سلامنقل قول:
ممنونم
ولی اینترنت من adsl هست و اون عکس اولی رو ندارم
Printable View
سلامنقل قول:
ممنونم
ولی اینترنت من adsl هست و اون عکس اولی رو ندارم
بله میتونی از ادامه اپدیت کنینقل قول:
سلامنقل قول:
از این مسیر برید
Control Panel\Network and Sharing Center
در پنجره باز شده سمت چپ بالای صفحه
روی گزینه change adapter setting کلیک کنید در پنجره جدید
شما باید روی کانکشنی که ازش استفاده میکنی راست کلیک کنید و طبق مراحلی که در عکس هستش عمل کنی
موفق باشی
سلام.نقل قول:
شما پست دوم تاپیک و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید تا با تفاوتهای N360 با بقیه اشنا بشید.
آپدیت اول بین 90 تا 120 مگابایت.
کار با نورتون راحته!
نسخه 2013 فعلا در مرحله بتا هستش و توصیه میکنم فعلا سراغش نرید.
کلیدهای نسخه بتا 2013 رو خود سیمانتک میده و معمولا 14 روزه و فقط برای تست هستن.
کلیدهایی که الان معرفی میشن روی نسخه 2013 کار نمیکنه.
شما یکی دو روز آنتی ویروس رو نگه دارید. چون با دوساعت یا سه ساعت نمیشه پرونده یه محصول رو باز و بسته کرد.نقل قول:
1.بعضی وقت ها برای نصب یک نرم افزار نیاز به کرک کردن هست و برای این کار باید انتی ویروس(360 norton)غیرفعال بشه.
برای غیر فعال کردن باید چیکار کنیم؟
فرضا غیر فعال کرده ایم و کارمان را انجام داده ایم .اکنون که فعال میکنیم ایا مشکلی برای ان کرک پیش نمیاد؟
2.من با کمک و راهنمای دوستان که جا داره همینجا ازشون تشکر کنم(اساتیدKarkas20 ،*Batman*،jolan57،terminator5) همین الان دارم norton 360 2012 v6.2.0.9 رو دانلود میکنم و بعد نصب می کنم.الان هم نسخه 5 این نرم افزار رو سیستمم نصبه.
برای نصب باید نسخه قبلی رو پاک کنم یا نکنم؟توضیحی اگه لازم باشه ممنون میشم.
3.قبلا دوستان برای انواع نسخه ها راهنمای نصب و راهنمای امکانات و تنظیمات (که معمولا بصورت pdf بودش) درست کرده بودن.ایا برای این نسخه هم همچین کاری شده اگه که شده یه لینک یا ادرس صفحه رو لطف کنید.
برای غیرفعال کردن کافیه روی آیکن آنتی ویروس در کنار ساعت ویندوز کلیک راست کنید و گزینه Disable Antivirus Auto-protect را انتخاب کنید.
برای نصب نسخه جدید کافیه فایل نصبی را اجرا کنید.خودش نسخه قدیمی رو حذف میکنه و ادامه میده.
ما برای نورتون یه کتاب راهنما تهیه کردیم که هر از گاهی مطالب جدید بهش اضافه میشه>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود ...
دوستان من دفعه ی پیش که آپدیت کردم به این موارد برخوردم که دفعه های قبل اینجوری نبود ....
1- بر عکس دفعات قبلی حجم آپدیت بیشتر بود (18 مگ)
2- بعد از آپدیت پیغام داد باید سیستم ری استارت بشه
3- بعد از بالا آمدن ویندوز یک shortcut از نورتون روی دسکتاپ بود ...
چرا اینجوری بوده ؟ :blink:
سلام.نقل قول:
هر چند وقت یکبار موتور آنتی ویروس آپدیت میشه و ورژنش هم تغییر پیدا میکنه.
اون 18 مگابایت هم به همین خاطر بوده.
این آپدیت باعث میشه یه شورتکات جدید روی دسکتاپ قرار بگیره.چون نسخه آنتی ویروس ارتقا یافته.
(مثل این میمونه که شما یه نسخه جدید از آنتی ویروس نصب کرده باشید)
این نوع آپدیتها همیشه قبل از نصب شدن نیاز به Restart دارن.
به گزارش دیسنا - اولین پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران .
شرکت سیمانتک عرضه کننده نرم افزارهای امنیتی ، آنتی ویروس ، سرویسهای امنیتی و رمزنگاری و سرویسهای پشتیبان گیری ، برترین فروشنده نرم افزار خاورمیانه در سال 2012 شناخته شد .
سلام
روی گجتی که روی دسکتاپه نوشته needs attention باید چیکار کنم ؟
اسکن کردم و این مشکل حل شد :)نقل قول:
سلام.
دوستانی که تمایل دارند ورژن Norton 360 2013 Beta رو تست کنند ، این برنامه فقط از طریق Downloader مخصوص خود نورتون دانلود و نصب میشه ، و همچنین برای دانلود باید حتما ثبت نام کنید..تا بعد به شما دانلودر بده.. همچنین بدون تغییر در آی پی دانلود غیر ممکن خواهد بود.
برای راحتی کار شما این دانلودر رو دریافت کردم و اینجا ضمیمه کردم ، ازین طریق دیگه مستقیما بدون نیاز به تغییر آی پی میتونید برنامه رو دریافت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین آرزوها..
سلام آین کدا برا من جواب نمیده.نقل قول:
کد جدید از کجا بیارم؟
سلام
دوستان من norton internet security 2011 روی لب تابم نصب کردم آموزش این آنتی سکروتیی میخواستم همینطور طریقه آپدیت آفلاین و مثله آنتی سکرویتیهای دیگه که به صورت دستی آپدیتش کرد نه اینکه به اینترنت کانکت شدی شروع به آپدیت کردن کنه با تشکر از شما دوستان
سلام.نقل قول:
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.
پست دوم تاپیک را هم نگاه کنید.
با تشکر از شما دوست عزیز میخواستم سوال کنم این مدله 2011 بهتره یا 2012 سکریتی سیمانتیک با تشکر
سلام.نقل قول:
مدل 2012 قطعا بهتره و قابلیتهای بیشتر و بهتری داره.
موفق باشید.
سلام
دوستان من مدله 2012 سیمانتیک سکرویتی نصب و استفاده میکنم الان پیغام میده باید اکتیو بشه trial perido status 15 دوستان طرقه استفاده از نوترون تریال چطوریه یه سوال دیگه میخواستم اپدیت لایو آف کنم بعد به صورت دستی آپدیت کنم پیکار باید انجام بدم با تشکر از شما دوستان عزیز
سلام.نقل قول:
برای اکتیو کردن از سریالهایی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی میشن استفاده کنید.
برای غیرفعال کردن اپدیت اتوماتیک اگر به بخش تنظیمات نگاه کنید راحت پیداش میکنید
محتوای مخفی: تصویر
برای استفاده از Trail Reset باید از قسمت تنظیمات، Norton Product Tamper Protection را غیرفعال کرده و بعد برنامه را اجرا کنید.
با تشکر از شما دوست گرامی الان اکتیو از 15 روز شده 119 روز از سریال نامبر برای اکتیو کردن این محصول استفاده کردم الان فایل آپدیت جدید سیمانتیک دانلود کردم میخوام به صورت دستی آپدیت کنم اون موقه چیکار کنم با تشکر از شما
فایل آپدیت اول باید متناسب با نسخه ای که نصب کردید باشه(32 یا 64 بیت)نقل قول:
این فایل به صورت نصبی هست و پس از اجرا میتونید نصبش کنید.
این فایل فقط دیتابیس رو آپدیت میکنه و شما برای آپدیت محصول باید از LiveUpdate استفاده کنید.
بخش مهمی از قابلیتهای این آنتی ویروس وابسته به حصول یک ارتباط اینترنتی دائم هستش.
اگر شرط بالا فراهم نباشه در عملکرد آنتی ویروس تاثیر میذاره و کارایی لازم رو نخواهد داشت.
سعی کنید همیشه بوسیله LiveUpdate آنتی ویروس را آپدیت کنید.
سلام خسته نباشید.
من یک تازه وارد هستم و از محصولات نورتون خیلی راضی ام. :31:
الان رو سیستمم نورتون 360 نصبه ولی امروز به یه نسخه بر خوردم که منو دچار تردید کرد ولی متاسفانه تفاوت این دو را نمیدونم.
دو نسخه تو یه سایت بود که یکیش 180 مگ و دیگری 2 گیگ!
میشه از اساتید محترم فرق این دو را بهم بگین.لطفا با جزییات.
:41:
دوستان با نورتون 360 مشکل پیدا کردم همون اول که داره نصب میکنه هم لود شدنش شروع مشه قفل میکنه هیچ کاری نمیشه کرد جز خاموش کردن از چی میتونه باشه؟
راستی تازه ویندوز عوض کردم
سلامنقل قول:
میتونید بیشتر توضیح بدید که دقیقا چه اتفاقی میفته؟نقل قول:
اگر لازم بود عکس هم بذارید.
