ببین پینگ ما رو.همشون نامردن.آخه کجای دنیا اینترنت اینجوریه:41::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببین پینگ ما رو.همشون نامردن.آخه کجای دنیا اینترنت اینجوریه:41::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ من هم عصر 2000 بود
ممنون از شما بالاخره یه جواب درست ما تو این تاپیک گرفتیم!نقل قول:
فقط من زیاد وارد نیستم!!این پورت خالی داشته باشه یعنی چی؟؟
بعد یه چیز دیگه من عصر با یکی که صحبت میکردم میگفت ممکنه مودم فعلی با شرکت جدید همخونی نداشته باشه و مجبور بشی مودم هم عوض کنی...درسته؟
ممنون
خواهش میکنم:31:نقل قول:
هر شرکت برای رانژه کردن خط توی مخابرات یک تعداد مشخصی پورت داره که خط شما را برای رانژه کردن به اون پورتها وصل میکنن تا خط شما رانژه بشه!
همه مودمهای بر اساس استانداردهای خاصی ساخته میشن و این که مودم توسط شرکت جدید ساپورت نشه بیشتر بهونه هست تا شما از اون شرکت مودم تهیه کنید ولی ممکنه هم واقعا بعضی مودم ها با تجهیزات که اون شرکت توی مخابرات داره زیاد هماهنگ نباشه.
شما قبل از اینکه سرویس بگیری بگو مودمم این مارک هست که مشکلی پیش نیاد.
از دوستان کسی از مرکز مدرس(740) هست؟ ISP و سرعت دانلود شبانه و روزانه اش را اعلام کنه!
به من هم کمک کنید.نقل قول:
نظر خودم روی 256 پارس آنلاین با حجم 20 گیگ هست.دوستان امروز میخوام برم بگیرما!عجله دارم.
همینجوری نمیشه نظر داد باید دید کدوم یکی از ISP ها توی مرکزتون بهتر هست بعد از بین سرویسهاش انتخاب کنینقل قول:
یعنی همون شرکت دیگه.نه؟! نمیدونم.ولی از دوستان پل معالی آبادی پرسیدم از پارس آنلاین راضی بودن. حالا اگه بد بود چی کار کنم؟ به نظرتون یک ماهه بگیرم،اگه خوب بود که تمام،اگه نبود شرکت رو عوض کنم. ولی یه سوال: اگه یه ماهه گرفتم،بعد خوب بود،ممکنه بعدش که سه ماهه گرفتم بد بشه؟نقل قول:
اگه از دوستان هم منطقه ای تحقیق کردی راضی بودن از همونجا بگیر...نقل قول:
اینترنت ایران همه چیز امکان داره.دی:
دوستان به کاربر خانگی (مثل من) 256 میدن؟چی کار کنم ؟
من امروز برم بگیرم, کی وصل میشه؟بیشتر از یک هفته؟
تشکر.
فکر کنم برای بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاه یا شرکت ببری.نقل قول:
زنگ بزن بپرس 6275711 پارس آنلاین-عفیف آباد- مجتمع حافظ
بستگی داره به مرکزت شاید 3 روزه هم وصل بشه.
بستگی داره به شرکتی که میخوای بگیری.مثلا شاتل واسه 256 نامه میخواد اما پارس آنلاین.امین نت.صبانت. اینا نامه نمیخواننقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون.تشکر.
فقط چند تا سوال:
1-256 حالت عادی با چند دانلود میکنه؟(سرعتش کم نباشه,از 20 گیگ اضافه بیاد.)
2-512 حالت عادی با چند دانلود میکنه؟(به نظرت 256 20 گیگ بگیرم یا 512 10 گیگ؟)
3-توی قسمت خودش پرسیدم جواب نگرفتم.مودم چی بگیرم؟همون چیزی که شرکت داد بگیرم؟
با این مشخصات چه مودمی بگیرم؟
بشه روش پسورد گذاشت.
2-از دو سه تا دیوار رد بشه و تا حدودا 15 متر جواب بده.
