خب توي كانكشن Adsl كه وصل ميشي قسمت tcp/ip كه توي networking هست dns هات رو وارد كن.نقل قول:
Printable View
خب توي كانكشن Adsl كه وصل ميشي قسمت tcp/ip كه توي networking هست dns هات رو وارد كن.نقل قول:
من چند روزه افت سرعت شدیدی دارم شبا با سرعت 15 دانلود می کنم روزا 25
یه مشکل دیگه هم دارم خیلی از سایت ها با مشکل باز میشن 2 . 3 بار باید refresh کنم تا باز شه نمایندگی هم که جواب درست حسابی نمیده پس من باید چی کار کنم ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم log دیشبم!
:31:
سلامنقل قول:
من شهرستان اینترنت پارس دارم.
این سرویس شما چه سرویسیه؟
من که تو لیست سرویسها ندیدم!
منم 256 دارم اما تاحالا شب از 1 گیگ نتونستم بیشتر دانلود کنم.
دیشبم 723 مگ دریافتی داشتم..!!
البته میشه بگید ساعت دانلود شبانه رایگان از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
1 شب تا 6 صبح؟
ممنون
این سرویس منه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت شبانه هم 1 تا 6 هست...ولی میگن تا 7 بزارید! ما هم گذاشتیم اما مثل اینکه حجم کم کرده!:19:
شبانه فکر کنم همون 1 تا 6 درست تر باشه!:20:
نقل قول:
من 256 سه ماهه 5 گیگ گرفتم توی روز مثل گاو سرعت داره -اما شبا 900 مگ فقط دیشبم 800 مگ اصلا راضی نیستم از اینش
شما هر شب همینه وضعیتت ؟یا یه امشبو استثنا شده ؟میانگین شبا چه قدر میگیری ؟
بعد من اصلا این سرویسایی که توی صفحه کاربرین داریو ندارم-چرا/شما ماله کدوم شهر ؟
ببخشید با توجه به این Log یی که گذاشتید یعنی شما تا ساعت 9:23 دانلود رایگان داشتید؟نقل قول:
نقل قول:
ببخشید من جا ایشون جواب میدم
نه دیگه گفتند از 6 تا 7 براشون رایگان نبوده و 250 مگ انداخته اما اون فکر کنم ساعت خاموشیه مودمشون بوده منم همیشه تا 7 میزارم بعد خودم 2 بعد ظهر پا میشم مودمو خاموش میکنم
با سلام دوستان من Adsl از شرکت شاتل دارم و همانطور که خبر دار شده اید سرعت شاتل خیلی بد شده . می خواستم بیام از پارس بگیرم . یه سوال دارم اینکه سرعت دریافت پارس با سرویس 128 روزانه چه قدر است ؟
سرعت شبانه چه قدر است ؟
ایا ارزش داره از پارس بگیرم یا شرکت دیگری را پیشنهاد می کنید ؟
با تشکر
اگه مال شما مثل گاوه سرعتش،مال من مثل اسب میمونه تو روزا...شبا گاو میشه!:31:نقل قول:
اکثرا دانلودم بالای 1.5 گیگ هست شبا...دیگه نمیدونم به این 2.45 میگید استثنا یا نه!:46:
بعضی وقتا هم پیش میاد سرعتم پایین میره! مثلا 2 شب پیش سرعت رو 50-60 بود!(بازم سایت باز نمیشه عکسش رو بزارم!)
محل سكونت: شوش دانیال(ع):31:
نقل قول:
نه من منظوم ازین گاوا هست که توی مسابقات ازش استفاده میکنند و تو گاو بازیا با سرعت میزاره دنبال مردما من منظورم از اونا بود :31::31:
کار خاصی میکنی که این جوری میشه ؟ نگاه کردم دیدم 23 ساعت مودمت روشن بوده حالا منم از اون وقت تاحالا که اینو گفتی مودممو خاموش نکردم ببینم منم همچین نتیجه ای میگیرم ؟
خدارو چه دیدی یهو میبینی اگه مودمو ساعت قبل روشن کنی و ip گرفته باشی سرعت دانلود بره بالا -چی کار کنیم دیگه اینم خودش یه فرضیست/
شبانه ی رایگان من که 1 هفته ای میشه هر 5 دقیقه یکبار دیسکانکت میشه !! دانلود شبانه ام از 1.7 گیگ متوسط رسیده به 500 مگابایت !! زنگ میزنیم نمایندگی شوتمون میکنن پیش پشتیبانی اونا هم شوتمون میکنند پیش نمایندگی !
