ممنون.لیسانسم.آخه شنیده بودم 2 ساله هست.خودم دنبالش هستم ولی فعلا که خبری نیست.خیلی سخت می گیرند.شما خودتون امریه گرفتید؟نقل قول:
Printable View
ممنون.لیسانسم.آخه شنیده بودم 2 ساله هست.خودم دنبالش هستم ولی فعلا که خبری نیست.خیلی سخت می گیرند.شما خودتون امریه گرفتید؟نقل قول:
اقا ما الان توی ماه بیستمیم....!!!
واسه سنوات کسی تونسته کاری بکنه...
کلا فرمانده ی پادگانه ما مرتیکه با بد بختی به بعضی سربازا....1 ماهشو می بخشه...
حالا ما شندیدم سپاه و نیرو انتظامه دو ماهشو...و بعضی جاهاش 3 ماهشو بخشیدن...!!!!
بنده 1 شهریور اعزامم.ولی چون سابقه خدمتی دارم نمیتونم امریه بگیرم متاسفانه.نقل قول:
ولی 2 سال برای امریه خیلی زیاده.اگه یکی از ارگان های سپاه باشه که بشه بعدش استخدام بشی یه چیزی.ولی جاهای دیگه صرف نمیکنه.الان لیسانس 17 ماهه.یعنی یک سال و 5 ماه.به همین راحتی.
نقل قول:
نه نيرو انتظامي اين جايي كه ما هستيم به زور و با يه سري شرط مثل متاهل بودن يا 12 ماه پست دادن و چند تا چيز ديگه 1 ماه رو مي بخشه در حالي كه بخشنامه فك كنم از ابتدا اين بوده كه كل نيروهاي مسلح 3 ماه رو ببخشن و قرارم بود همينجوري بشه كه معلوم نشد براي چي هر استاني يه جور كار ميكنه و كلاً نيروي انتظامي گند زد به اين بخشنامه.
توي سپاه رفيقم 3 ماه اضافش بدون هيچ شرطي بخشيده شد.
آموزش تکمیلیه ما با تمام بدیها وخوبیهاش تموم شد ولی این 3روز اردو دهنمون سرویس شد ولی خوشبختانه تموم شد کسی میدونه مدرکش رو ظرف چه مدتی ارائه میدن؟
(با تیربار دوشیکا هم شلیک کردم عجب حالی داشت :27:)
همین العان هم برا هر ماه 18 روز نمیدن اون قانون عوض شده دیگه بابات 100 ماه هم جبهه داشته باشه تو بیشتر از 9 ماه کسری نمیگیرینقل قول:
یگان امداد که برا رضایت فرماندهی 45 روز رو میبخشیدنقل قول:
مدرک؟؟؟ مگه دانشگاهه که مدرک بدن؟؟؟نقل قول:
میگم آموزشیت کی بوده که الان تموم شده؟ اگه هم 18 اردیبهشت اعزام بوده باشی باید خیلی زودتر از اینا تموم میشده!!!
ايشون دوره ي تكميلي يا همون برگ سبز بسيج منظورشونه مهدي جان. :20:نقل قول:
اينجوري با 3 روز !!! سختي كشيدن و 30 - 40 روز كلاس تئوري (هر روز دو سه ساعت فك كنم)ميشه برگ سبز گرفت و بعد پذيرش سپاه كرد و آموزشي رو معاف شد و مستقيم رفت سر ِ يگان. (به همين راحتي 2 ماه آموزشي پر)
اهان اوکی شرمنده نمیدونستم...نقل قول:
این چند روزه اونقد اعصابم داغونه که نگو و نپرس....واقعا این روزهای آخر چقدر سخت میگذره...کل 15 ماه یه طرف این 35 روز باقیمونده یه طرف دیگه بازم سنگینی میکنه.....
نقل قول:
بابا اگه شيفتي و تايم اداري باشي كه خيالي نيست.
خدمت تو روزهاي آخر واسه اونايي كه تو پادگانن واقعاً عذاب آوره.
باز تو خوبي 35 روز ديگه داري. (اين تاريخ تسويه ت هست يا روزي كه ميري پايان دوره؟ )
من 80 روز ديگه ميرم پايان دوره. :13:
راستي چقدر به شما پايان دوره ميدن؟
سلام بر دوستان .برگ سفید اعزامیهای 90/6/1 اومده تو پلیس+10 کسایی که میخواند برند بگیرند
اونایی که سربازیشون را خریدن چی؟ اونم قبول نیست؟نقل قول:
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
امروز رفتم بگیرم ا شلوغ بود پشیمون شدم ایشالله فردا.نقل قول:
شما کجا افتادی؟
من افتادم شهدای کرمانشاه سپاه
منم یه جورایی تو پادگانم....این روزای اخر اجازه نمیدن که بعد شیفتم برم خونه باید همونجا تو یگان بمونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من اخر شهریور خدمتم تمومه با توجه به 20 روز مرخصی استحقاقی که باقی مونده برام میگم....
ما پایان دوره نداریم هرچقدر استحقاقی نگه داریم بهمون میدن همونو چیزی به اسم پایان دوره نداریم کلا
البته اگر باباش 30 ماه جبهه داشته باشه معاف میشه ولی اگر 29 ماه جبهه داشته باشه 9 ماه کسری میگیره.نقل قول:
فرض کن کسی باباش 29 ماه جبهه داره. چه ضد حالی میخوره. یعنی طرف حاضره دوباره جنگ شه باباش بره یک ماه دیگه جبهه باشه.
انصافا هم خیلی نامردیه. بابات سی ماه جبهه داشته باشه معافی ولی 29 ماه جبهه داشته باشه باید 9 ماه بری که خدمت که تا مدارک رو ارسال کنی و اعزام بشی یک سال از زندگی عقب میفتی به خاطر اون یک ماه بابات!
شما پذیرش از سپاه گرفته بودید؟ بسیج یا تکمیلی دارید؟نقل قول:
آره پذیرش سپاه گرفته بودم .بسیج وتکمیلی هم داشتم
داداشم سال 78 اونجا بود.نقل قول:
میگفت یک هتل 5 ستاره ای هست که دومی نداره.
البته شنیدم این چند سال اخیر کمی قانون مند شده.ولی در کل لیسانسی.برو صفا کن اونجا.
اگر آموزشی افتاده سپاه کرمانشاه من شنیدم خوب نیست . پسرعمه من با لیسانس اونجا بود.نقل قول:
البته این مشکلی که داشت این بود که تو دو ماه بهشون یک ساعت هم مرخصی نداده بودن. بدبخت ها داشتن دیوونه میشدن! از نظر بهداشتی هم جالب نبوده
کلا هر نیرویی هستین بدونین آموزشی خوب نیست. خوبی تو آموزشی معنی نداره!
قبول دارم که اموزشی همه جا سخت هست.نقل قول:
ولی بی تعصب باید بگم بعضی دوستان انتظار دارن که ببرنشون هتل.
اگر جاهایی مثل سیرجان میرفتن یا جاهای دیگه مثل پرندک یا آموزشی های نیرو انتظامی اینجور نمی گفتن.
ولی من هم گفتم اخیرا قانون مند شدن و دارن سفت میگیرن.
در مورد مرخصی هم همه جا اینجوره غیر از چندین پادگان مشهور مثل 01 و ..
نظافت هم بیشتر پادگانا بدجوره وضعیتشون.
در کل دوستان عزیز از همون اول سخت نگیرید که بهتون بد میگذره.دیگه این شرایط برای همه هست.
امیدوارم روزی این خدمت اجباری تو ایران برداشته بشه.
نه فك نميكنم اونم پذيرفتني باشه. اونم يه جور معافيت بوده ديگه.نقل قول:
اين قانون براي كساني بوده كه خدمت كردن و نه اونايي كه به هر شكلي معاف شدن.
الان به اين شكله كه هر شخصي دو تا از برادراش خدمت رفته باشن و نفر سوم حتي اگه يك سال خدمت كرده باشه نفر چهارم ميتونه معاف بشه.
پسر عموي مامانم خيلي راحت سه برادري معاف شد و الان 3 ساله داره كنكور ميده و هيچي نميشه.
اون خونش از من و خيلياي ديگه رنگين تر بوده فك كنم!
نقل قول:
من الان مرخصي هستم ولي مث اينكه اينجا هم از اين هفته يه قانون گذاشتن براي تايم اداريا.
مث اينكه هر جمعه و هر روز تعطيلي كه بياد بايد مرخصي بگيريم و از مرخصي استحقاقيمون استفاده ميشه.
خيلي دارن مسخره ش ميكنند خدايي.
البته معلومه اين قانون دوومي نداره و دو روز نشده ميره كنار ولي خوب خدا رو شكر آخراي خدمتمه باز. :20:
پايان دوره يعني همون مرخصي كه هر نفر آخر خدمتش ميتونه بگيره ديگه.
منم الان 26 روز مرخصي طلب دارم و كمتر از 100 روز از خدمتم مونده.
يه هفته ش رو ميزارم يه ماه ديگه ميرم مرخصي و 20 روزش رو ميزارم براي آخر خدمتم كه بهش ميگن پايان دوره.
سلام دوستان
کی از معافیت 2 برادری که قرار بود بعد معافیت 3 برادری اجرا بشه، خبر داره؟
اجرا میشه یا کلا سرکاریم؟
برای پذیرش از سپاه لزوما نباید بسیجی باشید. پارتی خیلی مهم هست.نقل قول:
من خودم میخواستم بیفتم سپاه و حتی با یک سردار هم صحبت کرده بودم. وقتی برگه سبزم اومد تا فاصله اعزام کمتر از دو ماه بود و وقتی به سردار گفتم گفتش که دیر شده و باید فاصله تا اعزامت بیشتر از دو ماه باشه. اون میتونست برام کار انجام بده ولی نمیخواست به این و اون رو بزنه(سردار ها خیلی مغرورن). اینجا میتونی ببینی چه قدر حالم گرفته بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی سعی کردم که تاریخ اعزام رو بندازم عقب ولی نظام وظیفه گفت به هیچ وجه نمیشه. ظاهرا هر وقت نیرو کم دارن تاریخ اعزام رو عقب نمیندازن.
امروز یکی از آشناهامون که جانباز هست و من بهش سپرده بودم زنگ زد گفتش که برو فلان بخش سپاه پیش سرهنگ فلانی و بگو من رو سردار فلانی فرستاده ! من هم رفتم و خوشبختانه کار انجام شد.
این کار واقعا کار شاخی هست چون من کد خورده بودم و تقسیم نیرو شده بودم و افتاده بودم نیروی هوایی ارتش . نیروی من رو عوض کرد این جناب سرهنگ.
تفاوت از زمین تا آسمونه. من الان تو سپاه تهران پذیرش شدم و ساعت دو هم میام خونه. اگر میفتادم ارتش معلوم نبود کدوم شهر میفتم و باید 24 ساعته تو پادگان بودم.
سعی کنید با این کاره هاش رابط بزنید تا کارتون انجام بشه.
نقل قول:
دوست عزيز خود معافيت 3 برادري ممكنه از سال آينده لغو بشه چه برسه به اجراي 2 برادري!
هر 2 تا برادرم خدمت كردن ولي چه فايده اي واسه من داره؟ هيچي!!!
منم دقیقا شرایط شمارو داشتم وافتاده بودم 06 پاسداران که برام حلش کردن . حالام افتادم سپاه کرمانشاه وچونتکمیلی دارم آموزشی رو نمی رم .درحد 2 .3 روز اونجا نگرمون میدارن وبرمون میگردونننقل قول:
بچه های اعزام یک شهریور بشتابید که برگه سفید ها اومد.
من امروز رفتم از پلیس+10 گرفتم.
محل آموزشی من: نیروی هوایی ارتش- فرماندهی هوایی شهید خضرایی- تهران
همین که آموزشیم افتاده تو شهر خودم جای کلی خوشحالی داره. امریه ام هم که انشاءالله دیگه مشکل خاصی نداره ...:40:
انشاءالله همه دوستان هم جاهای خوب بیفتند.
منم برگ سفید رو گرفتم نیروی انتظامی
محل آموزش:شهید دستغیب جهرم
بچه ها به نظرتون میتونم یکماه تمدید کنم؟
آخه من برگ سبز بسیج دارم یعنی همش کشک شد؟
به نظرتون یگان کجا میفتم؟
الان تمدید نمیشه کرد دیگه. مگه با یه پارتی خیلی خیلی کلفت!نقل قول:
نقل قول:
داداش مث اينكه مجلس هم چند روز پيش اين رو كلاً رد كرد واسه هميشه.
3 برادري هم اگه امسال طرح جديد تمام و كمال اجرا ميشد برداشته ميشد ولي مث اينكه يه سال ديگه تمديد شده.
فك كنم سه برادري هم از سال ديگه برداشته بشه ديگه چه برسه به 2 برادري كه هميشه در حد يه حرف بوده فقط.
به نظر من خودتو الاف نكن و زود برو خدمتت رو بگذرون.
بابا تو خود سایت پلیس زده که خیلی وقته دو برادری رد شده.
همون 3 برادری رو تا از دستتون در نرفته بگیرین که فردا عزادار میشین دوستان کفالتی.
دوستان یه سوال
تو آموزشی مرخصی چیزی میدن؟
اگه آره چقدر هستش؟
بعد از آموزشی چی؟
در ماه چقدر مرخصی میدن؟
مرسی
رفتم پلیس +10
پرسیدم معافی کفالت گرفتم کارتم نیومده و 22/3/90 هم کمسیونم بوده.
زد تو سیستم و گفت پرونده شما در تاریخ 2/4/90 به اداره صدور کارت سازمان فرستاده شده و از
تاریخ 2/4/90 باید حساب کنید 45 روز تا 2 ماه.
فکر کنم مرحوم میشیم کارتو میارن در خونه.
بچه ها راسته که میگن قانون کسری خدمت دوباره مثل پارسال شده؟ یعنی همون هر ماه 18 روز کسری.
یکی از بچه ها میگفت چون اعتراض ها زیاد بوده دوباره ابلاغیه دادن که طبق همون پارسال کسری رو حساب کنید.
به نظر من که بعیده همچین چیزی باشه ولی این دوستم میگفت یکی از آشناهاشون دیروز کسری گرفته هر ماه 18 روز!
تاریخ اعزام من 6/1 هست. حدود 4 ماه پیش اقدام کردم واسه امریه وزارت نفت و قبول کردن، حتی از گزینش بهم زنگ زدن و گفتن که اگه لازم باشه بهت خبر میدیم که بیای تهران. کسانی که امریه وزارت نفت میگیرن واسه آموزشی کد ارتش میخورن ، امروز پلیس 10+ بهم گفت که افتادم نیروی انتظامی (شهید دستغیب جهرم) ولی هنوز برگ سفیدم نیومده. یکی از دوستام میگفت دلیلش اینه که هنوز وزارت نفت با نظام وظیفه مکاتبه نکرده یا اگر هم این کار انجام شده هنوز نظام وظیفه امریه ها رو اعمال نکرده و این کد تغییر خواهد کرد.
آیا کسی در این رابطه اطلاعی داره؟
آیا امکانش هست کدی که الان توی سیستم پلیس 10+ هست توی برگ سفیدی که بعدا بهم پست میشه تغییر کرده باشه؟
بستگی داره کدوم پادگان بیوفتی.نقل قول:
بعضی جاها میان دوره میدن یه 4-5 روزی.ولی بعضی جاها نه.پایان دوره هم بین 6-10 روز متغیره و بستگی به پادگان و فرمانده تون داره.
تو یگان هم بری اصولا بعد هر 3 ماه میتونی درخواست مرخصی بدی که سقف مرخصی ها فکر کنم 50 روزی باشه.دقیقا یادم نیست.دوستان دیگر بهتر اطلاع دارند.
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
دوست عزیز مرجع اصلی سایت پلیس هست که اون همچین چیزی ننوشته.نقل قول:
ولی در تعجبم که تو ایران چقدر زود شایعه سازی میکنن.مطمئنباش سقف کسری همون 9 ماه هست.
شاید منظورش هر سال 18 روز بوده.چون قبلا مثلا برای بسیج هر سال 45 روز بود.
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
در ضمن آقا فرهاد اونایی که مدارکشون تا 31 خرداد ماه امسال آماده شده از همون کسری پارسال استفاده میکنند.
شاید در اون برهه از زمان مدارک داده.یعنی پاسال مدارک داده ولی حدودا خرداد امسال همه چی جور شده و مسلما کسری که شامل حالش میشه از قانون قبلی پیروی میکنه.
موفق باشی.
اره بستگی به جات داره ولی مرخصی میدن ولی میزانش بستگی به فرمانده پادگانتون دارهنقل قول:
تو یگان تو هرماه 2.5 روز مرخصی داری
نه والا بحث همون کسری جبهه بود. میگفت که خیلی از پاسدارها اعتراض کردن که چرا کسری ها کم شده و گفتن بچه های خیلی ها کسری های آنچنانی گرفتن و حالا که رسید به بچه های ما کسری ها رو کم کردین و اینا هم ابلاغیه زدن که کسری ها مثل پارسال بشه دوباره.نقل قول:
البته به نظر خودم هم غیرمنطقی میاد ولی این بابا میگفت دوست خود من چند روز پیش برا کسری اقدام کرده باباش 24 ماه جبهه داشته حدود 14 ماه کسری گرفته.
تو این مملکت هیچ چیز بعید نیست.نقل قول:
حالا من نمیخوام وارد بحث سیاسیش بشم.چون اینجا جاش نیست.
ولی احتمال هم داره طرف پارتیش کت و کلفت بوده باشه و بتونه هر کاری بکنه براش.
بالاخره سپاه هست و ..
بچه ها من افتادم نیرو زمینی ارتش 02 . تهرانه دیگه؟ اخه تو اینترنت نوشته اذربایجان شرقی .
چه جور جایه؟ سخت گیرن؟
راستی یه سوال موقعی که داشتم دفترچه می فرستادم نوشتم خودم می رم پادگان حالا تو برگه سفید زده 1/6 باید ساعت 7 صبح خودم را اصفهان شهرک ازمایش معرفی کنم جریان چیه؟
من 06 پاسداران افتادم ، اعزامی 1 تیر بودم ، الان هم تو مرخصی هستمنقل قول:
تا الان 2 تا پنج شنبه جمعه و یکی میان دوره 4 روزه مرخصی دادن
روز برگ ها هم قراره از ماه رمضون روزی 60 نفر شروع بشه ( هر گروهان 120 نفر میانگین )
یعنی روزی نصف گروهان میره مرخصی البته اگه نگهبان و گشتی نباشین
تازه شرایط برای پادگان های 01 و 02 میگن بهتر هست و روز برگ ها از اول دوره شروع میشه نه مثل ما از اواسط دوره
تا میتونین روزبرگ بگیرین برین خونه ، محیط پادگان واقعا روی آدم اثر میزاره