ممنون
ویندوز 7 64 bit استفاده میکنم لپ تاپ از نظر خت افزاری هیچ مشکلی نداره همه جوره پاسخگو نرم افزار هایی مثل نورتون و حتی سنگین ترم هست ویندوز عوض کردم و خواستم دوباره نورتون 360 نصب کنم ولی به محض این که install میزنم سیستم قفل میکنه و هیچ کاری جز زیست یا خاموش کردن نمیشه کرد فکر میکنین از چی میتونه باشه؟یعنی ویندوز مشکل داره؟
سلام.نقل قول:
فکر نمیکنم این مساله ربطی به نورتون داشته باشه.
به هر حال شما باید نورتون رو از منبع اصلی دانلود کنید.منتها همونطور که دوستمون disna گفتن این امکان وجود نداره.
چون ایران در لیست کشورهای تحریم شده سیمانتک قرار داره و طبق قوانین ایالت متحده این شرکت نمیتونه محصولی به ایران بفروشه یا از اون پشتیبانی کنه.
بنابراین به هیچ وجه تحت تاثیر تبلیغات دروغین و رنگارنگ شرکتهای غیر معتبر که هدفشون ثروت اندوزی و کلاهبرداری هست قرار نگیرید.
لینک دانلود رو از کاربران فعال انجمن بگیرید و دانلود کنید.من لینک Norton 360 رو برای شما آمده کردم >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک مستقیم از سایت سیمانتک هست که بعد از دانلود میتونید Hash Code ها رو بررسی کنید تا از اوریجینال بودن محصول اطمینان حاصل کنید.>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل به قوت خودش باقی بود باید جای دیگه ای دنبال رشه مشکل بگردید.
موفق باشید.
1- هیچ نرم افزار امنیتی نصب نبوده برای همین بنده تعجب کردم و سوال پیش اومد برامنقل قول:
سلام.
وقتی ی آنتی ویروس میخواهی نصب کنی باید به چند نکته توجه کنی .1-
1- هر برنامه امنیتی و ضد ویروس دیگه ای داری باید از نصب خارج کنی یا به قولی uninstalla کنی .
2- باید موارد پیش از نصب رو حتمآ رعایت کنی . مثلا سیستم رو از لحاظ آلودگی بررسی کنی ، از لحاظ روت کیت ، برنامه های مخرب و آنتی ویروسهای جعلی و حتی ممکنه مجبور باشی سیستم عامل رو عوض کنی که باز راه داره . الکی نیست سی دی بزاری ویندوز عوض کنی .
3- فایل نصبی باید حتمآ حتمآ معتبر و اصلی باشه و از جای خیلی مطمئن دانلود بشه و استفاده بشه .
4- محصولات نورتون فایل نصبش از خود سایت نورتون قابل دانلود نیست ولی اگه لایسنس خریداری کنی جایی که لایسنس بهت میده ، سورس اصلی هم بهت میده . که فقط 1-2 تا شرکت محصول معتبر و اصلی نورتون سیمانتک رو توی ایران میفروشن .
عزیزم نوذتون 360 نزدیک 150-160 هزار تومن هست و خالی بازی نیستش که کیجن ویجن کنی . اونها نرم افزار جعلی هست و سیستم رو با دست خودش به ویروس آلوده میکنی .
یکمی مطالعه کن تا اطلاعاتت افزایش پیدا کنه .
2-قبل از تعویض نورتون نصب بوده و بالا فاصله بعد از تعویض قصد نصب کردن داشتم که این مشکل پیدا شد
3-لیک دانلود رو از همین سایت از کاربرا گرفتم
4-انقدر اطلاعات دارم که بدونم نسخه اصلی این نرم افزار قیمتش چقدره یا خیلی از منابع دانلود قصدی جز کمک کردن دارن
اگر شرایط رعایت نمیکردم و این مشکل پیش میومد تعجب کردن و سوال نداشت ولی وقتی شرایط درسته نباید این مشکل پیش میومدنقل قول:
یا سورست مشکل داره و سورس اصلی معتبر نیست و یا شرایط پیش از نصب آنتی ویروس رو رعایت نمیکنی و میخوایی رو سیستم آلوده آنتی ویروس نصب کنی .
رو همچین سیستم فقط آنتی ویروسهای در پیت و بدرد نخوری مثل کسپرسکی و نود32 نصب میشن . که اصلا نمیدونن امنیت چیه .
مرسی از هردو دوست عزیز برای کمکنقل قول:
سلام.
فکر نمیکنم این مساله ربطی به نورتون داشته باشه.
به هر حال شما باید نورتون رو از منبع اصلی دانلود کنید.منتها همونطور که دوستمون disna گفتن این امکان وجود نداره.
چون ایران در لیست کشورهای تحریم شده سیمانتک قرار داره و طبق قوانین ایالت متحده این شرکت نمیتونه محصولی به ایران بفروشه یا از اون پشتیبانی کنه.
بنابراین به هیچ وجه تحت تاثیر تبلیغات دروغین و رنگارنگ شرکتهای غیر معتبر که هدفشون ثروت اندوزی و کلاهبرداری هست قرار نگیرید.
لینک دانلود رو از کاربران فعال انجمن بگیرید و دانلود کنید.من لینک Norton 360 رو برای شما آمده کردم >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک مستقیم از سایت سیمانتک هست که بعد از دانلود میتونید Hash Code ها رو بررسی کنید تا از اوریجینال بودن محصول اطمینان حاصل کنید.>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل به قوت خودش باقی بود باید جای دیگه ای دنبال رشه مشکل بگردید.
موفق باشید.
سلام
با تشکر از شما دوستان این تریال ریست جدید سیمانتیک 2012 از کجا میشه پیدا کرد
بچه ها خواهرم یک نورتون اورجینال خریده.گویا 3 نفر میتونن ازش استفاده کنن.به نظر شما من که چند ساله از nod smart security استفاده میکنم آنتی ویروسم رو عوض کنم؟کدوم بهتره؟
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.نقل قول:
مبارک باشد.
اگر از NOD32 راضی هستید و مشکلی باهاش ندارید نیازی به تعویض آنتی ویروس نیست.
در مورد بهتر بودن Norton یه کم بهتره!
من همه انتی ویروس ها رو امتحان کردم همه نصب میشه فقط نورتون گیر میکنه واقعا دلیلش رو نفهمیدم که چرا اینجوریه
نورتون رو از لینکی که دادم دانلود کردید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و قبل از نصبِ نورتون یکبار اجراش کنید.
سلام به همه ی استادان عزیز
من تازه یه لپ تاپ سونی گرفتم که روش نورتون 2011 نصبه اما هر کاری میکنم نمی تونم اپدیتش کنم
هم از روش افلاین ارور می داد و هم از روش انلاین...!چی کار باید بکنم تا اپدیت بشه
ممنونم
چند روزی هست تا سیستم روشن میشه نورتون یه پنجره کوچیک گوشه باز می کنه
که مثل وقتیه که یه ویروس پیدا کرده و می خواد ریمووش کنه
هر بار بعد از روشن شدن این پنجره میاد
یه چیزی تو این مایه ها توش نوشته w32.sillyfdc
علتش چیه؟
یک فول اسکن با نورتون انجام بدین و فایل های پیدا شده رو دیلیت کنیدنقل قول:
اقا کسی نیست جواب منو بده...لطفا
سلامنقل قول:
شاید سریال نامبر نورتون منقضی شده؟
و اگه یک عکس از اروری که دریافت میکنی بزاری اینجا بهتر میشه نظر داد
موفق باشی
سلام
102 روز زمان داره تا منقضی شدن...
سلام
چرا نسخه ای که تو سایت خود سایمنتک برای دانلود گذاشته 19.1.0.28 هست ولی نسخه ای که تو سایت ایران ستاپ گذاشته 19.5.0.145 هست یعنی ایران ستاپ از سایت سایمنتک بروز تره؟!!!
سایت سایمنتک نسخه 19.5.1.2 رو واسه دانلود گذاشته اینم لینکش, البته باید با چیز پی ان باشی ضمناً من نسخه اینترنت سکوریتی رو واستون گذاشتمنقل قول:
دوستان من قبلا نورتون رو سیستمم نصب بود ولی چون از تاریخش گذشت کلا غیر فعال شد و من دیگه نصب نکردم حالا این نسخه Norton.Internet.Security.2012.19.7.0.9 رو دانلود کردم که تا 15 روز وقت داده چجوری اینو اکتیو کنم به همون 100 روز ؟؟؟؟اموزش کامل پلیز
3 تا فایل هم هماهشه به این اسم هاا
1BOX_NTR2012
Norton 2012 Activation en
NTR2012