3-بشه بدون روشن بودن pc و فقط با روشن کردن مودم با گوشی استفاده کرد.
4-قیمتش هم تا 40 حداکثر 50.
تشکر.
در مورد سرعت باید دوستان پارس انلاینی جواب بدن...نقل قول:
در مورد مودم هم میتونی اینجا مشورت بگیری
راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم
مورد 1 و 3 را همه مودمها دارنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
اصلا نمیشه گفت سرعت دانلود چقدر میتونه باشه.ببینیم شانست چیه.اما کلا 512 بین 50 تا 60 باید دانلودش باشه.256 بین 30 تا 40 و 128 بین 10 تا 20 اما بازم بستگی به شرایط داره.در مورد مودم بهتره مودمی که خوده شرکت میده بگیری.بهترهنقل قول:
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
Rhodes hاگه مسنجر داشتی بهتر میتونستم راهنماییت کنم
این مودم خوبه؟
TP-LINK ModemTD-W8901G دیگه رفتم گرفتم.256 با 20 گیگ برای یک ماه.ولی مودم گفتم صبر بدید بهتون خبر میدم.گفت اسمش مگانت هست.میگفت d-link با ما ساز گاری نداره.راست میگه؟
اشتراک من با مودم رایگان بود مودم اکسترنال Coacess
چشمش زدیم گفتیم ارم نت داره درست میشه. شد مثل هفته قبل دوباره. سرعت زیر سطح فقر قاره افریقا. پینگ بالای سرعت میگ میگ.
این شرکت هم مثل بقیه شرکتهاست ، اوایل سرعتها بالاست تا یه مقدار اسم شرکت روی زبونها بیفته ولی همین که خرشون از پل رد شد دیگه سیاستهای آشغال گونشون رو اعمال میکنند.نقل قول:
ای خدا ....
من همه ی دوستام از شرکتای مختلف ADSL میگیرن.همه ی شرکتا گنده.همشون.توی ایران نت هیچ معنی نداره.خودشون نمیخوان نت خوب ارائه بدن وگرنه نت خوب ارائه دادن هیچ کار مشکلی نیست.شق القمر نیست که.آقا از بالا دستور میاد نت خوب ارئه ندید که ملت نتونن با بیرون ارتباط درست داشته باشننقل قول:
نقل قول:
ايول خوشم اومد لپ كلام رو گفتي
بله این درسته، اما این خرده دزدی ها کار خود شرکت هاست و بازی ها و سیاست های کثیف خودشون هست برای پول به جیب زدن. و البته مخصوص شرکت های اینترنت پر سرعت هم نمیشه همه جا همینه متاسفانه...
با ارادت خاصی که خدمت دوست عزیزم دارم ولی با این حرفی تا حدی موافق نیستم چون تا حالاش که آسیاتک سرعتهاش خوب بود کسی کاری بهش نداشت ونمیشه گفت که دستور از بالا اومده که سرعتهاتون رو کم کنید.نقل قول:
اینها همش دست خود شرکته.یعنی سیاستهاش رو خودش تبیین میکنه.درسته بعضی مواقع که اوضاع قمر در عقرب میشه سرعت رو به طور سراسری در کشور کاهش میدن ولی در اوضاع فعلی به نظر من این بازیها دست خود مسئولینه شرکته.
سلام من تقاضای adsl دادم ولی گویا مخابرات گفته خط شما رو pcm هست ، میشه راهنمایی کنین که این یعنی چی ؟
اصلا میشه درستش کنن برام ؟
یا منو به تاپیک مربوطش ارجاع بدین
ممنون دوستان:11::40:
pcm یعنی اینکه از یک سیم تلفن، چند خونه به طور مشترک اما با شماره های مختلف استفاده کنن!نقل قول:
اگه اشتباه نکنم یک سری شرکت ها این مسئله رو درست میکنن و شما باید به اون شرکت های adsl مراجعه کنید. اما نمیدونم کدوم شرکت و شاید درست نباشه اسمشونو اینجا بیاریم.
