فقط ای کاش یه کاری کنن موقع پخش فیلم تو TV صفحه گوشی خاموش شه...!نقل قول:
میگم راهی نداره بهشون بگیم تو آپدیت ها قرار بدن؟
Printable View
فقط ای کاش یه کاری کنن موقع پخش فیلم تو TV صفحه گوشی خاموش شه...!نقل قول:
نقل قول:
نه فکر نکنم راه داشته باشه من خودم هم ان82 دارم هم6220
آقا كسي نبود كه جوابه سوال منو بده . يونس جان(Legend) حداقل شما جوابمو بديد
اگه مطمئن بودم همونموقع جواب میدادم...لولی شک دارم...شما برو تو تنظیمات دوربین گوشی قسمت Rotate Image رو عوض کن ببین فرقی میکنه یا نه؟نقل قول:
شاد باشی:40:
راستش بعضي وقتها خوب ميگيره و بعضي وقتها نميدونم چش ميشه كه يهو عكسارو كجكي ميگيره و اين rotate بايد on باشه يا off كدومش بهتره ؟ و اگه on باشه بايد auto rotate گوشي automatic باشه يا off?. با تشكر از يونس عزيز كه بالاخره جوابمو داد
هر 2 تاش رو یه بار off کن و عکس بگیر , ببین درست میشه یا نه . . .نقل قول:
یونس جان با همون برنامه ی light ctrl میشه این کارو کرد ، من الان کردم شد .نقل قول:
فقط ای کاش یه کاری کنن موقع پخش فیلم تو TV صفحه گوشی خاموش شه...!
در ضمن ، پیگیر اون قضیه ی ترنسسمیتر هستما ، در اولین فرصت میرم ، این هفته 3 تا امتحان دارم : (
نقل قول:
فکر میکنم یه راهی باشه برای اینکه ال سی دی گوشی رو خاموش کنیم .
یه برنامه ای برای ان82 هستش به نام LightCtrl 1.20 من از سایت gsmaria گرفتم اینو میریزی روی گوشی کاملا میتونی روی نور ال سی دی کنترل داشته باشی میشه مثل هک زیادش کرد یا اصلا نور ال سی دی رو خاموش کرد.
ضمنا تو شارژ گوشی هم صرفه جویی میکنه!
سلام به همه مشكلم رفع شد ممنون و چه قابي براي گوشي خوبه؟؟ . منظورم اينه كه محكم باشه و از صفحه گوشي محافظت كنه كه روش خط نيافته من الان كريستال دارم ولي 2 روز نشد كه شكست و روي صفحه هم يه خطهايي انداخته
به نظر من اصلاً قاب فابریک گوشیتو عوض نکنی بهتره ...
.
چون این قابهای چینی درست سایز اصلیگوشی نیستن و برای همین به مرور زمان به خود گوشی آسیب میزنن ...
.
درثانی مگه شما چه مدت میخوای از گوشیت استفاده کنی ... نهایتاً 2 سال ....
بعدش باید بفروشی دیگه ... حالا 2 3 تا خش هم روش باشه به همون قیمت میخرن که تمیز باشه ...
.
ثالثاً بابا 2 روزه دنیا آدم باید حال کنه ....
شما گوشی خریدی که قاب چینی بندازی روش و فابریکشو بزاری کنار ...
اول و آخر خودت باید با گوشی حال کنی نه اون کسی که میخوای 2 سال دیگه بهش بفروشی ......
نقل قول:
بله 31 هست.
ورزن جدید که اومد اولین نفر خودم هستم که آپش میکنم:27:
نقل قول:
میشه این برنامه رو بزارید خیلی لازم دارم.
و خداوند سرچ را آفرید...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويرايش شد .
نقل قول:
درسته عزيزم حرف شما كاملاً درسته ولي منظور من قاب كامل گوشي نبود . من خودم هم به بقيه ميگم كه به هيچ وجه قاب كامل گوشيو عوض نكن . منظورم قاب كريستال يا مثلاً كتابيه و يا كريستال ژله (البته من كريستال انداختم و چند تا خط انداخت رو صفحه گوشيم كه بعدش كتابي خريدم). آخه من به صفحه حساسم و ضمناً اگه خط روش باشه آدم نميتونه خوب حال كنه و فيلمها و عكسهاي رو كه ميگيره خوب ببينه بعد از گوشي زده ميشه
و يه سوال . چرا بعد از ريست گوشي تمام log من پاك ميشه و هيچ شماره اي توش نميمونه؟؟ Tnx
Good Luck
من فقط گفتم قاب کریستال یا از این قاب چینیها یا ... روی گوشی نندازین . ... چون پدر قاب فابریک گوشی رو درمیاره ...
خود همین قابها باعث انداختن خط و خش روی گوشی میشن ...:13:
.
بعدشم 2 روزه دنیا برید با گوشیهاتون حال کنید ... آخه من نمیدونم قاب کریستال یا ... چیه که روی گوشی به این قشنگی میندازن ...
حالا خارج از بحث اگه ميشه جواب سوال منو هم بديد . چرا log گوشي من بعد از خاموش و روشن كردن پاك ميشه ؟؟ ممنون
اينم يه هديه به يونس عزيز به خاطر زحماتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Good Luck
امروز رفتم بگیرم
گفت n82 چینیه و اینا ؟
اقا قضیه چیه؟
مگه تو چین تحت لیسانس فنلاند نیست ؟
حالا دو دل شدم
بگیرم؟
بگیر خیالت راحت. من خودم یه ماه پیش گرفتم مشکلی هم نداره:46:نقل قول:
الان یه سالی میشه که همه 82 ها چینین ...تحت لیسانس.... پس مشکلی توش نیست...نقل قول:
امروز رفتم بگیرم
گفت n82 چینیه و اینا ؟
اقا قضیه چیه؟
مگه تو چین تحت لیسانس فنلاند نیست ؟
حالا دو دل شدم
بگیرم؟
اقا به بحثی ...به نظر من همه بیان برنامه هایی که خیلی باهاش حال میکنن وکاربردی هست رو بگن تا یه وقت چیزی از نظرمون جا نیوفته ...(مثلا من دنبال یه برنامه منشی بودم 7 8 تابرنامه رو نصب کردم تا با یکیش کنار اومدم ....)
منم مثلا" خواستم تاييد كنم حرفتو...نميدونم چرا پستم همچين شد و منظور رو نرسوند..:31:نقل قول:
من بدم نمياد...نقل قول:
ليست برنامه هاي پايه من اينه:
ShazamID
X-Plore
Slick
Jukebox
Screenshot
UniDic
TehranMetro : دي
run جدیدا" اضافه شده...! (پخش wmv)
MagicKey
JbakTaskMan
یه دونه هم Theme دارم که از وقتی گوشی رو خریدم روشه..
محتوای مخفی: : دی
همیشه هم فایل نصبشونو تو گوشی دارم:31:
حالا علی برنامه بلک لیست خوب چی سراغ داری؟ میخوام وقتی طرف زنگ میزنه تابلو نباشه...! آخه اینی که دارم یه بار زنگ میخوره بعد اسغال میزنه...یارو ببو هم باشه میفعمه..!!:31:
شاد باشید:40:
دوستان سلام.
کسی میدونه ه ال سی دی نو با کیفیت برای ان 82 چنده؟
امروز زدم پدر ال سی دی رو دراوردم میخاستم قابشو عوض کنم ال سی دی از وسط ترک برداشت!ولی خوبیش اینه حداقل قابشو عوض کردم.گوشی دو باره نو شد البته جز ال سی دی.
یعنی اینقدر عوض کردن قاب ارزش داشت؟نقل قول:
اگر ساعتتم ریست میشه ، برای باتری گوشیه ، باتری توش خراب شده . ( گوشی دو تا باتری داره یکی on board یکی هم همونی که میبینید . ) ، اگر اینجوری نیست نمیدونم ، سیمتو که جابجا نمیکنی ؟نقل قول:
حالا خارج از بحث اگه ميشه جواب سوال منو هم بديد . چرا log گوشي من بعد از خاموش و روشن كردن پاك ميشه ؟؟ ممنون
اينم يه هديه به يونس عزيز به خاطر زحماتش
من از handy black list استفاده میکنم ، یعنی همینجوری ریختم ! اصلا زنگ نمیخوره و صفحه ی گوشی هم روشن نمیشه ! داداش مزاحم داری به خودم بگو ، چرا به غریبه متوصل میشی ! : )نقل قول:
حالا علی برنامه بلک لیست خوب چی سراغ داری؟ میخوام وقتی طرف زنگ میزنه تابلو نباشه...! آخه اینی که دارم یه بار زنگ میخوره بعد اسغال میزنه...یارو ببو هم باشه میفعمه..!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم ! چه جوری شکوندی ؟! میگم حالا قاب رو چند خریدی و از کجا ؟ رنگش چیه ؟ دکمه دوربین با قاب عوض میشه ؟ مال من رنگش خفن رفت ... امروز دیگه دوربرش کامل سفید شد !نقل قول:
دوستان سلام.
کسی میدونه ه ال سی دی نو با کیفیت برای ان 82 چنده؟
امروز زدم پدر ال سی دی رو دراوردم میخاستم قابشو عوض کنم ال سی دی از وسط ترک برداشت!ولی خوبیش اینه حداقل قابشو عوض کردم.گوشی دو باره نو شد البته جز ال سی دی.
ال سی دیش از قبل خراب بود.روش یه خراش بر اثر پیچ گوشتی بود کلا میخاستم سر فرصت عوضش کنم.نقل قول:
ولی سوال من چیز دیگه بود ها.
اره عزیز ، این ال سی دی 82 همه جا پیدا میشه ، میگن تو علائدین یه مغازه هست کارش ال سی دیه ، میگم من تو توهم بودم پستم رو 4 بار ویرایش کردم ( پست قبل از شما ! ) جواب اونم بدی ممنون میشم مشکی مشکی عزیز .نقل قول:
ل سی دیش از قبل خراب بود.روش یه خراش بر اثر پیچ گوشتی بود کلا میخاستم سر فرصت عوضش کنم.
ولی سوال من چیز دیگه بود ها.
مال من :دي
JbakTaskMan
X-plore
UniDic
CorePlayer
Taghvim Hejri Shamsi
Device Locks Pro
SmartComGPS
HelloOX
Psiloc Xelnex Lite
N-Gage
Far Away Theme
محتوای مخفی: !!!
یونس جان بیزحمت میشه بگی برنامه های زیر کارشون چیه ؟نقل قول:
shazamID
run
ممنون .:10:
دوست من 2 نوع n82 هست . كه يكيش كنار دكمهاش يه خطهايي است كه اون چينيه به درد نخوره و خود چين با ليسانس خودش ميزنه بيرون و قيمتش حدود 100 تومنه ولي يه نوع هست كه مونتاژ چين تحت ليسانس نوكياست و از نظر كيفيت فرقي با فنلاند ندارهنقل قول:
Good Luck
سلام دوستان ميشه از باتري n78 يا n85 يا هر باتري 1200 ديگه اي روي n82 استفاده كرد؟؟ ممنون
نقل قول:
سلام دوستان ميشه از باتري n78 يا n85 يا هر باتري 1200 ديگه اي روي n82 استفاده كرد؟؟ ممنون
اتفاقا هفته پیش این کارو کردم ، باتری جا میره ( همون 1200 که روی گوشی ها هست , n79 , n87 ... ) ، گوشی هم روشن میشه ، کار همن میکنه ولی ته باتری بیرونه و در قاب بسته نمیشه ! اگر دو تا باتری بخریم از این بهتره .
گوشی رو میتونه 40 دقیقه بیشتر روی حالت مکالمه نگه داره .
نقل قول:
سلام دوست من باتري n78 و n79 مثل همديگس و هردو BL-6f هستند ولي n85 باتريش Bl-5k هست و n958gb هم فرق داره شما n85 رو امتحان كرديد . شايد اون اندازش باشه و قاب بسته بشه
نقل قول:
والا کلا این برنامه ها ابرو برن ...منم یدونه نصب کردم اینقدر دیر قطع کرد که داشت میس کال میشد....: دی
یا یه برنامه واسه میس کال بود منم گذاشتم شصت بار میس بندازه ....خلاصه رو قبض بعدی نتیجه اش اومد...: دی
حالا اینم لیست ماست (اون قلب ها هم نشونه مقدار حالیه که با اون برنامه میکنم....: دی)
اینا نرم افزار های کاربردیه که حتما باید باشه
و اینا هم ترجیح میدم باشه
JbakTaskMan :40:
:40::40:X-plore
:40:UniDic
:40::40:CorePlayer
:40:Taghvim Hejri Shamsi
:40:SmartComGPS
:40:garmin
:40:Ultimate VR
Alon Mp3
:40::40::40:Smart Setting
و توی بازیا هم
:40:power Mp3
:40::40:Photo Browser
:40:Video Editor
:40::40::40:Ty screen saver
و تمم هم اینه
:40::40::40:PalyMan summer Games
Touch Red:40::40::40:
ممنون ابراهیم...الان میزنم تو گوشش...: دینقل قول:
آها... آقا من یه سری برنامه که تو منو اصلیمه رو نزدم:نقل قول:
CorePlayer
Garmin خداس...!:31:
ROMPatcher
Sensible Sudoku
تم خاویره؟ درسته؟
محتوای مخفی: .
shazam که عخشه منه..:31: همونی که آهنگ رو بش میدی مشخصات بت میده...نقل قول:
run هم بنامه پخش wmv که اونجا هم گفتم...کار راه اندازه..!
حالا فعلا" به توصیه ابراهیم عمل میکنم تا بینم چی میشه...!نقل قول:
من تعریف این smart setting رو شنیدم...یکم راجع بهش توضیح میدی؟
تم فلاهرونه درسته؟:31:
ممنون، شاد باشید:40:
این برنامه چند تا کار میکنه که یکیش واسه قفل کردن گوشیه و از این جور کاراست که من زیاد باهاش کاری ندارم ...نقل قول:
من تعریف این smart setting رو شنیدم...یکم راجع بهش توضیح میدی؟
ولی با انصب این برنامه یکی از سافت کی ها در واقع تدیل میشه به چیزی مثل استارت ویندوز و اونجا میتونی تا دلت میخواد براش شرت کات تعریف کنی ...خلاصه من از وقتی این برنامه رو نصب کردم دیگه با دکمه منو زیاد کاری ندارم ...چون همه برنامه هایی باهاش کار دارم توی اینجا هست.....
والا من زیاد نمی شناسمش ولی فکر کنم خودشه ...: دینقل قول:
تم فلاهرونه درسته؟
خب تو jbak task man شورتکات تعریف کن..! :31:نقل قول:
صداشو در نیار...برنامه واسه اسکرین سیور فلش سراغ داری؟ فلشش رو دارم...برنامشو ندارم..(حسشم نیست دنبالش برم..!)
ممنون، شاد باشی:40:
آقا دیدم بحث داغه گفتم 2 پایی بپرم وسط بحثتون :31:
.
اینم برنامه های اصلی و به قوله معروف Favorites من که روی هر گوشی و بار هر بار آپدیت کردم یا .... اینارو باید نصب کنم ...
.
در ضمن من سعی میکنم به جای اینکه بیام 50 تا برنامه که شاید ازشون ماهی یکبار هم استفاده نمیکنم میام 10 برنامه نصب میکنم که روزی 2 3 بار باهاشون رابطه مستقیم :31: و Face to Face دارم ..
.
اینم لیست برنامه ها :
secman
Unidic
Blacklist
Phoneguardian
Sms Timer
Free Tones
ریموت کنترل
Xelnex Lite ( یکی از کاربردی برنامه هام هست که روزی 5 6 بار باید ازش استفاده کنم این برنامه بدون اینکه طرف بفهمه مکالمات رو ضبط میکنه و من چون در طول روز خیلی زنگ خور دارم باید سر فرصت بشینم گوش کنم طرف چی گفته )
( اینو 10 چوق پول دادم تا بتونم فعالش استفاده کنم چون سریالش پولیه ) Tehran 87
Screenshot
X-plore
و نرم افزارهای بانک سپه و پاسارگاد برای کنترل حسابهام :31:
بازیها هم :
Crazy Spot
My little tank
Panda Manda
Resco bubbles
Marble maze
Need for speed
Global race
Hearts
asphalt 4
و از همه مهمتر کل بازیهای Ngage ...
مهمترین قست گوشی از نظر اینجانب هم تم گوشی هست که میشه باهاش فهمید طرفی که گوشی رو گرفته دستش چیکارس :27:
من حدود 20 تا تم واقعاً یبا با آیکونای Flahorn مثل ژاویر , طیب , پیزرو و ... دارم .
که بیشتر از تمهای ژاویر استفاده میکنم ....
نه مال بلو ری هستنقل قول:
--------
راستی چه خوب شد این بحث شروع شد کلی برنامه کاربردی نزدیک بود از دستم بپره:31:
ممنون از همگی:11:
سامان تو هنوزم با secman کار میکنی؟:31:نقل قول:
کارایی اینارو برام بگو:
Sms Timer
Free Tones
تهران 87 رو خریدی؟:18: بابا الان تو پی سی آپ شده...چرا پول دادی؟:31: تازه 88 هم خودم گذاشتم ولی حق کپی رایت اجازه نداد...: دی
=====================
اسکرین سیور فلش خوشگل کی داره؟