این عکس برای کنسول wii هست دوست عزیزنقل قول:
آنالوگ سمت راست برای این ورژن کار نمی کنهنقل قول:
Printable View
این عکس برای کنسول wii هست دوست عزیزنقل قول:
آنالوگ سمت راست برای این ورژن کار نمی کنهنقل قول:
به واقع میشه گفت یکی از کامل ترین پچهای ارائه شده باسه pes2009 هست که نصبتآ 90 % چهره بازیکنهای bundesliga رو در خودش داره.
به دوستان پیشنهاد میکنم ان پچ رو دانلود کنند و لذت ببرند.
کد:http://rapidshare.com/files/160777004/kitserver.7z.001.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپشن فایل:
نقل قول:
ولی من این عکس رو از pc گرفتم.(چند دقیقه به هیچی دست نمیزنی بعد میاد)
ویبره کار نمیکنه ولی آنالوگ سمت راست کار میکنه باید از ستینگی که تو خود پوشه بازی هست درست بکنی اگر ازنقل قول:
اونجا درست نشه یعنی این بازی آنالوگ سمت راستت رو نمیشناسه
من درست کردم استفاده هم میکنم ولی چیز زیا مهمی نیست فقط هر جهت رو که بزنی پاس میده
دوست عزیز این عکس احتمال خیلی زیاد مربوط به قسمت multi player روی شبکه become a legend باشهنقل قول:
چون توی مصاحبه های قبل از ریلیز بازی روی این مد از بازی روی شبکه خیلی تاکید میکردن و این دمو رو هم نشون میدادن:5:
---------------------------------------
PES 2009 Patch 1.20
20.54 Mb
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32832
Patch Notes
Time of Release: 7/11/2008
* Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an 'Upload' feature where players can upload footage of themselves playing in 'Legends'
- Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in the Legends Lobby: The new 'Theatre of Legends' feature will allow players to view the uploaded footages mentioned above.
- Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in System Settings: A new 'Download' option will be added so players can download any new In-Game Content available.
- Top Menu -> System settings
[/quote]
این پچ چیکار میکنه؟
کسانی که تو کار ادیت چهره بازیکنا هستن میتونن از این لینک چهره هایی با وضوح و کیفیت بالا دریافت کنن. یک نمونشو ایجا آوردم:
اینم لینکش:
[html]http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=177105[/html]
نقل قول:
نقل قول:
دوست من برای زوم کردن در replay باید از جهت ها استفاده کنید چه در دسته و چه در کیبورد
نه من منظورم وقتي هستش كه ميخواي صورت بازيكن رو درست كني مثلا وقتي ميخواي يه بازيكن بسازي چيجوري
بايد زوم كرد؟؟؟
سلام
من تا حالا با پچ کار نکردم
یه پچ 5مگی مربوط به بوندس لیگا رو گرفتم،حالا میخوام بدونم که چیکار بکنم تا به کار برده بشه برای بازی.
یه مشکلی که تو بازی هست اینه که وقتی توپ با سرعت 250 کیلومتر به کسی برخورد میکنه مثه اینه که توپ به یه دیوار بتنی خورده و بازیکنی که مورد اصابت توپ قرار گرفته عین خیالشم نیست نه تکون میخوره و نه چیزی اصلا ککش نمیگزه. و یکی اینکه دروازبانها توی موقعیت های تک به تک شیر میشن و سخت گل میخورن برعکس واقعیت هست این برای اینه توی موقعیت تک به تک بتونی به دروازبان هرچند دروازبان ضعیف گل بزنی یا باید بری تو 6 قدم یا اینکه بازیکنت خیلی قوی باشه تازه احتمال گل شدن همینجوری هم 100% نمیشه. نسخه قبلی به این شدت نبود. یه مورد دیگه توی Beginer من وقتی پا به توپ به سمت دروازه حریف حمله میکنم سایر مهاجمهای هم تیمیم تو حمله شرکت نمیکنن و خیلی با احتیاط میان جلو و این باعث میشه نتونی بهشون پاس گل بدی. کلا حرکتهای بدون توپ بازیکنان هم تیمی خیلی غیر هوشمندانه هست. یه مشکل دیگه که امیدوارم حل بشه اینه که من نمیدونم چرا توی Training داور گذاشته حتی توی تمرین اگه 2 بار شوخی شوخی دایوینگ کنی داور اخراجت میکنه این دیگه خیلی مسخره هست. نمیدونم چرا به ایناش توجه نشده یه مشکل دیگه هم اشکالات گرافیکی هست که از یه بازی نکست جن بعید هست. و فکر کنم یه جایی خوندم مسئولین گرافیک شرکت کونامی اظهار تاسف کردند و گفتند که در ورن بعدی برطرف میشه این اشکالات یک مورد رو من عرض میکنم مثلا وقتی از بازی خارج میشید مربی که میخواد بغل کنه بازیکن رو دست پاشون میره توی همدیگه و حتی دست بازیکن از تیرک و حتی تور دروازه عبور میکنه و چند تا اشکال دیگه. ولی در کل بازی هست که به نظر من باعث شد خیلی از فیفا باز ها از جمله من PES باز بشم به قول خارجی ها Blieve or not با اینکه فیفا نصب هست ولی اصلا نمیتونم به Pes ترجیح بدی و اکثرا PES بازی میکنم مخصوصا این مود Bal رو واقعا امسال معتقدم کونامی یه موفقیت بزرگ به دست آورد با این بازی جذاب.