فکر میکنم اگه از خود مخابرات بگیری خط را از pcm در بیارننقل قول:
1844 زنگ بزن بپرس
دوستان ارم نتی هنوز سرعتهای شبانه همه سرویس ها 30 هست؟!
بله :5:نقل قول:
...............
بله.هنوز 30 هستنقل قول:
من امشب زنگ زدم طرف گفت 10 روزی هست که شده همون سرعت سرویس ! اینا نافشون را با دروغ بستن انگار دو سه هفته پیش رفتم شرکت به خانم کیانی گفتم کفت همه سرویسها یکی هست سرعت شبانه ولی قبلش ایمیل زده بودم ریاضی گفته بود نه یکی نیست همون موقع زنگ زدم ریاضی گوشی را دادم به کیانی گفت جدیدا همه سرعتها شده مثل سرویس خودت و همون روز تغییر سرویس دادم به 2 مگ رفتم خونه دیدم شب سرعت 30 هست فرداش رفتم دوباره کردمش 128 حالا امروز زنگ زدم میگه شده مثل سرویس میترسم باز برم تغییر سرویس بدم به 2 مگ باز همون آش و کاسه باشه...نقل قول:
شیطونه میگه نصف شب ساعت 2 زنگ بزنم به موبایل ریاضی ها.دی:
آدم سر در نمیاره......
سرویس شبانه من با سرعت 512 غیر فعال بود زنگ زدم گفتند امشب زودتر وصل شو....
بعد که وصل شدم اصلا ز تعجب دهنم باز مونده بود..... البته فقط همون شبی که قرار بود زودتر وصل شم....
سرعت دانلود من کم کمش 50-60 بود و حتی به 200 هم میرسید......طوری که نزدیک 1 گیگ دانلودیدم:21:
نمیدونم از دستشون در رفته بود.......
الان دارم دانلود میکنم بزور شده 30 (اینا برای شبا یک دستکاری میکنن.....:13:)
مگه از دستشون در بره.......
داداش یه چی بهت بگم.من اصلا دیگه حالم از پشتیبانی بهم میخورده.اصلا رسیدگی نمیکنن.پشتیبانی فقط اسمش پشتیبانی هست.بیشتر جا خالی میدن تا پشتیبانی کنن.:31::31::31: یه ماه هست زنگ میزنم میگم چرا سرعت دانلود شبانه کم شده یکی میگه مشکل کشوریه.یکی میگه مشکل فلانه.یکی میگه سیم تلفنت خرابه. یکی میگه ایشالا درست میشه و .... هنوزم که هنوزه خرابه.نقل قول:
سلام پیش شماره 230 مخابرات ابوذر بهترین سرعت کدام شرکت داره؟
دوستان من از دوشنبه ظهر سرویسم قطع شده(pars online).یه علامت زرد مثل تعجب اومده روی کانکشن.هر چی زنگ زدم پشتیبانی اشغال بود.تا اینکه امروز برداشتن گفتن از مخابراته داریم پیگیری میکنیم.
راست میگن؟کسی مشکل داشته؟تو شیراز؟پل معالی آباد؟
ارهنقل قول:
خبر دارم پارس آنلاین قطعه
اصلا سرویس اینترنت ریخته بهم بقیه شرکت ها که خودم دارم استفاده میکنم مثل شاتل و ماتریکس روز ها توی ساعت اداری قطع هستن کلا
فقط عصر ها به زور وصل میشن !
الان یه 10 روزی هست وضعیت اینطوریه
تا کی وضعیت این طورییه؟:41:
من هنوز 2 ساعت نشده بود سرویسم وصل شده بود!:19:
مشکل مخابرات نیست ظاهرا یه تعداد کوسه دوباره این سیماهی تلفن تو عمق دریا جوویدن :))
من که مشکلی ندارم..نقل قول:
از دوستان کسی نیست که سرویس 1 یا 2مگ ارم نت داشته و سرعت جدید دانلود شبانه را اعلام کنه؟
خوب الان تکلیف من چیه؟چی کار کنم؟برم شرکتش حضورا مشکل رو بگم؟
:41::41::41::41::41:نقل قول: