سلام.
یه سوال عجیب... به نظر سما یک آیپاد کلاسیک 30 گیگ نسل اول مدل 2005 که تقریبا نو هست و برچسبش باز نشده چند می ارزه؟!:n13:
Printable View
سلام.
یه سوال عجیب... به نظر سما یک آیپاد کلاسیک 30 گیگ نسل اول مدل 2005 که تقریبا نو هست و برچسبش باز نشده چند می ارزه؟!:n13:
من دنبال یک چیزی میگردم که هم mp3 پخش کنه هم بتونم باهاش صدا رو خوب ضبط کنم زیاد هم وارد نیستم لطفا راهنمایی کنید
ریکوردر سونی icd-ax412fنقل قول:
اوووووفنقل قول:
ولی این باز شده و کمی کار کرده و هدفون خودش روش نیست ولی کیف مخاقظ و بقیه چیز هاش هست(نوی نو).... رو جعبه هم عکس بونو از گروه یو2 هست:n02:
در ضمن باتری دستگاه هم خیلی ضعیف شده و بیشتر از 3-4 ساغت پخش نمی کنه....
با این خساب روش چه قیمتی به تومن می شه گذاشت؟!؟!
والا نسل ششم 160 گیگ سالمش چند وقت پیش تو فروم همسایه حدود 400 فروخته شد فک کنم. همین نسل پنج 30 گیگ سالمش هم الان یه سرچی زدم زمانی که دلار 2500-2600 بوده حدوای 150 فروش رفته.نقل قول:
ولی اول مطمئن شین که باطریشو می تونین تعویض کنین بعد بخرین. (اگر هم خریدین راکباکس فراموش نشه!)
کلا به نظر من اگه کلاسیکو دوست دارین بگردین دنبال نسل شش 160 گیگ، هم حجم خوب هم باطری خوب. (نسل 6 40 ساعت موزیک پخش می کنه اینی که شما می گی 14-15)
نظرتون درباره این برند چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بستگی به بودجتون داره ، ولی اگر بیشتر گوش میدید ، و در عین حال میخوایید ضبط خوبی داشته باشه ، MP3 Iriver T9 رو من پیشنهاد میدم . قیمتش 170 تومنه فکر کنم .
AX412 ریکوردره و مسلما کیفیت ضبطش خیلی بهتر از T9 هست ولی قیمتش حدود 350 تومنه .
موفق باشید.
جایی رو برای عنوان کردن سوالم پیدا نکردم!
ی برنامه میخوام که بتونم فایل های صوتی رو فرمتش رو عوش کنم
درضمن چطور باید فهمید چه فرمتی برای پلیر و هدفونِ من مناسب هست؟
خوب معمولا یا از mp3 استفاده میکنن یا فلک ...اگر پلیرت قابلیت پخش فلک داشته باشه این فرمت توصیه میشه به شرطی ک هدفونتم در حدی باشه که بتونه تفاوت بین یه تراک فلک رو از mp3 نشون بده (برای من ک اینطور نیست چون هدوفن عالی ای ندارم) و در غیر اینصورت اهنگهای mp3 بهترین گزینه هستن...با بیت ریت بین 160 تا 320...تا 256 هم کافیه البته معمولا ...نقل قول:
من برای کانورت تراکهای فلک به ام پی تری از "Free Mp3 Wma Converter" استفاده میکنم..رایگانم هست.(هدفون اخر چی گرفتی؟)
دوستان کسی هست بتونه برام از خارج یه سانسا کلیپ + تهیه کنه ؟ دوستمون علی پیداش نشد !
سنهایزر cx 175:n02:
خیلی خوبه:n02:
اقا یعنی با این برنامه میتونم هر اهنگی رو به 320 تبدیل کنم؟یعنی فرقی نمیکنه مثلا کیفیت اولیه اهنگم چی باشه؟
درضمن ی mp3 خیلی قدیمی دارم که فکر نمیکنم پلیرش از گوشیم بالاتر باشه:n02:
میخوام با htc wildfire پلی کنم
کیفیت اولیه خیلی مهمه . کیفیتی که از بین رفته باشه به کیفیت بیشتر نمیرسه . مثلا تبدیل بیت ریت 128 به 320 غیر ممکنه ، هرچند به صورت ظاهری قابل افزایشه اما هیچ تأثیری تو کیفیت نداره .نقل قول:
مارک پلیرتون چیه ؟
صفحه قبل گفته بودم که! البته اگه زیپ یا + براتون فرقی نمی کنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من میخوام یک پلیر بخرم لطفا از پلیر های زیر از لحاظ کیفیت و کارایی مناسب بنده را راهنمایی کنید.اگر پلیری بهتری در همچین سبک هایی هست و بنده اطلاعات ندارم لطفا بیان کنید.
Energy Sistem 5208 Touch - 8GB
Archos 3Cam Vision 8GB
Archos 24c Vision 8GB
با تشکر
خیلی mp3 که دارم قدیمیِ(marshal ME-634)!!!!فکر میکنم گوشم کیفیت بهتری بهم بده(HTC wildfire)میخوام ی برنامه داشته باشم که نشون بده اهنگی دارم چه کیفیتی داره و بتونم به راحتی 320 کنم که فکر کنم مناسب منه!
ایول مبارکه :n02: تو تاپیک هدفونا بیا یه ری ویو بده بیرون ببینیم چه جوریاس...نقل قول:
همونطور ک دوستمون گفت هر تبدیلی ممکن هست اما به معنیه بهتر شدن کیفیت نیست...128 رو میتونی 64 کنی اما نمیتونی 320 کنی! فایده نداره!
برای دیدن کیفیت اهنگ هم برنامه لازم نیست ..فایل MP3 رو انتخاب کنی برو تو پروپرتیز و برو تو DETAIL ...اونجا همه چیرو نوشته...
اگر هم راه اسونتر میخوای کافیه فایل مورد نظر رو انتخاب کنی...توی پنجره ی مای کامپیوتر پایین پنجره اطلاعات داخل دیتیل رو نمایش میده کافیه فضای نمایشش رو بیشتر کنی تا اطلاعات بیشتری در اختیارت بزاره :n09:
مارشال تا اونجا ک من میدونم فلک پخش نمیکنه (HTC شاید با نصب برنامه پخش کنه نمیدونم) پس بهترین گزینه همون MP3 ایه ...میتونی برای اطمینان از کیفیت موزیک فایل فلک دانلود کنی بعد خودت تبدیلش کنی به MP3 با کیفیت مورد نظرت...
البته این قضیه خیلی زود هاردت روو میترکونه! میتونی هم از اول MP3 320 یا 256 دانلود کین... بعضی از موزیکها هم ک دیگه مجبوری به 128 و حتی 64 تن بدی راه دیگه ای نیست :n02:
ببخشید متوجه منظورتون نشدم اصلا ! منظورتون اینه که میتونید سفارش بدید ؟ مگه به ایران ارسال دارن ؟ شما چطور سفارش دادید ؟نقل قول:
دوست عزیز بهتون گفتم نمیتونید کیفیت آهنگ رو بالا ببرید باز دنبال برنامه ای ؟ میخوای به شکل صوری 320 باشه فقط ؟!!!!!!!!!!نقل قول:
شما iriver بگیری از همه اینا بهتره . iriver T9نقل قول:
آره دیگه! خیلی تمیز و زیبا با ویزا کارت یکی از دوستان سفارش دادیم و 15 روز بعدش رسید در خونه. البته وسطش کریسمس بود و احتمالا زودتر باید می رسید.نقل قول:
27 پوند که خودشه که با هزینه ی ارسال و پورسانت بانک شد 30 پوند. 2500 تومنم مامور پست گرفت.
منم اول دیدم تو لیست کشورهایی که بهشون ارسال می کنن ایران هم هست تعجب کردم، بهشون ایمیل زدم و گفتن که می فرستن.
دستگاه چند روزه دستمه ولی هنوز نخریدمش... با راک باکس می شه flac پخش کنش رو راه انداخت؟ باز باید با این آیتونز ابله سر و کله بزنم؟!نقل قول:
از صداش خوشم اومده... نانو حتی با HTX7 کم میورد و کلیپینگ داشت... این یکی حتی M50 رو تکون می ده... ولی باز بهتر از اینم می تونست باشه...
این آیپاد ماله داییمه که از امریکا اورده و همینجوری مونده گوشه اتاق... داد ببینم می تونم براش بفروشم ولی با این باتریش کسی نمی خردش... واسه همین دارم خودم بهش فکر می کنم...
مبارک باشه... من تابستون تو چین خیلی گشتم ولی سانسا پیدا نکردم..:(نقل قول:
کسی نیست جواب بده
نقل قول:نقل قول:
نه دوست من اصلا ارزشش رو نداره.
پس چرا تو Detail که گفته شد کیفیت اهنگم رو نمیزنه!
خیلی از اهنگ هامو امتحان کردم ولی چیزی ندیدم!!
اون یکی روش هم که اصلا تو پروپرتیس Detail نداره!!
