در واقع هیچ کدوم !نقل قول:
هر دو تا ماشینی که ایشون می خواد 8.5 براش بده ، بانکی از معایب و قطعات بی کیفیت هستن .
بهتره 2.5 دیگه جور کنه تا لااقل یه ماشین محکمتر بتونه بگیره
در واقع هیچ کدوم !نقل قول:
هر دو تا ماشینی که ایشون می خواد 8.5 براش بده ، بانکی از معایب و قطعات بی کیفیت هستن .
بهتره 2.5 دیگه جور کنه تا لااقل یه ماشین محکمتر بتونه بگیره
بیشتر قطعات فنیش با تندر 90 و مگان 1600 یکی هست :46:نقل قول:
پراید صفر که اصلا ارزش نداره چون واقعا کیفیت ساختش خیلی پایین اومده یعنی من بودم مدل 85 رو به صفرش ترجیح میدم%نقل قول:
سلام برادم 8.5 ملیون پول داره بین روا و پراید مونده کودومو بخره
منم که اشنایی با این دو تا ماشین ندارم اگه کسی کمکی میکنه خوشحال میشم بگید شنبه میخواد یکی ازین دو تا رو بخره
منم با هر دوتاش مخالفم اردی که ماشینه قابل قبولی نیست ، پراید هم که کیفیت ساختش 2 ساله که افتضاح تر از قبل شده پس اگه 1 میلیون بزا ره رو پولش و 405 دست دوم بخره به نظر من عاقلانه ترین کاره.
در واقع بیشتر قطعاتش با مگان نسل قبل یکیه! نه این مگانی که تو ایران تولید میشه!نقل قول:
مگان 1600 یکی هست
بیشتر قطعات موتوریش با همین مگان 1600 خودمون یکی هستنقل قول:
نمیگم تفاوت ندارن ، تفاوت هایی دارن
ولی بیشترش قابل استفاده هست
نقل قول:
بیشتر قطعات موتوریش با همین مگان 1600 خودمون یکی هست
قطعاتی که عینا بخواد به هم بخوره مال مگان نسل قبله! لوازم این نسل مگان یا تندر با هزار زحمت و زور به سیناد میخوره! همسایه ما یدونه سیناد 2 داره پدرش در میاد تا قطعه تندر و مگان پیدا کنه! بعد دوباره کلی سرویس میشه تا اون قطعه رو به ماشین بخورونه! ولی عمرا ماشینش رو نمیفروشه!نقل قول:
نمیگم تفاوت ندارن ، تفاوت هایی دارن
ولی بیشترش قابل استفاده هست
نقل قول:ممنون از هر دوتای شما من بودم همون دوچرخه رو به ماشینهای ساخت ایران ترجیح میدادمنقل قول:
قرار شد دو تومان دیگه جور کنه
با 11 تومان میشه یک 405 خوب خرید یا نه
100%!نقل قول:
ولی باید یادتون باشه که ماشین رو حتما از همه لحاظ برسی کنین
بدنه ، فنی ، تزئینات
اتفاقا دیروز یه 405 خاکستری ماه 4 ام سال 86 رو 11700 قیمت دادن
ماشین از نظر ظاهری کاملا تمیز و میتونم بگم بدون خط و خش بود
فقط یادتون باشه که اصلا عجله ندارین و چیزی که توی بازار زیاده 405 هست!:11:
ریو ارزش خریدن و سوار شدن داره؟ بحث رو به تندر نکشونین که در همه فروم های خودرو دعوا میشه.
به نظر من اگه نیازی به صندوقش ندارید تیپ 3 206 بیشتر ارزش خرید داره! اما در کل ماشین خوبیه فقط یه سری امکانات رو از روش حذف کرده ان که باید بعد خرید روش اضافه بشه!نقل قول:
ریو پیشنهاد نمی شهنقل قول:
ریو ارزش خریدن و سوار شدن داره؟ بحث رو به تندر نکشونین که در همه فروم های خودرو دعوا میشه.
