اخه من روز ها با شاتل اکو 128 سرعت دانلودم 250 کیلو بیت هست مخابرات چه طوره ؟؟ بالا ترهنقل قول:
Printable View
اخه من روز ها با شاتل اکو 128 سرعت دانلودم 250 کیلو بیت هست مخابرات چه طوره ؟؟ بالا ترهنقل قول:
از کرامات پلوتون
رفتم تو بخش گزارش کارکرد ماهانه و از تاریخ 90.10.01 تا 90.10.14 ریز مصرف رو دیدم
از بخش گزارش کارکرد ماهانه خارج شدم و دوباره برگشتم ریز مصرف همون تاریخ رو دیدم
با کمال تعجب می بینم هر بار گزارش ریز مصرف عوض می شه
انگار این گزارشو از خودش در می یاره
نقل قول:
آشغال تره این پنل پیدا نمیشه
یک نکته مهم :
1- یک چیز عجیب این است که چرا تاریخ وصل شدن در گزارش پراکنده است و مرتب نیست.
2- یکی هم این که برای من تعجب آور است که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می بینید که دو تا بارگذاری داریم بارگذاری محاسبه شده و مصرف شده در سمت راست و همان بارگذاری در سمت چپ که اعداد آن مثل هم هستند :18:
3- جالب این است که اگر گزارش را چند بار Refresh کنید (حداکثر 3 بار ) ، بخش زیادی از گزارش حذف و بخش کوچکی از گزارش ارائه می دهد که مصرف شده چیزی در حد 100 مگ هست و بعد اگر به کافی نت بروید می بینید گزارش مفصل به شما ارائه می دهد.این یک سوتی بزرگ هست.
4- هرگز به خرازی نروید که خانمی که مسئول ADSL متاسفانه تا حد زیادی رفتار تحقیر آمیز یا حدودی خشن از خود نشان می دهد که حدس می زنم به هم ریختگی سیستم فوق موجب بروز این رفتار خانم مسئول شده است.
یک چیز دیگر که رنگ آمیزی زیاد است و بهتر است فقط از 4 رنگ شامل سفید ، مشکی ، خاکستری و آبی تیره با کد #2A5FAA استفاده شود.
سلامنقل قول:
ان مورد 2 را من بهشون گفتم گفتن مربوط به تخفیف و .. است ! کلا حرف نا مربوط فرمودند!
فکر کنم مشکل اصلی مربوط به ان برنامه اصلی باشه که دیتا بیس را می سازه! این پنل فقط وظیفه نمایش ان دیتا بیس را داره!
دوستان من یک توضیحی در رابطه با روشن شدن افکار عمومی بدم :
برای متصل شدن شما به اینترنت یک سخت افزاری وجود داره که بهش میگن (بی راس) اونه که وقتی روی دکمه کانکت کانکشنتون کلیک میکنید اطلاعات رو میگیره و از یه نرم افزار یا موتور محاسبه کارکرد (AAA ) میپرسه که اجازه بدم این یوزر اصلا کانکت بشه؟یا نه؟ اگر آره با چه پهنای باندی؟ و همینطور این دستگاه اطلاعات استفاده یوزر رو هر چند دقیقه یکبار میفرسته به همون موتور و میگه این یوزر اینقدر در این زمان استفاده کرد، و اون موتور اونو توی پایگاه داده ذخیره میکنه و سامانه سرویس دهی که شما میبینید فقط اونا رو نمایش میده
در مورد مشکلی که وجود داشت و اگر اعتبارش منفی میشد ارتباطش قطع نمیشد، دلیلش کانفیگ اشتباه روی همان دستگاه بی راس بود که این مشکل چند هفته ای هست حل شده، فقط یه یوزر ممکنه حداکثر چند مگ ( کمتر از 100 ، اونم اگر توی فاصله دوبار ارتباط موتور و بی راس با حداکثر سرعت در حال دانلود باشه) منفی بخوره و در اولین ارتباطی که بی راس با موتور داره و بهش میگه این یوزر اینقدر استفاده کرده اون موتور بهش میگه که این یوزر دیگه حجم نداره و باید قطعش کنی.قبول دارم که این مشکل وجود داشت ولی ارتباطی به باگ پنل نبود و فقط کانفیگ اشتباه بود ( که این کانفیگ به هیچ وجه به طراحان پنل پلوتون ارتباطی نداره) همونطور که این مشکل در مخابرات مشهد هرگز اتفاق نیفتاد.
