برید تو سایتش وشماره نمایندگی های فروش استانتون رو پیدا کنید وزنگ بزنید ازشون بپرسیننقل قول:
Printable View
برید تو سایتش وشماره نمایندگی های فروش استانتون رو پیدا کنید وزنگ بزنید ازشون بپرسیننقل قول:
آقا واسه مشترکای قدیمی جمعه کلا رایگانه. من خودم طرح بهاری گرفتم. تا آخر شب جمعه دانلود کردم حتی 1mb هم کم نکرد از ترافیکم. در ضمن من جمعه ها هم دارم با 70kb در ثانیه دانلود میکنمنقل قول:
فکر کنم برای مشترکان سابق هنوز کل جمعه رایگان باشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز شنبه صبحٍ....۲۲ مرداد
یه فایلی باید آپلود می شد...جون کند و نشد....آخرش رفتم کافی نت!!!کد:http://www.speedtest.net/result/1430894289.png
دوستان من این طرح رو خریداری کردم
شش ماه b23 512kbs 15GB
فقط یه سوال داشتم لطفا سریعتر پاسخ بدید
این هر ماهش 15GB هست تو این مدت شش ماه یا نه؟؟؟؟؟
چون الان رفتم داخل اکانتم اینجوری زده:
نه ...توی شش ماه میتونید 15 گیگ مصرف کنید که میشه ماهی 2.5 گیگ:40:نقل قول:
این هر ماهش 15GB هست تو این مدت شش ماه یا نه؟؟؟؟؟
اگه کل 15 گیگ مصرف بشه سرویس قطع میشه؟؟نقل قول:
مبین نت مودم بیرونیشو امانت نمیده؟
حتما باید بخریم؟
بله، و باید ترافیک اضافی بخرید هرگیگ 4تومان و همچنین ممکنه بشه سرویس رو عوض کرد با تمام شدن ترافیکنقل قول:
چند وقت پیش بچه های همین تاپیک تماس گرفته بودن و پرسیده بودن بهشون گفته بودن برای همه 2 تا 2 هستنقل قول:
حالا نمیدونم شاید اینجوری شما میگی باشه
لطفاً یه نفر بگه چطوری مودم adsl وایرلس دار(اکسس پوینت دار) رو طوری تنظیم کنم که اکسس پوینت وایمکس outdoor باشه و هم بتونم خودم با کابل استفاده کنم
مرسی
سلام!!نقل قول:
دادا برای من اصلا WiMaX نداره:31:
بگرد و EAP-TLS رو پیدا کن و ست کننقل قول:
مودم ADSL Wireless درسته که wireless setting داره و wireless share میکنه ولی نمیتونه با LAN ورودی بگیره و WiMax رو Share کنه.نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
من میخوام وایمکس بگیرم و شنیدم که مبین نت از ایرانسل کیفیتش بهتره. نظر شما چیه ؟ ( تو منطقه فردیس کرج)
البته تو نقشه مبین نت توی قسمت سبز رنگ هستم. اما ایرانسل زرد رنگ (نزدیک به سبز)
مبین نت تعرفه هاش نسبت به ایرانسل زیاد جالب نیست. و مودم هاش هم که گرون تر و قدیمیتره
نمیشه مودم رو از ایرانسل خرید و از مبین نت شبکه گرفت ؟ (مثلا بگی قبلا تو ایرانسل مشترک بودم حالا میخوام بیام شرکت شما ؟)
ایرانسل یه وقتایی هم نصف قیمت میده مودم هاشو
ممنون میشم راهنماییم کنید :11:
دوستان یه سوال
این بخش used amount اکانتمون چه مدت به چه مدت آپدیت میشه ؟
لطفا یه نرم افزار برای محاسبه ی دقیق حجم مصرفی بهم معرفی کنید ...
ممنون
سلام دوستان
من الان سرویس1مگ وایمکس مبین نت رو دارم و شب و روز سرعتم ثابته وروی 136 کیلوبایت هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!واقعا محشره ولی حیف که سرعت 2مگ رو هنوز ارائه نداده
البته من قم زندگی میکنم و اولاش شبا سرعت حدود 60 70 بود ولی بعد از یک ماه به علت بالا رفتن پهنای باند شرکت سرعتم خوووووووووووب شد
از دوستانی که وایمکس مبین نت یا ایرانسل دارن بگن که سرعتشون چطوره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما باید بخریم؟
حتما باید بخریم؟
معمولاً با قطع و سپس وصل شدن مجدد.نقل قول:
----------------
DU Meter
BWMeter
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
- کیفیت سرویس مبین نت به هیچ وجه خوب نیست. (حداقل برای من)نقل قول:
- مودم دیگه ای را غیر از مال خودشون قبول نمی کنند.
به نظرم خیلی زیادتر از اون چه که من مصرف کردم برام حساب می کنه !
از بایت آپدیت اتوماتیک دیگر نرم افزار ها هم مطمئنم !
راستی توی دانلود شبانه نباید کمی بعد از ساعت 2 دانلود کنیم چون بعضی از شرکت ها شبانشون قاطی داره و گاهی از حجم کم می کنه ، مبین نت اینجوری نیست ؟
سرویس 512 ساعت 18:05 ... دقیقا" قبل از ماه رمضان حدود 1 ماه بود که وایمکس گرفته بودم و عالی بود اما الآن این وضعیت سرویس منه 100 رحمت به دیال آپ ... انگار فقط می خواستن پول اکانت 1 ساله رو بگیرن که خیالشون راحت باشه ... پینگش روزانه زیاد میشه و timeout هم روز به روز بیشتر ...
دوستان لطفا این آیپی رو پینگ می کنید وضعیت رو بگید :
کد:174.34.231.225
کسی طرفهای سعادت اباد خط یک مگ داره سرعت شبانه اش رو بگه ؟
سرویس 1 مگ اصفهان
حیف پینگ خیلی بالاست ...
کیفیت که انگاری شانسیه و چاره ای نیست. ولی زورم میاد 110 تومن پول مودم وایفای بدم وقتی ایرانسل میده 40 تومن :19:نقل قول:
هیچ راهی نداره مودم رو نخری ازشون ؟
با حرفتون موافقم سرویس من هم ماه اول عالی بود ولی الان سرعت دانلودم به زور به 30 برسهنقل قول:
خداییش ایرانسل حداقل 512 میده بهمون کل پهنای باند رو حتی برای دانلود از لینک غیر مستقیم بهمون میده. وقتی میریم تو speedtest لاقل میگه اینترنتمون 512 هست. نه اینکه 1 مگ مبین نت داشته باشی و اندازه اینترنت 128 بهت پهنای باند واقعی بده.
اینطور نیست؟؟
نقل قول:
مبین نت فقط توی لینک مستقیم با 16 کانکشن سرعت کامله اگه لینک مستقیم با یک کانکشن هم دانلود منیم سرعت حدود 8 تا 10 هست (برای 512)
لینک غیر مستقیم هم که دیگه خیلی وقته بی خیالش شدم
408 - 441msنقل قول:
توی سایت مبین نت قسمتی برای استفاده از مودم وایمکس موجود یا از قبل خریداری شده وجود دارد که میتوانید مک آدرس مودم خودتون رو در آن وارد کنید. اما پشتیبانی احتمالاً برای راحتی کار و ... میگن نمیشه.نقل قول:
توی E-care هم قسمتی برای اینکار وجود دارد اما از کارکردن آن مطمئن نیستم.
فقط مورد فرکانس هارو نمیدونم. بررسی کنید ببینید فرکانس های پشتیبانی شده توسط مودم خریداری شده با فرکانس مبین نت هم مطابقت دارد؟(و استاندارد هاشون) گرچه مودم هاشون یک شکل هستند و احتمالاً مشکلی نیست اما به هر حال ریسکش با خودتون.
این سوال خیلی دیگه تکراری شده . کافیه کمی در صفحات را مطالعه کنید.نقل قول:
من خیلی دنبال این داستان بودم، به هیچ عنوان مودم ایرانسل قبول نمی کنند.
فقط باید خودشون مک آدرس تو شبکشون فعال کنن، ولی اینکارو نمی کنن.
حتی ایرانسل هم مودم مبین نت قبول نمی کنه.
بالاخره این یک راه برای کسب درآمد شرکت هستش.
یعنی جواب این سوال خیلی سخته واستون؟
بابا 3 بار پرسیدم جواب بدید دیگه.
حتما باید بخریم؟
اتفاقا من با یه کانکشن دانلود میکنم همون سرعته 16تا هم همون سرعته ! نمیدونم چرا برای شما اینطوریه اینقدر داغونه !!!!نقل قول:
نه داداش , اگه میداد که دیگه همه چی حل بود :31:نقل قول:
آقا من 1 مودم با اشتراک 512 1 ساله از مبین نت گرفتم....
خود شرکت مودم اضافی به من نداد که من در محل منزل هم از این اشتراک استفاده کنم!
من 1 مودم مبین نت با اشتراک 1 ماه 128 از 1 بنده خدایی خریدم که به نام اون بنده خداست...
سوال من اینجاست...
وقتی این اشتراک 1 ماه 128 تموم شد آیا می تونم تنظیمات مودم اول را روی این مودم هم انجام که توی منزل هم استفاده کنم؟
اگر میشه چگونه امکانش هست؟
سوال دوم : آیا میشه مودمی که به نام فرد دیگه ای هست به نام زد...
دوستان من مودممو گذاشته بودم توی اتاقم سیگنالم 10 درصد بود
حالا گذاشتمش روی پشت بوم سیگنالم رسید به 74 درصد ولی پینگم که روی 400 بود
حالا شده 570 چرا؟؟:19::19::41: ممکنه به خاطر طول کابل شبکه باشه؟ (20 متر کابل کشیدم از پشت بوم)
یا اینکه مربوط به چیزای دیگه اس؟؟(rssi cinr,...)
من مودمم رو میخوام رد کنم بره از ایرانسل سرویس بگیرم.
کسی نمیخواد؟ از این کله قندیاست. طرح 1 مگ روش فعاله و همه کارای شرکتیش انجام شده.
کسی خواست پ.خ بده
فکر نکنم آخه من حدود یه متر کابل دارم و سیگنال خوبی هم دارم اما پینگم بالاست و گاهی 400 و گاهی 500نقل قول: