من قبلا یک بار هم گفتم.قبلا از 64 ماکس نت استفاده می کردم قسم میخورم که از 128 همارا سرعتش بیشتر بود.حیف که ماکس نت دیگه 64 ارائه نمیده
Printable View
من قبلا یک بار هم گفتم.قبلا از 64 ماکس نت استفاده می کردم قسم میخورم که از 128 همارا سرعتش بیشتر بود.حیف که ماکس نت دیگه 64 ارائه نمیده
چی داری می گی یعنی سرعت 64 از 128 بشتره...............؟
منظور کیفیت هست در بعضی موارد هم شرکت برای تبلیغ اینکار رو میکنهنقل قول:
چی داری می گی یعنی سرعت 64 از 128 بشتره...............؟
در استاندارد 64 یه چیز 128 چیز دیگه ای
ایشون فرمودن سرعت نه کیفیت.نقل قول:
زیاد به این حرفا توجه نکنین.بیشتر جنبه تبلیغاتی داره.:31:
استاد مشخص نیست قرار هست از ماه اردیبهشت شروع به نصب تجهیزات در مناطق خاص مخابراتی نمایندنقل قول:
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
امکان دارد سرعت 64 از 128 بهتر باشد به دو دلیل باز بودن پورت و کم بودن مشترکنقل قول:
این مناطق خاص هم مشخص نیست؟نقل قول:
سلام دوستان
نمی دونم چی شده امشب خواستم با اینترنت بیدار بمونم یه چیزی دانلود کنم یهویی این همارا قاطی کرد.شما هم این مشکل رو دارید یا فقط مشکل از منه.به همارا هم زنگ زدم خراب قالمیش جواب ندادن.
سلام دوست من.نقل قول:
مال من یه 5 دقیقه قطع شد و دوباره وصل شد. چقدر زود رنجید شما :31:
سلام من از همارا گرفتم سه ماهه 29000 تومان 512 سرعت دانلود بین 60تا 100
حوصله منو که سر برد و بعد از نیم ساعت ولش کردم رفت.ببخشید مگه این خدمات همارا شبانه روزی نیست؟نقل قول:
نقل قول:
شبا نه ، روزی ....این حرفا فقط تبلیغاته:3:
من یه بار ساعت 12 زنگ زدم گفت بعد از ساعت 2 تماس بگیرین.منم خوابیدم فرداش تماس گرفتم.:27:نقل قول:
شما ساعت چند زنگ زدین؟
سلام به همشهریها و رفقا:11:
بچه ها شما بمظرتون همارا سیستم سرعت 128 سه ماهه واسه دانلود خوبه، منظورم اینکه سرعتش قابل قبوله؟؟؟
آخه خیلی از شرکتها مثلا سرعت 128 رو میدن اما عین همین اینترنت دیال آپی نفتی خودمون میمونه!!!
در ضمن کسی اینجا از سرعت 256 هماراسیستم استفاده میکنه؟ سوالم از ایشون این بود که وضعیت دانلود چجوریه؟ خوبه - عالیه یا چندان راضی کننده نیست؟؟؟
و اگه من بخوام سرعت 256 سه ماهه با قیمت 130 تومن پاش بدم قابل قبوله یا ضرر میکنم؟؟؟
ممنون
به نظر من همارا سیستم از همشون بهتره.
adsl همارا سرعتش خوبه 128 10 تا 15نقل قول:
سلام به همشهریها و رفقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها شما بمظرتون همارا سیستم سرعت 128 سه ماهه واسه دانلود خوبه، منظورم اینکه سرعتش قابل قبوله؟؟؟
آخه خیلی از شرکتها مثلا سرعت 128 رو میدن اما عین همین اینترنت دیال آپی نفتی خودمون میمونه!!!
در ضمن کسی اینجا از سرعت 256 هماراسیستم استفاده میکنه؟ سوالم از ایشون این بود که وضعیت دانلود چجوریه؟ خوبه - عالیه یا چندان راضی کننده نیست؟؟؟
و اگه من بخوام سرعت 256 سه ماهه با قیمت 130 تومن پاش بدم قابل قبوله یا ضرر میکنم؟؟؟
ممنون
256 25 تا 30 اگه به این سرعت راضی هستی بگیر
ببین بهت توصیه میکنم یه یه باری بگیری اگه خوشت نیومد نگیری
يه سوال فني چجوري ميشه وايرلس مودم رو خاموش كنيم؟مودم من dlink هستش و ميخوام وقتيكه با وايرلس اون كاري ندارم غيرفعالش كنم اما چجوري نميدونم
واسه دانلود خوبه ولی آدمو پیر میکنه.برای دانلود یه فایل 200 مگی حدود 4 ساعت باید وقت صرف کنی.نقل قول:
سرعتش هم 2 برابر دایال آپ نفتی هست.
به نظر من 130 تومن واسه اینترنت خیلی گرونه ولی اگه کارت 24 ساعته دانلوده میارزه.حداقلش میتونی چند تا فیلم بلوری بگیری.(هر کدوم بالای 40 گیگ)
من حدود ساعت 3 زنگ زدم.البته دو هفته پیش جواب دادن اما دبشب....نقل قول:
سلام به همه
یه مدت که نبودیم ، وضیعت اینترنت انگاری خوب بوده مشکلات قطع کم شده
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
اگه مودم tplink ya dlink هستش تو قسمت کیوک ستاپ وایرلس یه تیک داره اگه ورداری غیر فعال میشه !نقل قول:
یه سواله دیگه: من اگه سرعت 384 یک ماهه که تقریبا 70 تومن هستش وردارم بصرفه هست یا نه؟
ممنون از شما همونطور كه گفتين تيك جلوي Enable AP رو ورداشتم و حل شدنقل قول:
وایرلس کدوم شرکت ها میدن توی تبریز
از کجا ؟ محدود یا نا محدود ؟نقل قول:
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
نقل قول:
ایران روم به دیوار ( ایرانسل)
از هماراسیستم؟؟؟نقل قول:
شرکت دیگه ای نیست
برای وایرلس
سلامنقل قول:
بابا اصلا ربطی به بودن و یا نبودن شما نیست همان طور که خواستن و یا نخواستن من ربطی نداره ............ مشکل جای دیگه است ... منظورمو فهمیدین که :31::31:
با سلام
این افزایش سرعت شاتل توی تبریز هم است یا نه
با تشکر
اره هست eco128 ها رو 512 میبندن art1 هم 1024 میبندن .نقل قول:
مال ما که 512 است چطوری میشه . من سرعت دانلودم کم شده
سرویس شتاب لایزر در تبریز راه اندازی شد . سرعت دانلود شبانه 5/1 mb
سلام دوستان من از همارا سیستم گرفتم 128 ولی سرعت دانلودش زیادی کمه !
حدود 15 اینا !
قبلا صبانت داشتم ماه ! با 100 به بالا راحت دانلود می کرد ... تو این منطقه هنوز صبانت نیست ولی به زودی میاد و این که دنبال نامحدود بودیم این سرعتش همیشه اینطوره یا درست میشه ؟
آخر تو تنظیمات مودم پهنا رو 1024 نوشته که ؟!:13:
سرعت دانلود 15 برای 128 خیلی خوبه.صبانت هم 1024 رو به اسم 128 محدود میفروشه که بهش گیر ندن.(طبق قوانین ارائه سرعت بیشتر از 128 برای کاربر خانگی ممنوعه.)نقل قول:
همارا هم همین سرویسو داره که یکیش 512 هست یکیش هم 1024.اسمشون هم سرویس کلاسیک و توربو هست.
کسی از دوستان خبر داره که سرعت دانلود همارا چنده؟!
مث اینکه تازگیا سرعت دانش زیاد شده!
نه برای سرویس کلاسیک که همون قبلی هست . در کل همارا بهترین سرویس رو در تبریز داره میده اگر من تبریز بودم حتما میگرفتم ولی فعلا دارم با شاتل دزد سر و کله میزنم.
خب سرعت دانلود بستگی به نوع سرویس داره.همین طوری که نمیشه گفت.:46:نقل قول:
یه تستی هم با این سایت بگیرین.نتایجش از اسپیید تست بهتره چون پینگش تقریبا 4/1 اسپیید تست هست.
کد:http://itc.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=GeneralText&ID=c0db4835-217d-4e8f-aac5-19930decd760&LayoutID=3d860b18-7a46-4811-b3de-42fd6cacdf96&CategoryID=73b62ea2-8787-4893-857a-ae923fef9bc0
سلام دوستان
می تونید اطلاعاتی چند از وایرلس در تبریز بدید.من می خوام وایرلس بخرم.آیا همارا سرویس وایرلس داره ؟
با تشکر
خوب، 128 نامحدود خانگی با چند دانلود میکنه؟؟؟نقل قول:
دوستم که 128 خانگی نامحدود داره با سرعت 10 تا 15 دانلود میکنه.نقل قول:
:2:نقل قول:
پس چرا اینقدر طرفدار پیدا کرده!
128ش بخوره تو سرش
این صبانت نکبت درسته که خوب سرویس میده اما حیف که محدود!