ممنون بابت خبرت....نقل قول:
یعنی زلاتان امسال قراردادش با بارسا تموم میشه؟؟؟
اگه نشه که اختیار با بارسا باید باشه!!!
Printable View
ممنون بابت خبرت....نقل قول:
یعنی زلاتان امسال قراردادش با بارسا تموم میشه؟؟؟
اگه نشه که اختیار با بارسا باید باشه!!!
قرارداد داره ولی می تونن بخرنش. سالی 10 میلیون دستمزدشه که میلان کامل داد.
میگم امشب چطور بازی رئال-سویا میخواد پخش بشه؟!
مشکلات اسلامی داره آخه!
توپ جمع کن های بازی امشب، اعضای تیم زنان سویا هستن!!
با توجه به بازی رفت و اون اتفاقات هم، احتمال زیاد، مانور زیادی روشون داده میشه!
تازه هوا هم که گرمه و...:31:
بسه دیگه بیشتر نگم، پشیمون نشن بازی رو ندن!: دی
جرح و تعدیل : دی
یعنی چی ؟ راست میگی ؟:27:نقل قول:
قضیه حساس شد:31: ... کدوم اتفاقات ؟ چه ربطی به توپ جمع کناشون داشته ؟نقل قول:
.
; دی..
آره بابا! دروغم چیه!
منفی نگاه کردی به قضیه مثکه!
اتفاقات بازی رفت، پرتاب توپ تو زمین در حین بازی بود..
یعنی بازیکنا داشتن بازی میکردن، اما هر دقیقه یه توپ پرت میشد تو زمین!
بازی رفت کوپا رو میگی؟نقل قول:
اسپانیا مثل اینکه مشکلات اقتصادیش بدجور باعث شده به فکر جذب توریست بیشتر باشه. توپ جمع کنهای تنیس مسترز مادرید رو ببینید چی میگید. همه خوش قد و بالا و تو محدوده سنی 18-20 سال و البته دختر :31:
دوست من امسال ما سه تا مدافع ديگه هم داشتيم تقريبا يه نيم فصل بازي به همشون ميرسيدنقل قول:
اصلا نميشه به چهار نفر اكتفا كرد
بعد هم نميدونم تا حالا چقدر بازيهاي بارسا رو ديدين دفاعهاي چپ و راست بارسا دقيقا گاهي اوقات تا شش قدم حريف هم جلو ميرن اما اكثر اوقات در زمان حمله توي سانتر مي ايستن
من فكر ميكنم يه دفاع چپ تكنيكي احتياج داريم
اين آبيدال با اين اعتماد به نفسي كه امسال نشون داد ميتونه تبديل بشه به آچار فرانسه تيم
اما يه مدافع تخصصي براي چپ ميخوايم
اين آقا احمد خبر نميده وقتي هم ميده خوب خبرايي ميده:31:نقل قول:
فكر ميكنم امشب حتما بايد با خانم بشينم بازي رو ببينم تا با چشماي خودش ببينه در قلب اروپا زنها توپ جمع كن آقايونن:31:
البته اگر تلويزيون اسلاميه ما از نتايج و تاثيرات مثبت نمايش اين صحنه ها بر رفتار بانوان ما با آقيايون خبر داشته باشه به هيچ وجه صحنه هاي امشب رو ساننسسور نميكنه:31:
ما که کلا نمیتونیم بازی رو نگاه کنیم:دی شما حالشو ببرین...
+
راستی، زمان نقل و انتقالات از کی شروع میشه؟
نیمه اول بازی رئال - سویا که 3-0 تموم شد. به نفع رئال. گل ها رو به ترتیب راموس، کریستین رونالدو و کاکای عزیزم زدن. همین که کاکا داره دوباره اماده میشه خودش کلی ارزش داره.
بازی که دیدن نداره یه 6 یا 7 تا میزنین دیگه :دی داور هم عجیب از مورینیو میترسه :دینقل قول:
اصولا پنجره نقل و انتقالات اروپا همیشه 31 آگوست بسته میشه، ولی زمان شروعش رو دقیق نمیدونم ولی احتمالا بعد پایان فصل باید شروع بشه باز باید چک کنم
میگم از این به بعد برو تو کار توتو، پیشبینی و bet&win:دینقل قول:
رئال 6 تا زد! 4تاش رو فقط رونالدو زد، یه جورایی نصف راه آقای گلی رو تو همین بازی طی کرد!
بايد تبريك گفت به رونالدو به خاطر سوپر هت تريكش
رئال وقتي بر اساس داشته هاش بازي ميكنه هم زيبا بازي ميكنه هم خوب ميبره
ولي جداي از همه چيز
سويا رو تا حالا اينجوري نديده بودم
چقدر بي تفاوت بازي ميكردن
همين بازيهاست كه متاسفانه آبروي لاليگا رو ميبره
در نيمه دوم بازي دفاعيه اين تيم و شكل استقرار دفاعاشون واقعا حتي از تيمهاي آسيايي هم پايينتر بود
به نظر من رئال سزاوارنه برد و بازي طبيعيه خودش رو انجام داد
ولي واقعا سويا فكر كنم رئاليها هم موافق باشن كه ضعيفترين بازي اين فصلش رو انجام داد
بايد تبريك گفت به رونالدو به خاطر سوپر هت تريكش
رئال وقتي بر اساس داشته هاش بازي ميكنه هم زيبا بازي ميكنه هم خوب ميبره
ولي جداي از همه چيز
سويا رو تا حالا اينجوري نديده بودم
چقدر بي تفاوت بازي ميكردن
همين بازيهاست كه متاسفانه آبروي لاليگا رو ميبره
در نيمه دوم بازي دفاعيه اين تيم و شكل استقرار دفاعاشون واقعا حتي از تيمهاي آسيايي هم پايينتر بود
به نظر من رئال سزاوارنه برد و بازي طبيعيه خودش رو انجام داد
ولي واقعا سويا فكر كنم رئاليها هم موافق باشن كه ضعيفترين بازي اين فصلش رو انجام داد
بازم یه برد عالی دیگه، مقابل یه تیمه بزرگ دیگه اونم بازم خارج خونه..
+
کریس چی کرد، خدا میدونه! 4 تا!
اون توپ آخریش هم اگه گل میشد، دیگه عجیب غریب میشد!: دی
+
اخرای دقیقه 70، من یکی که نفهمیدم ایکر چطور اون توپ رو از 2 قدمیش گرفت؟!
یادآور اون سیو معروفش در برابر همین سویا بود واقعا...
+
البیول خیلی بد بازی کرد..
با توجه به نتیجه، خوزه اون رو تویه پست هافبک دفاعی تست کرد که به نظر من، کاملا هم مردود شد! خیلی بد بود..
+
بهترین ها به ترتیب:
کریس(اگه 4 گل بزنه و بهترین نشه، پس کی(when) قراره بهترین بشه؟!)
راموس..تویه دفاع عالی بود..البته به جز صحنه گل دوم که اونم تقصیر اربلوآ بود...
اوزیل..چقدر دوست داشتنیه این بشر..چه پاس هایی میده واقعا...واقعا هوش عجیبی داره...
ژابی هم تا وقتی تویه زمین بود، عالی بود..یکی از بچه های رئال باید زحمت بکشه و یه کلیپ از پاس های 40-50 متری و عجیب دقیقش تهیه کنه! یادمه یه زمان میگفتن بکهام، وقتی سانتر میکنه، طوری توپ هاش دقیقا که انگار با کامپیوتر اندازه گیری میکنه! زابی هم همینه با یه تفاوت بزرگ! ژابی در حین حرکت توپ ها رو اینطوری میفرسته در حالیکه بکهام توپ های کاشته و بدون مزاحم رو اینطوری میزد!
خلاصه تبریک میگم به دوستان رئالی...
+
یه زمان دلم برای سرهنگ تنگ شده بود اما از اون روز که برگشته، هر بار که بازی رئال رو گزارش میکنه، میزان علاقم بهش کمتر میشه تا اینکه امروز تبدیل به نفرت شد تا حدودی!
از لحاظ اطلاعاتی، یه جورایی در حد جواته! (آلبیول اومده زمین، میگه "فکر کنم گارای به بازی اومده!")
این اظهار نظراتش هم که دیگه هیچی..
امشب هم که شاهکار کرد درباره مورینیو..
میگه مورینیو هی کار خاصی نکرده تویه رئال!!!!
مرد مومن، رئال رو بعد 18 سال قهرمان جام حذفی کرد و بعد 8 سال رئال رو از مرحله یک هشتم بالاتر برد و و در آخرم تویه نیمه نهایی اونطوری حذف شد وگرنه الان فینال هم میبود..
لیگ هم اگه هیگواین مصدوم نمیشد، الان وضعیتش خیلی فرق میکرد...
تازه این همه کار کرده، در حالی بوده که اولین فصلش رو سپری کرده و جوون ترین تیم لیگ و یکی از جوون ترین تیمهای تاریخ رئال رو داره!
من نمیفهمم اگه این فوق العاده نیست، پس چی فوق العادس؟!
میگه شانس اورده جام حذفی برده و گرنه اخراجش میکردن!! تازه از اون ور هم میگه هوادارا اصلا راضی نیستن ازش!!!
من نمیدونم پس این همه بنر حمایت تویه ورزشگاه و تویه هر بازی براش به نمایش در میاد، هویجن؟!
واقعا متاسفم براش...
مسی 31 گله هست و رونالدو 33 گله .
+
در جدول Fair Play هم سوسیداد با 70 کارت زرد و بدون کارت قرمز در مجموع فصل اول هست ، بارسا هم با 67 کارت زرد و 2 کارت قرمز در رده ی دوم ، وضعیت رئال هم چندان تعریفی نداره ، رتبه ی نهم جدول با 85 کارت زرد و 7 کارت قرمز .
+
در جدول پاس گل هم مسی با 18 گل در صدر ، دنی آلوس با 14 پاس در رده ی دوم .
اما بازی با سویا ؛ این سویا حتی سایه ای از اون سویایی که در برابر بارسا بازی کرد و مساوی گرفت هم نبود ، البته رئال هم خوب میبره والنسیا و سویا و اتلتیکو و... رو ، فقط برابر اوساسونا و خیخون به مشکل میخوره :31:
ویرایش : اصلاح آمار
یعنی رونالدو با 4گل دیشب تازه شده 29؟؟؟؟؟نه بابا!نقل قول:
مسی 31 گله هست و رونالدو 29 گله
اشتباه نمیکنی سروش؟؟
ویرایش : اصلاحنقل قول:
یعنی رونالدو با 4گل دیشب تازه شده
چرا :31:نقل قول:
اشتباه نمیکنی سروش؟؟
آمارشون یکم قدیمی بید:دینقل قول:
تفاضل گل دو تیم: بارسا(+70) رئال(+56) هست.
تعداد گلای زده رونالدو هم الان 33 هست ضمن اینکه مارکا میگه 34. مسی هم 31 گل زده.
+
متاسفانه این وضعیت لیگ خیلی ناامید کننده هست! حالا شاید چون آخر فصل هست و سویا هم دید که نمیتونه کار خاصی تو جدول انجام بده اینجوری بازی کرد... به هر حال ما مشکلات درون باشگاه رونمیدونیم.
الان 2-3 تا مربی ترازاول اروپا بیکار هستن، امیدوارم حداقل یکیشون بیاد اسپانیا، بلکه این وضعیت بهتر بشه!!!!!! :2:
به نظرم باید بنیتس برگرده به اسپانیا و به امید پیشنهادات بزرگ ننشینه ، چون تیمهای بزرگ اروپا روی بنیتس ریسک نخواهد کرد .نقل قول:
الان 2-3 تا مربی ترازاول اروپا بیکار هستن، امیدوارم حداقل یکیشون بیاد اسپانیا، بلکه این وضعیت بهتر بشه!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
آراگونس خردمند .
