ری اسمبل منظورت فروشگاه خودش اسمبل کنه؟نقل قول:
ری اسمبل منظورت فروشگاه خودش اسمبل کنه؟نقل قول:
بلهنقل قول:
یک فایل مربوط به مشخصات این لپتاپها پیدا کردم
ظاهرا برای مدل مدل n5010 گرافیکهای 5470 550 5650 که این مدل آخری خیلی بهترهکد:http://support.dell.com/support/edocs/systems/insN5010/en/sg/sg_en.pdf
برای چک کردن اصل بودن هم باید به لینک زیر رفت
مرسی از راهنمایی دوستانکد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/en/details?c=us&l=en&s=hied
سلام به همه عزیزان
دوستان من 30 صفحه آخر این تایپیک رو خوندم و اطلاعات زیادی در مورد لپ تاپهای این رنج قیمت کسب کردم.
ولی چیزی که کمتر در موردش صحبت شده بود کیفیت صفحه نمایش بود که به نظر من یکی از فاکتورهای اصلی خرید به حساب میاد مخصوصاً برای کسانی که گرافیک و طراحی کار میکنن و کارهاشون رو برای چاپ آماده میکنن.
تو رنج قیمت 800 تا 900 چند مدل لپ تاپ معرفی شده بود با کانفیگ های مختلف که من از دوستانی که اطلاع دارن تقاضا دارم به من بگن از بین لپ تاپ های زیر کدوم کیفیت صفحه نمایش بالاتری دارن و رنگها رو زنده تر و واقعی تر نشون میدن.
HP G62
HP DV6 3020
Acer 5742
Dell 5010
در ضمن من ایسر 5738 دارم میخوام بدونم کیفیت صفحه 5742 هم در همین حد هست یا بهتره .
ممنون از لطف همه.
دوستان این acer 5742g چطوریه ؟! مشکل خاصی نداره ؟!
این که میگن کیفیت LCD خیلی پایین درسته ؟!! چجوریاست ؟!
خب led هست ديگه ....اما کسى هنوز نگرفته يه مدير بود که ميخواست بگيره اما نديدمش....نقل قول:
می خواستم ببینم کسی از اساتید تاپیک آمار قیمت acer Time Line X 3820 رو داره //سازگار تو سایت 4820 رو زده 950 ولی 13 اینچ همون سیستم و کانفیگ رو نزده ..؟:19:
**
بعد اینکه کسی ار همین مدل 4820 خریده ؟ میخواستم بدونم واقعا باطری اش 8 ساعت شارژ نگه میداره؟:21:
اقا من انقدر سوال میکنم تا یکی جوابم رو بده
من میخوام ببینم تا یک تومن
asus یا dell یا lenovo
اولا میخوام i5 باشه بعدم کارت گرافیک بالا 15 اینچ و هارد 500 و رم 4 گیگ
من یه جا تو سایت گردو خوندم asus ها مشکل مشکا پارتیشن ریکاوری دارند اینم منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا دیگم خوندم dell داغ میکنه و کلا خیلی به مشکل بر میخوره باید بره تعمیر
ولی dell 5010 i5 خداییش کانفیگاش خیلی خوبه
در مورد قیافه lenovo هم که ...
حالا بگین کدوم کار pc رو انجام میده مخصوصا سرعت و تصویر خوب
میگن و شنیدم حساب نیست، خیلیا خیلی حرفا میزنن:13:نقل قول:
لینک ریویو پی سی مگزین رو اینجا گذاشتم. میخوندی درباره صفحه نمایش چی گفته
دوستان در خرید 5010 تامل کنید
چندین نفر باهاش به مشکل خوردن .
یکیشون همین دوست من که به توصیه من رفت و 5010 خرید (پریروز) .حالا مدام صفحه آبی میاد و حسابی به مشکل خورده .
به نظر اساتید اگه فروشنده قبول کنه و پس بگیره بهتره این دستگاه را با چی عوض کنه؟؟؟؟ لطفا سریعتر
نقل قول:
خوب مشکل صفحه آبی می تونه از هارد یا رم باشه.....
اگر میتونه پولش رو پس بگیره حتما این کار رو انجام بده....