به دلایل زیر
1 در مقایسه با 405 وسمند کمی ضعیف است
2 فکر کنم ترمز abs به صورت اپشن وجود داشته باشه
3 بدنه ریو کاغذیه
باید دنبال خودری دیگری باشید
این چه حرفیه؟ یعنی هر ماشینی که بدنه اش تو تصادفات بیشتر آسیب ببینه مضخرفه؟ اتفاقا این ایمنی ماشین رو نشون میده که تو تصادفات بدنه بیشتر آسیب میبینه تا به اتاق آسیبی وارد نشه!نقل قول:
بدنه ریو کاغذیه
شما دارید موتور 1800 رو با 1400 سی سی مقایسه میکنید؟؟؟نقل قول:
در مقایسه با 405 وسمند کمی ضعیف است
منم مطمئنم تو 405 ترمز ABS به صورت آپشن وجود داره!نقل قول:
فکر کنم ترمز abs به صورت اپشن وجود داشته باشه
من 206 مدل 82 داشتم (که حدود 85 درصد فرانسوی بود) مشکلات 206 : 1- فضای کم در صندلی عقب 2- هندلینگ کم در سرغت بالا . تازگی هم که شنیدم مشکلاتش مثل پراید زیاد شده .
405 و سمند هم بدلیل مصرف بالا و هزینه قطعات (ویژگی مشترک خودروهای فرانسوی ) منصرف شدم . تازه 405 که بماند طراحی 3 دهه قبل رو داره.
دلایل انتخاب ریو: 1- مصرف کم 2- هزینه پایین قطعات 3- تولید 20 درصدیقطعات در داخل
دوستان نظر در مورد ريو چيست ؟ كساني كه اين ماشينو داشتن بگن !
شتاب سرعت كنترل ماشين چه جورياست ؟
100 دي چند ميسوزونه ؟
دیگه در این حد هم که میگی هندلینگش پایین نیست! توقع ب ام و سواری رو که نباید ازش داشت!نقل قول:
2- هندلینگ کم در سرغت بالا
من پشتش نشستم! راجع به موتورش بذار یه مثال برات بزنم! مثل آتشفشان که یهو فوران میکنه و نمیشه جلوش رو گرفت میمونه! اکثر مواقع شتاب معمولی و قابل قبولی داره ولی اگه بیافته رو دور ....!!نقل قول:
شتاب سرعت كنترل ماشين چه جورياست ؟
اونی که من سوار شدم چون صفر بود صدی11.5 اما قطعا پایینتره!نقل قول:
100 دي چند ميسوزونه ؟
نقل قول:
آقا بدون اطلاعات چرا صحبت میکنین ؟؟؟
1-شما از چه نظر مقایسه میکنی ؟؟؟؟
شتاب ؟؟؟؟هر 405 یا سمندی دلت خواست بیار تو تهران ،مرد و مردونه کورسش با من
امکانات هم که اصلا قابل مقایسه با 405 نیستش
طراحیش هم که فقط یه رینگ ولاستیک کم داره
2-ای بی اس نداره،اما ترمزش حداقل از همون سمند و 405 که شما فرمودین قویتره !!!
بدنه ریو کاغذیه ؟
برو از یه صافکار نقاش بپرس میفهمی
لطفا از رو هوا حرف نزنین !!!
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
شتاب ماشین زیر 20 تومن فقط ال 90 میگیرتشنقل قول:
اونم شنیدم،کورس درست حسابی با ال90 نزاشتم
اما با همه ی اینایی که این پایین نوشتم کورس شتاب گزاشتم
405 ،206 تیپ 2 و 3 ،سمند،پرشیا،گل و ....
هیچ کدوم نمیگیرن
هرکس اعتراض داره کورس درخدمتشیم :دی
تو جاده 6.5 میسوزونه،تو شهر7.5
هندلینگشم اگه لاستیکای مزخرف زیرش رو برداری یه 195/15 بندازی واقعا عالی میشه
مال من که استرس بار هم داره،دیگه خوراکه ....
من هیچکدوم از تست هایی که ذکر کردید رو قبول ندارم! ممکنه این ماشینها راننده شون راننده نبوده! بنزینشون مناسب نبوده! مشکلات فنی داشتن! یا حتی مدل ماشینها پایین بوده! وگرنه مطمئنم حداقل اون گل تو شتاب ریو رو براحتی تو دنده 3 جا میزاره!نقل قول:
شتاب ماشین زیر 20 تومن فقط ال 90 میگیرتش
هیچ کدوم نمیگیرن
هرکس اعتراض داره کورس درخدمتشیم
اینم یک کم غیر عادیه! معمولش واسه ریو تو جاده 7.5 و تو شهر 8.5 یا 9 هستش!نقل قول:
من اعتراض دارم اما ماشین مناسب کورس با شما رو ندارم!(مطمئننا اگه با ماشین خودم بیام تو 2.5 ثانیه اول رنده خواهید شد!:31:)نقل قول:
هرکس اعتراض داره کورس درخدمتشیم
----------
کلا هیچکس منکر توانایی ریو نیست! اینجا هم چون دوستمون گفت با تندر مقایسه نکنید گزینه های دیگه مثل سمند و405 اومد وسط!
