ولی من شنیدم فقط جای درسا عوض شده و یکم قشنگ تر شده:18:نقل قول:
دوست عزیز میدونم!!
ولی کتاب ریاضی 2 امسال تغییر کرده!!!
اونا رو دیدم بر طبق کتاب قبلیه!!!
کتاب خیلی تغییر کرده!!!
کممممممممممممممک...
ولی من شنیدم فقط جای درسا عوض شده و یکم قشنگ تر شده:18:نقل قول:
دوست عزیز میدونم!!
ولی کتاب ریاضی 2 امسال تغییر کرده!!!
اونا رو دیدم بر طبق کتاب قبلیه!!!
کتاب خیلی تغییر کرده!!!
کممممممممممممممک...
نه برای مثال مجموع جمله در تصاعد برداشته شده!!!نقل قول:
خیلی سطحش اومده پایین!!
من گاج سفید رو دیدم واقعا یه چیزایی توشه که حتی یک خط هم تو کتاب نیست!!
کتاب آبی قلم چی رو بگیرید.نقل قول:
یا هنوز چاپ نشدهنقل قول:
یا از سایت های دیگه مثل آدینه بوک یا کتاب سرای پدرام قیمتشونو نگاه کن
سلام بر همه
تست فیزیک 3 چی پیشنهاد میکنید؟تستاش در سطح کنکور یا بالاتر باشه
ممنون:11:
همون گاج سفید کفایت می کنهنقل قول:
اگه فقط سوم رو میخواید کتاب مشترک مبتکران-اندیشه سازان رو بگیرید.نقل قول:
من فكر ميكنم انتشارات خيلي سبز بگيري خيلي بهتره ! چون مولفاش همون مولفاي معروف انديشه سازان هستند (شاهين اقبال و احمد مصلايي) و خيلي مفهومي درس رو توضيح ميدن ! تستاش هم پله به پله است !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم قسمتي از pdf كتاب :
نقل قول:
کد:http://www.kheiliii.com/pdf/fizik3riazi/fizik%203%20riazi.pdf
البته كتاب فيزيك 3 مبتكران دكتر فرين كمانگر هم عاليه ! اگه خواستي اينم يه نگاه بنداز !
اگه به پستهای قبلی نگاه کنی گفتم به غیر از قلمچی!!!!!!!!!نقل قول:
شرمنده ولی وقتی من می خوام به پست کسی جواب بدم پستهای قبلیشو نمی شینم بخونم به همون پست فقط جواب می دم، فکر کنم بیشتر بچه هام همون پست رو فقط جواب می دن نمیشینن پست های قبلی رو بخونن ببینن نکته ای چیزی شاید داشته باشه.نقل قول:
من فقط تست میخوامنقل قول:
این آموزش هم داره؟؟؟؟
این آموزشم داره ولی مبنای اصلیش تسته بهترین کتاب فیزیک 3 همینه شک نکن خیلی اطلاعاتتو میبره بالا در ضمن یه قسمت هم به نام تست های یک گام فراتر برای دانش آموزن سطح بالا داره پاسخ تشریحیش که بخونی عاشقش میشی مثل بقیه کتابا نیستنقل قول:
جایی میشه اینترنتی این کتاب رو خرید؟نقل قول:
فیزیک 3 الگو توسعه نمونه بهتره یا خیلی سبز یا مبتکران
شک نکن خیلی سبز بهتره خودت دانلود کن ببین رضا جان لینکشو بالا قرار داده:46:نقل قول:
زنگ بزن دفتر مرکز پخش خیلی سبز از اونجا بگیر تازه پول پست هم نمیگیرننقل قول:
جایی میشه اینترنتی این کتاب رو خرید؟
66465213-66465177
شاید پدرام بوک داشته باشه ولی از دفتر مرکز پخششون بگیری بهتره:46:
امروز به مهندس مهربان زنگ زدم گفت : " شمارتو sms بده من كتابو مي فرستم " :31:
بعد زنگ زدم دفتر رمزينه گفت " 10 - 12 روز ديگه !(الان 3 ساله دارن همينو ميگن) "
به نظرتون مهندس ما رو سركار گذاشت ؟ آخه يعني چي شمارتو بفرست كتاب رو ميفرستم ؟؟؟؟؟ :31:
راستي دوستان يه چيزي :
من توي محاسبات خيلي كندم و كلاً رياضيات پايه ام براي مباحثي مثل نظريه ي اعداد و ... ضعيفه ! كسي كتاب هاي غير درسي اي ميشناسه كه موضوعش سرعت در رياضيات و محاسبات عددي باشه و كلاً رياضيات پايه رو تقويت كنه ؟ كتابهاي انتشارات فاطمي رو كسي نديده ؟ توي اينترنت هم تبليغات هايي درباره ي اين موضوعات هست مثل لينك زير :
به نظرتون اينها واقعي ان ؟ فكر كنم آقاي محمد امين (nits) تو اين زمينه ها تبحر داشته باشن .کد:http://sites.google.com/site/mohasebatsite/
این هندسه تحلیلی گاج سبز واسه آموزش
کدوم مولفش بهتره بخرم؟؟؟؟
تست هم هست یا فقط اموزشه؟
مرسی
گاج سبز که فکر کنم فقط یه مولف داره که اونم عنایت کشاورزی که آموزش کامل داده و تست هم داره بعضی ها معتقدن تست هاش کمه بعضی هم میگن کافیه!!! خلاصه به خودتون برمیگردهنقل قول:
گاج سفید هم هست که کتاب تست + درسنامه های جامع امسال فکر کنم سوالات خارج از کشور هم بهش اضافه شده اینم مولفش مهندس علی منصف شکری بچه ها میگن خوبه ولی من ندیدم! خودم گسستشو دارم خیلی جالبه شاید تحلیلیش هم خوب باشه به هر حال من ندیدم
تست تحلیلی من مبتکران-اندیشه سازان دارم به نظر خودم که خوبه البته واسه تست!
