با سلامنقل قول:
یه سری سایت هست که طرف مقابل با وارد کردن آی دی شما میتونه متوجه بشه که یوزر آنلاین هست یا خیر
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
این بد افزار فقط در بدو استفاده ایجاد میشه
فکر نکنم دیگه رخ بده
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
یه سری سایت هست که طرف مقابل با وارد کردن آی دی شما میتونه متوجه بشه که یوزر آنلاین هست یا خیر
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
این بد افزار فقط در بدو استفاده ایجاد میشه
فکر نکنم دیگه رخ بده
موفق باشید.
به محض اینکه Login میکنم اینا متوجه میشن.نقل قول:
با سلام
موفق باشید.
یعنی طرف همینطور داره توی سایته آی دی منو چک میکنه؟!!
نرم افزار یا نسخه ای از یاهو نیست که Invisibe هارو لو بده ؟
voice mail چرا بعضی موقع ها میاد توی میل؟
یعنی طرف یه چیزی میگه و اون یکی طرف نیس انلاین..باید بیاد توی میل ولی بعضی موقع ها میاد فقط.
تنظیم خاصی داره؟
سلام
لطفا جدیدترین ورژن رو بزارید.
با تشکر
دوستان سلام این آرشیو آنلاین یاهو مسنجرتون تا چه زمانی بهتون آرشیو هارو نشون میده برای من ت 3 2010 هست ولی من به سالهای قبل هم نیاز دارم مثلا 2009 2008 راهی هست بتونم دستیابی کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
سلام
voice و webam من برای همه id های ادد لیستم غیره فعاله..نمیتونم با هیچکی voice داشته باشم...لطفا کمک کنید..
مخابرات مسدود ـش کرده ، میتونی از VPN استفاده کُنی.نقل قول:
دوستان جریان چیه چند روزیه من نمیتونم با یاهو On بشم؟!
قبلا که پروک*سی رو فعال میکردم میومد ولی الان دیگه اینطوری نیست
با سلامنقل قول:
از داخل کنفرانس میشه ویس بدید
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
از داخل مرورگر IE هم اون رو غیرفعال کنید
شاید اونجا هم تنظیماتش بهم ریخته
موفق باشید.
مرورگر IE من خرابه نمیدونم چرا کار نمیکنه اصلا
نقل قول:
ورژن چنده و سیستم عامل شما چیه ؟
منوی tools و سپس internet option تنظیمات مربوط هب Reset و Restore رو انجام بدید
سلام
من یاهو مسنجر 10 را دارم:20:
و تا حالا چت نکردم
اونجا که باید یوزر وپسورد را باید بدم دادم و وارد مرحله ی بعدی شدم ولی نمیدونم چطور وارد صفحه ی چت بشم وبا دیگران چت کنم اونجای که همه هستن:41:
لطفا کمکم کنید
دوستان کسی نبود جواب بنده رو بده؟نقل قول:
دوستان سلام این آرشیو آنلاین یاهو مسنجرتون تا چه زمانی بهتون آرشیو هارو نشون میده برای من ت 3 2010 هست ولی من به سالهای قبل هم نیاز دارم مثلا 2009 2008 راهی هست بتونم دستیابی کنم؟
نقل قول:
مرحله بعدی کدومه؟
شما یوزر و پسورد رو بزنید sign in میکنید و وارد یاهو مسنجر میشید
حالا اگر اد لیست هم داشته باشید که دیگه درون خود یاهو مسنجر لیست شدند و نمایش داده میشه
فکر کنم منظور شما چت روم ها باید باشه
شما باید از گزینه Messenger سپس yahoo Chat و سپس Join The Rom رو بزنید و بر اساس منطقه جغرافیایی و مستئل مرتبط یکی از اتاق ها رو انتخاب و به اون بپیوندید
خب همین که کدوم اتاق را باید استفاده کنم که فارسی باشه
نقل قول:
با سلام
به قسمت Asia برید و اکثر اون روم ها رو ایرانیا توش هستن :31:
موفق باشید.