با تشکر از pooria.rio خوب بالاخره یکی از دوستان پیداشد که ریو داشته باشه حالا سوال های من :1- آیا صدای موتور در مدل های جدید وارد اتاق میشه ؟(من شنیدم مدل های جدید عایق کاری بهتری داره)2-فضای پای صندلی غقب چه جوریه مثل 206 که زانو به پشت صندلی جلو میچسبه؟ و کلا از خرید ریو راضی هستین؟
دوست خوبم باید ببینی از ماشین چی میخواینقل قول:
بزار من ملاکای خودم رو بگم که چرا ریو خریدم
1-طراحی متفاوت با هم رده های قیمتی خودش (منظورم 206 نیست)نظرم روی 405 و سمند که به نظر من طراحیشون دیگه خسته کننده شده
2-شتاب بالا
3-مصرف پایین
4-اقتصادی بودن
5-مناسب خانواده
6-ایرانی نبودن قطعات(طبق اعلام خود سایپا 93 درصد قطعات ریو وارداتین)
حالا در مورد سوالات شما دوست عزیز
1-صدای موتور رو بزرگ کردن،بخدا اونجوری که میگن نیستش،شما بشین تو ماشین خودت تستش کن،من خودم دور موتور رو تا 6000-6500 میبرم اما صداش یه حالت اسپرتیه دلچسبی حداقل واسه من داره ،که گوشم رو اذیت نمیکنه
2-فضای پای صندلی های عقب هم خوبه،ببین ریو هم مثل 206 طراحیش گرد و تخم مرغیه،شما به ستونهای عقبش نگاه کن که چجوری کشیده شدن..
پس طبعیه هیچ وقت فضای پای 405 رو نداشته باشه ،اما آیرودینامیک رو هم در نظر بگیر .....
ولی اصلا مشکل نداره عقبش ،من که قدم 178 ئه پام به صندلی جلو نمیخوره
و سوال 3ومت که میگی راضی هستی یا نه،با اون ملاک های بالا من رو راضی کرده،چون هم مصرفش پایینه،هم شتاب فوق العاده ای داره،هم وقتی پشتش میشینی حس کهنگی و تکراری بودن بهت دست نمیده،اگه واسه ریو یه کم خرج کنی و دزدی های سایپا رو جبران کنی واقعا ماشین خوبیه تا زیر 20 تومان
بازم اگه سوالی بود درخدمتتم
تست های من تقریبا همشون تا زیر 120 بودهنقل قول:
اما گل ماشینی که سرعت خوبی داره،ولی شتابش زیاد ....
من بنزین سوپر میزنم،شاید چون اکتانش بالاتره،مصرفش اومده پایین(ولی هرکی خواست بیاد با بنزین عادی هم 100 کیلومتر رو تو اتوبان تست میکنم باهاش که بیینه مصرف این ماشین زیر 7 تاست)
ال 90 از ریو بهتره،من همین جا میگم
اما من یکی به هیچ وجه با طراحیش نمیتونم کنار بیام :13:
شما منظورت با چه ماشینیه که میگی توی 2.5 ثانیه میتونی ریو رو بگیری عزیز ؟
بنزین سوپر تاثیر داره اما نه اینجوری! شما هم یه بار باک رو کامل بذار خالی شه! بعد پرش کن مصرف رو اندازه بگیر!نقل قول:
من بنزین سوپر میزنم،شاید چون اکتانش بالاتره،مصرفش اومده پایین(ولی هرکی خواست بیاد با بنزین عادی هم 100 کیلومتر رو تو اتوبان تست میکنم باهاش که بیینه مصرف این ماشین زیر 7 تاست)
دقیقا! اما جایگاه ال 90 با اومدن ریو اتومات یک کم متزلزل میشه!:31:نقل قول:
ال 90 از ریو بهتره،من همین جا میگم
اما من یکی به هیچ وجه با طراحیش نمیتونم کنار بیام
2.5 که اغراق بود ولی میگیره!:21:نقل قول:
نقل قول:
حاجي آخه ميخواي با ريو كورس بزاري ؟؟؟ جون داداش بي خيال شو !!! رنده چيه ؟؟؟ ريو بيچاره له ميشه !!!! :31:نقل قول:
من اعتراض دارم اما ماشین مناسب کورس با شما رو ندارم!(مطمئننا اگه با ماشین خودم بیام تو 2.5 ثانیه اول رنده خواهید شد!