اگه میشه ی روش بگید که بشه فهمید کیفیت اهنگ چیه درضمن میخواستم بدونم چطور میشه فهمید مثلا گوشی که من دارم(htc wildfire)قابلیت پخش تا چه کیفیتی رو رو هدفون داره؟
یک راه آسون اینکه فایلتون رو با برنامه winamp روی کذمپیوتر پخش کنید. خودش کیفیت آهنگ رو می نویسه یه گوشه ای...نقل قول:
در ضمن گوشی اندرویدی شما ام پی 3 با هر بیت ریتی رو پخش می کنه. برای فایل های فلک هم اپ proamp رو نصب کنید...
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
ممنوننقل قول:
کیفیت دستگاه پایینه ؟
الان ipod4 32gb دارم اما میخوام بفروشمش
به نظرت یه پلیر بگیرم با یه nintendo ds بهتره؟ یا یه مدل ازینارو بگیرم؟
اخه امکاناته باحالی داره همین امولاتور های بازی های قدیمی باحاله :D
با سلام
دوستان تا 150 تومن چی پیشنهاد میدید
لطفاً قیمتش بیشتر نباشه و کیفیت خوبی داشته باشه
صفحه نمایش حتماً داشته باشه
برند آرکاس چجوری هست؟؟؟
من خودم نظرم روی همین مدل هستنقل قول:
ولی برای خودم نمیخوام و اون کسی هم که میخواد خرید کنه میگه حتماً صفحه ال سی دی داشته باشه
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
بله می شه، حتی آیپاد کلاسیک نسل ششم که راکباکسش دوال بوت نیست باز هم به نظر من می ارزه.نقل قول:
نگفتید که آیا از شر iTunes هم خلاص می شم یا خیر؟نقل قول:
برای راکباکس از همین سایت کمک بگیرم یا برم سراغ خارجی ها؟!
دوست عزیز ایتونز چه مشکلی داره ؟:Dنقل قول:
برنامه های دیگه هم هست برای سینک
اون بله برای همون بود دیگه!نقل قول:
کمک خاصی نمیخاد فقط Rockbox Utility رو دانلود و اجرا می کنید، خودش بلده چی کار کنه.
ایتونز هیچ دوشواری نداره... یکه...نقل قول:
شهرداری جنابعالیید؟!:n10:
:Dنقل قول:
گفتم حتما موشکیل داری
یه Mp3 player فقط واسه موزیک گوش دادن میخوانم خیلی کوچیک و ساده . فقط باتریش خوب باشه . هرچی هم ارزون تر بهتر :n02:
سلامنقل قول:
اگر احتیاجی به ضبط صدا ندارید
مدل samsung yp-f3 رو تهیه کنید.
ساده و یکی از مناسبترین قیمت های حال حاظر بازار ایران.
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان. آقا من یه sansa clip+ داشتم که خیلی خوب بود روش راک بالس نصب کرده بودم و خیلی ازش راضی بودم ام اما چند روز پیش دادم به یکی از دوستام اونم این شارژش تموم شده زده به یه شارژر USB چینی و سوخته حالا هم بعد از کلی اشک ریختن میخوام یه MP3 بگیرم تازه فهمیدم سانسا دیگه تو ایران گیر نمیاد. حالا از اساتید میخوام با این شرایط یه MP3 نه MP4 به من معرفی کنند.۱- حافظه جانبی بخوره مثلا micro sd۲- کیفیتش خیلی خوب باشه حالا هدفونش خوب نباشه اشکالی نداره یه هدفون خوب براش میگیرم.۳- ریکوردش متوسط هم باشه اشکالی نداره. ۴- یه نمایشگر چند خط ساده برا نشون دادن فایلا داشته باشه. نمیخواد مثل zen ها لمسی و از این قرتی بازیا داشته باشه!!۵-قیمتش تا ۱۵۰ باشه که با هدفون از ۲۰۰ بیشتر نشه.۶- و مهم تر از همه اگه rockbox روش نصب بشه که دیگه محشره.دوستان راهنمایای خوبتون رو از ما دریغ نکنید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
میتونید از دو مدل samsung u6 و iriver t9 استفاده کنید.
غیر از قابلیت micro sd و راک باکس بقیه ی قابلیت ها رو دارا هستند.
مدل archos key هست که رم میخوره ولی خوب کیفیتش از دو مدل دیگه پایینتره.
از مدلهاییی که قبلا تو یران موجود بودند مدل r0 از سامسونگ قابلیت راک باکس داشت اما مطمئن نیستم الان دیگه پیدا بشه.
موفق باشید.