در مورد اون دوستمون هم که 18 گیگ منفی شده بودن مشکل از اینجا بود که هنگام تعریف کردن این یوزر رو اشتباهی نامحدود تعریف کرده بودن و بعدها فهمیده بودن و برش گردونده بودن،اشتباه کسی که این یوزر رو تعریف کرده بود باعث این مسئله شده بود.
گزارش ریز مصرف عوض میشه؟ این امکان نداره،میشه دو تا عکس از دو تا حالت مختلفش بزارید؟شاید مثلا ترتیبی که نشون میده تغییر میکنه(که البته نباید اینطور باشه)نقل قول:
1- مرتب نیست؟ ممنون که اطلاع دادید، بررسی میکنم به زودی درست میشهنقل قول:
2- یکبار برای دوست عزیز دیگری توضیح دادم، الان توی مخابرات اصفهان ما تعرفه مثلا شبانه رایگان نداریم،اگر داشتیم فرض کنید شما طی ارتباطی که از 2 صبح تا 6 صبح داشتید 2 گیگ دانلود میکردید،اونوقت در گزارش ریز کرد بارگیری مصرف شده مقدار 2 گیگ رو باید نشون بده و بارگیری محاسبه شده مقدار صفر رو. محاسبه شده یعنی اون چیزی که واقعا از اعتبار حجمی شما کم شده، حالا چون نداریم این دو تا عدد یکسان میشن.
3- چطور رفرش میکنید؟ گزارش رو میبندید و دوباره مشاهده گزارش میزنید؟
گزارشی که شما از کافی نت میگیرید با اونی که از خونه میگیرید متفاوته؟؟
در هر صورت من گزارش میدم یه بررسی بشه،مرسی از توجه شما
در مورد رنگ آمیزی هم پنل سه تا تم داره که با کلیک کردن روی اونا در بالای پنل میتونید تم آبی یا سبز رو هم انتخاب کنید، به زودی تم سفید ساده هم به اون سه تا اضافه خواهد شد.
ممنون از محبت شمانقل قول:
مشکل؟چرا فکر میکنید این یه مشکله؟
مال اون دیتابیس اشفال هست این فقط یه پنل هست
در مورد اون حجم بارگزاری شده و حجم مصرف شده اینجوری که گفتن فعلا کارایی نداره ولی وقتی مثلا شبانه رایگان وجود داشته باشه حجم بازگزاری شده میشه اون حجمی که شما دانلود کردید ولی حجم مصرف شده میشه اون حجمی که از ترافیکت کم میشه (شایدم برعکس گفته باشم )در کل فعلا کاربردی نداره ولی امیدوارم کاربرد دار بشه
من مرکز امیر کبیر(شاپور جدید) واقع در خیابان انو شیروان هستم.شما از کجایی:31:نقل قول:
بچه ها یه موردی برا من وجود داره میخوام ببینم از شما هم اینطوری هست یا نه
من وقتی وصل میشم به نت گاهی اوقات با اینکه وصل هستم هیچی سند و ریسو نمیشه انگار که ارتباط قطع باشه(ولی ارتباط وصل هست)
مخابرات پینگش از همه جا بهتره ! واسه من که اینطویه ! سرعت دانلودش در همه حال نصلف شماست !نقل قول:
اما مشکل پنل داره و نداشتن شبانه و ...
