برای این بازی چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید ؟
Xp
Seven یا ویستا ؟
Printable View
برای این بازی چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید ؟
Xp
Seven یا ویستا ؟
روی همه ویندوز ها اجرا میشه اما با تجربه ای که من دارم میگم تو ویستا بهتر اجرا می شه البته به سیستم هم از لحاظ قدرت بستگی دارهنقل قول:
آهان مرسی از همین بوده سرویس پک 1 :31:نقل قول:
سلام دوستان فکر نکنید مشکل ما حل شد ها فقط یه مدتی نتونستم بیام،من بازم مشکلم رو میگم و خواهشا یه جواب درست و حسابی بدید اینم سوالم.
واقعا این درسته که بعضی ها برن حال بازی رو ببرن اونوقت ما تو کفش بمونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟آقایون من الان 5-6 ماهه که درگیر این بازیم تا حالا چندین بار تلاش کردم تا اینکه تونستم به مرحله ای برسم که باید دکمه PLAY رو بزنیم ولی وقتی اون رو میزنم این خطا رو نشون میده:GTA IV FATAL ERROR: DD3D50 اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم اگرم میگید مشکل از دایرکت ایکسه باید بگم آپدیت آگوست 2009 هستش لطفا کمک کنید ثواب داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا میخواستم بدونم کار PATCH چیه و چجوری باید واسه این بازی نصبش کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اساتید استدعاااااااااا میکنم جواب بدن.
سلام
من سیو بازی رو میریزم تو این مسیر ولی باز نمیشه راهنمایی کنید
C:\Users\user\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e000008c407aafe4
ویندوز شما اگه SP3 هست .NETframwork (فک کنم درست نوشتم )نقل قول:
ورژن 3.5 رو نصب کنید اگه SP2 هست ورژن 1 و 2 هم نصب کنید به امید خدا حل میشه .:46:
جواب شما رو در پست 3807 دادم دوست عزیز.:46:نقل قول:
سلام
من چند ماه پیش این بازی رو داشتم میکردم کلی از مراحلش رو هم رفته بودم
ولی به دلایلی بازی رو پاک کردم ویندوز هم عوض کردم
امروز باز هوس کردم بازی رو نصب کردم
از سیو ها کپی گرفته بودم
ولی وقتی برشون میگردونم اصلا سیوها رو قبول نمیکنه
من از این دو تا آدرس کپی گرفته بودم
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
آیا کار خاصی باید انجام بدم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام و به خاطر زحمت هاتون واقعا خسته نباشید اما من یه مشکل دارم که اگه میشه برای من بگید چیکار کنم
من بازی رو نصب کردم با کرک رازور و وقتی وارد شدم دوربینم تکانهای شدید داشت اما با استفاده از یه کرک دیگه که روش ریختم
این هم حل شد اما متاسفانه بعد از دوبار سه بار که سیستم رو خاموش میکنم و میخوام بازی کنم وارد بازی نمیره صفحه ی سیاه
میاد اما بازی رو اجرا نمیکنه میشه بگید چیکار کنم؟؟؟؟
درضمن اگه بازی رو دوباره نصب کنم درست میشه چون اینکار رو کردم و درست شد اما باز هم بعد یه دو سه بار خاموش شدن سیستم
باز هم مشکل پیدا کردم
سلام منم مشكل اعصاب خوردكنی با بازی دارم اگه كسی جواب بده ممنون می شم من بازِی رو با كرك رازور اجرا ميكنم فقط صدای بازی مثل صدای برفك تلويزيون شده در ضمن xp sp3 و NETfreamwork 3.5 . هم نصب كردم درايور كارت صدا مشكی نداره فقط تو بازی صدا مشكل داره ؟
هیچی ........
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
سلام و به خاطر زحمت هاتون واقعا خسته نباشید اما من یه مشکل دارم که اگه میشه برای من بگید چیکار کنم
من بازی رو نصب کردم با کرک رازور و وقتی وارد شدم دوربینم تکانهای شدید داشت اما با استفاده از یه کرک دیگه که روش ریختم
این هم حل شد اما متاسفانه بعد از دوبار سه بار که سیستم رو خاموش میکنم و میخوام بازی کنم وارد بازی نمیره صفحه ی سیاه
میاد اما بازی رو اجرا نمیکنه میشه بگید چیکار کنم؟؟؟؟
درضمن اگه بازی رو دوباره نصب کنم درست میشه چون اینکار رو کردم و درست شد اما باز هم بعد یه دو سه بار خاموش شدن سیستم
باز هم مشکل پیدا کردم
سلامنقل قول:
میشه اخرین ورژن پچ راک استار و کرک مناسب رو برام لینک کنی
چون من دایال اپ هستم بازکردن صفحه ی اول خیلی مشکله
باتشکر
کرک پچ 1.03نقل قول:
[html]http://www.2shared.com/file/7716977/35b57f96/CrackPatch3[/html]
پچ 1.0.3
[HTML]http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/version/1.0.3.0/index.html[/HTML]
دوستان لطفا:42:لطفا:42:لطفا:42:لطفا به مای بخت برگشتم جواب بدید لااقل اگه نمیدونید بگید نمیدونم دیگه این همه پست الکی ندم دیگه.
آقا من بازی رو نصب میکنم ولی وقتی دکمه play رو میزنم این ارور رو میده: GTA IV FATAL ERROR: DD3D50 دایرکسم هم آپدیت آگوست 2009 هستش.
شما پست های قبلی رو اصلاً نگا نمی کنی انگار.نقل قول:
فک کنم قست شما اسپم باشه تا سوال کردن
این 100 بار.
جواب شما رو در پست 3807 دادم .
سلام
يه نفر درست و حسابي بگه آخرين پچي كه براي اين بازي اومده چه پچي هست
خيلي ممنون
سلام پچ 1.0.4 هست ولی به نظر من به درد نمیخوره چون باعث کاهش FPS میشه(نسبت به پچ های قبلی)نقل قول:
ببخشید دوست عزیز ولی این کار بنده به عمد نبوده تا حالا این پستو ندیده بودم(خوب اگه زودتر میگفتید این همه پست الکی نمیدادم دیگه ولی بازم تقصیر از خودمه)بالاخره از شما هم بخاطر جوابتون ممنونم.:11:نقل قول:
سیستم بنده :
cpu:1.6 ghz(میدونم کمه ولی همین خود beny-nvidia عزیز گفته بودن که باید 1.8 باشه که زیاد فاصله نداره).
vga:ati radeon x300 x550 x1050 series 512 mb
ram:1gb
directx9.c:update august 2009
بازم ممنون:11:
با سلام چرا من رمز ميزنم بعدش دوربين دور سرش تاب ميخوره
سلام
مود افزايش FPS رو ميخواستم
سلام دوستان هنگام نصب بازی ارور زیر میاد چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این مال زمانیه که یکی از فایل های سی دی خراب شده باشهنقل قول:
من فایل ها رو رویه هارد دارمنقل قول:
یعنی دوباره بشینم 4 تا دی وی دی اکسترکست کنم ؟
نمیشه هیچ جوری درستش کرد ؟
اگه رو هاردت هست که از رو هارد هیچ چیزی خراب نمیشه احتمالا همون موقع که داشتی میریختی خراب شده بودهنقل قول:
واجب نبود نقل قول كنينقل قول:
phgا يه كاري كرديم ما!!!نقل قول:
كـــــــــــــــمــــــــ ــــك ميخوام...!
نياز به نصب سرويس پك 3 ويندوز XPنقل قول:
بچه ها من ویندوز عوض کردم save همو به باد دادم
اما دوستم که باهم بازیو شروع کردیم سیوهارو بهم داد
وقتی save هارو کپی می کنم
اسم save ها تو لیست میاد اما وقتی می خواد LOAD کنه ارور می ده HARD DISK FAILED مشکل چیه کسی می تونه کمک کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و عرض ادب
نمیدونم چرا من نمیتونم این بازی رو درستو حسابی اجرا کنم نصب میشه بالا میاد اما همش تیک میزنه و تیکه تیکه حرکت میکنه.از کرک رازور 1911 استفاده میکنم نسخمم 4 دی وی دیه .البته اینم بگم ویندوزم سون (7600و64bit) استفاده میکنم.اصلا میشه تو ویندوز 7 روان اجراش کرد یا نه؟
اینم مشخصات سیستمه:
cpu: amd phenom 9650 x4
vga:ATI HD 4670 1gig ddr3
ram:2 gig 1066
:41::41::41:
نقل قول:
این فایل رو دانلود کن و با سیوش کاری نداشته باش. از برنامه Xlive Wrapper همراش استفاده کن تا سیوت کار کنه. تو فایل Readme nhog \,ai داخل پوشه Xlive نوشته چیکار کنی.
کد:http://www.thegtaplace.com/downloads/get/3542
من تو اجرای این بازی با مشکل افت فریم مواجهم
اگه لینکی دارین کمکم کنین
ram 2 gig
cpu3.4
vga 9400gt
من فدات شم داداشه گلم خیلی زحمت کشیدینقل قول:
واقعا ممنونم
کاملا درست شد نکته اش اینه که دیگه اولش اون کیلد HOME نمیباد اما SAVE رو انجام میده
فقط یه سئوال این ربطی به کرک هم داره چون من الان از پچ 2و کرک ریزور یه کوچولو مشکل تکسچر پیدا کردم البته یکبار می خواستم بدونم تاثیر داره یا نه ؟
بازم ممنونم لطفه بزرگی کردی
با سلام و خسته نباشید.
من بازی رو نصب کردم و مشکلی هم در نصب و اجرای ان ندشتم ولی در هنگام بازی کردن بعد مدتی نا معلوم بازی هنگ میکند به صورت شدید به صورتی که از اسپیکرها صدای قرچ و ویژ میاید و من مجبور می شوم کامپیوتر را ری استارت کنم .
کارت گرافیک من nvidia gforce 8600 gt 1g هستش و رم 2 گیگ به قیمت پنجاه هزار و پردازشگر ان e8500 lntel هست.مشکل از کجا هستش و من باید چه کار کنم؟
و لطفا بگید که ای جی تی ای چند هستش ؟
VI به یونانی میشود عدد 6 ولی این بازی IVهست.یعنی چند؟
V یعنی عدد 5 و Iیعنی عدد 1
سلام و عرض ادب
نمیدونم چرا من نمیتونم این بازی رو درستو حسابی اجرا کنم نصب میشه بالا میاد اما همش تیک میزنه و تیکه تیکه حرکت میکنه.از کرک رازور 1911 استفاده میکنم نسخمم 4 دی وی دیه .البته اینم بگم ویندوزم سون (7600و64bit) استفاده میکنم.اصلا میشه تو ویندوز 7 روان اجراش کرد یا نه؟
اینم مشخصات سیستمه:
cpu: amd phenom 9650 x4
vga:ATI HD 4670 1gig ddr3
ram:2 gig 1066
:41::41::41:
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه. این فایل کاری به فایل های بازی نداره.نقل قول:
دوست من صبر کن پست قبلیت خشک بشه، بعد تکرارشو بده. اگه کسی بدونه جوابتو میده عزیزم. یکم صبور باشنقل قول:
قسمت compatibility mode داخل Properties رو چک کن که غیر فعال باشه. اگه غیر فعال بود، با Windows 2000 compatibility mode یا compatibility mode های دیگه چک کن.نقل قول:
آخرین درایور کارت گرافیک و آخرین DirectX و Dot Net Framework ها رو نصب کن. ممکنه مشکل از اونا باشه.
اینجا رو هم ببین (اگه متوجه نشدی بگو ترجمه کنم):
کد:http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=8585140
سلامنقل قول:
من تو اجرای این بازی با مشکل افت فریم مواجهم
اگه لینکی دارین کمکم کنین
ram 2 gig
cpu3.4
vga 9400gt
افت فریم بیشتر تو این بازی فکر کنم واسه سی پی یو باشه
cpu شما معمولیه؟درسته؟
من با گرافیک 4890 2گیگ 24 25 فریم گرفتم
متوجه شدم که مربوط به cpu هست
امکان خیلی زیادش مشکل دمای سیستم شماست دمای سیستم رو چک کنیدنقل قول:
من بازی رو نصب کردم و مشکلی هم در نصب و اجرای ان ندشتم ولی در هنگام بازی کردن بعد مدتی نا معلوم بازی هنگ میکند به صورت شدید به صورتی که از اسپیکرها صدای قرچ و ویژ میاید و من مجبور می شوم کامپیوتر را ری استارت کنم .
کلا این بازی بد پورت(تبدیل) شده
بازی اسمش جی تی ای 4 هست
كارت گرافيك شما خيلي ضعيف برا اين بازي، افت فريم هم برا همينه اگه ميخواي راحت بازي كني و لذت ببرينقل قول:
حتما كارت گرافيكتو عوض كن و احتمالا cpu رو هم.
نقل قول:
ویندوز سون ؟!:18:
اگه تونستی تو ایکس پی راحت اجراش کنی کلاهت رو باید بندازی هوا.
کلا این بازی مشکل داره و سی پی یو خیلی بالایی می خواد.
نقل قول:
عزیزه من یعنی یه cpu چهار هسته ای پیش این بازی کم میاره؟؟؟
اگه سیستمم پاینه بگین و اگه سیستم مشکلی نداره چرا نمی تونم روون اجراش کنم تازه جاهای دیگه خوندم که روی 7 راحت و روون اجراش کردن .
دیروزم پچ GTAIV_Patch_1030_2 که حدود 53 مگ بود دانلود کردم اما مشکلم حل نشد:41::41:
سی پی یوت خوبه ولی با این رم و گرافیک نمیتونی با تمام جزئیات بازی کنی. یک بنچ بگیر و بذار این جا تا ببینیم چه خبرهنقل قول: