قبل از اینکه مریض بشه رفتارش مثل کسی هست که مریضه
یعنی چی این حرف ؟
یعنی قبل از اینکه مبتلا به مرض قند بشین و یا بیماری قلبی بگیرین یا پوکی استخوان یا هر بیماری خطرناکِ دیگه و دکتر بهتون بگه دیگه نباید سیگار بکشی وگرنه میمیری , دیگه نباید قند شکر بخوری وگرنه کارت به قطع انگشتان دست و پا میکشه یا کور میشی, یا بگه دیگه نباید نمک و غذاهای چرب بخوری وگرنه کلیه هات رو بخاطر فشار خون زیاد از دست میدی , خودتون رعایت کنین تا به اون جاها نکشه کارتون
نمک , شکر , قند , چربی و روغن رو تا میتونین کم مصرف کنین و اگر مجبور به خوردنش شدین فقط از انواع سالمش استفاده کنین مثل نمکِ یود دارِ واقعی یا استفاده ار خرما به جای شکر و قند اون هم به مقدار لازم .
========================================
نمیدونم شما دوست عزیز چند سالتونه اما باید خیلی سریع برسید به جائی که عقلتون قویتر از هوا ( هوی ) و هوستون باشه .
این کار ممکن نیست مگر با قدرتِ علم و دانش که برای به دست آوردنش باید وقت صرف کنین , پول خرج کنین , تواضع داشته باشین و بخونین و گوش بدین تا بیشتر و بیشتر یاد بگیرین
هوا و هوس شما شیرینی و فَست فود و پبتزا و همبرگر و نمک و نوشابه و دیگر غذاهای خوشمزه ی مُضر و زیان آور و احتمالاً دخانیات رو دوست داره اما عقلتون باید اونقدر قوی باشه تا وسوسه ها رو کنترل کنه تا بدنتون از بیماریهای ناشی از این چیزهای مُضر در امان بمونه وگرنه بدجوری ضرر میکنین . بیش از نیمی از مردم مرض قند یا فشار خون یا پوکی استخوان دارند . برای خودتون زنگ هشدار بزنین چون ممکنه شما هم جزوشون باشین .
بنده خودم رو مثال میزنم که طعم نوشابه های گازدار و غذای پر نمک و شیرینی و انواع فست فوت رو خیلی دوست دارم اما خوشبختانه از سالها پیش پرونده ی این بلاهای زمینی رو بستم و گذاشتم کنار .
اگه بهتون بگن توی اون نوشابه ی خوشمزه یا فست فوتی که دارین با اشتهای تمام میخورین سم ریخته شده چکار میکنین ؟
مسلماً فوراً خوردنش رو متوقف میکنین
خب حالا این چیزها واقعاً پر از مواد سمی هست که بدن رو تا کوری و قطع عضو و از دست دادن کلیه و بیماری قلبی و سکته و فلج شدن و زمین گیر شدن و غیره پیش میبره .
پس چرا هنوز به خوردنشون ادامه میدین ؟؟؟!!!
باید از الان پرهیز کنین نه اینکه وقتی کار از کار گذشت اجباری پرهیز کنین .
=====================================
بدبختی دیگه اینه که وقتی یک آدم سالم از خوردنِ چیزهای مضر پرهیز میکنه , بیشتر مردم فکر میکنند مشکلی داره که از این چیزها پرهیز میکنه !!!!.
مبادا برای اینکه ثابت کنین مشکلی ندارین غذاهای مضر بخورین و از دخانیات یا الکل و غیره استفاده کنین
نظر اشتباهِ مردم اصلاً مهم نیست . اون رو ندیده بگیرین
عادت کنین غذاهای سالم بخورین حتی اگر چندان خوشمزه نباشه , نه اینکه غذای خوشمزه بخورین حتی اگر مضر باشه !!! . عقلتون رو با علم و دانشِ مفید روزبروز قویتر کنید .
سلام
وقتی در فروشگاه زنجیره ای مثل شهروند یا هایپر هستید و میرید تا صندوق حساب کنید...معمولا یه دسته کیسه اونجا هست که خودتون بر میدارید ازش و استفاده میکنید...
برخی مواقع پیش میاد که کیسه تمام شده و خود فروشنده یه کیسه از بغل دستش یا زیر دخل بهتون میده....این جور مواقع حتما داخل کیسه رو چک کنید و بعد اجناس خودتون رو داخلش بذارید.
در یکی از همین فروشگاه های بزرگ و معروف تهران همچین مسئله ای برای من پیش اومد..کیسه رو از دست فروشنده گرفتم و اجناس رو داخلش گذاشتم...وقتی اومدم منزل و داشتم اجناس رو خارج میکردم متوجه شدم همه اجناس های داخل اون کیسه بوی ترشی میده!! در حالی که من ترشی نخریده بودم که بخواد شکسته باشه و....
خلاصه ته کیسه رو نگاه کردم و دیدم ای دل غافل در کیسه آب ترشی ریخته بوده و فروشنده به عمد یا سهوا! کیسه رو به من داده و...
مجبور شدم خیلی از اجناس رو با مایع ظرفشویی بشورم! حتی یکی دو جنس رو مجبور شدم بندازم دور چون بو نمیرفت و با شستن هم خراب شد!
بعد از اینکه از بیرون ( محل کار، دانشگاه، مدرسه و ... ) به خانه بر میگردید حتما سعی کنید پای خودتون رو با آب سرد بشویید. در این کار چند مزیت هست:
۱- بوی بد پا رو از بین میبره.
۲- باعث جلوگیری از تجمع قارچ ها در بین انگشتان پا میشه.
۳- باعث ایجاد آرامش و خنک شدن بدن میشه.
سلام
نکاتی درباره اجاره یاخرید خانه که باید به ان توجه کنید که خیلی مهمه
1. اگه خونه ای روکه میخواید اجراکنید دنبال خونه ای باشید که صاحب خانه تو اون محل زندگی نکنه واقعا تو زندگیه مستجرا وخونشون سرک میکشن:n22::n22:
2. هیچ وقت دنبال خانه ای که روبه خیابونه یا دمه ریل قطاره نرید واقعا مکافاتیه سروصدا اصلا ادم دیوونه میشه:n34::n34:
همیشه موقع گرفتن خانه حتما چک کنید دیوارهاش یا زمین ودرش توخالی یا نازک نباشه والا راه میریم همسایه میفهمه صحبت میکنیم خیلی راحت همسایمون میشنوه در توالتو میبندیم همسایه میگه چرا محکم درتوالتو میبندی حالا اصلا راجبه ص.. داخله توالت بحث نکنم بهتره:n08::n08::n08:
دنبال خونه ای باشید که دیوار هاش تو پر ومحکم باشه که داد میزنید بالاپایین میپرید زمینو زمانوبه به هم بدوزید ازش یه صدا به خونه هایه بغلی سرایت نکنه اینجورخونه خوبه:n08:
همیشه دنبال خونه ای بگردید که طبقه دوم به بالا باشه هیچ وقت خونه ای که طبقه اوله نگیرید چون هرکی از خونه مادرش فرارمیکنه یا هرکسی دیگه .... 1000دفعه زنگ خونه رومیزنن والا یه روزهنوز نیم ساعت نخوابیده بودیم که یه دفعه یکی از خونه روزد وگفت اشتباه زنگوزدم از دوباره هنوز نیم ساعت خواب نکرده بودم که یهواز دوباره زنگ خونمونو زدن وگفت این ماشین جلودرباسه شماست گفتم نه ازدوباره نیم ساعت چشم روخواب نذاشته بودیم که ازدوباره هی پشت سرهم ....................
زنگ میزدن اخر دادم رفت هوا اقا جوون پیررر پاتال غل...کردیم اومدیم طبقه اول اصلا شکر خوردیم:n08:مگه طبقه یه دیگه ای غیرازمانیست تواین جامعه ودنیا که زنگه مارومیزنید :n34:پس حواستون باشه خودتونو بدبخت نکنید
چند وقت پیش فامیلی از راه دور اومده بود و رفته بودند خونه یکی از آشنایان نزدیک. ساعت حدودا ۱۰ شب بود.
ما هم گفتیم یه احترامی بذاریم و زنگ بزنیم بگیم برای خوابیدن تشریف بیارن خونه ی ما، گرچه اصلا آمادگی هم نداشتیم ولی احترام حکم میکرد که حتما یه تعارف کوچولو بکنیم.
در کمال ناباوری اونها هم قبول کردن، یعنی انگار از خداشون بود ...
یبار دیگه هم
ساعت ۱۲ ظهر بود دوباره آشنایی رو از راه دور دیدیم که گویا برای کار اومده اینجا و ما هم گفتیم بفرمایید نهار در خدمت باشیم و ایشون هم گفت الان کار دارم تا یک ساعت دیگه میام. ما هم که آمادگی اصلا نداشتیم.
اگه این عادت ایرانی ها یعنی دروغی به نام تعارف از فرهنگ ما خارج بشه، خیلی از مشکلاتمونم حل میشه.
خیلی وقتا پیش میاد که همین تعارف های الکی تو همه ی موارد کار دستمون میده.
سلام
امروز ماشینم تسمه تایم پاره کرد(206تیپ 2)
30 هزار کیلومتر قبلتر تسمه عوض کرده بودم و خیلی عجیب بود بریدنش !!!!
حالا تقریبا 600 700 رو دستم می خواد خرج بزاره
تنها توصیم اینه که موقع خرید تسمه تایم حتما بهترین مارک رو بخرید(هرچند خودم بهترین مارک رو خریده بودم اما..)
و
تسمه تایما اکثرا گارانتی دارن
حتما کارت گارانتی رو نگه دارید
یک اس ام اسی هم باید به یه شماره بدید مثل اینکه(که من اینکارارو نکرده بودم)
اگه همه این کارارو کنید هزینه ی کل خرابی وارده رو خود اون شرکت میده
اینارو گفتم امیدوارم تجربه ی تلخم به دردتون بخوره
یک تجربه ی دیگه هم بگم و اونم اینه :
اگه مادیات و محل زندگی و تیپ کسی که قراره بعدا همسرتون بشه(البته علاوه بر خلقیات و طرز فکرشون) براتون مهم هست،باید از اول به این فکر باشید
و
رابطه رو طول و کش ندید
یه زمانی میاد به خودتون و می بینید خیلی کسای دیگه ای بودن که ایده آلتون بودن
منظورم اینه که صرفا اخلاق و مهربانی عشق نمیاره.عشق یعنی همه چیز ها و آیکونایی که یه آدم رو اونی کرده که شما می بینیدش و دوستش دارید
تحصیلاتش-خانوادش-تیپاش-محل زندگی اون شخص-نوع برخوردش-نوع کادوهایی که می پسنده-مردم داریش-دینش-خلقیاتش و ....
کاش اینو خیلیا درک کنن هر چند الان بعضیا اینو قبول ندارن
در کل فلسفه ی عشق بنظرم این هست
اینم یه تجربه ی دیگه من هست
دخترایی که حس میکنی خیلی خانوم و باشخصیت اند دقیقا همون دخترایی اند که هفت خط و آتیش پاره اند...