سلام دوستان منمیخوام بدونم چه جوری پیام های آفلاینه چندروز پیش رو بیارم؟
و سوال دوم آی دی یکی از دوستانم رو اشتباهی پاک کردم چه جوری تو یاهو پیداش کنم ممنون میشم بگید؟
با سلام
برای مورد دوم که راهی نیست جز اینکه آدرس دقیقش رو بلد باشید تا بهش برسید
اما برای مورد اول که گفتید آفلاین ها رو میتونید ببینید یا نه؟
در یک صورت فقط میتونید ببینید اونم اینکه از قبل آرشیو رو تنظیمات ذخیره کردن پیام ها رو انجام دادید.
بدین صورت که از منوی messenger به preference برید و سپس به قسمت Archive و تیک گزینه ی اول اگه خورده باشه یعنی این امکان فعال هست و میتونید زا قسمت View Archive به آرشیو مکالماتتون دست پیدا کنید.
موفق باشید.
دوست عزیز این قسمت برای دوروز پیش رو هم نمیاره نمی دونم چرا ولی باید راهی برای بدست آوردن آی دی باشه کار نشد نداره
سلام دوستن چرا تالک من در یاهو مسنجر غیر فعال است باید چکار کنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام یه مشکلی دارم
مسنجرم باز نمیشه اصلا ولی وقتیvpn و وصل میکنم باز میشه و لوگین میکنه
ولی بدون vpn باز نمیشه
میشه راهنماییم کنین
احتمالا روی تنظیماتِ Proxy هست !نقل قول:
سلام یه مشکلی دارم
مسنجرم باز نمیشه اصلا ولی وقتیvpn و وصل میکنم باز میشه و لوگین میکنه
ولی بدون vpn باز نمیشه
میشه راهنماییم کنین
نقل قول:
احتمال از شاتل سرویس میگیری درسته، مشکل از سویس دهنده ی اینترنتت هست درست میشه برای منم دوروزی بود همین جور بود مشکل از سرویس دهندم بود که درست شد باید صبر کنی چند روز
ممنون از جوابنقل قول:
من از اینترنت پرسرعت و شرکت لایزر استفاده میکنم..
ممنون میشه در مورد تنظیمات ------ یه مقدار توضیح بدین که چه بکنم
من از ياهومسنجر 10 استفاده ميكنم. دو تا مشكل دارم.
اول اينكه اين ليست رو نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 3تا از اين گزينه ها رو داره(available,busy,invisible) ولي من همش رو لازم دارم.
دوم اينكه هروقت ميچتم، طرف مقابل هر چي كه مي نويسه اين گوشه پايين سمت راست صفحه نوشته هاش بصورت يه الارم مياد. ميخوام اونا نيان. چيكار بايد بكنم؟
Messenger -----> Preferences -------> Messagesنقل قول:
دوم اينكه هروقت ميچتم، طرف مقابل هر چي كه مي نويسه اين گوشه پايين سمت راست صفحه نوشته هاش بصورت يه الارم مياد. ميخوام اونا نيان. چيكار بايد بكنم؟
تیک گزینه ی Show Messages From background ... برداشته شه :20:
واسه مشکل اول فک کنم کلاً نداره و Status نویسی مد شده :31:
میتونی Status بنویسی و Busy کنی خودتُ
معمولا این اتفاق زمانی می افته که تنظیمات ------ سیستم تغییر پیدا کرده باشه. تنظیمات ------ رو می تونید به این صورت اصلاح کنید :نقل قول:
اینترنت اکسپلور رو باز کنید و برید به این قسمت :Tools>Internet Options>Connections
بعد مودمی که در حال استفاده از ان هستید را انتخواب کنید و روی setings کلیک کنید.
حالا تیک قسمت proxy server رو بردارید .
تمامی پنجره ها را ok کرده و یاهو مسنجر رو کاملا بسته و دوباره باز کنید.
با سلام
من برنامه ای که با اون بشه بدون اجازه وبکم رو دید می خوام
ممنون
دوست عزیز ، اولین پستتون رو بهتون تبریک میگم.نقل قول:
برای -- وبکم راه های مختلفی وجود داره. ولی متاسفانه فکر نکنم قوانین p30world اجازه بده که یه همچنین بحثی اینجا مطرح بشه. در ضمن من خودم از 4 نرم افزار مختلف استفاده کردم ولی جواب نداد. به نظر میرسه که دیگه یاهو قابل -- نباشه. شما هم بهتره به فکر این کارا نباشی ، تجاوز به حریم خصوصی به همین کارا میگن دیگه :31:
همونطور که اشاره شد ورژن های جدید یاهو این راه های نفوذ جلوش گرفته شده و نرم افزارهای موجود کاربرد نداره
سلام
من می خوام بدونم یکی از دوستام آی دی منو ignore کرده یا نه .
آیا راهی هست ؟؟
ممنون می شم کمک کنید :11:
ساده ترین راه اینه که وقتی طرف آنلاین هست ، شما یک Conference باز کنید و اون رو Invite کنید،نقل قول:
- اگه هیچ جوابی از طرف نیمد ، یعنی دعوت کنفرانس شما هم برای اون نرفته ، پس شما رو Ignore کرده ،
- و اگه جوابی اومد که نوشته بود ، " نمی خواد وارد کنفرانس بشه " یا اینکه وارد شد ، شما رو Ignore نکرده ..
فکر کنم بد توضیح دادم ، اگه متوجه نشدید ، بگید. :31:
متوجه شدم ممنوننقل قول:
فکر کنم بد توضیح دادم ، اگه متوجه نشدید ، بگید.
بدبختی اینجاست که طرف آنلاین نمی شه :دینقل قول:
ساده ترین راه اینه که وقتی طرف آنلاین هست ، شما یک Conference باز کنید و اون رو Invite کنید،
راه دیگه ای نیست ؟؟؟:11:
نقل قول:
اگر طرف آنلاین نمیشه دیگه دونستن اینکه شما رو Ignore کرده یا خیر زیاد نباید مهم باشه
به هر حال شما با یک ID جدید میتونید شخص مورد نظر رو مجددا ADD کنید و در صورت آنلاین شدن نتیجه این درخواست رو ببینید
روش دیگه ای که یقینا مشخص کنه شما Ignore شدی یا نه وجود نداره و فقط میشه از روش های Request برای حالات مختلف بهره بگیرید و نتیجه اون رو تو جواب طرف مقابل به Request های شما ببینید
همین کار رو کردم که فهمیدم آنلاین نمی شهنقل قول:
به هر حال شما با یک ID جدید میتونید شخص مورد نظر رو مجددا ADD کنید و در صورت آنلاین شدن نتیجه این درخواست رو ببینید
خیلی خیلی از راهنماییهاتون ممنونم :11:
ورژن 11 مثل اینکه هیستوری گفتگوها رو روی سرور ذخیره میکنه .. رو هر سیستمی هم بری میتونی آرشیو گفتگو ها رو ببنی .. پیش فرض هم بر روی ذخیره گفتگو ها هست ...
قبلآً آرشیو چت روی سیستم ذخیره میشد
با سلامنقل قول:
به دلیلی نمیاره که این قسمت غیرفعال بوده دیگه
موفق باشید.
من از ورژن 10 استفاده می کنم
سلام دوستان
چرا voice در یاهو مسنجر من کار نمی کنه؟یکی از دوستام می گفت چون سرویس دهندت وامکس ایرانسل هست اینطوریه یکی دیگه می گفت چون ویندوزت 7 هست.مشکل از کجاس؟حالا چی کارش کنم اینو؟ورژن یاهومم 10 هست.ممنون