دوست عزیز کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
من هر چی پست میزارم که جواب بدم ابهامات رو تایید نمیشه، نمیدونم چرا :41:
من شهرستان کاشان هستمنقل قول:
مگه پست دادن نیاز به تایید داره؟نقل قول:
جدیدا این کار رو کردن؟ اگه اره برا کدوم گروه از کاربر هاست؟
والله قبلا که زیر ده پست داشتم همه رو میگفت باید تایید شه
حالا که ده تا پست رو هم رد کردم هر پستی که مینویسم و یه خرده بیشتر از دو سه خط میشه میگه باید تایید شه که هیچ وقت تایید نمیشه
عکس برای عوض شدن ریز کارکرد ها
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای خط تیره ها وطن دانلود بنویسید.
جالبه امروز پلوتون یه تکونی به خودش داده
اعتبار باقیمانده ظاهرا real Time شده.
گزارش ریز مصرف هم که قبلا هر بار عوض می شد و مایه خنده شده بود امروز درست شده (البته این بار ترتیب تاریخ ها رو درست نمایش نمی ده)
من که هیچی از نرم افزار حالیم نمی شه دیگه مطمئن شده ام که کسایی که این پلوتونو نوشتن آماتورن (خوب طوری نیست سعی کنن یاد می گیرن)
آره من یبار حضوری رفته بودم مخابرات ولیعصر و دیدم مسئولش پسری حدوداً 20ساله بودش (اون اوایل که طرح عوض شده بود و دوستان چندنفری واسه اعتراض میرفتیم اونجا)نقل قول:
بالاخره پست من در صفحه قبلی تایید شد،لطفا بخونید
سلام رفقا
من یک ماهه با شارژ اینترنت مخابرات مشکل پیدا کردم
26 اذر 4 گیگ شارژ کردم از طریق قبض، معمولا طبق روال مصرفی این برای یک ماهه من کافیه اما 4 دی دیدم چراغ مودم خاموشه ،چک کردم توی سایت دیدم اکانتم تموم شده توی ریز شارژهام که رفتم بعد روز 1 دی هم زده من یک گیگ شارژ کردم در حالی که این کار رو ابدا نکرده ام مطمئنم این روز من 1 گیگ اشتراکم رو شارژ نکردم اصلا من 1 گیگی شارژ نمی کنم
خلاصه همون 4 دی دوباره 4 گیگ شارژ کردم یعنی تا اینجا 23 هزار تومان برای یک ماه داده بودم
حالا دوباره امروز دیدم چراغم خاموشه رفتم توی سایت دیدم نوشته اعتبار -21 یعنی باید دوباره شارژ می کردم شارژ کردم ولی من ابدا چنین مصرفی ندارم نه فیلم دانلود می کنم نه از این چیزها یعنی از 26 اذر تا الان من 9 گیگ مصرف اینترنتم بوده و با این دفعه می شه 13 گیگ در حالی هیچ استفاده خاصی از اینترنت نمی کنم حالا من کجا باید برم اعتراض کنم اصلا راهی هست؟
ممنون
امکانش هست مقدار محاسبه شده از مصرف شده بیشتر باشه؟ (روی پنل فعلی با مشخصات موجود؟)
اشتراک من مدتی است مسدود شده! اما حجمی که من مصرف کردم تغییر کرده! (ترافیک باقی مانده ثابت مونده! اما حجمی که توی گزارشات امده حدود 1 گیگ تغییر کرده! :18:
این پنل که دوباره روی "لطفا صبر کنید... " می ایسته بعد هم مینویسه: "امکان برقراری ارتباط با سرویس دهنده وجود ندارد. "
به خدا دیگه این پنل شورشو درآورده اَه اَه...
شماره مشتریتون رو بدید تا بررسی بشهنقل قول:
---------- Post added at 08:45 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------
الان که درسته، بالا نیومدنش به پنل مربوط نیست، مربوط به سرور ضعیفیه که پنل روشهنقل قول:
خدا رو شکر که هیچ کدوم از مشکلات مربوط به پنل نیست و کلا عاری از اشکال است.نقل قول:
هم مربوط به سرور ضعیفه هم مربوط به باند بازی بنده هم مربوط به غرض ورزی بنده:angry:نقل قول:
مشتریان بی خبر از همه جا هم منفی می شوند در حد تیم ملی آن هم بخاطر غرض ورزی بنده:angry:
برای دوره بعدی فدراسیون فوتبال کاندیدا بشوید بد نیست ، رقیب خوبی برای آقای همیشه خندان هستید.:41:
چه جالب امروز مخابرات بدون اینکه به شاتل بگه یا به من\ بدون اجازه منو رانژه خودش کرده رفتم مخابرات میگم چرا این کارو کردین واساده داره از adsl خودش برام تعریف می کنم دیدم طرف احمق یه دادی زدم کل مخابرات امد اونجا میگم شما به چه حقی من رو از رانژه در اوردید رانژه خودتون کردین ریس مرکز به غلط کردن افتاد رفت رانژه رو درست کردد بابا اینا دیگه کی هستن به زور می خوان مشتری بدزدن مملکته داریم !!!!!!
دوست عزیز یا عکسی که گرفتی مال هفته پیشه یا ورژن قدیمی برنامه روی کلاینت شما cache شده لطفا کلید Ctrl+F5 رو بزنید چونکه الان ما توی ریز مصرف مدت زمان (ساعت دقیقه ثانیه) و همینطور مک کلاینت رو نشون میدیم ولی توی عکس شما این ستون ها نیست! لطفا امتحان کنید نتیجه رو اطلاع بدید ممنون.(توی ورژن جدید بر اساس تاریخ شروع باید سورت باشه)نقل قول:
غرض ورز اگر نبودی تمام مشکلات رو گردن پنل نمینداختینقل قول:
خب میخوای چی بگم؟ بگم مشترکین گرامی مخابرات با درآمد ماهانه چند ده میلیاردی یه سرور توپ در اختیار پنل گذاشته؟ میخوای بگی سرورمون خوبه؟تو که همه چیزو به قول خودت میدونی مشخصات سرور رو اینجا بنویس ببینم روت میشه؟
شما بهتره کاندید شی که اینقد خوب بلدی دروغ بگی،درآمد ماهانه مخابرات از ADSL چند ده میلیون در ماهه؟مشترکین نمیدونن باور میکنن میخوای منم باور کنم؟
والا چی بگم الان در این ساعت پنل به کل باز نمیشه حالا دوباره میگید "مشکل از فلان جاست واسه خودم که درسته!"
در ضمن صبح که یه بار تونستم وارد شم ستون مک بود ولی زیر ستون کلا خالی و هیچ عددی نبود!
دوست عزیز ارتباط با بانک داره درست میشه به خاطر همین از ظهر مجبور شدیم چند باری دسترسی به سرور رو برای کانفیگ های لازم قطع کنیم
انشالله از فردا ارتباط با بانک هم بر قراره
حالا دیگه باید اسم تاپیک رو عوض کرد و گذاشت " قر و اطوارهای مخابرات برای کاربرانش "
خیلی پررویی که حتی قطعی پنل رو هم که روش ادعا داری رو می ندازی گردن این و اون ...
شما حاضر هستید از هر چیزی صحبت کنید جز مشکلات نرم افزار خودتان به این می گویند فرافکنینقل قول:
5 ماه از راه اندازی نرم افزار پلوتون گذشته است ولی شما مرتباً مشکلات را به گردن BRAS و سخت افزار سرور و... می اندازید ، آیا در این 5 ماه وقت کافی برای تعویض سخت افزار سرور نداشتید و یا در پروژه خودتان هزینه سخت افزار را در نظر نگرفته بودید؟؟ معمولاً در چنین پروژه هایی خود شرکت نویسنده نرم افزار سخت افزار مورد نیاز را هم تأمین می کند.
شما حاضرید بعد از 5 ماه از راه اندازی ارتباط با بانک صحبت کنید(ماشاءالله) ولی حاضر نیستید از رقمهای عجیبی که به حساب بدهکاری کاربران زده شده است صحبت کنید!!!!
شما حاضرید بعد از 5 ماه از نشان دادن MAC کاربران خبر بدهید (عجب پیشرفتی!!!) ولی حاضر نیستید در مورد تفاوت فاحش در ریز کارکرد کاربران آن هم در فاصله چند دقیقه گزارشگیری صحبت کنید!!!!
شما حاضرید از باند بازیهای خیالی صحبت کنید ولی حاضر نیستید در مورد نحوه محاسبه و بروزرسانی حجم مصرفی کاربران کوچکترین پاسخی بدهید!!!!و ....و ....
در حال حاضر براحتی هر کاربر این سرویس می تواند با دانلود یک فایل با حجم مشخص از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویا هر سایت دیگر و مقایسه حجم آن با حجم نشان داده در پنل پلوتون(البته اگر باز شود و نشان دهد) متوجه خیلی از موارد شود.
کلاً کاربران این فروم و مخصوصاً این تاپیک هشیار هستند و متوجه هستند که چه کسانی در حال چه آزمایشاتی بر روی سرویس ADSL آنها هستند ، البته آن قدر هم باهوش هستند که می دانند نباید هزینه چنین آزمایشاتی را بپردازند.
.
:laughing::laughing::laughing:نقل قول:
یعنی از دید مخابرات شما 21 گیگ مصرف داشتی و 21x2500 = 52500 T
خلاصه ::: LOOOOOL
لطفا شبانه راه انداری کنید و من حاضرم ماهیانه 20 هزار تومان پرداخت کنم.نقل قول:
من نمی فهمم چه خبره ؟ الان گزارش نمیده ولی اینو ببینید دیروز 4100 بود الان شده 4600 :18:
نبینم که بکنید 4100 !! چون سوال من از مخابرات اینه که وقتی من آمدم خونه اعتبار 4.5 بود که اصلا نمیدونم چطوری حساب شده.اینجا
اعتبار -18
گزارش از اول تیر تا 10 دی ( روزی که قطع شد ) = 14.6
شارژ 22 گیگ
خب حالا اعتبار چنده ؟ اگر 18-22 باشه = 4 گیگ ولی من بیشتر دارم اگه 14.6-22 باشه = باید 9.4 گیگ اعتبار داشته باشم.
من به علت مشغله کاری در شرکت نمیتونم بیام ولیعصر و یقه کارمند بیچاره بگیرم
شما لطف کن یک بار کامل ، سورس کد مربوط به گزارش دهی و حساب رسی بررسی کن و ببین چرا اعداد متفاوت هست !!
وقتی یه مشکلی از بی راس یا سخت افزار ها ست چیکار کنم؟بیام بگم مشکل از پنله؟نقل قول:
هیچ معمولنی در کار نیست چرا بی ربط میگی؟چرا ما وقت کافی داشتیم ولی این ما نیستیم که باید سرور و سخت افزار خریداری کنیم،مگر دیوانه ایم؟
بانک روی پنل از ابتدا فعال وقتی مخابرات نخواسته درخواست فعال شدنش رو به بانک بفرسته نکنه تقصیر نقص فنی پنل بوده؟ کدوم پول عجیب غریب؟ فقط یک مورد مستند به من نشان بدهید که مشترک هزینه استفاده نکردن از سرویسش رو پرداخت کرده باشه،هر کس هر چقدر استفاده کرده پولشو دادهنقل قول:
جواب اون کاربر رو دادم میتونید برگردید ببینیدنقل قول:
در ضمن آقای باهوش و از همه جا با خبر خودت خوب میدونی که نه پنل نه موتور محاسبه کارکرد(AAA) حساب نمیکنن که کاربر در چه زمانی چقدر آپلود و دانلود داشته این کار BRAS هاست که میفرسته برای AAA و اونم فقط ثبتش میکنه. نکنه IBSng خودش کار بی راس رو هم انجام میده کسی خبر نداره :27:نقل قول:
بله و اینقدر هم باهوش هستند که فریب عده ای غرض ورز رو نخورننقل قول:
بالاخره اجازه گرفتید از بزرگتر ها که تشریف بیارید یا هنوزم میترسید؟
دوست عزیز در مورد نحوه محاسبه نه ریز کارکرد رو نه باقیمانده رو پنلی که جلوی دست شماست حساب نمیکنه.نقل قول:
فرض کنم شما کاربری هستی که در حال حاضر ده گیگ یا 10240 مگ اعتبار داری وقتی پنل از موتور محاسبه کارکرد میپرسه باقیمانده اعتبار این کاربر چقدره میاد اون 10240 رو منهای جمع تمام آپلود و دانلودهای شما میکنه و یه عدد برمیگردونه که پنل نشونش میده
در مورد دوم هم انشالله فردا رفتم شرکت بررسی میکنم مطمئنا جمع عدد شما 22 نیست بنابر هر دلیلی که به من هم ربط ندارد ممکن است برای شما اعتبار (بدون نیاز به پرداخت هزینه) ثبت کرده باشند، در هر صورت جواب دقیقش رو فردا بهت میدم
موفق باشید
متاسفانه در تعیین سیاست های تعریف تعرفه مخابرات نقشی ندارم ولی چند بار پیشنهاد دادم قبول نکردند،به امید روزی که اینطوری بشهنقل قول:
دوستان شما هنگام گزارش گیری زیر ستون "شناسه سخت افزاری " چیزی نشون داده میشه ؟ واسه من خالیه!
پس وقت کافی داشتید ولی یا شما درخواست سرور جدید ندادید ویا درخواست سرور جدید شما به دلایل عجیبه و غریبه(حتماً باندبازی) تا الان انجام نشده!!! کلاً مخابرات خود آزاری دارد دیگر؟؟ یکروز تنظیمات BRAS درست نیست !! یکروز سرور جدید نمی خرد !!!! یکروز با بانک مشکل دارد!!! همه اشکال دارند بجز پنل شما!!!نقل قول:
گفتم همه مشکل دارند بجز شما!!! مشترک بدون آنکه تمدید یا شارژ کند نباید چیزی بحسابش منظور شود ولی الان انبوهی از مشترکین هستند که بدون آنکه تمدید زده باشند بدهکار شده اند ، این مورد هم حتماً تقصیر رک سرورهاست!!!!نقل قول:
جالب شد :31:، پس شما می فرمائید که BRAS های ZTE مشکل دارند؟؟؟ احتمالاًً به عمد درست کانفیگ نشده اند یا حتماً یکجایش درست نیست!!! پس چرا شما راهنمائی نمی فرمائید تا مشکل را حل کنند!!!! آن هم بعد از 5ماه از راه اندازی نرم افزار؟؟؟نقل قول:
اینکه کاربر هم در 16 دقیقه 700 مگابایت دانلود بتواند بکند هم کاملاً عادیست و تقصیر BRAS!!!!!
البته فراموش نفرمائید که همین IBSng که شما بشدت از اسمش هراس دارید با تمامی BRAS ها بخوبی کار می کند ، بطور مثال در شرکت فنآوا همبن نرم افزار IBSng با چندین نوع BRAS براحتی کار می کند و مشکلات نرم افزار شما را ندارد .
مشخص است که غرض ورز و بهانه گیر کیست :31::31:نقل قول:
این هفته حتماً یکسری به امور مشترکین برای هماهنگی مناظره می زنم .
دوستان بانک صد در صد شد.
موفق باشید.
مهندس دستت درد نکنه. من همین الان امتحان کردم یه گیگ شارژ کردم . اما جلوی وضعیت نوشته قبض. فکر کنم با این کار هم از حسابم کم شه هم بیاد روی قبض. یه فکری برای این قضیه بکن که معلوم شه کدوم میاد روی قبض و کدوم از کارت کم میشه.نقل قول: