بالاترین حجم pdf ای رو که باز کردید چقدر بوده؟نقل قول:
Printable View
بالاترین حجم pdf ای رو که باز کردید چقدر بوده؟نقل قول:
حجیم ترین فایل PDF رو که باز کردم فایلی 190 صفحه ای با حجم 85 مگ بود که سرعت باز کردنش عالی بود !!
از کدوم ورژن کر پلیر استفاده میکنی؟ورژن دایاموند ادیتشن رو تست بزن ببین چطوره
xperia برنامه adobe acrobat reader رو به صورت پیش فرض داره؟نقل قول:
بله دوست عزیز ، بصورت پیش فرض داره.
نقل قول:
Spb Insight 1.5.0
65217953
25924631
59043210
13248506
94315704
اتفاقا بهترين پلير مكمن هستنقل قول:
حتي من تست كردم ورژن s60 هم عالي كار ميكنه
گير داشتن هم ممكنه به خاطر بالا بودن فريمهاي فيلم باشه
اين خارج شدن هم من نديدم
كدكهاي مديا پلير كم هستند
ولي اگه كدك يه فريمت يافت بشه خود مديا پلير خيلي خوب باز ميكنه
چون مديا پلير گوشي از بيشترني گرافيك گوشي استفاده ميكنه ولي coreplayer نميتونه
در ضمن core player مصرف زيادي داره
نقل قول:
شما از همون setup برنامه استفاده کن
وقتی setup رو برای نصب مجدد اجرا کنی بهتون پیغام میده که این برنامه نصب اول باید remove بشه
بعد از اینکه شما yes زدید برنامه پاک و ویندوز ریست میشه
به همین راحتی
---------
آقای Aryanland جواب بنده رو ندادن
نقل قول:
نقل قول:دوستمون کامل توضیح داد فقط منم میگم که core player فعلا بهترین پلیر هستش... ائن که میگی گاهی خارج میشه من اصلا بهش بر نخوردم... شما یه ورژن دیگه رو هم امتحان کن.... و واسه اینکه مطمئن بشی core player بهتره میتونی چند تا فایل حجیم wmv بریزی رو گوشیت و ببینی که core player واقعا بهتر از بقیه پخش میکنه:11:نقل قول:
این جریان خارج شدن از coreplayer برای من بوفور پیش میاد..همون crash.txt...بیشتر زمانی که حتی خودم برنامه رو میبندم این ارور میاد..
اين ارور ا منم قبلا ديده بودمنقل قول:
بهتره اينطور برنامه ها در حافظه داخلي گوشي نصب بشه
سلام من فکر میکنم تقریبا مطمئنم مشکل از کر پلیر نیست من تا دیروز تاچ پرو داشتم و فروختم ایکس وان گرفتم(کرمه دیگه)ویدیو هایی که با پرو با همین ورژن کر پلیر باز میکردم بدون اشکال بود اما تو ایکس وان همونا تیکه تیکه پخش میشه با این که سخت افزار این دوتا شبیه همه اما نمیدونم چرا................................../؟
نقل قول:نقل قول:
شاید با اکسپریا مشکل داره... یه رتبه بندی کرده بود کر پلیر گوشی هارو از نظر توانایی نشون دادن فیلم... تو اونجا یادمه امنیا بالاتر بود... شایدم سیاستی پشت پرده هست که از قصد کرپلیر رو اینطور میسازن که با اکسپریا مشکل داشته باشه... نمیدونم والا:13:
سلام ...ممنون از جوابتون:40:نقل قول:
ولی من میدونم core player فریم های 25 تا 30 رو فقط خوب پخش میکنه...
در ثانی من فیلمی رو که تا دیروز تو گوشیم به راحتی اجرا میشد و امروز نمیتونم پخش کنم....
الن core playere من حتی یه mp4 ساذه رو هم پخش نمیکنه...ویندوزم الان تاچ ایکس هستش و قبلن 6.1 که تو هر جفت ویندوزام چند روز خوب بود بعد مشکل دار شد:41:
ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
نه برعكسنقل قول:
coreplayer در x1 ميتونه فريمهاي زير 25 را خوب باز كنه
mp4 هم ساده باشه يا نه مهم نيست فقط مهم فريمش هست
من در تعجبم فيلمهاي حجيم با رزوليشن بالا و بيتريت بالا را ميريزم خيلي خوب و روون باز ميكنه
اونوقت يه فيلم ساده 30 فريمي را خوب باز نميكنه
ببخشید راه تشخیص اصل بودن باطری x1 چیه ؟
سلام ...
امروز چند جا خبر معرفی نسخه 9.7 مرورگر Opera با قابلیت های جدید رو خوندم . اینطور که تست ها (اتفاقا روی X1 هم ) نشون میده سرعت بسیار بیشتر شده !
لینک خبر در gsmarena با توضیحات تکمیلی :
لینک برای دانلود :کد:http://www.gsmarena.com/opera_releases_opera_mobile_97_beta_revs_up_engine_with_turbo-news-957.php
کد:http://www.opera.com/mobile/download/
محمد دانلودش كردم
اپرا هميشه سرعتش بالاترين هست
در ppc هم كه سرعت خيلي مهمه مطمئنا اپرا بهترينه
چند تا ايراد در وزژنهاي قبلي داشت (البته در pc) كه در اپديتهاي انجام شده رفع شده
سلام.نقل قول:
من چند روزی نبودم.دانت رو روی کامپیوترت نصب کردی؟اروری که میده چیه؟
این error رو میده:
بعد دوستان اون ورژن opera ورژن beta هستکد:http://www.zshare.net/image/611233587018753b/
بهتره فعلاً از همون ورژن پیشفرض نصب شده استفاده کنیم
در این ورژن از قابلیتی به نام Turbo Engine استفاده کرده که سرعت رو خیلی بالا می بره و مثل اینکه حجم ترافیک شبکه رو پایین میاره تا کمتر هزینه بشه !! این برای ما که از GPRS استفده می کنیم خیلی مفیده !
دوستان چند سوال...
1- چرا بعد از search ادرس فایل جستجو شده رو نمیزنه، فقط فایل رو نشون میده..!!
2- چطور میشه محل ذخیره عکسها و فیلمها را تغییر داد؟؟
و یک نکته ای که یکی از دوستان اشاره کرده بودن در مورد آنتن دهیِ فوق العاده این گوشی نسبت به بقیه گوشی ها.. هر چند ممکنه خیلی از دوستان بگن که امروزه آنتن دهی در مورد گوشی ها اصلا دیگه مطرح نیست، ولی باید بگم که متاسفانه من ضعف این گوشی رو در مورد آنتن دهی احساس میکنم چون متاسفانه اتاقم کلا آنتن نداره فقط در جاهای بخصوصی 1خط یا 2 خط آنتن داره، و این مساله همیشه برام مشکل ساز بوده ولی باور نمیکنید که نوکیا 3310 (اولین گوشیم) توی اون جای خاص آنتن داره ولی اکسپریا دائم روی searching هست، یعنی تقریبا تمام گوشیهایی که تا حالا داشتم و گوشیهای دیگه که عمدا با اکسپریا در این شرایط مقایسه کردم بهتر بودن...حالا این رو داشته باشید و بحث messaging رو هم بهش اضافه کنید..این مشکل رو تا حالا در گوشیهای قبلیم نداشتم و اون اینکه 1 بار اس ام اس میفرستم، طرف 5 بار دریافت میکنه و جالب اینه که اصلا delievery ش هم نمیاد، یعنی من فکر میکنم اصلا براش نرفته و حالا در نظر بگیرید میام دوباره میفرستم و.....و یا اینکه ارور mesage cannot be delievered میده و لی برای طرف دلیور شده ... و از همه بدتر مثلا یه چند ساعت اصلا برام اس ام اس نمیاد، و حالا مثلا خودم یه message میفرستم بعد یهو انگار از خواب بیدار شده گوشی ، یک عالمه اس ام اس میاد که ممکنه حتی مال روزهای قبل باشه...خلاصه اینکه این مشکل رو احتمالا هیچ کدومتون باهاش روبرو نشده باشید، چون خودم هم زمانی که در جاهایی که آنتنش خوب باشه هستم، این مشکلات رو ندارم ... ولی گفتم به هر حال دوستان بدونن که همچین جریانی هم هست و متاسفانه خیلی هم نا امید کننده است..
با تشکز
اگه میشه به این سوال جواب بدیننقل قول:
در مورد سرچ فكر نكنم بشه كاري كردنقل قول:
مگر اينكه برنامه اي ديگه براي سرچ نصب كرد
و در مورد بقيه مشكلاتي كه داري
همشون مربوط به آنتن دهي ميباشد
نرفتن پيامها به موقع و نرسيدنشون و دليوري نشدنشون و ....