امشب بارسا ساعت چند بازي داره؟
21:30 به وقت تهران .نقل قول:
امشب بارسا ساعت چند بازي داره؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6077282&postcount=33
كشته مرده اين صفتهاتم:31:نقل قول:
اسپانيا كه واقعا سالهاست در فقدان مربيهاي صاحب سبك به سوگ نشسته
حالا در نظر بگيريم گوارديولا هم بره
جداي از اينكه رئاليها خوشحال ميشن:31: ولي واقعا ديگه به جز مورينيو كسي نميمونه
آراگونس و بنيتس رو مثلا توي سويا و والنسيا تصور كنيد خب لاليگا اصلا چهره ديگه اي پيدا ميكنه
من هنوز هم نگران جام ملتها هستم درسته كه بارسا رفت فينال اما نبود شادابيه سالهاي گذشته به خاطر نبود هيجان در لاليگا كاملا واضحه
اين الكلاسيكوها هم واقعا انرژيه خيلي زيادي از اسپانيا گرفت
و دلبوسكه مطمئنا بايد نگران رفاقت به وجود اومده در جام جهاني در اسپانيا باشه
شايد حرفهاي مورينيو بيشتر از هرچيزي به نفع پرتغال شده باشه كه اين روزها تيمهاي باشگاهيش خيلي سرحالن و نويد تيم ملي سرحالي رو به پرتغاليها ميده
اين رو جدي و صادقانه ميگم
اميدوارم اسپانيول امشب مثل سويا بازي نكنه
ولي خداييش اين سويا نيمه دوم چه دفاع بازي داشت اشتهاي آدم باز ميشد خوش به حالتون سالهاست حسرت بازي در مقابل همچين دفاعي به دلمون مونده:41:
مقابل بارسا تيما چهارتا هم كه ميخورن يك قدم از هجده قدمشون جدا نميشن
21:30نقل قول:
ولي خداييش جداي از بارسا تي وي و ... اين جور حرفا توي چند هفته اخير زمان بازيهاي رئال به وقت ايران كمي نامناسب بود
فكر كنم دو هفته 8:30 به وقت ايران بود درسته
فالکائو گزینه احتمالی مد نظر ژوزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
به گزارش مطبوعات پرتغالی در صورتی که رئال مادرید قرار دادی با ادبایور امضا نکند , رادامل فالکائو را به عنوان گزینه احتمالی برای خط حمله در نظر خواهد گرفت .
روزنامه ورزشی O Jogo خبر از علاقه مورینیو به فالکائو داد . بازیکنی در هفته های اخیر در ترکیب پورتو درخشش قابل توجهی داشته است .
طبق اعلام O Jogo قیمت احتمالی این بازیکن 25 میلیون یورو برآورد شده است و مبلغ فسخ قرار داد وی نیز 30 میلیون یورو میباشد .
فالکائو موقعیت شناس در نیمه نهایی رقابتهای یورولیگ امسال نمایش خیره کننده ای داشت و توانست 5 گل از 7 گل تیمش را به ثمر برساند و جایگاه تیمش در فینال دوبلین را تضمین کند . در حقیقت مهاجم کلمبیایی در بازی رفت مرحله نیمه نهایی لیگ اورپا با به ثمر رساندن 4 گل رکورد شخصی خود را شکست . این بازی در 13 بازی پورتو در لیگ اروپا 16 گل به ثمر رسانده است و در لیگ پرتغال نیز 14 بار توپ را از خط دروازه حریفان عبور داده است .
مطبوعات پرتغال
مطبوعات پرتغالی در هفته های اخیر خبر از علاقه باشگاه هایی همچون میلان , اینتر , ارسنال و دورتموند fi به این بازیکن داده اند با این حال خود این بازیکن اعلام کرده است که در حال حاضر به پورتو فکر میکند و قصد دارد قرار داد خود را تا سال 2013 تمدید کند .
پورتو لسینادرو لوپز را با قیمت 24 میلیون یورو راهی المپیک لیون کرد و از این رو با پرداخت 4 میلیون یورو فالکائو را در تابستان 2009 از ریور پلات به خدمت گرفت .
مهاجم کلمبیایی در کنار زوج برزیلی خود هالک از تاثیر گذارترین بازیکنان این فصل پورتو بوده است و با درخشش خود باعث شده است پورتو بدون هیچ شکستی قهرمان لیگ پرتغال شود و به فینال لیگ اروپا راه یابد .
کد:http://www.marca.com/2011/05/07/futbol/equipos/real_madrid/1304782729.html
ما بسیار خوب بازی کردیم-کریستیانو رونالدو
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
رونالدو پس از نمایش خوبش در بازی با سویا و اینکه توانست برای دومین بار در طول این بازی در یک بازی 4 گل به ثمر برساند به مصاحبه با رسانه ها پرداخت.
