سلام
کسی میدونه این درایور رو چطور میشه اپدیت کرد.
منظورم اینه که فایل اون رو از کجا میشه پیدا کرد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستانی که صفحه بلواسکرین براشون زیاد اتفاق میفته
اگه از کول پد استفاده میکنن، یه مدت کول پد رو بدون فن استفاده کنن (usb رو به لپ تاپ وصل نکنید)
ببینید بازم این صفحه رو نشون میده؟
من چند وقتی این اتفاق برام می افتاد، 1 هفتست کول پد رو بهش وصل نکردم تا الان که بلواسکرین نیومده
سلام.
روی قاب پشت LED لپ تاپ چند تا خش افتاده که باعث میشه خیلی ضایع دیده بشه!
کاوری ، چیزی هست بچسبونم روش؟
یه راه حل لطفا!
:20::20::20::20:
تو اینترنت پوسته لپ تاپ جستجو کننقل قول:
طرح های قشنگی داره
موفق باشی
قاب پشت LED عوض میشه؟
آپدیت بایوس ورژن (A15) برای N5010 اومد . میتونید از سایت Dell دانلود کنید .
تو خود سایت دل قابهای قشنگی هستنقل قول:
اولش 49 دلار بود
بعد از یک هفته شد 59 دلار
الان نمی دونم چنده
تو تهران هر چی گشتم جیزی پیدا نکردم
فقط برچسب هست ( پوسته ) که می تونید اینتر نتی یا تو بازار پیدا کنی
up...........
نقل قول:
سلام
سلام دوستان
یه سوال داشتم
راستش من قبلا روی سیستم خونگیم کارت گرافیک انویدیا داشتم که با درایوری که نصب میکردم میشد با نرم افزارش رنگ صفحه و کنتراست تصویر و .... رو تغییر داد
ولی این 5010 که گرفتم با گرافیک 5470 با اینکه نرم افزار داره و... ولی هیچ گزینه ای برای تغییر کنتراست و .... نداره.خواستم ببینم برای دوستان هم همینطوره یا از جائی یا با نرم افزاری میشه این تغییرات رو اعمال کرد
ممنون
اگه منظورت display setting هست دارهنقل قول:
تو catalyst setting هم چیزهای زیادی هست بررسی کردی ؟؟
دوست عزیز این مشکل به خاطر این هستش که این کول پدها usb hub دارن و موقع اتصال به لپ تاپ به خوبی سینک نمیشن و سیستم کول پد رو نمیشناسه و به عنوان یه سخت افزاره ناشناخته مشکل ایجاد میکنه واسه سیستم و بلو اسکرین اتفاق میفته...نقل قول:
این به دلیل مرغوب نبودن کول پد هست که نمیتونه امکانات خودشو به سیستم بشناسونه...همه میدونیم که usb hub
و اسپیکرهایی که روی کول پدها استفاده میشه بیشتر جنبه تبلیغات داره تا کارایی
سلام
من می خوام گوشی رو از طریق برنامه Nokia PC Suite به لپ تاپ وصل کنم. می خوام از بلوتوث لپ تاپ استفاده کنم. ولی توی برنامه بلوتوث لپ تاپ رو نمی شناسه! تنظیمات خاصی باید روی بلوتوث لپ تاپ بکنم؟
کسی از دوستان تاحالا این کار رو کرده؟
درایور بلوتوث رو حتما نصب کن و آخرین ورژن pc suite هم نصب کننقل قول:
مشکلی نداره، من ازش استفاده میکنم
سلام دوستان.
من برای بار چندم این مشکل رو اینجا مطرح میکنم.خواهشا" در صورت امکان رسیدگی کنید.تو این گرما سخته لبتاب رو ببری نمایندگی بعدش بگن مشکل نرم افزاریه.
الان بعد از 5 بار کرش کردن تو safemode دارم کار میکنم.
این هم از فایلهای دامپ:
سلام دوستان بعد از a13 آپدیت جدیدی نیومده ؟
بهترین روش اینه که خودت یه سر به سایت Dell بزنینقل قول:
ولی چرا A15 اومده تو همون سایت Dell هستش
سلام
تعویض هارد 5010 :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491170
سلام
تعویض سلولهای باتری لپ تاپ :
پست شماره 21کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491170
دوست عزیز احتمالا مشکل نرم افزاریهنقل قول:
من خودم به نرم افزار های فیلترشک.. شک دارم
چون وقتی از اینا استافاده میکنم این مشکل بیشتر میشه اما برا اطمینان دوباره ویندوز نصب کن و یه مدت نرم افزاری روش نصب نکن ببین بازم این اتفاق می افته؟ اگه بیفته احتمالا سخت افزاری باشه
سلام من اول دو دل بودم که بخرم ولی با توضیحات شما قصد کردم بخرم دم همتون گرم
درسته که 5010 خیلی خوبهنقل قول:
اما برا 1 سال پیشه و به نظرم الان بهتره یه لپ تاپ جدیدتر بخری تا از امکاناتی مثل usb 3 و غیره بتونی استفاده کنی
اگه اینا برات مهم نیست، 5010 گزینه خوبیه
سوال مهم و فوری
ما این لپ تاپو گرفتیم و واسه گارانتی مادیران هست ویندوز نداره ولی یه سی دی گذاشتن که روش نوشته ویندوز 7 64 بیت
با نورتون گوست ایمیج هم میاد بالا ولی وقتی تا 50 درصد که میره میگه فایل بعدی رو پیدا نمیکنه من باید چیکار کنم و یه چیز
دیگه اینکه اگه یه دی وی دی ویندوز 7 64 بیت دیگه که البته کپی باشه نصب کنیم موردی پیش میاد؟؟؟
در مورد نورتن که باید در انجمن خودش بپرسیدنقل قول:
شاید اسم فایل مشکل داره
اما در مورد نصب ویندوز کپی
نه مشکلی نیست
بعد از نصب ویندوز رو کرک کنید
من می خواستم بپرسم که اگه با کابل hdmi لب تاپ را به تی وی وصل کنم صدا هم از تی وی پخش میشه یا باید با اسپیکر گوش کنم
من می خوام برای دیدن فیلم لب تاپ را به تی وی وصل کنم اگه ایم امکان هست کابل hdmi بخرم ممنون
بله با تنها یک کابل HDMI هم صدا دارید هم تصویر با کیفیت حداکثر!نقل قول:
فقط موقع خرید کابل حتما تا حد امکان گرون قیمتش رو بگیرید چون کابلهای ارزون هیچ ارزشی ندارن حتی به گرافیک لپتاپ ممکنه آسیب بزنن، و نویز تصویری دارن!
بله 100 % صدا هم دارید.نقل قول:
اما بعد از نصب کابل به کنترل پانل رفته و روی IDT Audio control panel کلیک کنید.بعد از باز شدن در سمت چپ بر روی ati hdmi output کلیک کنید و از منوی روبروش گزینه set as default playback device رو بزنید تا صدا رو از کابل منتقل کنه.
دوستان من دوهفته ای هست که نوت بوک 5110(core i7) را خریدم . موقع خرید یه سی دی ویندوز 7 شرکت دل روش بود منم نصب کردم. موقع نصب هیچ سوالی درمورد سریال نامبر نکرد و بعد از نصب شدن ویندوز اکتیو بود . خواستم ببینم از کجا می شه فهمید این ویندوز اورجینال بوده یا نه ؟ راستی من این سوال را در انجمن 5110 پرسیدم اما کسی جواب نداد. ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
سلام این ویندوز ارجینال نیست مطمن باش:46:نقل قول:
به امکان زیاد اورجینال نیست چون خیلی وقته حتی لب تاپ هایی که مطمئنی ویندوز اورجینال داره تو جعبش دی وی دی برای ویندوز نمی زارن و به صورت یه فایل ریکاوری در قسمتی از هارد قرارا دارهنقل قول:
ولی خیلی راحت تر اینه که لب تاپ هایی که از همون اول در کارخونه ویندوز اورجینال روشونه پشت لب تاپ یه برچسب هولوگرام دار و دارای نخ (دقیقا مانند اسکناس) با آرم ماکروسافت دیده میشه. که مدل ویندوز و کلید فعال سازی ویندوز روش نوشته شده
کسی هست در مورد بخش های dell battery metter توضیح بده!؟
سلام . یه مشکل با وایرلس
از ابتدا که لپتاپ رو گرفته بودم شرکت دلیران ویندوز و همه ی درایورها رو روش نصب کرده بود و وایرلس هم به خوبی کار میکرد چند روز پیش ویندوز رو عوض کردم و همه ی درایور ها از جمله wlan 1501 half minicard رو به همراه یه فایل realtek ethernet controller رو هم که مربوط به سخت افزاره درایور وایرلس منه نصب کردم . وایرلس هم از بایوس و کنترل پنل enable و روشنه ولی نمیتونه هیچ شبکه ای رو پیدا کنه به نظرتون مشکل از کجاست ؟
خودم فکر میکنم مشکل از قسمت manage wireless networks باشه . چطور میشه در این قسمت تنظیمات رو طوری تنظیم کرد که شبکه های مختلف رو بتونه شناسایی کنه ؟
با تشکرقبلی
از dell battery metter فقط بخش dell extended battery life دارای کاربرده به این صورت که وقتی دارین از باتری استفاده میکنین و این گزینه رو فعال (Enable ) کنید ، باعث صرفه جویی در استفاده از منابع سیستم و افزایش مدت استفاده از باتری میشه .نقل قول:
کسی هست در مورد بخش های dell battery metter توضیح بده!؟
توی قسمت battery life هم اگه اون گزینه رو تیک بزنین حتی اگر از شارژر هم استفاده کنید باعث میشه که باتریتون شارژ نشه . برای کسانی که بیشتر از شارژر و برق برای استفاده از لپتاپ استفاده میکنن این گزینه کاربرد داره به این صورت که شارژ لپتاپ رو روی 40% نگه دارین و این گزینه رو فعال کنین البته با هر بار خاموش روشن یا ریستارت شدن لپتاپ ، تیک این گزینه برداشته میشه و عملا این گزینه هم بی استفاده است
از dell battery metter فقط بخش dell extended battery life دارای کاربرده به این صورت که وقتی دارین از باتری استفاده میکنین و این گزینه رو فعال (Enable ) کنید ، باعث صرفه جویی در استفاده از منابع سیستم و افزایش مدت استفاده از باتری میشه .
توی قسمت battery life هم اگه اون گزینه رو تیک بزنین حتی اگر از شارژر هم استفاده کنید باعث میشه که باتریتون شارژ نشه . برای کسانی که بیشتر از شارژر و برق برای استفاده از لپتاپ استفاده میکنن این گزینه کاربرد داره به این صورت که شارژ لپتاپ رو روی 40% نگه دارین و این گزینه رو فعال کنین البته با هر بار خاموش روشن یا ریستارت شدن لپتاپ ، تیک این گزینه برداشته میشه و عملا این گزینه هم بی استفاده است.
چرا رو 40% تاکید میکنید.... خوب من بفرض من شارژو 100% میکنم بعد تیک Turn off battery charging رو میزنم تا عملا از باتری برای استفاده از لپ تاپ مورد استفاده قرار نگیره! درسته بعضی ها میگن وقتی باتری 100% شد برق باتری از مدار خارج میشه و باتری رو درگیر نمیکنه.
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
از dell battery metter فقط بخش dell extended battery life دارای کاربرده به این صورت که وقتی دارین از باتری استفاده میکنین و این گزینه رو فعال (Enable ) کنید ، باعث صرفه جویی در استفاده از منابع سیستم و افزایش مدت استفاده از باتری میشه .
توی قسمت battery life هم اگه اون گزینه رو تیک بزنین حتی اگر از شارژر هم استفاده کنید باعث میشه که باتریتون شارژ نشه . برای کسانی که بیشتر از شارژر و برق برای استفاده از لپتاپ استفاده میکنن این گزینه کاربرد داره به این صورت که شارژ لپتاپ رو روی 40% نگه دارین و این گزینه رو فعال کنین البته با هر بار خاموش روشن یا ریستارت شدن لپتاپ ، تیک این گزینه برداشته میشه و عملا این گزینه هم بی استفاده است.
چرا رو 40% تاکید میکنید.... خوب من بفرض من شارژو 100% میکنم بعد تیک Turn off battery charging رو میزنم تا عملا از باتری برای استفاده از لپ تاپ مورد استفاده قرار نگیره! درسته بعضی ها میگن وقتی باتری 100% شد برق باتری از مدار خارج میشه و باتری رو درگیر نمیکنه.اما بنظر من این چندان مطمئن بنظر نمیاد.
40% چیزیه که شرکتهای سازنده باتری پیشنهاد میدن برای کسانی که قصد استفاده از باتری را نداشته باشند و میخواهند طی مدت زمان زیادی از باتری استفاده نکنند البته یه سری هم میگن که خب اگه قصد استفاده از باتری رو ندارین کلا از لپتاپ درش بیارین و یه جای خشک و مرطوب ( مثل جای معمولی یخچال ) نگهداری کنین که اصلا توصیه نمیشه و توی همین تاپیک هم سابقه داشته که یکی از دوستان باتریش رو خارج کرده بود و برق رفته بود و وقتی خواسته بود لپتاپ رو روشن کنه متوجه میشه که هاردش سوخته .بنابراین حتی اگه قصد استفاده طولانی مدت از باتری رو ندارین به هیچ وجه اون رو از لپتاپ خارج نکنید .
نقل قول:فکر نمیکنم به اون قسمت manage wireless natworks مربوط باشه
این پست رو بخون ایشالا که مشکلت رفع میشه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6195464&postcount=3678
سلام دوستان عزیز من در مورد درایور گرافیکم به مشکل خوردم و من یک سال 5010 دارم ؛ همیشه درایور گرافیکی که از خود سایت گرفتمو نصب می کردم که مدلش ATI Mobility Radeon™ HD 5650 هستش ، خواستم درایور جدیدشو از سایت amd بگیرم که تنها چیزی که پیدا کردم 11.8 Catalyst Control Center بود ، وقتی نصبش میکنم درایورم و ATI Mobility Radeon™ HD 5000 میشناسونه . . .دوستان اگه در این مورد اطلاع دارند لطفا کمکم کنید . .. . که درایور جدید و اصلی hd 5650 رو از کجا گیر بیارم . . من هرچه قدر که گشتم توی سایت amd پیدا نکردم ممنونم
سلام .نقل قول:
نمیدونم چش شده بود ، خودش درست شد منم اصلا کار خاصی نکردم:13:(تو این مدت هم از شارژر استفاده میکردم ) درکل عجیب بود . فکر کنم چون از صبح تا شب وایرلس رو روشن گذاشتم و کاری بهش نداشتم درست شد .
شما میتونین از 1 گیگ گرافیکتون استفاده کنین ؟ (مثلا بازی هایی که قبلا اجرا میکردین رو الان اجرا کنین ؟)نقل قول:
سلام دوستان عزیز من در مورد درایور گرافیکم به مشکل خوردم و من یک سال 5010 دارم ؛ همیشه درایور گرافیکی که از خود سایت گرفتمو نصب می کردم که مدلش ATI Mobility Radeon™ HD 5650 هستش ، خواستم درایور جدیدشو از سایت amd بگیرم که تنها چیزی که پیدا کردم 11.8 Catalyst Control Center بود ، وقتی نصبش میکنم درایورم و ATI Mobility Radeon™ HD 5000 میشناسونه . . .دوستان اگه در این مورد اطلاع دارند لطفا کمکم کنید . .. . که درایور جدید و اصلی hd 5650 رو از کجا گیر بیارم . . من هرچه قدر که گشتم توی سایت amd پیدا نکردم ممنونم
درایور کارت گرافیک 5650 هم توی سایت dell.com موجوده میتونین از صفحه ی زیر وانتخاب home users به یکی از سه روش درایورهای لپتاپتون رو دریافت کنید
کد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/product_support/dd_segmenter?c=us&l=en&s=gen
سلام دوستان عزیز
من این تاپیک رو تازه پیدا کردم و خیلی از صفحاتش رو هم خوندم
فقط یه سوال که ممنون میشم اگه جواب بدید
موقع بازی خیلی داغ میکنه مشکلی واسش پیش نمیاد ؟؟؟
اصلا مناسب بازی هست ؟؟؟
بهتره موقع بازی از یه کول پد استفاده کنین که دما رو چند درجه ای پایین میاره
تا حالا کسی از بازی کردن با این لپتاپ به مشکلی برنخورده
منم درایور گرافیک 5470 رو از سایت AMD تهیه کردم چون درایورهای سایت دل خیلی قدیمی شدهنقل قول:
دقت کنید در بخش درایورهای مربوط به نوت بوک دنبال درایور مورد نظرتون بگردید
علاوه بر catalyst که فکر میکنم مهمترین نرمافزار مربوط به گرافیکتونه چندتا نرم افزار دیگه هم نشون میده که بهتره دانلود و نصب کنید
ظاهرا برای تمام سریهای 5XXX درایورهاشون مشترکه
این لینک درایورهای 64 بیتشه، ببین درست دانلود کردی؟
توجه کن این صفحه 3 سربرگ داره و در هر سربرگ چند نرم افزار وجود دارهکد:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#1
بهتره همه رو دانلود و نصب کنی
ممنمون از راهنمای ، الان خود شما که اینارو نصب کردی ؛ DEVICE MANAGER اتون درایوره گرافیکت همون 5470 شناخته ؟ من یکی از این برنامه هارو نصب کردم که درایورمو 5000 HD میشناسونه !!!!!!نقل قول: