برای من که پکیده کلا
بعضی ساعت های روز کلا قطع میشه نتم
خیلی خراب شده
حالا نمیدونم cra هست اینطوریه یا برای همه اینطوریه
Printable View
برای من که پکیده کلا
بعضی ساعت های روز کلا قطع میشه نتم
خیلی خراب شده
حالا نمیدونم cra هست اینطوریه یا برای همه اینطوریه
برا همه همین جوریه فکر کنم یه هفته رو هم رد کرده
آره تقریبا یه هفته ای میشه بد شده نوسان و تایم اوت داره
بد نیست من 512 دارم روزا متوسط 120K, شبا در حال حاضر از 30 تا 120K نوسان داره
یه هفته پیش عالی بود متوسطش 100K بود
احتمالا تا هفته بعد فیکس میشه
سرعت اپلود من 2 kb شده دیگه امروز زنگ زدم داتک هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم بعد گفتم میخوام فسخ کنم گفت شنبه زنگ بزنید بخش فروش ...
سلام به همه دوستاننقل قول:
منو بگو که میخواستم برم یه مگ CRA بگیرم:31:
البته وضع منم خیلی جالب نیست ولی دیگه در این حد هم نیست
علی جون من نمیگم برای ماه های بعد از داتک بگیر یا نگیر.این موضوع 100% به خودت مربوطهنقل قول:
ولی تنها حرفی که میزنم اینترنت ایران از راس هرم تا پایین ترین جزئش افتاده دست یه مشت دزد.حالا شما میخوای از این دزد نگیری بری از اون یکی دزد بگیری؟
اسم هر جفتشون یکیه.اینجوری هم نیست که بگی این دزد با انصاف تره و اون دزد داره کم فروشی میکنه.اصلا مگه دزد با انصاف هم داریم.
من خودم اصلا از این شرایط راضی نیستما
منم چند بار خواستم زنگ بزنم و هر چی از دهنم دربیاد بگم اما به دو دلیل اینکارو نمیکنم
1-شان من اجازه اینکارو نمیده
2-فحش دادن شما به پشتیبان بدبخت هیچ گره ایی رو حل نمیکنه.بابا اون بیچاره هم اون وسط هیچ کارس.شما به مدیر کل داتک هم 3 ساعت تمام هرچی فحش بلدی بگی هیچ اتفاقی نمیافته.چون اونم تا حدود زیادی هیچ کارس
به هر حال هرجور خودت صلاح میدونی همون کارو بکن
با سلام خدمت دوستان سرویس داتک خوبه؟؟
من شاتل دارم میخوام عوضش کنم با این گندی که شاتل زده یعنی سرویس نامحدود شبانه رو محدود کرده میخواستم ببینم اینم اینجوریه یا رضایت دارید از سرویس هاش؟؟مرسی اگه راهنمایی کنید.
سرعت دانلود شبانه چجوریه؟؟ محدودیت که نداره اینترنتو با بقیه شیر کنن؟؟
خب شماره 1 رو که من ندارم:31:نقل قول:
فحش :18: بابا کی گفت فحش دادم منظورم این بود بد حرف زدم:27:
چرا بدحرف زدم یه تغییری کرد دلم خنک شد :31: یه بار یه بدبخت اومده خوده شرکت داتک کافی نت داشت می گقت کلا همه مشتری هامو از دست دادم با این کاراتون.... والله من یه دزد با انصاف پیدا کردم ببینیم چی میشه:27:
امروز مرکز نهری هم ترکید:31:
بعد از یک قطعی نسبتا طولانی الانم بزور صفحه باز میکنه
عملا ما چیزی به نام خوب نداریم...نقل قول:
بین بد و بدتر باید انتخاب کنی , داتک به نظر من از پارس آفلاین و شاتل بهتره
یکی بیاد موهای من رو بکنه
خسته شدم از بس کندم
تبریک میگم برادر:10::31: داریوش تو عکست که من مویی نمیبینم که بکنم:27:دیدی من برات میکنم:10:نقل قول:
من که میگم دزد با انصاف ندارمنقل قول:
شما میگی هست به ما هم معرفی کن.شاید ماهم بیخیال داتک شیم و بیایم از دزد مهربون اینترنت بگیریم
دلم خوشه اینترنت 1 مگ دارم. یه اسکایپ هم درست کار نمیکنه. مسخرست
شرمنده من تو ایران یاد گرفتم جنس خوبو جای خوبو ماله خوبو ادرس ندم:31::27: طرف اشنا دراومده دزد اشنا:27: به زودی مهاجرت از داتک برا همیشه:10:نقل قول:
حجمی دارید یا craنقل قول:
در ضمن من الان داره میشه 4 سال که مشتری داتکم گرچه روز بروز گند تر شده ولی با اسکایپ همیشه مشکل داشته
مثلا اون اوایل تورنت کلا باز بود بعد تو ساعات اداری بقول خودشون(7 صبح تا 7 شب) پورتاشو بستن ولی روند اسکایپ فکر کنم ثابت بوده
من یک مگ حجمی دارم. قبلا مشکل خاصی نداشتم الان چند روزه افتضاح شده. دو ماه پیش دانلود شبانم در حد 2.3 گیگ بود اما الان رسیده به 500 مگ.نقل قول:
بحث skype صرفا مختص داتک نیست ، skype رو کلا ... زدن بهش.
ظاهرا oovoo فعلا جواب میده .
oovoo چیا رو ساپورت میکنه برادر؟
به درد میخوره؟
-----------------------
ولی اینترنت خیلی بد شده تو این دو هفته ی اخیر معلوم نیست مشکل از کجاست و تا کی قراره اینطوری بمونه
یعنی چی چیا رو ساپورت میکنه ؟ یه برنامه ای هست شبیه skype ، نصبش کن ببین ، برنامه خیلی معروفیه. فعلا بدون چیز پی ان جواب میده مثل اینکه.نقل قول:
وضع اینترنت که اصلا نگو که دلم خونه ! نه فقط از این دو هفته ای که اینطوری شده ، از اینکه یه عده ... کل زندگی مردم رو گرفتن دستشون پررویی هم میکنن ، مردم هم تا کی میخوان به این روند خواب خرگوشی ادامه بدن نمیدونم.
کسی میتونه راجع به تنظیمات واسه tp-link 8811 کمک کنه؟
وقتی از صبانت اومدم رو مخابرات فقط یوزر پس رو دادم وصل شد . الان چراغ adsl روشنه ولی وقتی کانکشن میسازم ارور 651 میده
این هم توی تست خود مودم هست :
Test Adsl Synchronization : Pass
ماشالا به لطف دوستان من از صبح تا شب هیچ غلطی نمیتونم بکنمنقل قول:
نمیدونم چرا بیخودی قیلتر شکن هارو بستن.اما نمیزارن کار کنیم
جالب اینکه میگن آزادی داریم
اعصاب نذاشتن برامون فلان فلان شده ها ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالم داره از این پینگ به هم میخوره
آرزو دارم یک با ر پینگ داتک با سرورهای خارجی زیر 200 ببینم.
اکثر اداره های وابسته به دولت اینترنت 10 مگ دارند اونوقت ما در حسرت 1 مگ واقعی هستیم!!!!!!!!!!!!!!
حالا زیاد شولوغش نکنید تاپیکمون هم بسته میشه:دی
فقط به درده دانلود نصفه جون و سینه خیز اونم از تک توک بعضی آپلود سنتر ها میخوره نت الان
صفحه باز کردن اینا که تعطیل
حالا باز خوبه ما اعتیاد به بازی آنلاین نداریم ترک کردیم اونم داشتیم که میپکیدیم
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
زیاده خواهی نکن پسر همین 256 امون رو که به اسمه 512 دادن بهمون هم ببینن بهمون ما راضی ایمنقل قول:
حالم داره از این پینگ به هم میخوره
آرزو دارم یک با ر پینگ داتک با سرورهای خارجی زیر 200 ببینم.
اکثر اداره های وابسته به دولت اینترنت 10 مگ دارند اونوقت ما در حسرت 1 مگ واقعی هستیم!!!!!!!!!!!!!!
همونم نمیبینن آخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل دانلود 3 شب پیش من 900، پریشب 400 مگ و دیشب 208 مگ بوده!!!!!!!!!!
خدا میدونه امشب چقدر بشه. احتمالاً میرسه به 100 مگ!! چه باید کرد با اینها؟؟؟
باید دعاشون کرد بابت این همه زحمتی که میکشن:31::31:نقل قول:
البته منظورم دعای خیر نبود
============
اینم عکس ترافیک روزانه ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط مشکلی که داره اینکه سرعت اینترنت با قیلتر شکن بشدت پایینه
نگو که دلمو خوننقل قول:
منمیخوام ازشون شکایت کنم
نمایشگاه که بودم غرفه پارس آنلاین خیلی تشکیلات داشت و وقتی گفتم 3-4 سالی ازتون سرویس میگرفتم کلی از ویژه گیهایه دیگشون گفتن و ... خلاصه گفت اولین isp ایران از 78 تا الان پارس آنلاینه و رویه 128 تضمینی 50 به بالا ریت دانلود میده ! خدایشم اونموقع استفاده میکردم همینطور بود !
ولی بهش گفتم الان داتک دارم اگه بخوام اقدام کنم واسه پار آنلاین چی ؟ کلی خوشحال شد و تخفیف 30% و 15 % داد بهم و گفت روی 128 و سرعتهای دگه پارس آنلاین 1 به 6 هست اگه اشتباه نکنم ( آخه اونروز از خیلی شرکتها پرسیدم ) که تضمینی سرعت دانلود پارس میشه 30 تا 50 حتی گفت ما بالاترشم تضمین میکنیم و هر چقد خواستی دانلود کن
نه مث داتک که روزای اول حجمت شبا که حجم روزانتم پره سرعت دانلودت میاد روی 30-50 ولی حجم روزانت که مصرف میشه سرعتت میره بالاتر همینطور !!
حالا بنظرتون برم پارس آنلاین دوباره ؟
علی جان محدود رو میگی؟ به من که پارس آنلاین اینا نمیدن
بچه ها برای شما هم وضعه نتتون خرابه قطعی دارید یا برای من چون cra هست اینطوریه؟ هی قطع میشه برای من چند دقیقه سرعت دانلودم صفر میشه بعد دوباره راه میافته
من یه مشکلی دارم ، وقتی v/p-n میزنم بعد از چند دقیقه کلا کانکشن قطع میشه و باید مودم رو restart کنم تا دوباره وصل بشم ! فقط هم وقتی v/p-n میزنم اینطوری میشه !
کس دیگه ای این مشکل رو داره ؟!
آره دیگه ! 3 گیگ داشتم الانم داتک 256 با 3 گیگ محدوده ، اتفاقا من دسترسی دارم هی ام sms میده واسه راه اندازی adsl ...!نقل قول:
قرارداده داتکمم تموم شده فعلا تمدید نکردم !
هممم والا من که آمارش رو ندارم ولی یه مدت بهش میگفتن پارس آفلاین
حالا نمیدونم چقدر صحت داره ولی از تو چاله نیافتی تو چاه یه وقت
داریوش خان برا منم تقریبا اینطوره مثلا سرعت دانلود میاد پایین تا کلا صفر میشه وبعد دوباره کم کم میره بالا و درست میشه کل این داستان شاید 1 دقیقه طول میکشهنقل قول:
آقا الان چند شبه من بعد از ساعت 1 دیگه کلا اینترنتم تعطیل میشه. یعنی اصلا صفحه باز نمیشه. دیشب ساعت 3 نصفه شب زنگ زدم پشتیبانی گفت از مخابراته!!!!!!!!!!!!!!
باید چکار کرد با اینا؟؟؟؟ اینجوری نبودا. تا همین 2 هفته پیش خوب بود. یواش یواش همینطور بدتر شد تا به جایی رسید که دیگه اصلا تعطیل میشه شبا. من 512 حجمی دارم. به نظر شما نامحدودش کنم مشکل شبانه حل میشه؟؟ آخه من بیشتر وقت ها شب میشینم پای کامپیوتر و به اینترنت نیاز دارم.
دقیقا برادرنقل قول:
داریوش خان برا منم تقریبا اینطوره مثلا سرعت دانلود میاد پایین تا کلا صفر میشه وبعد دوباره کم کم میره بالا و درست میشه کل این داستان شاید 1 دقیقه طول میکشه
پس این غش کردناش برای همس :دی فک کردم نصیب من شده فقط
کلا برای ما نامحدودا هم همین بساطهنقل قول:
آقا الان چند شبه من بعد از ساعت 1 دیگه کلا اینترنتم تعطیل میشه. یعنی اصلا صفحه باز نمیشه. دیشب ساعت 3 نصفه شب زنگ زدم پشتیبانی گفت از مخابراته!!!!!!!!!!!!!!
باید چکار کرد با اینا؟؟؟؟ اینجوری نبودا. تا همین 2 هفته پیش خوب بود. یواش یواش همینطور بدتر شد تا به جایی رسید که دیگه اصلا تعطیل میشه شبا. من 512 حجمی دارم. به نظر شما نامحدودش کنم مشکل شبانه حل میشه؟؟ آخه من بیشتر وقت ها شب میشینم پای کامپیوتر و به اینترنت نیاز دارم.
روزا هم قطعی داریم چه برسه شبا
میگم از بر و بچ خودی اگه کسی تونست این لیست رو بگیره ببینم رو سیستمش نشون میده یا نه :دی
با نرو باز میشه
کد:http://www.uploadbaz.com/21evipa2tva2
دوستان شما از سرویس داتک راضی هستید تا الان یا خیر ؟
و همینطور شبها سرعتش چقدر افت پیدا می کنه چون من دانلود شب هم برام خیلی مهمه
دنبال یه سرویس خوب میگردم برای جایگزین کردن ممنون میشم نظرتون رو بگید...
همین الان 3 ساعتی اینترنتم کلا قطع بود
شما اول مشخص کن که سرویس نامحدود مد نظرت هست یا محدود
من خودم 512 با ترافیک 9 گیگ مد نظرم هست... اینکه شب ها رایگانه سرعت چقدر فرق می کنه ؟نقل قول:
این سرویس نامحدود که 1 به 10 هست در طول روز افت داره ؟ شب ها چه طور ؟