نه کار خاصی نکردم! ...شاید به قول شما از این باشه که مودمم اکثر مواقع روشنه!...:31:اگه شمام از این کار نتیجه گرفتید حتما اعلام کنید/مرسی:46:نقل قول:
کار خاصی میکنی که این جوری میشه ؟ نگاه کردم دیدم 23 ساعت مودمت روشن بوده حالا منم از اون وقت تاحالا که اینو گفتی مودممو خاموش نکردم ببینم منم همچین نتیجه ای میگیرم ؟
دانلود شبانه بسته به شهر و مركز مخابراتي داره.نقل قول:
چون شركت ها به اندازه كاربرهاشون پهناي باند ندارند يعني مثلا براي همه نميتونن سرعت 1 مگ در لحظه بدند اينه كه تقسيم ميشه سرعت بين همه.
توي روز استفاده كننده كم هست و ترافيك رايگان نيست كاربرها كمتر استفاده ميكنن و سرعت بالاست.
ولي شب چون اكثرا استفاده ميكنن سرعت مياد پايين.
به شبهاي مختلف هم ربط داره كه چقدر مصرف كننده باشه، مصرف كننده كمتر زندگي بهتر!
در منطقه شما کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟نقل قول:
پس چرا واسه من روز ها هم همون مثل شبهنقل قول:
توي روز استفاده كننده كم هست و ترافيك رايگان نيست كاربرها كمتر استفاده ميكنن و سرعت بالاست.
128 شب 16 روز هم 16
به جز خوزستان.نقل قول:
خوزستان بودي ديگه؟
نقل قول:
باز لنگر قایق خورده به فیبر نوری .... نترسین :31:
سایتهای دولتی ایرانی باز میشن چون سروراشون تو ایرانه :27:
بله دوستم هم این مشکل رو داره . تماس های اون هم همین نتیجه ی من رو داشته ! :2:نقل قول:
نقل قول:
قبول ندارم -چون به محض ساعت 1 ییهو افت میکنه به محضی که وارد شبانه میشیم پس غیر ممکنه همه کاربرا به محضی که شروع میشه دانلود بزنند به هر حال تا 15 دقیقه عقب جلو داره پس از 190 به صورت نزولی باید بیایم پایین نه یهو در 1 صدم ثانیه 190 بشه 20
دومین دلیلم اینه که اگه 2 روز تا صبح بیدار بمونی میبنی که مثلا تا ساعت 3:30 سرعت میانگین 25 هست تا 3:30 شد یهو میشه 35 یا بعد از ساعت 4:30 یهو میشه 45 و به محضی که ساعت 6 رو رد میکنیم میشه 130-140
پس معلومه که اینا به سیستم کاملا دادند که چی کار کنه و سرعت چند باشه وگرنه حجم کاربران باز هم هر شب ساعت 3:30 و 4:30 یهو با هم خاموش نمکنند برند بخوابند
اینا همه از خساست ها و سیاست های اون شرکته
من قبل از این پیشگامان داشتم با 128 دقیق شبی 900 مگ میگرفتم و با 256 نزدیک 1400 مگ اما وضع یهو عوض شدو شد شبی 300 مگ و پشتیبانی جوابش این بود که سرعت کم نشده واقعی شده و همینم که در ساعات رایگان داریم سرعت واقعی و نه کمتر رو میدیم خیلییی خوبه وگرنه توی روز شما پول 128 یعنی 16 رو دادی دیگه شب که .....(منظورش این بود اسب پیشکشو که دندونشو نمیشمارند)
از یه طرفم میگفت سرعتو که باز بزاریم بعضیا اینترنتشون قطع میشه و میشه 4-5 کیلوبایت و یکیم 3 گیگ دانلود میکنه که دیگه اون از شانسشه و نزدیکی به مرکز مخابراتو عوامل دیگه
و در پایان هم اینو میگفت که اگه عشق دانلود داری پول بیشتر بده 1 مگ یا 2 مگ بگیر اون وقت چند گیگ میگیری
یعنی چی ؟یعنی میخواست پول بیشتر بگیره میگفت عادلانه نیست شما داری با پول 128 اندازه یه 512 دانلود میکنی
اینا هم از یه طرف میخواند مشتریای سرویس های پایین ترو از دست ندند از یه طرف پول بیشتری بابت سرویس های بالاتر و از اون طرف زودتر تموم شدن حجمند و از یک طرفم خساست و حتی شاید دستور از بالا که سرعت بالا ندید به هر حال عوامل مختلفی داره و این هجوم کاربران شاید فقط 5 تا 10 درصد تاثیر بزاره
---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
نقل قول:
اینا همه تقصیر وزیر راهه این کشتیا رو کنترل نمیکرد هی میخوردند تو این کابل ها حالا وزیر جدید میخواد هم مواظب هواپیماها باشه هم کشتیا بلکه راه رو عوض کنند ما اینترنتمون ثبات پیدا کنه :31:
سرعت رو مثلا 1 مگ رو بین 8 نفر تقسیم می کنندنقل قول:
از یه طرفم میگفت سرعتو که باز بزاریم بعضیا اینترنتشون قطع میشه و میشه 4-5 کیلوبایت و یکیم 3 گیگ دانلود میکنه که دیگه اون از شانسشه و نزدیکی به مرکز مخابراتو عوامل دیگه
میشه نفری 128
سرعت نرمال و معمولی
حالا اگر 4 نفر برن سرعت برای 4 نفر دیگه میشه 256
بنابراین در هیچ صورت سرعت کسی از مقدار واقعی و استانداردش کمتر نمیشه
این تحلیل این بود که اگر باز باشه
و من با شما موافقم و سرعت ها رو خودشون کنترل می کنن
آقا سازمان فیلترینگ شبانه روزیه ؟
خداشاهده بخدا قسم تو سایتبودم داشتم دونه دونه آهنگاشو دانلود میکردم یهو فیلتر شد ساعت 12:50 دقیقه شب-خیلیییییییییی عجیبه هنوز صفحه اصلی که با همین آدرس باز کردم بازه اما از الان دیگه باز نمیشه و میگه با استناد......کد:www.TehranMusic17.Com
یزد موزیکم شد همین حالامنتظرم گنجا هم بشه بخوابمکد:http://01.yazd-music29.com/
دوست عزیز من خراسان هستم اما این سرویسی که شما داری اصلاً تو سایتش واسه من نیست!!نقل قول:
سرویس من 3 ماهه 256 با 10 گیگ ترافیکه.
روزها تا 150 میرسه اما شب... زنگ هم میزنی درست جواب نمیدن.
مودم رو روشن بزاریم چه تأثیری داره؟
امشب واسه من قاطی کرده ناجور:41:
یه وقت سرعت صفر میشه یه وقت تا 140 بالا میره:5:
واسه شما چطوره؟
راستی اگه تو نماینگی شهرمون اشنا داشته باشیم میشه واسه سرعت کاری کرد؟
من که فعلا دارم با 160 دانلود میکنم و قطعی هم نداشتم
تست سرعت سرویس 256
ساعت 6 صبح
کسی میدونه سرعتا چرا اینجوری شده؟ الان حدود 5 روزه فایل رو میزارم برای دانلود حدود 20 ثانیه تا 100 میره. بعدش میاد روی صفر. وقتی که اینجوری میشه صفحه هم اصلاً باز نمیکنه. اگه خوش شانس باشم دوباره سرعت برمیگرده وگرنه دی سی میشه. عملاً اینجوری هیچی نمیشه دانلود کرد. زنگ هم که میزنیم میگن نوسان سرعت طبیعیه!!
گرفتند ما را با این پینگهاشون و سرعت دانلود مزخرف شبانه
دیشب 3.1 گیگ گرفتم. رکورد خودم شکسته شد.
نقل قول:
شدیداً و شُدودَتا تائید میشه
مگه شیلنگ آب آخه ... اتفاقا یکی از دوستان من تو پشتیبانی بود میگفت یوزرهای آنلاین تو روز چند برابر شب هستن .
یعنی خیلیا هستن که نمیدونن چطوری شبها دانلود کنن و اصلا تو باغ نیستن و اصولا اهل دانلود نیستن ...
این دروغ محضه که بخاطر ازدیاد کاربران تو شب سرعت میاد پایین
نقل قول:
اگر از نرم افزار IDM استفاده میکنید بیشترین مشکل از کرک اون میتونه باشه
ورژن جدید با کرک معتبر نصب کنید
سلام.من امروز زنگ زدم واسه تحویل مدارک طرف بهم گفت مودمتو باید بیاری شرکت تست بشه.مودمم Asus AM602 هست که تو سایتشونم وجود داره! اینا مودمو واسه چی می خوان تست کنن؟:13:
یکی از دوستان گفت که 3 ماهه 128 با ماهی 3 گیگ می شه 36 ولی بهم گفت با 5 تومان نصب می شه 53 :13:
می خوام بدونم راهی نیست حالا تا اونجا پا نشم برم؟
نقل قول:
امروز بعد از ظهر سرعت و پینگ افتضاح بود
( 128 محدود شیراز)
تست واسه چی؟نقل قول:
سلام.من امروز زنگ زدم واسه تحویل مدارک طرف بهم گفت مودمتو باید بیاری شرکت تست بشه.مودمم Asus AM602 هست که تو سایتشونم وجود داره! اینا مودمو واسه چی می خوان تست کنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چرا پارس آنلاین سخت گیری می کنه رو این مودم ها!
شما با خود فایر فکس تست کن ببین بازم اینجوری میشه!نقل قول:
کسی میدونه سرعتا چرا اینجوری شده؟ الان حدود 5 روزه فایل رو میزارم برای دانلود حدود 20 ثانیه تا 100 میره. بعدش میاد روی صفر. وقتی که اینجوری میشه صفحه هم اصلاً باز نمیکنه. اگه خوش شانس باشم دوباره سرعت برمیگرده وگرنه دی سی میشه. عملاً اینجوری هیچی نمیشه دانلود کرد. زنگ هم که میزنیم میگن نوسان سرعت طبیعیه!!
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
128 محدود
خیلی اوضاع خرابه توی هر ساعت چندین بار قطع میشه!!!!
احتمالا داره 256 با ماهي 3 گيگ بهت ميده.نقل قول:
256 با ماهي 3 گيگ ميشه 48 تومن + 5 تومن نصب ميشه 53 تومن.
حالا يا اشتباه كرده يا شما درخواست سرعت بالاتر كرديد.
128 سه ماهه 9 گيگ هم 36 تومن+ 5 تومن نصب ميشه 41
:31:
البته ما كه از اين 5 تومنها هيچ وقت بهش نداديم و نمي دهيم!:27:
!!!!! چرا سرعت آپلود من وقتیV-pn رو فعال می کنم از دانلودم بیشتر میشه ؟؟؟؟!!!!
تست با v-pn
تست بدونه v-pn
نقل قول:
مشکل از کرک نیست. چون تو طول روز راحت با 130 بدون مشکل دان میکنم فقط تو ساعات شبانه اینجوری میشه. وقتی هم که اینجوری میشه صفحه هم اصلاً باز نمی کنه. بعد از اینم که سرعت گیر میکنه کلا دی سی میشه. صبح که پا میشم می بینم کامپیوتر خاموشه هیچیم دان نکرده. الان 5 روزه اینجوری حسابی رفته رو اعصابم:41:
فایر فاکس نهایت سرعتی که میده 1 کیلو بیته!نقل قول:
شما با خود فایر فکس تست کن ببین بازم اینجوری میشه!
نقل قول:
شما دانلودتون رو با وی || پی // ان تست کردید ببینید باز هم این مشکل هست یا نه؟
برای بنده هم دقیقا همینطورهنقل قول: