البته sgsII علاوه بر ظاهر و امکانات زیباش، قیمت زیبایی هم داره : دینقل قول:
تا 2 3 ماه دیگه فکر کنم فقط galaxy s2 میاد و I9001 احتمالآ برای 5 6 ماه دیگه میاد
نظر شما چیه؟؟
نظر بنده هم میمونه بعد از عرضه آیفون5 !
البته sgsII علاوه بر ظاهر و امکانات زیباش، قیمت زیبایی هم داره : دینقل قول:
تا 2 3 ماه دیگه فکر کنم فقط galaxy s2 میاد و I9001 احتمالآ برای 5 6 ماه دیگه میاد
نظر شما چیه؟؟
نظر بنده هم میمونه بعد از عرضه آیفون5 !
به نظرتون قیمت این دو مدل اگر بیان چقدر هست؟؟
آره میدونم بدنش مثل i9000 هست ولی یه به خاطر ضخامت بیشترش مقاوم ترهنقل قول:
I9003 تمامن مثل I9000 هست جنس بدنش و اون I9001 هست که فلزیه
راستی میشه لینک بدین که i9001 بدنش فلزیه !؟
Status: Coming soon. Exp. release 2011, Mayنقل قول:
I9001 احتمالآ برای 5 6 ماه دیگه میاد
نقل قول:
راستی میشه لینک بدین که i9001 بدنش فلزیه !؟
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_unveils_galaxy_s_plus_for_the_russian_market_ticks_at_14ghz-news-2514.php
نقل قول:
A nice upgrade over the original Galaxy S is the metallic back.
دوستان یه مشکل تو گالری گوشی دارم.از هر عکس چندینتا کپی شده نمیدونید از چیه؟فقط تو گالری اینطوریه.تو خود فولدر عکس ها همه چیز طبیعی هست
باید از طریق برنامه root explorer بری این مسیر:نقل قول:
dbdata/databases/com.android.providers.media
در این مسیر فایل هایی که نام آن ها شبیه external-nnn.db است را پاک کن ( nnn معمولا یک عدد است)
گوشی رو ریست کن.
مسئولیتش با خودته.اما من بارها اینطور شده با این روش درست شده.
----------------------------------------------------------------------------------
قیمت امروز گالاکسی 8 گیگ:520 تو بوکان
انصافا خوش قیمت شده.خز هم شده.هم مغازه دار ها آوردن:31:
دوستان ما منتظر جوابیم همچنان :31:نقل قول:
خب روی جعبه ی گوشی نوشته دیگه!
اگه هم که شک دارید برید توی Task manager و قسمت Storage ببینید که فضای Internal SDcard چقدره!
اگه 13گیگ بود که مدل 16گیگه. اگه 5گیگ بود مدل 8گیگه
SL یذره بزرگتره و بعضی چیزاش هم ضعیفتره!
برای تشخیص این 2گوشی از هم باید برید توی Settings > About Phone > Model Number
اگه نوشته بود GT-I9000 که همون I9000 Galaxy S هست. اگه نوشته بود GT-I9003 همون I9003 Galaxy SL هست
باتری galaxy sl مثل اینکه جالب نیست. نظر شما چیه؟
نقل قول:
دوستاني كه گوشي رو دارند بايد راهنمايي كنند ، تئوريك نميشه به نتيجه رسيد
ممنون
بر اساس کامنتهای سایتهای gsmarena و phonearena و یکی از دوستان در همینجا گفتم.نقل قول:
خریدن این گوشی بدون گارانتی رو پیشنهاد میکنی؟ راستش کمی می ترسم. 16 گیگش 550 .گارانتی پارس مایکروتل هم اگر درست قیمت داده باشه و موجود باشه 660
من چند بار رفتم مایکروتل و تقریبآ هر روز هم دارم زنگ میزنم که ببینم اگه ته انباری اگر I9000 دارن برم بگیرم ولی دیگه I9000 ندارن چونکه دیگه تولید نمیشه
حرفی که خودشون زدن و دیگه I9000 تولید نخواهد شد و الان فقط و فقط I9003 sl هست و تمام I9000 های بازار از قدیم مونده و خریدش ریسکه چون بدون گارانتیه
من نمیدونم چرا دوستان میگن بدون گارانتی خرید بشه . وقتی گارانتی به این خوبی مثل مایکروتل هست بایستی دوستان رو تشویق به خرید گوشی با گارانتی بکنیم
من sl رو دستم گرفتم و تست کردم . من میخواستم I9000 s بخرم اما وقتی مه دیگه با گارانتیش موجود نیست میرم و I9003 sl میخرم که فقط به قول دوستان و فروشنده مایکروتل در صفحه نمایش تفاوتش به چشم میاد و ظرفیتش کمتر هستش و 4 گیگ است و بقیه موارد عینآ I9000 است
دوستانی که قصد خرید با گارانتی رو دارند زیاد دل دل نکنند . من که هفته دیگه میخرمش
مایکرئتل گفت تا 4 ماه دیگه محصول جدید نمیاریم و همین I9003 هستش و اگر جدید بیاد Galaxy s2 هست که قیمت بالای 800 خواهد بود
این هم از اطلاعاتی که تو این چند روز جمع کردم
اینطور که بنظر میرسه شما تجربه گارانتی پارس مایکروتل داشتید... بیشتر توضیح میدید؟نقل قول:
منم نظرم اينكه با گارانتي اصلي فقط بخريد ، حداقلش اينكه مطمئني گوشي تقلبي نميگيري
منم SL مي خوام بخرم ، قيمت دقيق با گارانتي اصليش رو كسي داره؟
دوستاني كه گوشي رو دارند آيا سنگين نيست خيلي ؟
البته باید گفته بشه که GPU مدل 9003 از 9000 ضعیف تر هستنقل قول:
ظرفیتش کمتر هستش و 4 گیگ است و بقیه موارد عینآ I9000 است
قیمت sl با گارانتی اصلی 549000 تومان است
درسته که sl نسبت به s از gpu ضعیفتری برخورداره اما از گوشی هایی گران تر از خودش بسیار قویتر است و تمام بازی ها و ویدیوهای HD رو به راحتی نشون میده
من توی یوتیوب خیلی فیلم دیدم از sl و پس از این فیلم هایی که دیدم تصمیم قطعی گرفتم
به نظر من کسی که داره 500 600 پول بالای گوشی میده براش خیلی مهمه که گوشیش اصلی باشه و خدمات پس از فروش داشته باشه مثلآ نصب نرم افزار و تعمیرات و ... و از همه مهمتر اینکه اورجینال باشه و دست خورده و باز شده نباشه .
من خودم رو مثال میزنم . من دارم 500 پول میدم میام 50 تا دیگه میذارم روش میرم با گارانتی اصلی میخرم و خیال خودمو راحت میکنم که این گوشی اصله و تا حالا باز نشده و آکبنده
اما بدون گارانتی خیلی ریسکه تازه اونم توی بازار ایران که خداییش خرید بدون گارانتی اشتباه محض
البته گارانتی داریم تا گارانتی که گارانتی اصلی سامسونگ پارس مایکروتل هست که 3 تا فروشگاهش رو من اطلاع دارم توی تهران و بهترین گارانتی و معتمد ترین گارانتی هست که تا حالا هرچی ازش شنیدم خوب بوده و خوشنام هستش
شما اگه بخوای بازی هایی که میگی رو نصب کنید باید گوشی رو روت کنید و اگه گوشی روت بشه از گارانتی خارج میشه/نقل قول:
گوشی بدون روت هم عملا چیر مفیدی نمیشه روش نصب کرد.
من به جای شما باشم 100% I9000 میخرم
شاید بشه تفاوت i9003 و i9000 رو اینطوری لیست کرد :
_ تفاوت cpu : استفاده از OMAP 3630 بجای Hummingbird
_ تفاوت gpu : استفاده از PowerVR SGX530 بجای PowerVR SGX540
_ تفاوت ram : استفاده از 478 MB بجای 512 MB
_ تفاوت display : استفاده از Super Clear LCD بجای Super AMOLED
_ تفاوت اندازه : 123.7 64.2 10.6 بجای 122.4 64.2 9.9
_تفاوت وزن : 131 گرم بجای 119 گرم
و تنها پیشرفت i9003 نسبت به i9000 :
تفاوت باطری : استفاده از باطری 1650 میلی آمپری بجای باطری 1500 میلی آمپری
البته رم i9003 هم همون 512 هست ولی مقدار در دسترس اون 478 هست ( از نظر رم پایین تر از i9000 نیست )نقل قول:
_ تفاوت ram : استفاده از 478 MB بجای 512 MB
---------------------------------------------
ببینین دوستان عزیز تنها ضعف های مهم i9003 نسبت به i9000 اینا هستن :
1 - کیفیت صفحه نمایش پایین تر ( البته در برابر i9000 پایینه ولی کیفیت خوبی داره خودش )
2 - ضعیف تر شدن چیپ گرافیکی ( استفاده از SGX530 به جای SGX540
دو تفاوت مهم اینا هست
اگه نه تفاوت های دیگه مثل 0.7 میلیمتر ضخامت بیشتر یا 1 میلیمتر طول بیشتر و یا 12 گرم وزن بیشتر اصلا شاید به چشم هم نیان ! )
--------------------------------------------------------------------------------
برای نصب بازی ها اصلا نیازی به روت نیستنقل قول:
شما اگه بخوای بازی هایی که میگی رو نصب کنید باید گوشی رو روت کنید
روت کردن فقط برای نصب یه سری نرم افزار ها و کاستوم رام ها هستش
یک عدد 16 گیگ galaxy s خریداری شد. 550 بدون گارانتی . پلمپ دار. ورژن 2.2
اما بنده کاملن با شما مخالفم!نقل قول:
خرید گوشی باگارنتی اشتباه محضه و اینُ به عینه تجربه کردم! بارها و بارها
البته خداییش سامسونگ فقط روی گلکسی اس اصلن بدردم نخورد! درمورد سونی اریکسون همیشه دبه درمیاره پارس کامتل، نوکیا هم اتصالات که یه هندزفری میگم مشکل داره 1000تا دلیل میاره که بپیچونه آدمو
یاس هم گارانتی خوبی هستش! پارس مایکروتل هم بعد از یاس فک میکنم بهترینه.
ولی خداییش من اگه بدون گارانتی میگرفتم هیچ تفاوتی نبود!
بچه ها میشه بگید با توجه به اینکه GPU گالکسی اس ال نسبت به گالکسی اس پایین تر هست بگید GPU این گوشی در حد کدوم گوشی هست ؟
منظورم اینه برای اجرای بازی با مشکل برخورد نخواهد کرد ؟
سلام دوستان:5:
امروز سایت Samfirmware خبر از عرضه رام رسمی I9000XWJVB)Android 2.3.3) برای گالکسی اس داده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
منبع:کد:http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/6733836
کد:http://www.samsunghub.com/2011/04/16/android-2-3-3-gingerbread-os-now-available-for-galaxy-s/
نه دوست عزیز اصلا کم نمیاره ، درسته نسبت به i9000 داری gpu ضعیف تری هست ولی بازم قویهنقل قول:
یعنی مثلا یه وقت فکر نکنین قدرتش مثل دیزایر هست ، چون خیلی بالاتره !
سخت افزار این گوشی هم عینا سخت افزار مایلستون 2 موتورولا هست
GPU به کار گرفته شده در گلکسی اس ال همون GPU به کار رفته در سری Droid موتورولا هست.
فک کنم همون GPU آیفون 3GS باشه! مطمئن نیستم البته!
نه GPU آیفون 3GS مدلش SGX535 هستنقل قول:
فک کنم همون GPU آیفون 3GS باشه! مطمئن نیستم البته!
دوستان..بعد مدت ها انتظار2.3.3 رسمی واسه گلکسی اومد....:5:
این رام مثل رامهای قبلی leaked نیست ؟
خب خوشبختانه مثله اینکه لیک شده نیست و روی kies هم قرار داره!
دانلود با I9000NEEJV3 CSC
دانلود با I9000XEEJV3 CSCکد:http://hotfile.com/dl/114609147/37ed6a6/PDA_I9000XWJVB_-_PHONE_I9000XXJVK_-_CSC_I9000NEEJV3.rar.html
با فایل 512.pit باید فلش بشن + تیک ریپارتیشنکد:http://hotfile.com/dl/114645023/5ea002a/PDA_I9000XWJVB_-_PHONE_I9000XXJVK_-_CSC_I9000XEEJV3.rar.html
من یه جا تهران این گوشی رو با گارانتی مایکروتل 530 پیدا کردم ، برای دوستم میخوام بگیرم ، اینهایی که الان تو بازار هست همه Froyo هستن ؟
i9000 با گارانتی مایکروتل 530 تومن !؟:18:نقل قول:
کدوم گوشی رو؟
I9000 یا I9003 ؟
بله همه فرویو هستن.
بله I9000 رو ، دوجا پیدا کردم همین قیمت میدادن ، فاکتور خرید فروشنده رو دیدم 529 خرید خودش بود و داشت سریعتر میفروخت
میگفت گالاکسی 2 بیاد شدیدا افت قیمت پیدا میکنه و باید با ضرر بفروشیم !
حالا نمیدونم مشکل داشته گوشی های که داشت اینقدر ارزون میفروخت یا نه !
سلام دوستان. کجا میتونم برنامه opera رو برای galaxy i9000 دانلود کنم که زبان فارسی رو هم پشتیبانی کنه؟؟ چندین نسخه رو دانلود کردم ولی حروف فارسیش بهم ریخته ست!!!
من به فروشنده مایکروتل گفتم که ممکنه از جای دیگه ای I9000 رو با گارانتی مایکروتل پیدا کنم . به من گفت که غیر ممکنه و اگر هم باشه مطمئن باش که یه تقلبی در کاره
گفت فقط فروشگاه های خودمون گوشی با گارانتی اصلی میفروشن نه جای دیگه
مرسینقل قول:
اتفاقا من میخواستم ببینم اگه بخوایم مقایسه کنیم این گوشی در چه حدی هست ؟ مثلا x10 یا دیزایر و...
راستی کسی بنچمارک گالکسی اس ال را نداره ؟
سلام
من دیروز این گوشی رو گرفتم ه9000.راسش اون چیزی که انتظار دلشتم نبود.حالا چنتا سوام دارم
از این گوشی تقلبیشم هست. و مال من 8گیگ ولی تو خود گوشی نوشته5.70 .ودیگه اینکه اون برنامه های اندروید که تو ریویوهش دیده بودم روش نصب نیست.یعنی دوتا منوی برنامه بیشتر نداره یا به عبارتی دیگر!! برنامه های اندروید مثله بنچ مارک روش نصب نیس
ور÷ن دسگاهم 2.1 هست .راسی یه پسوند gt هم داره. و پشت گوشی یه علامت اندروید داره(ا.نی که تو ریویو دیده بودم google بود
حالا ممکنه اصل نباشه. راهی برای چک کردنش هست.الان با خودم میگم کاش desire hd گرفته بودم
راسی روی این گوشی بازی نصب نیست؟ نمیشه با 2.2 یا 2.3 آپ کرد؟
و گوشی چند رنگ داره؟
سلام
من این گوشی رو تازه خریدم ، چطور میشه بازی روش نصب کرد ؟؟
رام های استوک برنامه های زیادی ندارن و خیلی بهتر از اچ تی سی هست سامسونگ در این زمینه =))نقل قول:
سلام
من دیروز این گوشی رو گرفتم ه9000.راسش اون چیزی که انتظار دلشتم نبود.حالا چنتا سوام دارم
از این گوشی تقلبیشم هست. و مال من 8گیگ ولی تو خود گوشی نوشته5.70 .ودیگه اینکه اون برنامه های اندروید که تو ریویوهش دیده بودم روش نصب نیست.یعنی دوتا منوی برنامه بیشتر نداره یا به عبارتی دیگر!! برنامه های اندروید مثله بنچ مارک روش نصب نیس
ور÷ن دسگاهم 2.1 هست .راسی یه پسوند gt هم داره. و پشت گوشی یه علامت اندروید داره(ا.نی که تو ریویو دیده بودم google بود
حالا ممکنه اصل نباشه. راهی برای چک کردنش هست.الان با خودم میگم کاش desire hd گرفته بودم
اچ تی سی یه فایل منیجر نداره روش وقتی میخری!
هر برنامه ای میخواید با یه جستجوی ساده در همین سایت، موبایلستان، ---------.ir میتونید پیدا کنید
گوشی اصل هست و سری دوم گوشیهای I9000 هست که وارد شده و همونطور که گفتید سری اولی ها لوگوی گوگل پشتشون داشتن، بنده یه دونه از همین گوگل ها دارم و یکی از اون آدمک دار ها هم داشتم که فروختم.
ظرفیت گوشی 8000000کیلوبایت هست که میشه 7.6 گیگابایت که از این 8میلیون 2میلیون کیلوبایت مربوط به ROM میشه.
8000000-2000000=6000000 کیلوبایت که برابره با 5.72 گیگابایت
بعضی رام ها بازی Asphalt 5 و بعضی ها بازی Avatar روشون نصبه و بعضی ها هم هیچی!نقل قول:
راسی روی این گوشی بازی نصب نیست؟ نمیشه با 2.2 یا 2.3 آپ کرد؟
و گوشی چند رنگ داره؟
اچ تی سی هم همینطوریه! بعضیاشون بازی Teeter رو دارن و بعضیاشون هیچی.
بازی رو از همین انجمن، موبایلستان یا ---------.ir دانلود کنید و روی گوشی انتقال بدید و اینستال کنیدنقل قول:
سلام
من این گوشی رو تازه خریدم ، چطور میشه بازی روش نصب کرد ؟؟