به به.تبریک ویژه.ایول داری حاجی.
Printable View
به به.تبریک ویژه.ایول داری حاجی.
ممنوننقل قول:
امشب رفتم pvp چه حالی داد time recharge این dayfly کمه هی پشت سر هم میزدم تا ملت دوباره اماده میشدن بیان دوباره شارز میشد باز میزدم یه 50 تا لایت همینجوری با باد فنا دادم اخه تو پارتی من هانتر زیاد بود هانتر هم دفاش کمه 3000 به بالا همشون dmg میخوردن از لایت ها DF میزم فایتره میومد یه deadly strick میزد خودش میمرد 10000 به بالا خودشون hit lمیزد.blade کلی حال کرد
امشب با Bosh داشتم DD2 بازی می کردیم . بحث 1-15 شد فهمید Nightkiller رو میشناسم کلی تعریف کرد و گفت سلام مخصوص برسونم ! بنده خدا full goddess بدون لینک هست ! ولی امروز تو DD2 لایت ها خفن ازش میترسیدن.
دوستان Quest CS رو اگه تونستین انجام بدین حتما . Ele weapon میده از ele43 خیلی بهتره.
برای وار Dual hand بود با +18str +18Dex و 3 تا slot هم داشت .لول هم فکر می کنم 56 بود .
تبریک ویژه به مجتبی . حالا دردسر تازه شروع شد . لینک کردن این لباس ها واقعا از لول 60 شدن سخت تره .
لاپیس لول 6 هر روز داره ارزون تر میشه از اونور Op hammer شده +850 mil .
damn ! من رفتم ولی برام زرد و نارنجی بود نتوستم کاری بکنم .... من Ele weapon می خوام ........ چرا شماها همه دارکین و نمی تونین الان کمک کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (شکلک گریه زاری)نقل قول:
دوستان Quest CS رو اگه تونستین انجام بدین حتما . Ele weapon میده از ele43 خیلی بهتره.
ممنون.نقل قول:
اگه Bosh رو دیدی بهش سلام برسون.من اینجا یه رفیق هانتر دارم یه روز اگه لباساشو بهم بده میام اونجا یه 6 ساعت conti میترکونم فقط برای کشتن nemmy و blackdragon.اخه رو صلاحش Blinside و pain لول 7 لینک کرده لامصب چپ و راست طرف stun میشه یا darkness روش میخوره این باعث میشه مشکل هانتر در برابر fighter حل بشه
من زیاد از orcale خوشم نمیاد کلا هیلر دوست ندارم مسئولیتش سنگینه :دی
یه زمانی wow هیلر بودم اما توی اونجا هیلر ضعیفه اینجا رو نمیدونم . همین میج چشه ؟
راستی بعد اینکه هارد مود رو رفتم میتونم یه لایت um بسازم ؟ لایتاش بهتر هستنا تو این سرور :دی
لول 17 ام چطوری برم یه سری لایت بکشم ایکس پی بگیریم ..
دوما همه داره میگن um نرید راستم میگن Ress Rune 15 Roze ine gheymatesh :
1,750,500,000
من 200 کی بیشتر ندارم بیخیال تا هارد بیشتر نمیرم
سلام. دوستان. من این بازی رو دانلود کردم. از طریق خود بازی به طور اوتوماتیک هم آپدیت شد. می خواستم ببینم که الان می تونم از این فایل هایی که برای آپدیت دانلود شد ( فکر کنم 60 تا بود ) Backup بگیرم که اگه اتفاقی افتاد مجبور نشم دوباره بازی رو آپدیت کنم؟ اگر می شه چجوری؟ ممنون.
آره بریز تو یه فلدر نگه دار بعدا دستی آپدیت کن
کاظم خان اون __kaz___ رو چی کار کردی لولش نکردی ؟ راستی الان شما لول 60 um هستین (و سه نفر دیگه از بجه های اینجا) فارم کردن و دراوردن 10 بیلیون (یعنی صد تا گلد بار صد میلیونی :دی) چقدر طول می کشه ؟
این بازی بعد از نصب دقیقا مثل یک بازیه portable میشه.فقط فولدر اصلی رو با متعلقاتش یه جا کپی کننقل قول:
و در صورت لزوم بعدا کپی کن سر جاش و استفادش کن.
همیشه بعد از آپدیت شدن پچ های بازی ازش backup بگیرید.
کاظم امروز کل سرور به من گفتن اگه پول داری بری دونیت کنی برو um نداری نرو :دی الان nm هورد بسازم میشه hm رفت الی ؟ اینجا که ایرانی نیست بریم الی بهتره
در مورد um راست گفتن.اصلا um رو برای پول درآوردن تو shaiya گذاشتن.نقل قول:
nm هرچی بسازی دیگه نمیتونی تغییرش بدی یعنی اگه دارک هستی دیگه نمیتونی بری لایت.
- If your character dies, you only have 3 minutes to be resurrected or your character is deleted
یعنی اگه سه دقیقه ress نکنم میمیرم اینکه خوبه . سریع کلیک میکنم و حله
اه حیف میخواستم برم :دی باید بمونم اینا رو تحمل کنم :2::27:
راستی تو gaia لایت ها قوی ترن یا دارک ها ؟
چی رو کلیک میکنی؟حالت خوب نیستا.نقل قول:
تو UM گزینه ای نیست که روش کلیک کنی.
حالا قیمت این ap ها چقدره ؟ دونه ای هست یا 1000 تایی ؟ ارزونه بخریم
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
الان میمیری یه گزینه میاد
Ress
اگه تو گروه باشی
ress at ldr
یعنی اینا اونجا نیست ؟ لول عجب ضایع هستشا ولی اگه یکی پیدا شه یه دو سه میلیارد گلد بده حله میرم ress stone + xp stone میخرم :دی
راستی این درصد چه فایده ای داره هر کی میرم پارتی میگه چند درصدی ... مگه ربطی داره ؟ این درصد اینه که چقدر مونده لول بعدی
ای جان.عجب run خفنی رفتم تو OI
فقط یه دونه boss 3 فش لپیس drop کرد.craft6 abs5 safe 6
یه جایی عروسی شد.XD
همش به خودت رسید؟:18:نقل قول:
چند نفر بودین؟
نه.ما share می کنیم.3 نفر بودیم.با 2 تا orc خیلی بهتر و کم استرس تره.نقل قول:
duo خیلی استرس داری.هر لحظه امکان داره orc یهو lag پیدا کنه و کشته بشی.
منم میتونم بیام؟
من هر دو باری که رفته بودیم خفن lag داشتم xDنقل قول:
lag تو oi زیاد مشکلی نیست چون وقتی احساس می کنم lag دارم دیگه Auto Heal می کنم و وقتی تصویر فریز هست orc همچنان در حال هیل کردن هست البته Auto Heal با اسکیل Recovery lvl3 نیاز به +20K MP داره وگرنه MP سریع تموم میشه و اگه pot آماده نباشه همه چی خراب میشه .
Duo استرس داره ولی اگه تحمل بشه چند Bil سود داره.
وار هم مشکلی به اون صورت نداره . فقط DC هست که عذاب .
