نظرتون راجع به سونی f11 dgx/b چی هستش ؟ این مدل رو بخرم یا dell studio 1557؟ موندم کدوم رو بخرم !! راهنمائی فوری
نظرتون راجع به سونی f11 dgx/b چی هستش ؟ این مدل رو بخرم یا dell studio 1557؟ موندم کدوم رو بخرم !! راهنمائی فوری
شما باید کاربردتون را بگید.f11dgx برای گیم خوب نیست وجواب نمیده.سنگین هم هست.شما کاربردتون را بگید تا بیشتر راهنمایی کنیم.نقل قول:
سلام خسته نباشيد
من مي خوام يه لپ تاپ بخرم بودجه ام هم حدود يه ميليون هست
چيزي كه برام مهمه سرعت زياد و خوب در پردازش هست ، نرم افزارهايي رو مي خوام نصب كنم كه همشون پردازش قوي مي خوان مانند مونتاژ فيلم ، استفاده از برنامه هاي تخصصي تغذيه كه محاسباتي رو توش انجام مي ده
ترجيحا صفحه هر چقدر بزرگتر باشه بهتره ، گيم به اون صورت بازي نمي كنم چون وقت بازي كردن ندارم
چيزي كه برام مهمه سرعت هستش ، چون واقعا با كامپيوتر فعليم كه خصوصياتش هم متوسطه زياد اذيت مي شم و الان مي خوام لپ تاپي كه مي خرم سرعتش خيلي بالا باشه
در ضمن بعضي لپ تاپ ها زود داغ مي كنن ، من نمي خوام كه داغ كنه چون اكثرا با خودم لازمش دارم كه به بيرون ببرم و اكثرا رو زانو هام مي ذارم و استفاده مي كنم :31: واسه همين نمي خوام زود داغ كنه، عمر باطريش هم خوب باشه
من خيلي وقته كه از جديدترين تكنولوژي هايي كه مياد خبر ندارم ولي قبلا سري وايو رو دوست داشتم ولي اون روز يكي از دوستام مي گفت كه گوشه ي سمت راستش زود داغ مي كنه حالا نمي دونم ... ، ممنون ميشم كه بهترين گزينه رو براي من پيشنهاد بديد .
سلام دوستان
من دانشجوی برق هستم و کار تجاری هم می کنم و عاشق لپ تاپ با کارایی فراون و پرسرعت و زیبا هستم ضمن اینکه من حدود 1200 هم پول دارم.حالا سوالم اینه که من اول از چه برندی خرید کنم و چه مدلی.اینم بگم که صفحات قبلی را هم خوندم اما به نتیجه درستی نرسیدم.خودم یه چند مدل پیدا کردم می خواستم نظر شما را هم بدونم و اینکه پیشنهادات دیگرتون را.
1- sony
vpc-cw2rgx/b
حدود 1385
2- dell
studio 1558
حدود 1200
3- hp
dv6-2190
حدود 1250
4- asus
n61jv-jx101
حدود 1250
پیشاپیش از همه دوستانی که نظر خود را بیان می کنند تشکر می کنم.
سلامنقل قول:
بین برخی نیاز ها ی شما تناقض هست.
مثلا دوست دارید صفحه نمایش بزرگ باشه در صورتی که می گید که نوت بوک را حمل می کنید و روی پای خود می گذارید ، و این را هم در نظر داشته باشید که نوت بوک های در این محدوده قیمت باتری مناسبی ندارند و نهایتا به شما 2:30 شارژ خواهند داد....
فکر کنم سری F سونی که 16.4 اینچ هست برای شما کمی بزرگ باشه اما بهترین صفحه نمایش را برای کار شما داره ، داغ کردن گوشه سمت راست هم قبول ندارم !!! سمت چپ و اون هم برای خروجی هوا کمی داغ میشه که کاملا طبیعی هست و کلا نوت بوک های سونی معمولا اهل داغ شدن نیستند......
سری DV6 از HP هم می تونه برای شما مفید باشه:
F 111 FX/B
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3 1333
500HDD
NV 310M 512
16.4"
BLUE-R
win 7
2.9Kg
1,340,000
DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
WIN 7
2.8Kg
RC
1,300,000
ASUS N61JA
CORE I5-2.4-520M
4096 DDR3
500 HDD
ATI 5730 1G DDR3
16" LED
DVD-RW
WIN 7
USB3
1,260,000
ممنون خيلي خوب راهنمايي كرديد ولي لطفا سيستمي رو بگيد كه از 1100000 بيشتر نباشه قيمتشنقل قول:
core i7 اگه بود و مشكل داغ كردن هم نداشت اون رو معرفي كنيد .اگه وايو هم بود كه چه بهتر ( البته اگه صلاح مي دونيد )
با سپاس
سلام دوستان منم دانشجوی برق هستم وبیشتر با نرم افزارهای برنامه نویسی و شبیه سازی و اینجور چیزا کار دارم اهل بازی اصلا نیستم اماگاهی تو کارام با edit فیلم و کانورت و از اینجور چیزا برخورد می کنم تو سفر هم هستم بیشتر به زنجان میخوام لپ تاپم 4 ساعت رو کار کنه من از مدل 2380 اچ پی خوشم اومده ولی می خوام بدونم میشه cpuش core i7 4هسته ای بشه ورمش که 8 تا بخوام بکنم میشه چون تو بازار ضد و نقیض حرف میزنن یکی میگه رم 4 نیومده که بخوایم 8 کنیمش یکی میگه با 130-140 تومان میشه یا اگر این برام مناسب نیست یه پیشنهاد بدین قیمتشم با کانفیگ از 1700000 بالا نزنه البته از asus nj61 هم بدم نیومده اما وزنش و باتریشو مطمئن نیستم اگه امکان داره راهنمایی کنید ممنون.
نقل قول:
نوت بوک با پردازنده core i 7 و قیمت 1100 سراغ ندارم ... در این محدوده قیمت از پردازنده های core i5 استفاده میشه که قدرت پردازشی بالایی نیز دارند و نیاز شما را رفع خواهند کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
نقل قول:
خوب این مدل توسط رایانه همراه عرضه میشه
سلام یک اپتاپ سونی میخواستم که جون دار با گرافیک خوب واسه بازی..
میگن 4750 ati واسه بازی خوبه؟ چنده گرافیکش ؟
قیمت هم حدود 1 میلیون!!!
باقیمت 1 میلیون سونی برای گیم گیرتون نمیاد.تو این رنج سری sony-cw هست که برای گیم خیلی قوی نیست.شما میتونی از ایسوس هم انتخاب کنی.N61,N71,....سونی وایو سری f هم بد نیست ولی از ایسوس ضعیف تره (البته تو گیم)وسنگین تره وگرونتر.شما باید حدود 200-300 بیشتر خرج کنی.نقل قول:
من شنیدم این لپ تاپ مشکل کارت گرافیکی داره و تو اجرای بازی ها مشکل داره؟درسته؟مشکلش سخت افزاریه یا با اومدن درایور جدید حل میشه؟نقل قول:
بي زحمت اگه مشكلي داره بگيدنقل قول:
چون دوست عزيزمون اين مدل رو براي بنده هم پيشنهاد دادن من نمي خوام بعدا دچار مشكل بشم
آيا اين لپ تاپ يه همچين مشكلي داره ؟
اگه داره يه لپ تاپي رو بگيد كه امتحانش رو پس داده باشه و از اين قبيل مشكلات نداشته باشه :11:
نظرتون در مورد DELL - Inspiron N5010 / i5 / 2.4GHZ چيه؟
من مطمئن نیستم .ولی تا حالا از دو نفر شنیدم که مشکل داره و فکر کنم راست باشه ولی باید صبر کنی تا biostarجواب پست قبلم را بده تا معلوم بشه.بازم تاکید میکنم .مطمئن نیستم.:46:نقل قول:
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
لپ تاپ خوبیه ولی نه برای گیم.کاربردتون چیه؟پروسسور نسبتا" قوی ای داره.نقل قول:
سلام
آیا سونی f117fx تو بازار موجوده؟
مرسی
كاربردم رو تو صفحه قبل توضيح دادمنقل قول:
باشه بهتره كه منتظر ايشون بمونيم:11:
.نقل قول:
این مدل ایسر هم خوبه وکارتون را راه میندازه.
ACER aspire 5741G
cpu:corei 5 430m
ram:4G DDRIII
hdd:640
display:15.6
vga:nvidia geforce 320Gt.1gb dedicated
weight:2.6
price:910
با گارانتی سازگار.
ولی باطریش خیلی زیاد جواب نمیده.حدودا" 3.5 ساعت.
:10:
دوست عزيز مشكل گرافيك نداره بلكه به خاطر تكنولوژي جديدي كه شركت انوديا در اين كارت استفاده كرده شما نمي تونني از از اين دستگاه انتظار اجراي بازي هاي قديمي رو داشته باشيد زيرا با توجه به صحبتهاي دوستان در پستهاي قبلي با بازيهاي جديد هم مشكلي نداره راستي شركت سازنده هم به نظر مي رسه ايراد را قبول كرده و در حال ارائه پچ هاي جديد براي برطرف كردن ايراد هست پس جاي نگراني نيست ...:11:نقل قول:
با سلام. من یه لپ تاپ تا 1.3 میلیون میخوام که 1- مدت زمان فعالیت و میزان ذخیره ی باتری اون زیاد باشه (عمر زیاد باتری) 2- پردازنده خوبی داشته باشه (core i7)
3- گرافیک قابل قبولی داشته باشه. توجه کنید که اولویت ها رو مشخص کردم.
کاش یه نفر هم پیدا می شد جوا سوال منو که در صفحه قبل پرسیده بودم را می داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
میخوام asus N61Ja بخرم. کسی قیمت دقیقش رو داره با گارانتی معتبر؟ مثل اینکه کمیابه اما چرا نمی دونم !
سلام
بهترین پیشنهادتون برای استفاده خانگی+استفاده از ویژوال استودیو+توان اجرای بازی های خوب+برنامه های گرافیکی(فتوشاپ+فلش و...)+مانیتور led چیه؟
نقل قول:
این گرافیک کارت جدید nvida
مشکل داره و هنوز برای رفع مشکل اون درایو جدیدی ارایه نداده......ولی به زودی حتما حل میشه....
در صورتی که هنوز شک داری....مدل
n61jq رو بهت پیشنهاد میکنم...
از این دو مدل کدوم یکی از نظر زیبایی ، کارایی ، قدرت ، انجام بازی های روز با کیفیت خوب ، کیفیت lcd بهتر عمل میکنه؟
sony VPCEB17FG
asus N61JA
زیبایی.......sony
کارایی....sony=asus(nesbat be config
قدرت.....asus
بازی......asus
monitor.......sony
سلام من یه لپ تاپ برای بازی وکارهای مهندسی می خوام بهنظر شما دل بگیرم یا سونی یا ایسوز ؟
تا 1400000
میخوام هزینه کنم
سلام به همگی
منکارشناسیارشدبرقميخونم. خيلیوقتهبهخاطرهنداشتناطلاعات،خريدلپتاپوبهتاخيرميندازم. هرچیهمسرچميکنمبازمگيجميزنم. اینه که دارم مزاحم شما میشم.
يه سيستم ميخوام که سرعت و قدرت خيلی خوبی داشته باشه، فکر کنم بايد به cpu، cache و رمش توجه کنم، درسته؟
ويندوزش حتماً "سون" باشه.
خيلی دوس دارم اگه بشه cpuش corei7 باشه؛ البته نميدونم با corei5 يا core2duo چقدر از نظر کارايی متفاوتن.
گنجايش hard خيلی اهميت نداره.
بازی هم ای شايد تا حدی، اما در کل خيلی نيازی نيست گرافيکش بالا باشه.
عمر باطری هم تا حدی برام مهمه
گارانتی هم تا جایی که میدونم خیلی لازمه. درسته؟ بنابراین ترجیحا گارانتی معتبری داشته باشه.
راستی تا يادم نرفته بحث داغ نکردن هم برام مهمه، اينطور که از لپ تاپ های دوستان ديدم hp خيلی داغ ميکنه، درسته؟
قيمت هم فعلاً نقد تقريباً تا حد 1،200 تو دستم هست، اگه کمتر بشه کرد که يه چيزی برا لوازم جانبی بمونه خیلی خوب میشه. اما اگه چاره ای نباشه تا حد 1،300 هم اجبارن ميتونم بدم :41::32:.
زحمت ميشه. اگه ممکنه 2-3 تا گزينه با قيمتهاي زير 1،100 ؛ زير 1،200 ؛ زير 1،300 و ... معرفی کنيد که با توجه به ضعفها و قوتهاشون يکيشونو بشه انتخاب کرد. اگه چیزی که بیشتر مشکلاتمو حل کنه با زیر 1 تومن هم بشه خرید ممنون میشم پیشنهاد بدین.
شرمنده خیلی خیلی زحمت ميدم:blush:.
پيشاپيش تشکر از همه دوستان.
سلام به همگی
من کارشناسی ارشدبرق ميخونم. خيلی وقته به خاطر نداشتن اطلاعات، خريد لپتاپو به تاخيرميندازم. هرچی هم سرچ ميکنم بازم گيج ميزنم. اینه که دارم مزاحم شما میشم.
يه سيستم ميخوام که سرعت و قدرت خيلی خوبی داشته باشه، فکر کنم بايد به cpu، cache و رمش توجه کنم، درسته؟
ويندوزش حتماً "سون" باشه.
خيلی دوس دارم اگه بشه cpuش corei7 باشه؛ البته نميدونم با corei5 يا core2duo چقدر از نظر کارايی متفاوتن.
گنجايش hard خيلی اهميت نداره.
بازی هم ای شايد تا حدی، اما در کل خيلی نيازی نيست گرافيکش بالا باشه.
عمر باطری هم تا حدی برام مهمه
گارانتی هم تا جایی که میدونم خیلی لازمه. درسته؟ بنابراین ترجیحا گارانتی معتبری داشته باشه.
راستی تا يادم نرفته بحث داغ نکردن هم برام مهمه، اينطور که از لپ تاپ های دوستان ديدم hp خيلی داغ ميکنه، درسته؟
قيمت هم فعلاً نقد تقريباً تا حد 1،200 تو دستم هست، اگه کمتر بشه کرد که يه چيزی برا لوازم جانبی بمونه خیلی خوب میشه. اما اگه چاره ای نباشه تا حد 1،300 هم اجبارن ميتونم بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
زحمت ميشه. اگه ممکنه 2-3 تا گزينه با قيمتهاي زير 1،100 ؛ زير 1،200 ؛ زير 1،300 و ... معرفی کنيد که با توجه به ضعفها و قوتهاشون يکيشونو بشه انتخاب کرد. اگه چیزی که بیشتر مشکلاتمو حل کنه با زیر 1 تومن هم بشه خرید ممنون میشم پیشنهاد بدین.
شرمنده خیلی خیلی زحمت ميدم:blush:.
پيشاپيش تشکر از همه دوستان.
حدود 1400 الی 1420 با گارانتی سازگارنقل قول:
دوستان خبری نشد ؟نقل قول:
با سلام
لطفا 3 مدل لپ تاپ از بهترین پیشنهادهای ممکن در رنج قیمت زیر 1.5 میلیون تومان با مشخصات زیر را به بنده معرفی کنید:
1) مدل: سونی
2) سایز مانیتور: 14 یا 15.5 (ترجیحا HD باشد!)
3) CPU: اینتل ci5 یا ci7
4) رم: حداقل 4 GB
5) هارد: حداقل 320 GB
6) کارت گرافیک: Geforce یا ATI (هرچی مدل بالاتر بهتر!)
7) سایر مشخصات: داغ نکنه، عمر باتری بالا باشه، فن بی صدا باشه
8) کاربردها: کارهای متداول خانگی ، طراحی با اتوکد ، اینترنت و دانلود ، تماشای فیلمهایDVD ، بازی در حد معمولی
با تشکر
acer 5741G
کد:http://latestpriceindia.blogspot.com/2010/03/acer-5741g-aspire-core-i3-i5-processor.html
بین asus k42jk و sony vaio cw21 کدومو برای خرید پیشنهاد میکنید؟
مدل ایسوس به دلیل استفاده از CPU و کارت گرافیک بهتر(Core i5 و ATI 5145 1G) نسبت به مدل سونی(Core i3 و Gforce 310 256 Mg) خریدش کاملآ منطقی تر به نظر میرسه.:46:نقل قول:
بین ایسوس k42 و ایسر 4741 کدوم یکی بهتر هست نظرت چیه؟نقل قول:
باز هم به همون دلیل یعنی قویتر بودن CPU و کارت گرافیک مدل Asus بهتره.:20:نقل قول:
دوست گرامی تو مدلهای 14 و 15 اینچ سونی تا جایی که من اطلاع دارم مدل زیر با Core 5 بهترین کانفیگ رو داره:نقل قول:
Vaio CW2 RGX/B
CPU Intel Core i5 Processor 540M : 2.53 GHz with Turbo Boost up to 3.06 GHz with 3mg Cache
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
VGA Geforce GT 330m With 512Mb Vram
HDD 500GB
DVD RW Super Multi Double Layer
WIN 7 Pro
Made In USA
1.350.000
در ضمن اگر اشتباه نکنم مدل زیر هم از بین 14 و 15 اینچی های سونی تنها مدل با Core i7 است:
Vaio CW2 QGX/B
CPU Intel Core i7 Processor 620M : 2.66 GHz with 4mg Cache
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
VGA Geforce GT 320m With 512Mb Vram
HDD 640GB
DVD RW Super Multi Double Layer
WIN 7 Pro
Made In USA
1.550.000
سلام .کسی میدونهN61JA ر از کجا میشه گیر آورد؟ظاهرا موجود نیست.
سلام ، من می خوام یه لپ تاپ سونی وایو و ترجیحا مدل cw بخرم و قیمت هم حدودا 1 میلیون و صد باشه ، بهترین مدل با توجن با معیارهای زیر کدومه ؟
1 - هارد 500 گیگ
2 - سه مگ کش
3 - بلوتوث و وایرلس
4 - حافظه نسبتا خوب و ddr3
5 - گرافیک خوب
ضمنا این طور که فهمیدم این سری مودم ندارند . آیا مودم اکسترنال کارایی مناسب رو داره و مودم پیدا میشه که سیم کارت بخوره ؟
از توجهتون ممنون
لب تاپ تا سقف 1.5 ميليون تومن ميخوام واسه يكي بگيرم
چه مدلي و ماركي خوبه ؟
واسه كارهاي نقشه كشي و حسابداري شركتي