نقل قول:
آپشن فایل رو دانلود کردم
اسم تیمها درست نیستش و هیچ مشخصاتی نیست و فقط اسم بازیکنا به جای other team اضافه شده
دیگه مسخرشو در آوردیدانقل قول:
هر کیو دوست دارید جواب می دید ؟
لااقل بگید نمی دونید یه خاک دیگه بریزم تو سرم :44:
دوست من اینکار فقط با دسته می شه با شک های دستهنقل قول:
ببخشید منظورتون رو نفهمیدم
نقل قول:
راجع به پچ نمیدونم ولی دانلود آپشن فایلش توصیه نمیشه چون چیز جالبی نیستش زیاد
با این حال ممنون از زحمتی که کشیدی
اگر منظور شما را درست گرفته باشم باید اینکار را بکنیدنقل قول:
برای زوم کردن روی چهره باید اول به قسمت سیتینگ بازی در فولدر بازی برید در بخش کیبورد اونجا دکمه های وجود داره که جلوشون خالی هست اونها مخصوص زوم کردن هست که دکمه ی براشون تعریف نشده برید دکمه ی روی کیبورد براشون مشخص کنید و بعد می تونید زوم کنید
مثل عکس پائین:
وقتی پاسخی کسی بهت نمی ده یعنی اینکه کسی جوابی برای سوالت نداره و اینطور حرف زدن هم نتیجه ی نداره.نقل قول:
دیگه مسخرشو در آوردیدا
هر کیو دوست دارید جواب می دید ؟
لااقل بگید نمی دونید یه خاک دیگه بریزم تو سرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو مستر لیگ باشی و بازیکن هم بازیکن تیم خودت باشه باید بتونی در بین بازیکنان خودت پیداش کنی.
خوب اینکه خوبه!نقل قول:
و یکی اینکه دروازبانها توی موقعیت های تک به تک شیر میشن و سخت گل میخورن برعکس واقعیت هست این برای اینه توی موقعیت تک به تک بتونی به دروازبان هرچند دروازبان ضعیف گل بزنی یا باید بری تو 6 قدم یا اینکه بازیکنت خیلی قوی باشه تازه احتمال گل شدن همینجوری هم 100% نمیشه.
مگر در فوتبال تمام تک به تک ها گل میشه؟
اتفاقا گل زدن در تک به تک خیلی راحت هست و من قبلا از این راحتی گل زدن در تک به تک ها به عنوان یک ضعف برای pes نام برده بودم!
کافیه شما تا به دو متری دروازه بان می رسید یک تغییر مسیر 90 درجه ی بدید خیلی راحت دروازه بان را دریبل می زنید و دروازه خالی جلوی روی بازیکنتون هست.
قبلا هم بعضی ها گفته بودند که در become a legend شما اگر توپ در کار نباشه می تونید در هر نقطه از زمین بازیکن حریف را با تکل بزنی و داور کاری بهت نداره! :18:
من دو بار اینکار را کردم و در جایی که توپ نبود تکل رفتم داور بهم کارت داد!
شما بلد نيستيد گل بزنيد چون گل زدن تو بازي قبلي برات عادت شدهنقل قول:
تو 2008 اگه بازیکن به یک سال آخر قراردادش می رسید.تو فصل نقل و انتقالات مثل یه پیشنهاد بهت اعلام میکرد.نقل قول:
بعد بازیکنای مورد نظر می رفتن تو قست negotiation process اونجا میتونستی یه قرارداد با حقوق جدید بهشون پیشنهاد کنی. که اگه حقوقت منطقی بود همیشه قبول می کردن. فکرکنم تو 2009 هم همینطور باشه.
در ضمن بازیکنای خودتو میتونی تو قسمت my team بری و با زدن enter و add to list به لیست بازیکنای مورد علاقه ات اضافه کنی و در فصل نقل و انتقالات تو همون لیست باهاشون قرارداد ببندی ولی برای من تو 2008 و 6 همیشه تو سال آخر، بهم اعلام میکرد و تو همون سال آخر هم میشه قرارداد رو تمدید کرد.
نقل قول:
به احتمال %99 بازيكن شما بازنشسته شده و سال ديگه نيم فصل در ليست بازيكنان 17 ساله است.
من گاهی تعجب می کنم شما چیو بازی می کنی اصلا؟ توپ وقتی محکم به یه بازیکن می خوره، مثلا اگه به شکمش بخوره، دولا میشه و شکمش رو می گیره، اگه خیلی محکم باشه، می افته روی زمین. از کجا در میاری شما اینا رو می نویسی؟ این خاصیت چندین نسخه است که توی PES هست!نقل قول:
نه اینطور نیست اصلا هیچ اتفاقی براش نمیوفته نه زمین میخوره نه مصدوم میشه عین سیم کارت ایرانسل شارژ هم میشه و ادامه میده بخصوص دروازبان که وقتی توپ محکم بهش برخورد میکنه دروازبان جون با این مسئله خیلی منطقی برخورد میکنه و به روش نمیاره تا تماشاچیان روحیه خودشون رو نبازن :31:نقل قول:
سلام بچه ها امروز بازي ساكر را گرفتم ونصب كردم ولي در هنگام وارد شدن در بازي پنجره بازي خود به خود بسته مي سود مشكل چيست ؟
راستش نمی دونم یه بار دیگه بازی رو نصب کن انشاءالله درست بشهنقل قول:
نقل قول:
100% تایید میشهنقل قول:
.........................
بیبن جناب krauser من اصلا این چنین مشکلی ندیدم .........و در موقعیت تک به تک بستگی به طرف داره که داره بازی میکنه:31:
فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام
دوست عزیز اگر مطمعنی که سیستمت خوبه و آخرین ورژن کارت گرافیکیت نصب شده احتمال داره کرکت مشکل داشتهنقل قول:
باشه بهت پیشنهاد میکنم که این کرک رو یک بار انتحانش بکنی
انشالله درست میشه
:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10:
کد:http://www.4shared.com/file/69841871/95377a00/NEW_CRACK_PES_2009.html
طرفداران ساكر خسته نباشد
اين منوهايي كه معرفي ميشه را بايد چجوري ريخت ؟
من قبلا پرسيدم كسي جواب نداد
فكر نكنم چيز سختي باشه
هر كي بلده بگه
گل محمدی جان اگه اشتباه نکنم با کیت سرور می ریزن
سلام
دوستان راهي واسه فعال كردن گزينه wair for vsyn پيدا نشد ؟
من آخرين آپديت كارت گرافيكم رو هم نصب كردم ولي بازم برقي ميشه
وقتي مانيتور رو روي 60 هرتز تنظيم ميكنم اون گزينه فعال ميشه . ولي 60 هرتز چشم رو نابود ميكنه . راهي واسه فعال شدن اون نداره ؟ به جز حالت 60 هرتز مانيتور
با برنامه kitserver باید به بازی معرفیش کنینقل قول:
اين منوهايي كه معرفي ميشه را بايد چجوري ريخت ؟
آموزش کار با kitserver هم در این تاپیک چند بار ارائه شده
هر کدوم از این آیتم ها به یک اسمی در برنامه kitserver معرفی شده
مثلا آیتم تغییر شکل منو ها باید در فولدر مربوط به خودش در kitserver قرار بگیره تا بتونه به بازی معرفی بشه
چند پست قبل ، بنده کد های تیم ها و اسم فولدر های مربوط به هر آیتمی (و غیره..) رو معرفی کردم
مثلا گفتم که اگه بخواهی توپ های جدید به بازی وارد کنی در چه فولدری باید قرار بگیره
شاید این اتفاق "مشکل" نباشهنقل قول:
دوستان راهي واسه فعال كردن گزينه wair for vsyn پيدا نشد ؟
من آخرين آپديت كارت گرافيكم رو هم نصب كردم ولي بازم برقي ميشه
وقتي مانيتور رو روي 60 هرتز تنظيم ميكنم اون گزينه فعال ميشه . ولي 60 هرتز چشم رو نابود ميكنه . راهي واسه فعال شدن اون نداره ؟ به جز حالت 60 هرتز مانيتور
یعنی شما وقتی بالاترین هرتز رو برای مانیتورت تعریف میکنی و اون گزینه هم غیر فعال میشه باز هم اون مشکل پرش تصویر یا همون کشیده شدن رو داری
الان مانیتور من samsung 17 lcd هستش و روی 75 هرتز اون گزینه vsync هم غیر فعاله مشکلی هم ندارم
اینم یه پچ ..که تمامی کیتها رو درست میکنه !
100% kits for all !!!
-EUROPE 100% kits (home, away, gk) real player names (beta)
-Africa 100% kits (home, away, gk)
-Asia 100% kits (home, away, gk)
-Americas 100% kits (home, away, gk)
-English Premier League 100% kits (home, away, gk) all logos names and players names
-Primera Division 100% kits (home, away, gk) all logos names and players names
- Serie A, Eredivisie, Ligue 1 100% kits (home, away, gk) all logos names and players names
-Bundesliga 100% names logos kits for all (100% Bayern Munchen, Schalke 04, Borrussia Dortmund)
-41 new faces for Bundesliga teams / national teams
-new teams Legia Warszawa & Wis³a Kraków
-EPL ball
-Cup/League menu logos
لینک دانلود :25 مگابایت
کد:http://rs345.rapidshare.com/files/161175242/PES_2009_patch_by_DoMManU_v.1.7.rar
Salam
agha man chon ba mobile hastam nemishe farsi benevisam . Bacheha on trainery ke dostan gozashte bodand. Javab nemide. Hamoon ke roy virusi bodanesh bahs bod.
والا تو این چیزی که ما بازی می کنیم که اونطوریه که گفتم، شما رو نمی دونم!نقل قول:
اين B A L رفته رفته داره زيباتر ميشه
من يه ليگ را بردم
بعدشم به تيم ملي تركيه دعوت شدم
الانم مسابقات International Cup داره برگذار ميشه
بعدش آخرش چي ميشه؟ كسي ميدونه؟
راستي معني اين يعني چي؟
xxx Select as the League A MVP !
harchand ke anti virus behesh gir midadنقل قول:
vali ru systeme man javab dad
ورژن 2 فیس نیکبخت
فیس جباری
برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در PES2009 بروید
نقل قول:
کد:WWW.--------.TK
کیت فولاد و استقلال اهواز
-------------
کیت داماش - ذوب آهن - پیکان قزوین و مس کرمان
برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت ((کیت های داخلی )) بروید
نقل قول:
اینم فیس پک آرسنال
باحجم :2.02MB
--------------
اینم فیس پک بوندسلیگا
باحجم2.65MB
برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس (( فیس های خارجی)) بروید
نقل قول:
اینم فیس پک ایران
برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس ((فیس های داخلی )) بروید
نقل قول:
سلام
میشه یکی کمی راهنماییم بکنه
من از آموزش صفحه 346 استفاده کردم برای کیت سرور
اول که دانلودش کردم به این شکل بود خودش و یه راست بردمش توی پوشه بازیم
بعد ستاپش رو زدم
بعدش توی فولدر img یه پوشه جدید با این اسم درست کردم
و بعد پچ 5مگی مربوط به بوندس لیگارو که دانلود کرده بودم توش ریختم
ولی بعد دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم و طبق آموزش هم جایی نمیدونم که برم اینستالش بکنم.
اینم کفشهای زیبای adidas
لینک دانلود :
کد:http://rapidshare.com/files/160070519/adidas_predator_absolute.rar
اینم یه پچ کامل که بوندس لیگا رو به بازی اضافه میکنه ....
لینک دانلود :
کد:http://rapidshare.com/files/161326152/Bundespatch_0.4.rar
دوست عزیز شما اشتباهت اینجاست فایل pes2009_edit مربوط به سیو های edit بازی رو در فولدر cvoa.img ریختی که این فایل باید در فولدر save که در مسیر دیگری هستش ریخته بشهنقل قول:
سلام
میشه یکی کمی راهنماییم بکنه
من از آموزش صفحه 346 استفاده کردم برای کیت سرور
اول که دانلودش کردم به این شکل بود خودش و یه راست بردمش توی پوشه بازیم
بعد ستاپش رو زدم
بعدش توی فولدر img یه پوشه جدید با این اسم درست کردم
و بعد پچ 5مگی مربوط به بوندس لیگارو که دانلود کرده بودم توش ریختم
ولی بعد دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم و طبق آموزش هم جایی نمیدونم که برم اینستالش بکنم.
فایل های داخل فولدر معمولا به نام unnamed_1 یا Flags_3 یا Logos 64x_6 یا Logos Editar_2 هستند و حجمشون هم در حدود 1 مگ هستند
شما چرا پچ های آماده که همه توپ ها ، لباس ها ، چهره ها ، اسم تیم ها و غیره رو کامل داخل kitserver دارند رو دانلود نمیکنی
این همه هم زحمت نمیخواد
مثلا patch burgum رو بگیری همه چی داخلش اعمال شده