"ما می خواهیم در سه بازی ی باقی مانده برنده از زمین خارج شویم"
"ما امشب بازی یه بسیار خوبی از خود نشان دادیم,ما سه بازی ی دیگر پیش رو داریم و لازم است در هر 3 بازی نمایشمان مانند این بازی باشد.
"ما بسیار خوب بودیم نه فقط به دلیل اینکه تتاکتیکمان تغییر کرده بود بازیکنان ما در این بازی بسیار با انگیزه بودند.
"ما توانستیم بعد از حذف در دیدار نیمه نهایی نتیجه بسیار خوبی کسب کنیم که این کار اصلا کار آسانی نیست.من فکر می کنم سویا در زمان بدی به ما برخورد کرد.ما باید در همین مسیری که هستیم بمانیم و سه بازی ی پیش رویمان را برنده از میدان خارج شویم.
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330056697160/noticia/Noticia/_We_played_extremely_well_.htm
ما سزاوار این پیروزی بودیم-سرخیو راموس
اختصاصی انجمن هواداان رِئال مادرید در ایران:
سرخیوراموس که دیشب توانست گل اول تیمش را به ثمر برساند از پیرزوی تیمش در برابر تیم سایقش ابراز خشنودی کرد.
"این یک بازی ی افتخار آمیز برای ما بود.
"با اینکه قهرمانی در مسابقات امسال دور از ذهن می باشد اما بازی ی دیشب یک بازی ی افتخار آمیز برای ما بود.ما توانستیم سه امتیاز دیگر به اندوخته هایمان اضافه کنیم.
"این اولین کل من در سویل بود و من برای احترام به هواداران آنرا جشن نگرفتم ما سزاوار این تیجه بودیم.در فوتبال امروز گاهی این اتفاقات بیفتد یک روز برابر سویا این تیجه را بدست می آوریم روز دیگر در خانه از زاراگوزا شکست می خوریم.ما باید همین روندمان را ادامه بدهیم.
"ما به محرومیت مربی خود اعتراض داریم و امیدواریم که این محرومیت کاهش یابد کاهش.
"کریستیانو در بازی ی دیشب موقعیت های بسیاری بدست آورد و توانست چهار گل بزند و اکنون بهترین گل زن لالیگا می باشد من برای او که توانست 4گل بزند بسیار خوشحال هستم.
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330056685367/noticia/Noticia/_We_deserved_this_victory_.htm
جوانان اسپانیا
la Copa de Campeones de Juvenil
Final
FC Barcelona 3 - 1 Real Madrid CF
Rafa Alcantara 8 24
Ernesto 61
Fran Sol 91
کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/juvenil-a-we-are-the-champions/
اوزیل هم 14 پاس گلس..نقل قول:
در جدول پاس گل هم مسی با 18 گل در صدر ، دنی آلوس با 14 پاس در رده ی دوم .
+
در مورد مربی هم، به نظرم اول باید سرمایه اورده بشه..
الان اگه اشتباه نکنم، یه عرب ریسینگ رو خریده و قول داده که ریسینگ رو بکنه منچستر سیتی انگلیس که این خیلی خوبه..
اینطور اتفاقاتی اول باید صورت بگیرن تا بازیکنای بزرگ(درجه 2) بیان به تیم های دیگ لالیگا...
وگرنه مثلا بنیتز بیاد لیورپول..اما مجبور بشه ویا و سیلوا رو بخاطر مشکلات مالی باشگاه رد کنه! خی اونوقت چیکار میتونه کنه؟!
به هر حال درسته جلوی لیگ های دیگه باید از اسپانیا دفاع کرد اما به نظر من، حقیقت اینه که لالیگا الان با تخفیف(و فقط بخاطر حضور رئال و بارسا) در رده سوم و بعد از انگلیس و المانه...
Alexis Sanchez: It would be beautiful to play for Barcelona but I don't want to talk too much before it's complete
امروز مثل اینکه باشگاه بارسلونا با مسئولین باشگاه اودینزه برای انتقال الکسیز سانچز وارد مذاکره شدن.
در مورد این بازیکن شیلیایی همینو بگم که واقعاً استایلش با سبک بازی بارسا همخونی داره و به جرات میشه گفت جزو حداکثر 2 آبشن مارکت هست که بدرد بازی کردن تو وینگها میخوره برامون.
قدرت دریبلینگ بالا و مهمترین ویزگیش هم مثل ژاوی دید خوبی داره و پاسهای باورنکردنی میده، سرعت بالایی هم داره. لٔپ کلام ایمبا :دی
گمانه زنیها میگه که قیمتش هم بین 25 تا 30 میلیون یورو هست. احتمال قطعی شدن این قرار داد هم زیاده با 22 سال سنّ واقعاً معرکه هست.
24MBکد:http://www.4shared.com/video/D31LqZuR/YouTube_-_Alexis_Sanchez_-_The.html
زدن سنگ به اتوبوس رِئال مادرید در سویا
اعضای کادر فنی و بازيكنان رئال مادريد در فرودگاه سن پابلو در سويل با يك شوک مواجه شدند و آن هم پرتاب سنگ به اتوبوس رئال مادريد بود خوشبختانه در این حادثه کسی آسیب جانی نددید و فقط آسیب مالی متحمل تیم شد.
کد:http://www.marca.com/2011/05/08/futbol/equipos/real_madrid/1304808890.html
شاهین فردا به رئال مادرید ملحق میشود , التینتوپ گزینه احتمالی بعدی
به گزارش مارکا نوری شاهین دوشنبه به طور رسمی به رئال مادرید ملحق خواهد شد . بازیکن درتموند و ملی پوش تیم ملی ترکیه فردا ساعت 12:00 در کنفرانس مطبوعاتی خبر ملحق شدنش به رئال مادرید را اعلام خواهد کرد . پس از ان سایت رسمی نیز خبر خرید این بازین را تائید خواهد کرد .
این هافبک 22 ساله قرارداد 5 ساله با رئال امضا خواهد کرد . دستمزد سالیانه وی 2.5 میلیون یورو خواهد بود و مبلغ پرداختی به باشگاه المانی نیز 10 میلیون یورو میباشد . این رقم در نوع خود جالب است چرا که شاهین یکی از با استداد ترین بازیکنان فوتبال اروپا محسوب میشود . احتمالا خوزه انخل سانچز نیز به دورتموند خواهد رفت تا با این بازیکن قرار داد امضا کند .
نوری شاهین که به مدت 20 روز از مصدومیت ناحیه زانوی راست رنج میبرد فردا از این تیم جدا خواهد شد . قبل از ان اخرین مرحله ریکاوری خود در این باشگاه را سپری خواهد کرد و در عین حال با هم تیمی های خود نیز وداع خواهد کرد . پس از ملحق شدن به رئال مادرید تمام مسائل پزشکی وی مربوط به باشگاه اسپانیایی خواهد بود .
پس از ان شاهین در کلینیک دویسبورگ به عنوان بازیکن رئال مادرید و با همکاری متخصصان بورسیا تحت چک اپ قرار خواهد گرفت و اخرین نکته نظرات پزشکی را دریافت خواهد کرد .
اما شاهین تنها گزینه مد نظر رئال نخواهد بود . گزینه احتمالی بعدی التینتوپ میباشد که قراردادش با بایرن به اتمام رسیده است و این روزها خبرهای زیادی مبنی بر علاقه باشگاه به وی منتشر شده است . التینتوپ نیز مانند اوزیل و شاهین موکل رضا فاضلی محسوب میشود . این وکیل نقش زیادی در تسریع روند انتقال هافبک ترکیه ای ایفا کرد و مانع از موکول شدن این انتقال به ماه ژوئن شد .
با انجام این دو خرید رئال مادرید مورینیو به هافبک دیگری نیاز نخواهد داشت و تمام تمرکز خود را بر روی خرید دفاع چپ و مهاجم متمرکز خواهد کرد . برای خط دفاع گزینه هایی همچون فابیو کونترائو و برای خط حمله نیز اسم هایی همچون اگئرو و لورنته مد نظر باشگاه قرار دارند .
کد:http://www.marca.com/2011/05/08/futbol/equipos/real_madrid/1304846740.html
این Rafael Alcântara (برادر کوچکتر تیاگو که الان توی تیم اصلیه) یکی از بازیکن های خفن آینده دار آکادمیه، همین حالا وارد تیم B شده و خیلی هم خوب بوده، توی رنک ها هم همیشه جزو بازیکنهای اصلی تیمهای پایه اسپانیا بوده. دید خیلی خوبی داره، پا به توپ هست و اتفاقا گلزن هم هست. شاید سال بعد توی تیم اصلی هم بازی کنه.نقل قول:
خودش و برادرش زوج موفقی توی خط میانی میشن، شاید جانشین های ژاوی و انیستا.
خب مثل اينكه واقعا اوضاع براي بارسا در لاليگا خيلي سخت شده:31:
فكر كنم بازيكنا در ديدار امشب حاضر بودن درصدي از قراردادشون رو به داور بدن تا سوت پايان رو زودتر بزنه:31:
خب داريم به سومين قهرمانيه خودمون نزديك ميشيم
فقط اي كاش هفته ديگه ببازيم چون قهرماني توي ورزشگاه غريبه اصلا حال نميده اينو جدي ميگم
توي نيو كمپ يه چيز ديگه اس
راستي كسرا جان قهرمانيه دل ري رو توي امضات با رنگ قرمز نشون دادي و بولدشم كردي
اگر بخواي عدالت رو رعايت كني اين قهرماني چون ارزشش بيشتر از دل ري هست رو بايد علاوه بر اونا سايزشم بيشتر كني:31:
جداي از شوخي صلاح امضاي خويش خسروان دانند:20:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
مرسي جوانانه بارسانقل قول:
سينا جان ميشه بگي گوارديولاشون كيه:31:
امضا که یه چیز شخصیه، مال شما رو هم میخوام با سایز 0.5 بذارم:دی اما شما امر کن، اصلا ماکزیمم سایز میذاریم:40:نقل قول:
علاوه بر اینکه بارسای B و تیم جوانان بازیکنهای آینده داری دارن که باعث میشن به قول یکی از دوستام بارسا یه نسل از بقیه تیمها جلوتر باشه، مربی بارسا B هم لوئیس انریکه است که داره همون مسیر پپ رو طی میکنه. البته احتمال اینکه فصل بعد سرمربی یه تیم تو لالیگا بشه خیلی زیاده چون گفته فصل بعد هدایت بارسا B رو بر عهده نمیگیره
اين حرفا چيه كسرا جاننقل قول:
من كي باشم امر كنم
كلا امضات چون عدد و رقمه و من هم علاقه خاصي به آمار دارم از خيلي امضاهاي احساسيه ديگه مستندتره
در كل به همين مقدار هم كه در مورد امضاي شما فضولي كرديم زياده روي بود:11:
امضای ما که قابل شما رو نداره:دی سعی میکنم یه جوری بنویسم که نه سیخ بسوزه نه کباب، ضمن اینکه چند وقتیه تو فکر یه امضای جدید هم هستم، ولی وقت نمیکنم:41:نقل قول:
راستی، ما تو ایران از این تیم های B نداریم؟ خیلی جالبه، اینا کلا واسه خودشون یه لیگ جدا دارن...
رونالدو فقط 5 گل تا شکستن رکورد فاصله دارد
4 گلی که این بازیکن در بازی مقابل سویا به ثمر رساند باعث شد تا شمار گلهای وی به 33 افزایش یابد . این بازیکن در 31 بازی لیگ به میدان رفته است .
کریستیانو رونالدو به سوی شکستن مقدس ترین رکورد رئال مادرید گام بر میدارد . 4 گلی که در برابر سویا به ثمر رساند باعث شدن تا پس از انجام 31 بازی در لالیگا شمار گلهای وی به 33 افزایش پیدا کند . فقط 5 گل کمتر از رکورد ثبت شده توسط هوگو سانچز در فصل 1989/90 .
بهترین گلزن تیم و بهترین گلزن لالیگا , تا به الان در 31 بازی لیگ 33 گل به ثمر رسانده است . 21 فصل پیش هوگو سانچز تا هفته 35 رقابتها موفق به ثمر رساندن 33 گل شده بود .
در 3 هفته مانده به پایان رقابتهای لالیگا در فصل 1989/90 , سانچز فقط به یک گل تا برابری با رکورد تلمو زارا نیاز داشت تا بیشترین گل زده در یک فصل لالیگا در تاریخ باشگاه را به نام خود ثبت کند . مهاجم مکزیکی بازی با اوساسونا را از دست داد و در بازی با اتلتیکو نیز قادر به گلزنی نشد . ولی در بازی اخر مقابل اویدو در برنابئو موفق به هتریک شد .
امسال نیز در وضعیتی مشابه 3 بازی به پایان رقابتها باقی است . رئال مادرید سه شنبه میزبان ختافه خواهد بود . سپس در خارج از خانه با ویارئال روبرو خواهد شد و در بازی اخر نیز ار المریا میزبانی خواهد کرد . 3 بازی مهم با تیمهایی که کریستیانو در مقابل انها عملکرد موفقی داشته است . رونالدو دو بار در برابر ختافه 2 گل به ثمر رسانده هست . در برابر المریا نیز در 3 بازی 2 گل به ثمر رسانده است و مقابل ویارئال نیز 5 بار تجربه گلزنی داشته است .
رونالدو در این فصل 3 بار در برابر ( بیلبائو , مالاگا , ویارئال) موفق به هتریک شده است . 6 بار نیز در برابر تیمهایی همچون ( ختافه , هرکولس , مالاگا , دپورتیوو , رئال سوسیداد , والنسیا ) 2 گل به ثمر رسانده است . نکته مبهوت کننده این است که این بازیکن دو بار در طول یک بازی مقابل (رسینگ و سویا ) 4 گل به ثمر رسانده است .
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330056818442/noticia/Noticia/Cristiano_is_five_goals_shy_of_record.htm
تو ایران تیم b داریم ولی از اینکه ایا لیگ دارند یا نه با خبر نیستم .نقل قول:
راستی، ما تو ایران از این تیم های B نداریم؟ خیلی جالبه، اینا کلا واسه خودشون یه لیگ جدا دارن...
مربی تیم اصلی میشه سر مربی تیم b . تو پرسپولیس که اینطوری بود و هست { زمانی که شیس از تیم 1 خط خورد تو تیم b تمرین می کرد و تقریبا این تیم رو میشه تیم تستی به حساب اورد و هرکی خوب بازی کنه مربی اون رو میفرسته بالا ولی نه مجانی :31: }
خب نوری شاهین هم امروز به طور رسمی خبر اومدنش به رئال رو تایید کرد تا دیگه شکی توش نباشه..
از اون ور گفته میشه که آلتین توپ هم تا 1 هفته دیگه میاد به تیم...(وکیل هر دو بازیکن،رضای فاضلیه که وکیل اوزیل هم هست)
پارخو هم هنوز شانس اومدنش زیاده..
اینا همه نشون میدن که خط هافبک رئال کارش تموم شد از الان و دیگه خریدی صورت نمیگیره..البته از اون ور هم احتمالا حداقل 2 بازیکن در این قسمت، از تیم میرن(گاگو و کانالس احتمالا که کانالس به طور قرضی میره..لئون هم هست)...
البته باید دید در بازیهای پیش فصل، هافبک های جدید، میتونن کنار ژابی باشن یا نه..که اگه جواب - باشه، اونوقته که باید منتظر خرید به بازیکن بزرگ برای این پست بود..
مطمئنی تیمای رزرو اسپانیا لیگ جدا دارن واسه خودشون؟نقل قول:
من فکر میکردم توی دسته دوم اسپانیا هستن و اجازه صعود به دسته یک رو هم ندارن
توی آلمان فکر کنم اینجوریه که تیمای رزرو توی دسته سه به پایین میتونن باشن و حق شرکت توی جام حذفی رو هم ندارن
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
شاهین یه خیانتکاره.حداقل باید یه فصل دیگه هم میموند توی باشگاهی که بهش کمک کرد به شهرت برسه و همه چیز بهش داد.نقل قول:
خب نوری شاهین هم امروز به طور رسمی خبر اومدنش به رئال رو تایید کرد تا دیگه شکی توش نباشه..
تمام این حرفاشم که زده حرف مفته،امیدوارم گرمکن خدیرا و ژابی باشه.
لیگ جدا ندارن شما درست میگی این دوستمون احتمالا اشتباه کردن، تیمهایی که تیم B داران و تو لیگ دسته دو باشن نمیتونن صعود کنن تحت هیچ شرایطی.نقل قول: