:n19:
اینجا شیراز ما هم چنان چشم به راهییم هر 1 مین ارتباط بین سرورا قطع میشه:n28:
دیگه اینجوری نمیشه بایدا انقلاب کنیم :n02:
Printable View
:n19:
اینجا شیراز ما هم چنان چشم به راهییم هر 1 مین ارتباط بین سرورا قطع میشه:n28:
دیگه اینجوری نمیشه بایدا انقلاب کنیم :n02:
خیلی جالبه وقتی من از برنامه(البته نه این برنامه ،برنامه ای که اقا فرهاد گفته بود)استفاده میکردم نمی تونستم لوگین کنم:n02:البته تو euneتو westراحت لوگین می شد یه خطای مسخره ای میداد وقتی برنامه رو قطع میکردم راحت لوگین می شدتو eune:n29:نقل قول:
از لول 20 به بعد بخر! توی همین 10 لول تا 30 برسی کلی تفاوت تو نتیجه بازی ایجاد می کنه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان پینگم تو eune شده 260! قبلا بالای 300 بود! ظاهرا لگ هم نداره اگه چشم نخوره!*
لگ داره آقا لگ داره مث چی!!
باید صبر کرد و تحملنقل قول:
همین
نقل قول:عزیز گلم run ها شامل سه لول می باشند 1 و 2 و 3نقل قول:
1 مال تا لول 10
2 مال لول 10 تا 20
3 مال 20 تا 30
یه پیشنهاد نا لول 20 هیچ ران یا چمپ گرون نگیر پول جمع کن لول 20 شدی رانت رو کامل کن بعدش چمپی دوست داری بگیر
:n19:این چمپیون جدید عجب خوشتیپ و خفنه :n19:تو مایه های گالیو :n20:اگه نتم درست شه ip به اندازش دارم 100% میگیرمش به امید انکه شاید روزی با هاش بازی کنم:n14:من اینطور برای ad بستم سیل ها رو همه رو armorگلیف هارو همه رو mg resistمارک هارو همه attack damageاخری هم همش بازم armorمستری هام رو هم برای بیشترشون افنسیو بستم:n02:تو بازی هم بیشتر ایتم ها رو افنسیو میبندم تا یه تعادل بین همش برقرار شه،حالا نمیدونم چقدر درست باشه؟؟؟:n01:ولی ازش جواب گرفتم مخصوصا با zedنقل قول:
بچه ها من یه سوال داشتم . من تازه این بازی رو شروع کردم تازه لول 12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دربارهی Runs هاست .
این عکس پایین مال یه لول 30 هست . روی اون rune نوشته Tire3 . Greator of seal of armor . +1.41 armor .
این عکس هم مال صفحه Runes منه . من این runes seal of armor رو از شاپ خریدم 80 IP . گذاشتمش اینجا اما چرا اسمش و مقدارش با Runes این لول 30 فرق داره ؟ کمرنگ تر هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فعلا به اون درک نرسیدم که چی بزارم . فعلا از روی دیگران تقلید می کنم بعدا که بهتر شناختم بازی و چمپ ها رو اونوقت به حساب runes ها هم میرسم :دینقل قول:
یعنی همچین آدمای بی کاری هستیم ما :n09: شما هم مثل من هی رفرش میکنید شاید یکی یه چیزی بذاره بتونیم بازی کنیم؟:n02:نقل قول:
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (14 کاربر عضو شده و 1 مهمان)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,
 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره خب چه کنیم مردیم از بی لولی :n02:نقل قول:
آخه یعنی چی من صبح ساعت 7.30 داشتم بازی میکردم یه دست تونستم برم ولی لگم داشتم اصنم دی سی نداد بعده اون دیگه اصن نمیشه پلی کرد با این همه دیسی:n14:
تازه من هر 10 مین بازیرو یه تست میکنم شاید درس شده باشه خخخخخخ در این حد بیکارم:n07:
دوستان الان امتحان کردم بدون استفاده از ابیلیتی ها وتنها با وجود یک چمپیون دشمن میشه بازی رو با کمترین لگ بازی کرد:n08:ولی اگه دشمن از ابیلیتیش استفاده کنه لگ میشه خیلی مسخرس:n09:
rune های اون ها tier 3 هستش از لول 20 به بالا می تونن بخرنش قویترن و گرون تر
ما تا وقتی لول نزنم یا نزنن فیکس هست !!! :n04::n04::n04::n04:
تبریک میگم دوستان دوباره کاملا قطع شد! الان وسط بازی بودم بعد یه هفته ****شد به بازی!! :n26:
ای اقااااا ... یکی باید به مسولین محترمه بازی لول رو یاد بده شاید خوشش اومد ورداشت از تو لیست سیاه
یعنی این چند میلیون نفری که از اینترنت استفاده میکنن منتظر معجزه ای چیزین ؟؟؟ بابا به خودتون بیاید .... همینطوری که کاری پیش نمیره
ای کاش مشکل فقط لول بود ... الان خیلی از سرویس های دیگر هم دچار مشکل شدند و ریشه تمام این مشکلات هم نبود متخصص در داخل کشوره ... رفتن کلی پول دادن سیستم های جدید برای فیلترینگ از Cisco خریدند (Cisco که مستقیما به ایران نمیفروشه با واسطه کشورهای دیگه خریدند) و حالا موندن توش چطور این گندی که زدن رو درست کنند (پت و مت رفتن دریل خریدن باهاش میخواستن چرخ و فلک درست کنند ولی شده آسیاب بادی) . اگه تحریم نبودیم یه گارانتی یا خدمات پشتیبانی چیزی از Cisco داشتن که این وضعیت رو به راه کنه... ما کلی نامه به همه جا دادیم ولی الان میدونم مطمینا این سیستم فیلترینگ رو برش نمیدارن چون خیلی هزینه بابتش دادند.نقل قول:
این سیستم فیبترینگ اشون شبها می خوابه که ما می تونیم بازی کنیم ؟ اینا می دونن دارن چی می کنن :n27:
نه نمیخوابه:n02:قبلا بعد از سی ثانیه ارتباط رو قطع میکرد اما الان سرور های بازی مجاز شناخته شدند - دو حالت وجود داره : 1- پهنای باندی که برای ارتباط با سرور های خارجی تعیین شده به اندازه کافی نیست و تعداد کاربران زیاده سیستم کم میاره در نتیجه لگ میوفته تو بازی و اگه خیلی تبادل اطلاعات به سمت سرور های اروپا زیاد بشه کلا قطع میشه 2- دارند دستکاری میکنند سیستمشون رو برای مقابله با تمامی روش های دور زدن فیلترینگ از این رو فعلا سیستم unstable و هر آن ممکنه قطعی و لگ پیش بیاد - شبها هم که همه خوابند هم تبادل داده کمه هم پت و مت ها خوابیدن در نتیجه میشه بازی کرد ... در هر حال درست میشه عجله نکنید باید به پت و مت ها فرصت بدیمنقل قول:
مگه خودت Runes نداری مال مردم رو کش میری؟ :دینقل قول:
--------------
اینترنت تکلیف خودشو نمی دونه...
یه Custom ساختم رفت تو کاملا خوب بود ...
رفتم بازی نمی رفت تو ! باعث شد یکم تغییر رنگ بدم :دی
:n22:من زیاد بازی نمیکنم ها اما نمیدونم چه کرمیه وقتی میبینم خرابه کلن یه حالت عجیبی بهم دست می ده .:n06:تا اوکی نشه حال منم اوکی نمیشه :n27:
شما حواست باشه leave نخوری چون فک کنم این سری یه 1 ماهی بن شی.........:n07:نقل قول:
فایروال off
antivirus هم ندارم
مشکل کجاست؟!
معمولا وقتی من یه کلاینت باز دارم و دومی رو باز می کنم این اررور رو میده یا اینکه اینترنت ندارم . (client=کلاینت)نقل قول:
بعد از اینکه چمپها رو انتخاب میکنیم
قبل از صفخه ی لودینگ باز میشه
و اصلآ نمیره تو بازی
1 هفته میشه
به نظرتون مشکل isp میتونه باشه؟
مشکل سراسریه . برا بعضی ها کلا تو بازی نمیره و برا بعضیا هم تو بازی میره و بعد از چند دقیقه قطع میشه . برا بعضی ها هم مشکلی نداره و درست کار میکنه (صفحات قبلی نوشتن)نقل قول:
باز لگ شد ای خدا چرا اینقدر نامردن :n14:
من از دیشب 10 دستی رفتم 2 تا نورمال
در کل با این که پینگ 220 این اطراف مشکل زیادی نیست
روش داخل امضا هست و توضیحات تقریبا اونجا هست
کلایت میگیرد نصب میکنید فرتی اجرا نمی کنید باتوجه به وین که 64 یا 32 یا همون X86 ، میرید تو پوشه Bin X64 یا X86 میرید داخل اجرا میکنید وین حتما 7 به بالا باشه ....
داداش الان بهت قول میدم کسی متوجه نشد چی گفتی.اصلا درباره چی حرف میرنی؟ :Dنقل قول:
زیر دیپلم اگه میشه بگی
تنکیو
دوباره احساس میکنم موضوع صحبتا داره به سمت روش های دور زدن سیــــستم فیـــــلترینگ جدید کشیده میشه .
همون طور که قبلا بار ها گفته شد اینجور مسائل رو در تاپیک ها مطرح نکنید ولی اگه هر جای دیگه ای غیر از صفحه های تاپیک می خواید هم دیگه رو راهنمایی کنید به ما مربوط نمیشه . حالا این جاهای دیگه شامل سایت های دیگه , پ.خ و غیره هم میشه .
ولی اصلا در تاپیک روش های دور زدن سیستم جدید رو دربارشون بحثی نکنید .
ممنون
دوستان دوست ندارم فاز منفی بدم ولی آدم وقتی این خبر رو میخونه دیگه امیدی براش نمیمونه (وضعیت حاضر فقط دست گرمیه!) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ خبر رو اصلا نگاه کردی مال فروردین 90نقل قول:
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۱۸نقل قول:
دوستان دوست ندارم فاز منفی بدم ولی آدم وقتی این خبر رو میخونه دیگه امیدی براش نمیمونه (وضعیت حاضر فقط دست گرمیه!)
دوستان از این روشی که دوستمون اقای eztech معرفی کرد..استفاده کردم و 100درصد تایید میشه..همین الانم یه دست بازی کردم بدون مشکل.البته یه کوچولو خیلی کوچولو به Response time اضافه شده...ولی اونقد نیست که لذت بازیرو بگیره...یا نزاره رنکد برین..بعد از این همه مدت چقد حال داد:n02:..البته من از پارس انلاین دارم و روی ISP ]ای دیگه امتحان نکردم..ولی اونم فک نمیکنم مشکلی به وجود بیاد..به علاوه این که این فلان روش(!)یه سرور المان هم داره که چون سرور های لول هم در المان هستند خیلی وضعیت رو بهتر کرده...پینگ اصن تکون نمیخوره
از بی کاری رو به نقاشی اوردم:n02:
برایه باره اول بد نکشیدم خخخخخخخخخ :n08:(هیچ گونه انتقادی پذیرفته نمیشه:hmm:)
میخواین بحث ببریم داخل گروه اجتماعی ... نمیدونم میشه یا نه؟ جناب Arrowtic امیر بود اسمتون فک کنم...؟!
روشهای حل مشکل رو بزارید تو امضاتون و در مورد بازی بحث کنید تا مشکلی برای وبسایت پیش نیاد.
Lulu و Kog'maw رو از دست ندید
اگر اطلاعاتی در مورد سه آیکون جدید دارید در میون بزارید ظاهرن آیکون های معمولی نیستن
داستان freljord چیه ؟؟
همون طور که عرض کردم هر جایی به غیر از صفحه اصلی تاپیک چون خلاف قوانینه .نقل قول:
:n19:اقا یه اتفاق جدید:n19:من الان در پوست خودم نمی گنجم:n19:همین الان گذاشتم برای اپدیت بازی رو داره با سرعت 60کیلوبات دانلود می کنه:n19:قبلنا با سرعت حداکثر 20 کیلوبایت دانلود میکرد اونم به ندرت همش 14،15 بود:n19:خیلی ذوق کردم :n19:ممااااااااااااااااااا رسید 120:n19:
برای من هم اولا همینطوری بود سرعت اما این کارو بکن جواب می ده .
اول اون برنامه Pandora که موقع دانلود بازی خود به خود نصب می شه رو پاک کن بعدش مثل عکس زیر سمت راست روی اون گزینه که من دورش با زرد خط کشیدم کلیلک کن . بعد تیک اون گزینه Allow Peer To Peer Transfer رو بردار و Save کن . احتمال 99% مشکلت حل می شه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینو بلدم پاندورا کجاس پاکش کنم:n01:بعد یه چیز دیگه برادر eztechشما پول دادین؟؟؟برای این روشی که اونجا گفته من تا قسمتی که پول میخواست پیشرفتم همه چی هم درست بود دیگه از اون جلو تر نرفتمنقل قول:
این پچی که کرد برای چی بود ؟؟؟؟(فقط برای ویرایش پست قبلی)