فرقی نمی کنه این رو بگیریدنقل قول:
کد:http://linux.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=6719&t=0&i=1
Printable View
فرقی نمی کنه این رو بگیریدنقل قول:
کد:http://linux.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=6719&t=0&i=1
این هم لینکنقل قول:
برای من این تبخیر شدهکد:http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2011/013/9/e/orta_by_skiesofazel-d31mal5.zip
تم قشنگ زیاد داریم
کد:http://gnome-look.org/index.php?xcontentmode=100
سلام
من میخوام از طریق پورت usb مودم adsl dlink 2520u به اینترنت کانکت بشم
اگه امکان داره آموزش ساخت اکانت رو برام بزارید
isp مخابرات استان تهران
نصب مودم ADSL با رابط USB در لینوکس:نقل قول:
کد:http://wiki.ubuntu.ir/UsbAdslModem/Dlink?highlight=%28%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%29|%28usb%29
آقا بابت این آموزش دستتون درد نکنه ولی خیلی ناقص بود اگه کسی تا بحال این کار رو انجام داده حداقل زحمت شو برای من بکشین خیلی بهش نیاز دارمنقل قول:
با تشکر
خوب شما بگو در کجا مشکل دارینقل قول:
با سلام
من دسيك زنده ابونتو را اجرا ميكنم حالاميخوام بدون كه چطوري مي تونم به اينترنت وصل شم
من تازه كارم واز دستورات تايپي سر درنمي اورم لطفا اگه ميشه مثل ويندوز نحوه ايجاد يك كانتكشن را توضيح دهيد
كجا بايد يوزنيم ويا پسوردم را بزنم
سلام.نقل قول:
ADSL یا دایل آپ ؟
دايال اپنقل قول:
مودم اكسترنال
خیلی مبتدی هستم و ترمینال ونصب برنامه اینجور چیزا را خیلی بلد نیستم ولی میخوام با کمک دوستان را ه بیفتم :20:
سوالای Debian رو اینجا بپرسم یا براش تاپیک بزنم؟:20:
ِدایل آپ رو بلد نیستم. اگه ADSL بود میتونستم کمکت کنم:46:نقل قول:
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
بپرس همینجا. با اوبنوتو فرقی نداره.نقل قول:
کلا نیاز به دانش خاصی نداره، به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید، و در اونجا قدم به قدم جلو برید در حین کار اگر مشکلی بر خوردید، در همون تاپیک مطرح کنید.نقل قول:
امیدوارم بدون مشکل نصب بشه.
من سی دی آپگرید رو دانلود کردم گذاشتم یه پنجره اومد واسه آپگرید اما وقتی میزنم آپگرید کنه وسطش این پیغام خطا رو میده میشه راهنماییم کنید راستی ورژن اوبونتوی من ۱۰.۴ و کاملا آپدیتش کردم
p { margin-bottom: 0.08in; }Could not calculate the upgrade
An unresolvable problem occurred while calculating the upgrade:
E:Error, pkgProblemResolver::Resolve generated breaks, this may be caused by held packages.
This can be caused by:
* Upgrading to a pre-release version of Ubuntu
* Running the current pre-release version of Ubuntu
* Unofficial software packages not provided by Ubuntu
If none of this applies, then please report this bug against the 'update-manager' package and include the files in /var/log/dist-upgrade/ in the bug report.
نقل قول:
اوه اوه یه گند دیگه رو این زدم ولی خوب آدم که تا گند نزنه چیزی یاد نمی گیره:31:
سی دی آپگرید رو گذاشتم داخل سی دی رام به جای این که بزنم run upgrade روی run package manager کلیک کردم سیناپتیک باز شد زدم install all upgrades یه چیزایی از روی سی دی واسه خودش آپگرید کرد ولی انگار نتونست کامل انجام بده وقتی ریست کردم روی اون صفحه بنفشه که وسطش نوشته اوبونتو گیر می کنه هیچ حرکتی نمیزنه لطفا راهنماییم کنید
ممنون
ببینید مشکلات آپگرید همواره آنقدر زیاد بوده اند که همیشه پیشنهاد به نصب جدید هست، از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید و یک نسخه ی جدید نصب کنید.نقل قول:
مشکلات آپگرید به طور معمول:
شما یک نسخه ی آزمایشی رو نصب کردید و می خواهید آپگرید کنید که نمیشه.
شما می خواهید به یک نسخه ی آزمایشی بروید که نمیشه.
در روی نسخه ی فعلی بسته ی نرم افزاری نصب است که در نسخه ی جدید پشتیبانی نمیشه.
وابستگی هایی برای بسته های حاضر وجود داره که هنوز در نسخه ی جدید وجود نداره.
بسته ای نصب کرده اید که غیر رسمی هست و توسط اوبونتو پشتیبانی نمیشه.
هر کدام از موارد بالا موجب مشکل میشوند. بنابراین نصب یک نسخه ی جدید همواره توصیه شده.
ممنون از راهنماییتون اما هیج راهی نیست برگردم به نسخه ای که داشتم؟
ما به ریکاوری مد برید و در اونجا دستورات زیر را اجرا کنید:نقل قول:
sudo dpkg --configure -a
sudo apt-get install -f
و بعد از اعمال تغییرات سیستم را ریبوت کنید.
یه سوال کردم قبلا کسی جواب نداد
حالا
من می خواستم این نسخه رو نصب کنم ولی به خاطر اینکه هاردهام تو حالت رید هست نصب نشد و گیر داد در نتیجه کل هارد ها رو فرمت کرد و اطلاعات پرید و داغدار شدیم
حالا چطوری تو حالت رید میشه این نسخه رو نصب کرد؟
ممنون
RAID چند ؟نقل قول:
من این کارا رو کردم اما هیچ اتفاق خاصی نیفتاد بازم میره روی علامت اوبونتو هنگ می کنهنقل قول:
راستی با ریکاوری مد اونجا که نوشته boot in safe graphic mode رفتم سیستم بالا میاد از اونجا نمیشه کاریش کرد؟
ببینید اینگونه مشکلات که پیغام خطای خاصی داده نمیشه، حلش خیلی پیچیده میشه، چون باید هر احتمالی رو در نظر گرفت، می تونه از بهم خوردن تنظیمات کارت گرافیک باشه، می تونه از کرنل باشه، از بسته ها که نبوده چون دستورات بالا رو انجام دادید و جواب نگرفتید و .....نقل قول:
اگر نظر من رو بخواهید، با سی دی اوبونتو به صورت لایو بوت کنید و از اطلاعات مهمتون بکآپ بگیرید و دوباره نصب کنید، ولی اگر اصرار دارید که مشکل را حل کنید، اولین قدم نصب مجدد کرنل هست.
از سایت زیر نسخه ی مورد نظرتون رو دانلود کنید، سپس به ریکاوری مد برید و در اونجا به فولدری که فایل دانلود شده را ریخته اید برید و دستور زیر را بزنید:
sudo dpkg --install linux-image-xxxxxxx.deb
xxxxx رو با مشخصات فایلتون جایگزین کنید.
اگر در ریکاوری مد به مشکلی برخوردید باید با سی دی لایو بوت کنید که به اون صورت چند مرحله اضافه میشه، که اگر به مشکل برخوردید بگید تا مراحل رو توضیح بدم.
البته باز هم می گم، ساده ترین راه نصب مجدد هست :46:
با سلام
من اوبونتو 10.10 رو روی سیستم دارم یک سری فایل ایمیج در ویندوز با نرم افزارهایی مثل الکل گرفتم می خواستم ببینم می تونم این ایمجها رو در اوبونتو مانت کنم ؟
فکر کنم فرمتشون mdf یا یه همچین چیزی است .
اصولا در لینوکس فرمت ایمیج و ایمیج گیری به چه صورت است ؟
با تشکر
نقل قول:اینطوری مونت می شه و توی mnt/image/ می تونی محتویاتشو ببینیکد:mkdir /mnt/image
mount /path to image file/image.iso /mnt/image -t iso9660 -o loop
mdf هم همینطوریه
با سلام و تشکرنقل قول:
دتور دوم باید کامل نوشته شود یا این قسمت /mnt/image -t iso9660 -o loop جداست ؟
نرم افزاری برای انجام این کار نیست ؟
دو تا سئوال دیگه
ایا اوبونتو الان در مرحله ای هست که کاربران تازه کار بدون نیاز به ترمینال بتونن همه کارها رو به راحتی انجام بدن ؟
این سی دی هما که در سایت سی تو هست فقط برای اوبونتو هست یا برای کوبونتو هم میشه ازش استفاده کرد و یا یک توزیع دیگه از لینوکس ؟
با تشکر
سلام.نقل قول:
همش رو پشت سر هم بزن.
یه نرم افزاری واسه این کار توی آرچ بود به نام AcetoneISO نمیدونم اوبونتو دارش یا نه.کد:نرم افزاری برای انجام این کار نیست ؟
بله.کد:دو تا سئوال دیگه
ایا اوبونتو الان در مرحله ای هست که کاربران تازه کار بدون نیاز به ترمینال بتونن همه کارها رو به راحتی انجام بدن ؟
برای کوبونتو هم میشه استفاده کرد.نقل قول:
این سی دی هما که در سایت سی تو هست فقط برای اوبونتو هست یا برای کوبونتو هم میشه ازش استفاده کرد و یا یک توزیع دیگه از لینوکس ؟
اما خریدش توصیه نمیشه... چون نرم افزارها و پکیجهای لینوکس سرعت آپدیت شدنشون زیاده و بنابراین این پک هما خیلی زود قدیمی خواهد شد.
موفق باشی.
با سلام و تشکر
لینوکس وابستگی شدیدی به اینترنت داره و برای منی که اینترنت ندارم این مجموعه هما خیلی بدرد می خورهنقل قول:
اما خریدش توصیه نمیشه... چون نرم افزارها و پکیجهای لینوکس سرعت آپدیت شدنشون زیاده و بنابراین این پک هما خیلی زود قدیمی خواهد شد.
یه سوال دیگه
من کارت گرافیکم رادئون 4670 است درایور اون برای لینوکس روی سایت amd به ادرس زیر هست
اما نمی تونم با دانلود منیجر دانلودش کنم و روی softpedia هم هست اما نمیشه بیا دانلود منیجر دانلود کنم جایی رو سراغ ندارین که بتونم با دانلود منیجر دانلود کنم با این سرعت چند کیلو بیتی حجم 120 مگ خیلی زیادهکد:http://support.amd.com/us/gpudownload/linux/Pages/radeon_linux.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.42&lang=English
با تشکر
۱- چیزی مثل رجیستری وجود نداره (خوشبختانه) بلکه کانفیگها بصورت شفاف (و با فرمتهای مشخص) ذخیره میشه. که میشه دستی ویرایش کرد. ولی ابزارها گرافیکی مختلفی برای ویرایش راحتتر تنظیمات مختلف وجود داره. مثلا ابزار gconf-editor که مال دسکتاپ گنوم هست.نقل قول:
۲- هر کسی یه چیزی رو ترجیج میده. اگه گرافیکی میخواید، jdownloader چیز خوب و کاملیه.
۴- میشه IE رو توی لینوکس اجرا کرد (البته آخرین ورژنی که من تست کردم IE6 بود) سرچ کنید ie4linux اما اینو بگم خیلی اشکالات داره. بهتره از فایرفاکس استفاده کنیدو مگه برای سایتهای خیلی خاص که با فایرفاکس کار نمیکنن.
۵- کلاینتهای مختلفی مثل Pidgin و Empathy و Xchat ....
۶- من VLC رو به همه ترجیح میدم. ولی SMPlayer هم بد نیست.
واقعا بدون اینترنت کار کمی سخت میشه ... من ایده ای ندارم والا.نقل قول:
اما اون هما به دردت میخوره.
سلام.نقل قول:
آقا بهترین کار استفاده از افزونه ی فایرفاکس هست به نام User Agent Switcher که از لینک زیر میشه نصبش کرد:
بدون هیچ مشکلی میشه سایتهایی که فقط با IE باز میشن مثل سایت دانشگاه ها و ... رو بازشون کرد.کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/user-agent-switcher/
بگید با کدوم سایت راحت هستید تا براتون آپلود کنم.نقل قول:
استاد سایتو یادت رفت بذارینقل قول:
توی ریکاوری مد هم ظاهرا مشکلی نیست همه چی آرومه
فراموش شد :46:نقل قول:
با دستور uname -v نسخه ی کرنل سیستمتون رو پیدا کنید و در سایت زیر بسته ی مربوطه را دانلود کنید:
کد:http://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/
با سلام و تشکرنقل قول:
واقعا اگه اینکار رو بکنید خیلی در حق من لطف می کنید
با سرعت دانلود 6 کیلو بیتی اصلا با خود مرورگر نمی تونم دانلود کنم اما با دانلود منیجر میشه کاری کرد
هر سایتی باشه . که فقط بتونم با دانلود منیجر دانلود کنم . البته اگه از این سایتهایی نباشه که زیاد برای دانلودش معطل بشم و یا اگه سایتی باشه که قابلیت resume داشته باشه
طاها جان خودتون فکر کنم این سایتها رو بهتر بلد باشید چون من آشنایی زیادی ندارم نمونه هایی مثل hotfile نمی دونم این قابلیتها رو دارن یا نه
واقعا ممنون میشم این لطف رو در حق من بکنید
با تشکر
خدمت شما:نقل قول:
البته فرمت run رو به فرمت های دانلودی دانلود منیجرتون اضافه کنید تا لینک رو بگیره.کد:http://www.mediafire.com/?nv4164xkar646fk
نه همشون.نقل قول:
قطعاً این اکستنشن، فایرفاکس رو تبدیل به IE نمیکنه. مثلا فایرفاکس که ActiveX و از این چیزا نداره.
سلام
من اوبونتو رو دانلود کردم حدودا 692 مگابایت هستش از حالت
زیپ خارج کردم و روی CD رایت کردم یه توضیح کامل و مو به مو
بدین که من چطور می تونم نصبش کنم
ممنون
سلام.نقل قول:
راهنمای نصب اوبونتو 10.10 :
کد:http://news.softpedia.com/news/Installing-Ubuntu-10-10-160966.shtml
سلام .
موقع نصب 10.10 درایورهامو نمیاره !
چیکار میشه کرد ؟
هارد رو می شناسه . ولی پارتیشن هارو نه .
می خواد از اول پارتیشن بندی کنه .
سلام
من که هرچی کردم نتونستم نصبش کنم
یه توضیح بدین خواهشا اون صفحه ای رو هم
که گفتین فارسی نیست
می خوام رو درایو ِ با 72 گیگ فضای خالی نصب کنم
خواهشم کمک کنید
ممنون
---------- Post added at 09:00 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------
یه با مرام خیلی با حوصله بیاد برام
توضیح بده اصلا از رو CD نمی خونه CD رو بوت میکنم ری استارت میکنم
ولی اصلا CD رو نمی خونه
من البته دلیل دقیقش رو نمی دونم، ولی تجربی می گم.نقل قول:
خودم هم تا چند وقت پیش این مشکل رو داشتم! وقتی ویندوز نصب بود، نمی تونستم اوبونتو نصب کنم! کل هارد رو به صورت یک پارتیشن خام نشون می داد، ولی وقتی درایو C رو فرمت می کردم درست میشد، بنابراین همواره نیاز بود تا اول اوبونتو یا دبین رو نصب کنم و سپس ویندوز رو و بعد گراب رو تعمیر کنم.
به توصیه شخصی در یک فروم انگلیسی هارد رو کلا فرمت کردم و تمام پارتیشن ها رو پاک کردم و از ابتدا بر اساس یک راهنمای پارتیشن بندی صحیح دیسک پارتیشن بندی کردم، و اون مشکل الان حل شده.
بنابراین بر اساس تجربه، شما باید درایو C خودتون رو فرمت کنید، اوبونتو رو نصب کنید و سپس ویندوز رو، و گراب رو تعمیر کنید.
البته این روش زیر هم برای برخی کار کرده برای برخی هم نه، شاید بد نباشه امتحان کنید:
-----------------------نقل قول:
1. In Windows Vista or with some other software (like Norton Partition Magic or Paragon Partition Manger), create a new FAT32 partition;
2. Run installation and the Partition Manager will recognize the NTFS and the new FAT32 partition;
3. Go to manual partition;
4. Delete the FAT32 partition;
5. Create a new partition as a SWAP;
6. Create a new partition to mount /;
7. Proceed with installation.
ببینید شما ابتدا باید وارد نصاب بشید، بنابراین مشکلاتی از قبیل عدم خواندن سی دی و ... رو خودتون باید حل کنید، اطمینان حاصل کردن از صحت فایلی که دانلود کردید، صحت و سلامتی سی دی ( در برخی مواقع سی دی خراب برن میشه- من خودم هفته ی پیش این مشکل رو داشتم! سی دی خراب برن شده بود و در هنگام نصب هنگ می کرد) بروز بودن بایوس سیستمتون و خلاصه از این دست مشکلات رو باید ابتدا حل کنید.نقل قول:
حالا وقتی وارد مرحله ی نصب شدید طبق راهنمای :
جلو برید و اگر در نصب براتون مشکلی پیش آمد اینجا مطرح کنید تا راه حلش رو دوستان و یا خود بنده براتون عنوان کنیم.کد:http://www.ubuntublog.ir/installation-guide/