ايشون BMW 530i دارن اگه اشتباه نكنم !!!
آقا با سمند ال ايكس EF7 هم كورس ميزاريد ؟؟؟؟ :31:نقل قول:
شتاب ماشین زیر 20 تومن فقط ال 90 میگیرتش
هیچ کدوم نمیگیرن
هرکس اعتراض داره کورس درخدمتشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هندلینگشم اگه لاستیکای مزخرف زیرش رو برداری یه 195/15 بندازی واقعا عالی میشه
مال من که استرس بار هم داره،دیگه خوراکه ....
خدمتتون عرض كنم كه ما با EF7 تندر رو لوله كرديم !!! :31:
---------------------------------------
ولي حالا خارج از اين همه حرفا ريو ماشين خوبيه !!! شتاب قابل قبولي داره !!! يكي از رفيقام توي بوشهر تونسته بود 0-100 رو توي 10 ثانيه ثبت كنه !!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما EF7 دارید ؟
من یه سوالی رو می خوام بپرسم اونم شتاب این ماشینه . میگن تو سرعت های پایین شتاب کمه حقیقت داره ؟؟ و تو سرعت های بالا شتاب بیشتری داره چی ؟
از پاسخ شما ممنونم
من EF7 ثبت نام کردم چند روز دیگه تحویل میدن .
محمد جان وضع ماشین و بنزین و جاده خوب باشه 9.8 میزنه!نقل قول:
ولي حالا خارج از اين همه حرفا ريو ماشين خوبيه !!! شتاب قابل قبولي داره !!! يكي از رفيقام توي بوشهر تونسته بود 0-100 رو توي 10 ثانيه ثبت كنه !!!
:31:نقل قول:
حاجي آخه ميخواي با ريو كورس بزاري ؟؟؟ جون داداش بي خيال شو !!! رنده چيه ؟؟؟ ريو بيچاره له ميشه !!!!
ايشون BMW 530i دارن اگه اشتباه نكنم !!!
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
متاسفانه ما یه اخلاق بد داریم اونم اینه که به جنس چینی اعتماد میکنیم اما به جنس ایرانی نه! اینا هم همه اش نتیجه توهمات یه عده بود که اون اوایل میخواستن بازار EF7 رو خراب کنن! اتفاقا الان همه جا از شتاب مناسب این موتور تعریف میکنن!نقل قول:
سلام دوست عزیز
شما EF7 دارید ؟
من یه سوالی رو می خوام بپرسم اونم شتاب این ماشینه . میگن تو سرعت های پایین شتاب کمه حقیقت داره ؟؟ و تو سرعت های بالا شتاب بیشتری داره چی ؟
از پاسخ شما ممنونم
پوريا جان شتاب رو با اين چيزا كه نميشه گفت !!! اين دوست ما با يه كورنومتر اين كارو كرده كه طبيعيه غلط در مياد .نقل قول:
محمد جان وضع ماشین و بنزین و جاده خوب باشه 9.8 میزنه!
پيشاپيش مباركتون باشه .نقل قول:
سلام دوست عزیز
شما EF7 دارید ؟
از پاسخ شما ممنونم
حرف پوريا جان كاملا تأييد ميشه . دوست عزيز ما EF7 نداريم اما شوهر خالم كه اينجا بود تا دلمون خواست باهاش رانندگي كرديم !!! خدايي شتابش توي حالت اوليه (0-100) خيلي خوبه !!! ( اينجوري بگم كه تندر و 206 SD مدل V8رو هم سوسك ميكنه . البته با حالت بنزين ) توي سرعت هاي بالا هم خدايي شتابش خيلي خوبه !!! ( البته اينو بگم كه ماشين رو من با پدرم رفتيم از ايرانخودرو آورديم . يعني اين چيزايي كه ميگم مال موقعي بود ماشين صفر بود . قطعا با گذشت زمان بهتر هم ميشه !!! )
خوب با بی ام و که نمیشه :دی:27:نقل قول:
اما سمند شما که دیگه موتور پژو نیست،در واقع سمند نیست :دی
در واقع 206تیپ 5ئه، که ما جسارت نمیکنیم خدمتشون
من گفتم 206 تیپ 2 و 3
در مورد مصرف شما که گفتی شک کردم ،همین الان بازم از بابام پرسیدم،گفت جاده 6 و خورده ای،یه سری اندازه گرفتیم دقیقا 6.5 دراومد
شهر هم 7و خورده ای
آقا مطمئنم
به مرگ خودم مطمئنم :10:
سلام. مستقیم میرم سر اصل مطلب... من دنبال یه ماشین تو رنج 20 تا 25 تومن بودم که بعد از تحقیق در مجموع به هیوندا آوانته رسیدم گفتم یه مشورتی هم با بچه های انجمن بکنم
حالا تا دو سه روز دیگه می خام یه آوانته با شرایط زیر ثبت نام کنم:
ماشین مدل 89 تحویل تا قبل از عید 15 تومن اول بعدشم 12 تا قسط 922 هزار تومنی
حالا سوالاتم:
1. اگه به هر دلیلی فکر میکنید دارم اشتباه میکنم لطفا بگید تا دست نگه دارم چون این پول رو به سختی جور کردم و نمیخام بعدا پشیمون بشم
2. آیا موقع ثبت نام هیچ آپشن خاصی مثل رنگ جلو داشبورد یا تو دوزی یا تیپ های مختلف یا امکانات جانبی وجود داره که بشه انتخاب کرد یا نه؟
(لطفا سریع جواب بدین چون می خام شب عید ماشین دستم باشه)
سلام پوریاجاننقل قول:
من منظورتون رو نفهمیدم گفتین در واقع ماشین شما تیپ 5 206 هست؟:18:
والا اون سمند که موتور 206 روشه سمند با موتر tu5 میگن که.
این ef7 با tu5 فرق میکنه ها.
بسیار کار خوب و نیکویی:31: انجام میدید! تو این رنج یکی از بهترین انتخاب هاست که متاسفانه بهش کم لطفی میشه! به نظر من اگه دنبال شتاب هستید دنده ایش رو بگیرید اما اگه رانندگی آرومی دارید اتومات رو انتخاب کنید!(هرچند که اتومات هم از لحاظ شتاب راضی کننده اس!)نقل قول:
سلام. مستقیم میرم سر اصل مطلب... من دنبال یه ماشین تو رنج 20 تا 25 تومن بودم که بعد از تحقیق در مجموع به هیوندا آوانته رسیدم گفتم یه مشورتی هم با بچه های انجمن بکنم
حالا تا دو سه روز دیگه می خام یه آوانته با شرایط زیر ثبت نام کنم:
ماشین مدل 89 تحویل تا قبل از عید 15 تومن اول بعدشم 12 تا قسط 922 هزار تومنی
حالا سوالاتم:
1. اگه به هر دلیلی فکر میکنید دارم اشتباه میکنم لطفا بگید تا دست نگه دارم چون این پول رو به سختی جور کردم و نمیخام بعدا پشیمون بشم
2. آیا موقع ثبت نام هیچ آپشن خاصی مثل رنگ جلو داشبورد یا تو دوزی یا تیپ های مختلف یا امکانات جانبی وجود داره که بشه انتخاب کرد یا نه؟
(لطفا سریع جواب بدین چون می خام شب عید ماشین دستم باشه)
از لحاظ تیپ بندی مدل خاصی نداره فقط دو مدل دنده ای و اتومات داره که از لحاظ آپشن فرقی ندارن! یه مدل هم بهش اصطلاحا میگن سفارش مدیران که یه رینگ با طرح جالب زیرش داره! واسه آپشن هم زمان تحویل میتونید آپشن ها رو ببینید و خرید کنید! در کل اونقدری آپشن نداره! یه رینگ یا جلوپنجره کروم و یه سری خرت و پرت دیگه!اونها رو هم زمان سفارش نمیتونید رو ماشین نصب کنید!
شکلک تشویق!!نقل قول:
سلام پوریاجان
من منظورتون رو نفهمیدم گفتین در واقع ماشین شما تیپ 5 206 هست؟
والا اون سمند که موتور 206 روشه سمند با موتر tu5 میگن که.
این ef7 با tu5 فرق میکنه ها.
درسته! موتور EF7 پایه گازسوز با حجم 1700 و اصطلاحا ملی(در عمل آلمانی!) با موتور TU5 با حجم 1600 که روی سمندهای صادراتی نصب میشه تفاوت داره!
من کد اینارو همیشه قاطی میکنم :دی
خلاصه موتور انگولکیه دیگه :دی
موتور خود اون 405 گور به گور نیستش :27:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:ممنون از همگینقل قول:
منم شنیده بودم قطعاتشو میشه از همین مگان ها استفاده کرد اما جزییاتشو نمیدونستم !! حالا فکر میکنید اگه تر و تمیزش پیدا بشه ارزش نداره خرید این ماشین ؟؟؟ من نمیدونم چرا اما با هاش حال میکنم (تو این رنج قیمتی که داره ها !!!)
در کل از کجا میشه تر و تمیزشو پیدا کرد کسی سراغ نداره ؟ و همچنین قیمتشو چون قیمت های متفاوت زیاد شنیدم از 4 تومن تا 7 تومن
سلام عزیزنقل قول:
پوریا جان جواب سوالات را دادن:46:
ولی چون میگی که میخوای برای عید ماشین دستت باشه ,حتما به این نکته توجه کن:
این خودروسازی راین یا پرستوی آبی یا هرچی که اسمش هست , خیــــــــــــــلــــــــ ــی بدقوله , یعنی اگه ماشینت را با 3-4 ماه تاخیر تحویل دادن تعجب نکن!!
البته ظاهرا نمایندگی مرکزی تهران وضعیتش بهتر از بقیه نمایندگی هاست از نظر تحویل دادن به موقع:46:
ایشالا اگه خریدین چرخش براتون بچرخه:20:
عزيزم سمند EF7 موتورش EF7هست و مال 206 نيست . موتور 206 تيپ 5 TU5 هست كه با بنزين 110 اسب قدرت توليد ميكنه . اما اين EF7 هستش كه با بنزين 113 اسب قدرت توليد ميكنه !!! در هر صورت اگه پايه اي بگو تا من رديفش كنم !!!نقل قول:
خوب با بی ام و که نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما سمند شما که دیگه موتور پژو نیست،در واقع سمند نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع 206تیپ 5ئه، که ما جسارت نمیکنیم خدمتشون
من گفتم 206 تیپ 2 و 3
درود
از بین 206 و ریو کدومو انتخاب می کنید؟
مرسی.
ضمن تشکر از دوستانی که به من کمک کردن، هنوز یک مسئله برای من حل نشده و اون اینکه اینجوری که من فهمیدم این ماشین تقریبا تو هیچ زمینه ای از ماشینی مثل زانتیا یا مگان کم نمیاره پس چرا اینقدر کم ازش استقبال شده مثلا باید تو مشهد با ذره بین تو خیابونا دنبالش بگردی در حالی که زانتیا یا حتی مگان فراوونه؟!
خب این دقیقا بر میگرده به سیاستِ تبلیغاتی اشتباهِ کرمان موتور(یا خودروسازی راین و پرستوی آبی)نقل قول:
هنوز بعد از حدودا 4 سال که این خودرو وارد بازار شده , خیلی ها حتی اسمش را نمیدونن:31: دیگه وای به حال مشخصات فنی و امکانات و قیمت و.....
1 دلیل دیگه اش هم میتونه این باشه که مردم خودرویی را که بیشتر میبینن , بهتر فرض میکنن:19: (نمونه اش همین زانتیا!)
البته این مطلب را هم باید در نظر گرفت که ظاهر این خودرو به دل هر کسی نمیشینه:46:
دوستان کسی قیمت ال 90 مدل های e2slx و e1+cp+abs رو نداره؟قیمت روز رو میخوام و بازار ازاد و قیمت رنگ های مختلف رو هم بگین
دوست من بستگي داره 206 چه تيپي باشه !!!نقل قول:
درود
از بین 206 و ریو کدومو انتخاب می کنید؟
مرسی.
با سلام خدمت اساتید
بین 206 اس دی و هاچ بک کدوم رو پیش نهاد میکنید؟
فرقی هم دارن اصلن؟
کیفیت ساختشون...؟
ممنون.
دوستان تا 21 -22 چه ماشینی میشه خرید ؟
نو چی ؟کار کرده چی؟
برای توی شهر بیشتر میخوام ،بعضی وقت ها هم توی جاده رانندگی کنم (خیلی کم پیش میاد)،