اگر هم می خواد تعویض کنه این مدل رو پیشنهاد میدم :
asus K50AF
TURION 2.3-X2 AMD
3GB DDR3
320 HDD
ATI 4570 512UP 2.3
15.6"
DVD-RW
DOS
2.6K
hp G62
CORE I3-330M-2.13
3GB DDR3
320 HDD
ATI 5470
15.6" LED
DVD RW
2.6 Kg
REMOTE CONTROL
نقل قول:
سی پی یو core i5 و کارت گرافیک نسبتاً قوی GeForce gt 420m. تو این تاپیک چند بار ایسر 5742 رو پیشنهاد دادم که. قیمتش هم 900 هزار تومان
ایسر 5741 و دل 5010 هم هست اما گرافیکشون ضعیفتره
این سه لپ تاپ از پی سی من هم خیلی قویتر هستن (چه سی پی یو، چه رم، چه کارت گرافیک) صفحه نمایش هم که برابره (15.6 اینچ)
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
مثل اینکه بعضی از فروشگاه ها ری اسمبل میکنن. اما بیشترکارخونه سازنده لپ تاپ رو با قطعات مختلف اسمبل میکنهنقل قول:
سلام من سرو کارم با اینهاست : Unreal 3 - 3DMAX - VS2010 - SQL2008
لپ تاپی میخوام که بدنه ی محکمی داشته باشه ، ظاهر اصلا مهم نیست ، صفحه نمایش یا 13 یا 14 چون میخوام قابلیت حملش خوب باشه ، عمر باطری خوب ، مدلهای قدیمی هم باشه خوبه(core2dou) فقط الان موجود باشه با قیمت، راستی برای بازی هم نمیخوام. نظر خودمم:vostro 1320 فقط نمیدونم الان هست یانه؟ ساخت 2009
دوستان از بین اچ پی g62 ا(740 تومان) ، ایسر 5741 (820 تومان) و دل n5010 ا (799 تومان) به نظرتون انتخاب اچ پی بهتر نیست؟
کانفیک ها:
HP Pavilion G62-a22
پردازنده: Intel Core i3 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 3GB DDR3
هارد دیسک: 320GB 7200RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
Acer Aspire 5741G
Intel 330M Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4GB DDR3
هارد دیسک: 320GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 320M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
Dell Inspiron 5010
پردازنده: Intel Core i3 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4GB DDR3
هارد دیسک: 320GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
آقا یکی به داد ما برسه .نقل قول:
بچه یه سوال دیگه دارم
این که هارد اچ پی 7200RPM هست تو کجا تاثیر گذاره .
سرعت انتقال فایل ها بین درایوها یا عملکرد کلی سیستم.
تو سرعت انتقال قایلها و عملکرد کلی سیستم (هر دو)نقل قول:
به نظر شما بهترين مدلي كه ميشه با حداكثر 1050 خريد چه دستگاهي هست اگر CI7 باشه كه بهتر ولي بنده نتونستم گير بيارم بهترين مدلي كه پيدا كردم با Ci5 مربوط به Dell 5010 و U34 از همون مارك بود آيا ميشه روي اينها براي بازي و كلا استفاده دراز مدت حساب كرد يا داراي مشكلات هستند كلا پيشنهاد دوستان چيه ؟؟؟
core i7 نمیتونی زیر 1/200 گیر بیارینقل قول:
دنبال core i5 سری 500 باش. سری 400 فرق چندانی با core i3 نداره. (جدول مقایسه سی پی یو های لپ تاپ، سایت نوتبوک چک)
مدل دل 5010 اینجا چند بار دیدم پیشنهاد نمیشه .
اقا یه سوال لب تاپ دل مدل 5010 که روش سیستم عامل نداره ایا درایور ویندوز XP ویندوز سون رو میشه براش گیر اورد
سلام به همه دوستان . بالاخره یک 5010 دل گرفتم . همه چیزش عالیه . با 820 تومن .
در ضمن وقتی گرفتمش هاردش مشکل داشت رفتم عوض کردم یکی دیگه گرفتم :31:
اگه منظورت درایورهای ویندوز هفت و ویندوز xp واسه لپ تاپ دل 5010 هست، آره تو سایت دلنقل قول:
مبارکت باشه. ازش راضی هستی؟نقل قول:
[QUOTE=tiyam 01;5586638]
سی پی یو core i5 و کارت گرافیک نسبتاً قوی GeForce gt 420m. تو این تاپیک چند بار ایسر 5742 رو پیشنهاد دادم که. قیمتش هم 900 هزار تومان
ایسر 5741 و دل 5010 هم هست اما گرافیکشون ضعیفتره
منظورتون 320 gt هست اخه 420ندیدم اگه واقعا میگی خوبه بخرم
سلام
من یه لپ تاپ می خوام که حدود 1 میلیون قیمت داشته باشه بیشتر کارم هم برنامه های گرافیکی و بازی هست
با تشکر
قوی ترین کارت گرافیک زیر 1 ملیون ماله کدوم نوت بوک هستش؟
نه منظور جی تی 420 هستنقل قول:
سایت سازگار بری میبینی. لازم هم نیست فونتت رو اینقدر درشت کنی
به نظرم همین جیفورس جی تی 420نقل قول:
دوست عزيز roozbeh2000 لطف مي كنيد در آدرسي كه در امضاء بنده هست نمرات دستگاه خود را اعلام كنيد .
خرید لپ تاپ تا 700 تومن ؟
با سلام خدمت دوستان
یکی از دوستان می خواد یک لپ تاپ بخره اونم به واسطه اینکه باباش رفته سفر حج
حالا شما دوستان نظرتون در مورد خرید از عربستان چیه ؟
اونجا قیمتهاش نسبت به اینجا چقدر تفاوت داره ؟
بحث گارانتیش چقدر میتونه مهم باشه که در این صورت باید بیخیالش بشه
این دوست من می خواد هزینه خرید چیزی حدود 600 تا 700 تومن به پول ایران باشه حالا اونجا چقدر در می یاد نمی دونم
استفاده از لپ تاپ هم برای کار خاصی نیست کارهای معمولی رو انجام میدن
با تشکر
سلام من میخوام تا دو روز دیگه 5741g بخرم. برای رفت وآمد خوبه میشه وزنش رو تحمل کرد؟ باطریش از 5010 بهتره؟
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟نقل قول:
با تشکر
دوستان Vostro 3300 با کانفیگ cor i3 پیدا میشه تو بازار ؟
سلام دوستان
یه ل÷ تا÷ می خوام بخرم حدود 800 تومان
رشته خودم کام÷یوتره ÷س همه جور کاری لازم دارم باهاش بکنم
عمر باتری شم می خوام خوب باشه
هارد و CPU و سرعتشم برام خیلی مهمه
چه مدلی هایی ÷یش نهاد می کنید ؟
فقط زود جواب بدین
سایز و وزن اگه اهمیت نداره 5010 دل با کانفیگ i5 4GB ram 500GB hard intel 4500 حدود همون 800 تومننقل قول:
با گرافیک رادئون 5740 ا 799 توماننقل قول:
به غير دل حدود 800 تومن ديگه چي داريم؟؟؟نقل قول:
Acer يا MSI يا SONY
گرافيك، رم و سي پيو بالا داشته باشه...:3:
سلام
بهترین لپ تاپ تا یک میلیون تومن که رم و سی پی یو بالا و کیفیت صفحه نمایش بالا داشته باشه چیه
جهت کار با فتوشاپ میخوام ؟؟؟
من فردا تصمیم دارم یه 5741 g بخرم.ازش خوشم اومده.فقط می خوام بدونم که آیا LED بودن مانیتورش بد نیست؟
در ضمن موقع خرید چه چیزایی باید روش باشه.کلا هر چی که باید بدونم تا تو پاچه ام نره.
اگه کسی این پست رو دید و فکر کرد که می تونه حتی یه ذره هم راهنمایی کنه دریغ نکنه.من فردا صبح اول وقت می خوام برم دنبالش.
کارم برنامه نویسیه و اهل بازی نیستم.کار گرافیکی هم نمی کنم.باطری خیلی برام مهمه.
هر جور می تونید کمکم کنید که فردا پشیمون نشم.:20:
ممنون
اگه کار گرافیکی و بازی انجام نمیدی چرا سری g میخری؟نقل قول:
بنظرم اگه باتری برات مهمه بهتره 14 اینچ بگیری.باتری 4741g تا 6 ساعت دووم میاره.
[HTML]http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1148#[/HTML]
از قیمت دقیق Acer Aspire 5741G-434G50Mnck کسی خبر داره؟
نقل قول:
ال ای دی که یه مزیته نه عیب
نه اهل بازی هستی نه کارای گرافیکی دیگه چه احتیاجی به کارت گرافیک جدا داری. یه لپ تاپ با گرافیک آنبرد بخر. مثل hp g62 با گرفیک intel hd حدود 640 تومانه
قیمت سازگار ارجحیت داره..نقل قول:
از قیمت دقیق Acer Aspire 5741G-434G50Mnck کسی خبر داره؟
اگر نزده باید بگم که به طور حدودی میشه 840 ..