برای Oi اسکیل instant heal lvl3 خیلی ضروریه . فکر می کنم لول 54 باشه . بعد می تونی با کاظم بری ولی با یه Orc دیگه .نقل قول:
منم میتونم بیام؟
نقل قول:
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
الان میمیری یه گزینه میاد
Ress
اگه تو گروه باشی
ress at ldr
یعنی اینا اونجا نیست ؟ لول عجب ضایع هستشا ولی اگه یکی پیدا شه یه دو سه میلیارد گلد بده حله میرم ress stone + xp stone میخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این درصد چه فایده ای داره هر کی میرم پارتی میگه چند درصدی ... مگه ربطی داره ؟ این درصد اینه که چقدر مونده لول بعدی
برای pve و pvp ارک بهتره یا pag?نقل قول:
راستی تو gaia لایت ها قوی ترن یا دارک ها ؟
این سوال مهمه میخوام بدونم
اگه الان من توی دارک یه هیرو رو NM 40 بکنم بعد میتونم دیلیت کنم برم لایت یه هیرو HM بسازم ؟ سرور دیگه که نمیشه کلا اما همون سرورم نمیشه ؟
نه حجت جان.نمیشه عزیز.نقل قول:
ممنون
اون rune هم فهمیدم . الان همه شما اوتیمیت هستیت ؟ :o
راستی یکم در مورد دانجن ها توضیح بدید مثلا oi مخفف چیه و ... :دی
اکثرا UM هستیم.نقل قول:
مجتبی که تو گایا یه تانک 60 UM داره.
محمد تو Etain یه orc HM 60 داره.
عرفان تو گایا یه فایتر 58HM داره.
هادی تو Etain یه orc 53 HM داره.
منم تو Etain یه war 60 UM دارم.
در مورد دانجن ها.
FL = Fantasma Lair لول +32
لول 60 OI = Oblivion Isula
َAZR = Arizuin Ruin لول +58
85 ؟! مگه ماکسیمم لول 60 نیستش :دی
چطوری 85 داره :دی
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
بعد شما همتون ap خریدید یا معمولی ؟ از کجا پول آوردید ress rune 15 day :d
هه هه هه...درستش کردم.نقل قول:
ما رفتیم خودمون رو سرویس کردیم و فارم کردیم.کسی اینجا AP buyer نیست.
از وقتی که 60 شدم تو cave 5 و OI زندگی می کنم.
اگه من الان نیام um چی میشه ؟ نمیتونم از خیلی آیتمای خدا استفاده کنم ؟ مثلا oi آیتمای epic ش رو نمیتونم استفاده کنم ؟
اگه نری UM اتفاق خاصی نمی افته.UM یه سری فرق هایی با HM و NM داره.نقل قول:
مثلا UM بیشترین stat رو در مقایسه با HM و NM داره.برای هر لول که میری بالا :
UM = 9 points
HM = 7 points
NM = 5 points
می گیرن.پس UM طبیعتا از تمام مود ها بهتر و قوی تر هست.
آیتم های خفن مثل Goddess weapon یا Goddess Armor رو فقط UM می تونه استفاده کنه.
UM یه سری skill های خفن داره که HM و NM ندارن.
تفاوت Skill ها تو کلاس های Orc و hunter و Assassin خیلی زیاده.کاملا اون ها رو از مود های HM و NM متمایز می کنه.
پیشنهاد من اینه.HM رو تا لول +55 ببر بالا که بتونی باهاش فارم کنی و پول Conti Res rune برای UM رو دربیاری.
بعد سروع کن به لول کردن UM و اونو 60 کن.با UM لول 60 بشی خیلی کارا می تونی بکنی.مثلا همین OI
حالا کسی اجبارت نکرده که بری um بشی.انگار خودمون همون اول um بودیم.من خودم 6 ماه hm بودم بعد کم کم رفتم تو کار um و فهمیدم چه فرقی با هم دارن.به قول شاعر شندین کی بود مانند دیدن.ما هرچی هم بهت بگیم بازم تو فرقشون رو نمیفهمی تا خودت بازی نکنی باهاشون.پس فعلا همین نرمال و هارت رو برو
فرق Pag چیه ؟نقل قول:
تفاوت Skill ها تو کلاس های Orc و hunter و Assassin خیلی زیاده.کاملا اون ها رو از مود های HM و NM متمایز می کنه.
آره پیشنهاد بدی هم نیست مثلا آلان لول 55 شدم توی hm میتونم یه سری آیتم جمع کنم از رایدا بعدا اونو بدم به um ? بدم به یکی از دوستام اونم انتقال بده ؟ چون هر آیتمی که شده تونستم انتقال بدم این بازی کلا soulband نداره ؟
راستی چرا همتون میگیرد برم orc مگه pagan خوب نیست برای pvp و رایدا ؟
البته هیلرم بد نیست اما لول آپش مشکله و همش باید تو پارتی باشی .
حتی اگه بخوام ap بخرم باید اینکارو کنم ؟ 6 ماه زیاد نیست لول بعدشم اون یک میلیارد گلده پول کمی نیست که بشه فارم کردا
pag هم تو UM دو یا سه تا اسکیل خفن داره که HM و NM ندارن.همشون هم به درد PVP می خورن.نقل قول:
یه اسکیل داره به نام Ele Shock که اگه رو ele صحیح بزنی و خوب gear شده باشی راحت تا 10K می تونی damage بزنی.
همون طور که مجتبی گفت تا خودت بازی نکنی دقیقا متوجه نمیشی UM چقدر با بقیه تفاوت داره.
هر کلاسی رو که صلاح می دونی بردار.
در ضمن orc تا لول 24 سخته.از اونجا به بعد هیچ پارتی بدون orc تشکیل نمیشه و orc همیشه پای ثابت فارم کردن هست.
رو کلاس ها فکر کن و همه چیز رو در نظر بگیر و با توجه به علاقت کلاس رو انتخاب کن.
ببین من کلا هر جا رفتم میج بازی کردم هم توی wow هورد و الی اما خب مهم ترین ضعف میج اینه که آسیب پذیره یعنی یک melee پیدا شده راحت کارش تمومه توی wow اینطوری بود لااقل .
اما orc میتونه خودشو هیل کنه کنه و همه توی رایدا زیاد لازم دارنش . من خودم توی gaia از اول تا الان 10 تا بیشتر orc ندیدم
سخته انتخاب بینشون :دی
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
راستی مجتبی منو اد کن کار دارم
Albis ام الان تو بازی ؟
یه چیزی رو بگم که همیشه به یادت باشه.تو این بازی هر کلاسی می تونه کلاس دیگه رو بکشه.نقل قول:
orc هایی بودن که HM منو تو لول 55 کشتن.بهشون میگن Borc که مخخف Battle Orc هست.
اینا به جای Wis توی بیلد خودشون Int میزنن و damage اونا از میج هم بالاتره.
هر کلاسی می تونه aggressive یا defensive باشه.
ما یه Borc او گیلدمون داریم فایترهای لول 60 رو می کشه.شما می تونی با اضافه کردن Rec به بیلد خودت
نقطه ضعفت رو در مقابل melee رفع کنی.guild leader قبلی ما یه pagan یا همون میج لایت ها رو داشت
و هنوزم داره.این پارتی های لول +58 رو یه تنه می کشت.اگه خوب gear شده باشی می تونی راحت PVP کنی.
آخه نه میگن orc بهتر پول در میاره
4 تا wis دو تا int یکی rec برای orc
اگه می خوای واسه فارم کردن orc ّرداری کلا full wis بیلد کن.نقل قول:
یعنی فول هیلر ؟ اگه بخوام باتل ارک باشم ؟ یه ارک um دیدم الان یارو میجه لول 26 بود هر چی میزد این جونش کم نمیشد لول
کف کردم بیلدش این بود
باتل ارک ها دیگه توی رایدا خوب نیستند ؟
6 Int
2Wis
1 Rec
حتما می دونی که wis در حال عادی Magical defense رو زیاد می کنه.نقل قول:
نوع attack برای pagan هم Magical هست.چون اکثر orc ها هم full Wis می کنن پس Magical defense اونا بالاست.
طبیعی هست که Pagan نتونه orc UM رو بکشه.
Borc ها برای PVP خوب هستن چون در حالت Default حملات orc به صورت Water ele هست و خیلی ها fire top دارن
پس خیلی صدمه می بینن.