هندسه تحلیلی گاج سبز کتاب خوبیه و خیلی مطالبو کش ندادهنقل قول:
ولی به انتشارات فار هم یه نگاه بنداز
من سرعتم تو خوندن تحلیلی فار کنده ولی خداییش عالی از همه نظر چه پاسخ های تشریحی چه آموزش ولی از همه بیشتر از صفحه آراییش خوشم اومد
خط و خطوط و طرز تایپ طوریه که واقعا آدم لذت می بره
هر کدومشون حدود 700 تا تست دارن
ولی گاج تالیف منصف شکری هم خوبه برای تست زنی
یه سر اینجا بزن نکاتی گفته که سریع میتونی حاصل بعضی از عباراتو پیدا کنی اگه هم وضعیت مالیت خوبه واهل ریسکی سی دی های اصلیش بخر:31: به ما هم بگو راستی استادش گفته اگه فکر میکنید هرکدوم از این فرمول ها استثنا هستن میتونید به شماره همراهش زنگ بزنید و ازش بپرسید تا بهتون ثابت کنه روش هایی که تو سی دی اصلی هم هست استثنا نداره(اگه شماره رو خواستی بگو بهت بگم شاید تو سایتش هم باشه)نقل قول:
من توي محاسبات خيلي كندم و كلاً رياضيات پايه ام براي مباحثي مثل نظريه ي اعداد و ... ضعيفه ! كسي كتاب هاي غير درسي اي ميشناسه كه موضوعش سرعت در رياضيات و محاسبات عددي باشه و كلاً رياضيات پايه رو تقويت كنه ؟ كتابهاي انتشارات فاطمي رو كسي نديده ؟ توي اينترنت هم تبليغات هايي درباره ي اين موضوعات هست مثل لينك زير :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=354474
نقل قول:
دوست عزیز این رو بدون که:
تکرار مادر هنرهاست
اینو راست میگهنقل قول:
من سال سوم سر کلاس شیمی که بودیم هر چی استوکیومتری بود با اون اعداد اعشاری و بد قلق 3 سوت همشونو حل می کردم
معلممون که دیگه مونده بود چجوری میتونم سریع جواب بدم
جواب ساده بود من سر کلاس اونایی که بقیه هم می گفتن خودم هم حل می کردم تا مطمئن بشم درسته ولی اکثر بچه ها منتظر بودن تا یکی جوابو بگه و اونا همینجور سرعتشون اومد پایین من رفت بالا
راستی این انتشارات فار فیزیک پیش 2 رو منتشر نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا مهندس مهربان را به راه راست هدایت بفرما!
درد و بلای جناب شفیع زاده(مولف خوشخوان) را بر سر ... بکوبان!
خودمم فهميدم سركار گذاشت اين مهندس مهربون !
زرشک آق رضانقل قول:
چندین هزار نفری میشن که فهمیدن چندساله سرکار گذاشته شدن توسط آقای مهربان
شما تازه به این نتیجه رسیدی
هر آموزشی و هر جور تستی که می خری مهم نیست زودتر بشین بخون تا بیشتر و بهتر نتیجه بگیری
الان استرس نداری که دیف 2 رو خوب نخوندی؟؟؟
بچه ها نظرتون چیه ما هم مهندس مهربان رو بزاریم سرکار ؟
چجوری؟؟نقل قول:
اون که اصلا حرف دانش آموزا براش مهم نیست
نقل قول:
نمیدونم . فقط یه کاری بکنیم دیگه . مثلا بگیم آقای مهربان میخواهیم پیش شما کلاس ریاضی بیایم تو خونتون . میزارید ؟ از اینجور حرفها .
همین رو که گفتیم با کله میاد قبول میکنه . به جون خودم . اگه گفت کی؟ ما هم هرماه بهش زنگ میزنیم و بهش میگیم وسط همین ماه. :31: مثل خودشون :31:
فکر کنم بعد از دیف 1 که موفق از آب دراومد اونقدر کلاس گرفته که داره خفه میشه وگرنه تا حالا 3 تا کتاب دیگه می تونست بنویسه!!نقل قول:
زیره به کرمان بردنه!!!!!!!!!!
سلام دوستان.فیزیک 3 مبتکران فرین کمانگر بیشتر تسته یا اموزش؟ اگه اموزش داره کامله یا نه؟
هم تست هم آموزش . البته آموزشش مختصر و مفیده . بنظرم هر چیزی رو که لازم بوده بگه رو گفته اونم بصورت مختصر و بدون روده درازی. بخش اصلی کتابای اندیشه سازان تسته تا آموزشنقل قول:
سلام دوستان.واسه سوم که میخوام کنکور آزمایشی بدم به نظرتون با کدوم یک از این کتابا تست کار کنم؟
حسابان=> خوشخوان یا ده استاد ؟
ادبیات=> گاج یا کلک معلم
فیزیک=فیزیک پایه گاج یا ....؟؟؟
عربی رو لطفا خودتون معرفی کنید.
البته یکی از دوستان تو همین تاپیک اکثر اینا رو معرفی کرد ولی خواستم دوباره مطمعن شم.
بعد یه سوال دیگه.به نظرتون سال سوم ارزش تست کار کردن داره؟
با تشکر
کتاب مهربان چاپ نمیشه دیگه؟
من با این کاربرد مشتق چکار کنم
چه کتابی خوبه؟
نقل قول:
اولا شما که الان سال سوم هستی فقط و فقط درسهات رو خوبه خوب بخون تا تابستون سال بعد با خیال راحت بشین سال 2 رو بخون + سال سوم . ولی اگه خواستی کتاب تست بگیری که زیاد هست :
واسه حسابان و ریاضیات پایه انتشارات رمزینه هست . قلم چی هم خوبه . من 10 استاد و خوشخوان رو ندیدم .
فیزیک پایه گاج بهتره . اصلا عالیه
عربی : تست کنکور قلمچی ( عربی 1 +2 +3 ) خیلی خوبه .
واسه ادبیات اول از همه شما برو قرابت معنایی دکتر سبطی رو بگیر که انتشارات دریافت زده . واسه تست ادبیات یه گاج کلی بگیری خوبه . یعنی 2 و 3 و پیش .
قبل از همه چیز شما باید کتابهای آموزشی خوبی داشته باشی . که اگه مایل باشی معرفی میشه به شما
منظورت جلد 2 هست ؟ فعلا که همه بچه ها سرکاراند. هی امروز فردا میکنند و میگن 1 ماه بعد چاپ میشه .نقل قول:
ولی اگه فقط کاربرد مشتق میخوای کتاب کاربرد مشتق انتشارات مدرسه : نوشته ی احمد قندهاری خوبه . کتابهای دیگه ای هم هستن .
مثل خوشخوان جلد 2 که ریاضیات پایه رو هم داره ( البته اگه سطح ریاضیت خوبه بگیرش )
انتشارات مدرسه هم واسه دیفرانسیل 2 یه کتاب جداگانه زده که خوبه اون هم . به خصوص بخش انتگرال .
عزیز من الان تو ایران پر درآمدترین شغل بعد از قاچاق مواد و اسلحه همین معلمی برای کنکوره ...نقل قول:
اینا هم اینقدر شاگرد دارن که شما بهش بگی میخوام خصوصی بگیرمت برای کنکور 3 سال دیگه بهت وقت میده!:13:
حالا به خود مهربون زنگ میزنید چی میگه؟ یکی بهش همینا رو بگه که 3 ساله دارید اینو میگید ولی ...
من اونروز شاید 5-6 بار زنگ زدم ولی گوشی رو برنداشت احتمالا دیده شماره خارجه ترسیده ورداره!! (فکر کرده میخوان بدزدنش)
ولی ایمیل که زدم اینو گفتن:
نقل قول:
سلام .از این که کتاب دیف 2 این قدر دیر چاپ شد عذر خواهی می کنیم. اما مطمئن باش تا 15 ونهایتا 20 اسفند این کتاب توزیع شده.
از این نوشته این چنین بر میاد که کتاب چاپ شده ...
ولی طبق تجربیات ، رمزینه از رئیس ***** محبوب و مردمی هم دروغگوتره!!!
سلام.با تشکر از معرفی این کتابا.اگه لطف کنی و آموزشی کار هم معرفی کنی خیلی عالی میشه.نقل قول:
دیف 1و2 رو میگی یا این یه کتاب دیگس؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
بچه ها کسی با فیلما اموزشی مبتکران کار کرده؟
چطوره؟
ریاضیات داره؟