پيشنهاد ميكنم يه ويندوز ديگه نصب كنيد شايد مشكلاتتون تا حدودي رفع بشند
من به شخصه معیاری سراغ ندارم ! جایی هم ندیدم که بحث باتری غیر اصل باشه و راه ای تشخیصش.نقل قول:
این مشکل اس ام اس ها که میگین 5بار میره مربوط به شبکه است حتی زمانی که من اصلا پاکت نداشتم و گوشیم دابلیو900 بود هم گاهی اوقات این مشکل بود اصلا یه مدت واسه همه بود.انتن دهی نه به اون شدت اما منم راضی نیستم بچه ها میگن با تغییر ورژن رادیویی درست میشهنقل قول:
سلام کسی میدونه برای این که میخوام با وای فای به مودم adslام وصل شم و از اینترنت استفاده کنم باید چه تنظیماتی رو انجام بدم؟
آیا میشه از وایرلسش مثل وایزلس کامپیوتر استفاده کرد؟
سلام دوستان همین امشب این گوشی رو خریدم
یک مشکلی داشتم
قلمش اصلا دقیق نیست و وقتی تو یه منو روی یک گزینه کلیک میکنم میره گزینه ی زیریش رو باز میکنه !!!
خواستم ببینم راهی برایحلش هست یا پسش بدم ؟؟؟
خواهشا خیلی فورییی
دوست عزیز گوشی شما باید کالیبره بشه
یک گزینه هست تو گوشی که چهار تا تقطه میاره که شما باید روش کلیک کنی تا کالیبره بشه و دقیق دیگه گوشی لمسی بودن رو تشخیص بده
برو تو setting...system...screen...align screen ...وسط اون + ها با قلم بزن ردیفه....نقل قول:
کسی از آخرین قیمتش خبر نداره ؟
من 660 گرفتم دیشب
هرچند فک کنم گرون بود
دوستان ما که از بی پانلی مردیم ،کسی پانل جدید و جذاب نداره؟
البته واقعا پانل spb 3 شاهکار و جالبه ولی اگه پانلی جدید و زیبایی میشناسین برامون بذارین
اونهایی که بلدند تو فرومهای خارجی بگردند و برای دوستان معرفی کنند
بدون گارانتی 470 تا 500 دیده شده.
با گارنتی رسمی 620 هست که.نقل قول:
من 660 گرفتم دیشب
هرچند فک کنم گرون بود
سلام کسی ویندوز Touch X ULTIMATE X-TREME 10.1 رو نصب کرده؟
خواهشن توضیح بده در موردش+لینک مستقیمشم بذاره با رپید شیر نباشه....
ممنوون
تا اونجا که من میدونم باتری تقلبی اش نیومده من کل علائدین و زیزو رو کردم نبود!!!!نقل قول:
به گفته امد عمل كننقل قول:
يادمه وقتي خريدم فروشنده كه خودش روشن كرده بود همينطور الكي الكي كاليبره كرده بود
و براي زدن OK بايد چكش مياورد
بعدا كه خودم تنظيم كردم درست شد
نقل قول:بدون گارانتي الان قيمتش عالينقل قول:
با گارانتي گفتي 620 ؟
پس با گارانتي هنوز گرونه
شما يه سر به اينجا بزنيدنقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=498934
من 10 را نصب كردمنقل قول:
مثل هم هستند
فرق چنداني ندارند
ببخشید من می خوام X1 بخرم بعد می خواستم بپرسم توو جعبه ی X1 رم چند گیگ خودشون میزارن ؟! اگه بگید تا رم چند گیگ رو هم تا حالا تونستن واسش بشناسونن که ممنون میشم (مثلا 5800 نوکیا رو خود سایت نوکیا زده 16 گیگ ولی توو یه سایت معتبر که Review میزاره واس موبایل طرف توو Review ه 5800 میگفت رم 32 گیگ رو هم ما رو 5800 امتحان کردیم و راحت جواب داد)
دوست عزیز بستگی به پکها داره.نقل قول:
تو بعضیها مموری کارت 8gb میزارن و بعضیها هم 4gb و کمتر .
اکسپریا تا 16gb رو راحت ساپورت میکنه و مشکلی نداره.
اونی که خود سایت اعلام کرده اصلیه و به حرفهای دیگر سایتها زیاد گوش نکن:biggrin:.
5800 هم تا 16gb ساپورت میکنه و توی پکش باید یه مموری 8gb بدن.
در ضمن تا جایی که اطلاع دارم هنوز 32gb بیرون نیومده و اینا نمیدونم چطوری امتحان کرده اند.