نقل قول:
مبارک باشه شیرینیش کو ؟ :46: والا یه خرج پیشبینی نشده پیش اومد پوالم رفت پای اون :41: تا چند روز اینده یه کاریش میکنم تو چیکار کردی ؟
نقل قول:
مبارک باشه شیرینیش کو ؟ :46: والا یه خرج پیشبینی نشده پیش اومد پوالم رفت پای اون :41: تا چند روز اینده یه کاریش میکنم تو چیکار کردی ؟
بشنو باور نکننقل قول:
فقط میخاسته بترسونتت:46:
قربونت.سعید جون شما که زودتر خریدی شرینی بده تا بعدش نوبت من بشه:31:نقل قول:
والا موندم الان زنگ زدم همون جا که باندارو خریدیم گفت دیگه 7541 وجود نداره :41:
گفت الان 574 به جاش اومده
خلاصه حسابی موندم چی بخرم:19:
نقل قول:
دقیقا مدلش چیه ؟ قیمت چند داد بهت ؟ فکر کنم مودلشو اشتباه نوشتی باز سر به هوا :27:
حمید جان کمک :31:
یکی از دوستان میخواد ساب ببدنده مثل خودم طالب کبفبت هست تاقدرت :46: خودمم چند ماه دیگه میخوام تقریبا مثل همینا رو ببندم :31:
از بین اینا کدومو پیشنهاد میدی بگم بخره ؟
MTX T4512
Alpine swe 1242
infinity 1250
اگه تو این هول و هوش چیز بهتری هست محبت کن بگو
امپ هم کموود 8104 گفتم بهش خوبه ؟
اینفینیتی 574 گفت 4 کانالس 180 قیمت دادنقل قول:
ولی بازم اگه میخوای مطمین شی زنگ بزن بپرس
خودت چی میخوای بخری؟؟؟
دوستان توروخدا یکی -- جواب مارو بده گناه دارم من:42:
باهاتون قهر میشما:45:
(پست 1992)
نقل قول:
کسی که به من کمک نکرد لااقل اگه میشه یه سایت معرفی کنید ببینم چه جوری ابعاد باکس رو در بیارم که صدا بیشتر بده:5::41::41::41::41::41::41::41:
من اگه باشم پایونیر میخرم کنوود هم ضبط های خوبی داره اما به نظر من تنظیمات صدایی که پایونیر داره دست ادم باز نگه میداره تا هر صدایی میخاد بگیره پایونیر ارزونتر هم هست خوش قیافه ترم هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست قیمت نداره اما شماره نمایندگیهای معتبر سونی و همچنین مقایسه مدلها و کلی اطلاعات راجع به محصولات سونی موجوده که به دردت میخوره
منم خودم از پایونییر بیشتر خوشم میاد.شاید 7250 بگیرم اما نمیدونم به اختلاف قیمتش با 4250 میارزه یا نه؟نقل قول:
در مورد سایت سونی اطلاع داشتم آره امکاناتشون رو دقیق توضیح داده اما متاسفانه چون مشکل بودجه دارم نمیدونم که از کدوم سایت قیمتای سونی رو در بیارم.
با این اوصاف به احتمال 90% پایونییر میخرم حالا کدوم مدل نمیدونم...
ممنون
یه سی دی خوب تا 130هزار تومان برای پیکان من معرفی کنید که usbهم داشته باشه کدوم مارم از همه بهتره.
این 2 تا حول هوش بودجه شماستنقل قول:
Pioneer DEH-3250UB
Pioneer DEH-P4150UB
میخواستم پخش 7250sd با باند 718ex بگیرم ولی نمیدونم چه آمپلی فایری و چه پک کابلی واسش بگیرم.بعداً هم میشه ساب هم بهش اضافه کنم؟چه مارکی؟.لطفا ً راهنمایی کنید
آمپلی:سانداستریم 580نقل قول:
ساب:gt5-12 J.B.L
سیم:گیج 4
سلام خدمت همه دوستان عزيزنقل قول:
مدتيه اينقدر سرم شلوغه كه واقعا فرصت نميكنم حتي ميلهام رو چك كنم.امير جان الان هم اگر ديدي پستم براي ساعت 21:00 هنوز تو محل كار هستم.خلاصه ببخشيد ديگه ،ما پير شديم :11: دوستان بايد جور مارو بكشن:46:
من اين مدل رو نديد،مدل 475a سري رفرنس هست ولي اين مدل رو نميدونم چيه؟
ببين صداي MTX با اون دوتا تقريبا تفاوت داره.اگر دنبال باس كوبشيه MTX خوبه ولي اگر باس نرم و كيفيتي ميخواد هر دوي اونها (آلي و اينفي)مناسبند:46:نقل قول:
آمپهاي گرون قيمت خونگي اغلب تو مدارها از نقره استفاده ميكنن. سري Human Reign برند ساند استريم هم فكر كنم تو بردهاش هست.:46:نقل قول:
اول مبارك باشه و دوم متاسف شدم.بابا چرا دقت نميكنيد. من الان اينهمه ساله كه سيستم بازي ميكنم تا حالا يه بار هم (گوش شيطون كر و چشم شيطون كور و ...) گير ندادن بهم.اميدوارم اسمتون تو آمارشون ثبت نشه.:41:نقل قول:
من هنوز هم با اين سري از پايونير مشكل دارم.كن وود بگير همين كه بچه ها گرفتن. اگر ميتوني برو صداش رو گوش كن. پايونر سريF رو بي خيال شو:19:نقل قول:
1-فقط به خاطر داشتن اكولايزرهاي بيشتر 7250 شايد كيفيت بهتري رو بتوني با تنظيم دقيق بگيري.وگرنه تفاوتي ندارن.نقل قول:
2-شنيدم كن وود خوب داره كار ميكنه.به نظرم فقط يوزر فرندلي نيست وگرنه شايد بهتر ازپايونير باشه. پايونير بعد از يه مدت آدم رو خسته ميكنه صداش.
3-قديم كه حرفي براي گفتن نداشت. بعيد ميدونم الان هم تفاوتي كرده باشه. تو چنتا نمايشگاه صداي سيستمهاشون رو شنيدمفحالم بهم خورد.
4-رو كن وود كار كن به نظرم پشيمون نشي.(قطعي نميگم ها،با توجه به مشخصات كاتالوگي كه ازشون خوندم)
موفق باشيد همگي
ارادت دارم:11::40:
بلاخره به پارکینگ منتقل شدیم........................البته ایدندفه برای اینکه تو محل خودمون:دی رفتم سر بقالی کارت شارژ بخرم .. ماشین دوبل بود دیم بله زدن زیرشوو من نمیدونم از کجا مثل عجل معلق پیداشون شد
با سلام خدمت اساتید
میخوام یه سیستم صوتی ببندم
موندم چه باندی بگیرم که کیفیت صداش عالی باشه بیس زیاد مهم نیست قیمتشم تا سقف 200هزار
یه ساب توپ هم میخوام
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون از راهنماییت.قیمتشون رو اگه داری ممنون میشم.آمپ 5400 پایونیر چطوره؟نقل قول:
آمپلی:150-160نقل قول:
ساب:55-70
سیم:15-40
پایونیر آمپلی هاش به غیر از یکی دو مدل اصلا بکار نمیخورن.قیمت هم که توهمه!
Bond?
james bond بخر :31:
من Kenwood دوست دارم!
یه 6975 جدید 500 واتی پایونیر بگیر دیگه سابم لازم ندارینقل قول:
من صداشو شنیدم چیزی از ساب کم نداره تازه ضبطی که باهاش بود jvc بود اگه پایونیر باشه که دیگه میترکونه
718 هم انتخاب خوبیه
x693 كنوود خوبه 70 تومن قيمتشه كيفيت صداش خيلي خوبه
با توجه به اينكه 718 تقلبي اون زياد شده و 75 تومن قيمتشه اين باند x693 گزينه خوبي ميتونه باشه
130 وات rms
و 150 وات ماكزيمم rms
3اهم
300وات ماكزيمم خروجي
دروود بر دوستان
آقا علی اون شماره رو که داده بودی واسه خرید Soundstream PX4.580 (فوشگاه صدا) زنگیدم, یه آقایی ورداشت گفت اشتباست! بعد یه شماره داد گفت به این بزنگ که زنگیدم اونم یه خانومی ورداشت گفت اشتباست!
به نمایندگی فروش شرکت اسرا اکترونیک زنگیدم گفت تموم کردیم , گفت در آینده میاریم ولی معلوم نیست قیمتش چنده...
یه شماره از نماینگی فروش سانداستریم با کنوود پیدا کردم تو شیراز , زنگنیدم گفت Soundstream PX4.580 ندارم ولیSoundstream RUB4.600 هست قیمتشم 145.000تومان ,نظرنون در مورد این آمپ چیه ,از لحاظ کارایی یجورن این 2 مدل, میشه گفت rub4.600 یه جورایی سرتره بدلیل 600w بودنش
حالا نظر شمارو میخواستم در مورد این آمپ بدونم؟ آمپ کار بکنی هست؟ داغ نمیکنه؟ در کل مثل 580 مورد تایید قرار میگیره؟ ممنون میشم راهنمایی کندید...اینم مشخصات آمپ:
RUB4.600 - Soundstream 4 Ch. 600 Watt RMS Rubicon Series A/B Class Amplifier
- Power output:
- RMS Power @ 4 ohms: 100 watts x 4
- RMS Power @ 2 ohms: 150 watts x 4
- RMS Power @ 4 ohms bridged: 300 watts x 2
- THD 0.015%
- Signal-to-noise ratio: 105dB
- Damping factor: >250
- Signal sensitivity: 0.2V-6V
- 50Hz Bass Boost: 6 or 12dB
- 35Hz Subsonic Filter
- Infinitely variable crossovers w/ multipliers (High/Full/Band/Low)
- Mosfet PWM power supply
- IDI intelligent distress indicator for thermal, short, & impedance protection
- Turn on/off delay
- Tri-mode capable
- 2-ohm stereo / 4-ohm mono stable
- High & low level input
- Platinum 4 AWG power block
- Dimensions: 8"(W) x 2"(H) x 13.75"(L)
موندم بین 6975 و 718کدومشو بردارم ؟
کیفیت صدا برام مهمه
[QUOTE=hamidR15;5528441]
سلام ممنون از این همه اطلاعاتتنقل قول:
2-شنيدم كن وود خوب داره كار ميكنه.به نظرم فقط يوزر فرندلي نيست وگرنه شايد بهتر ازپايونير باشه. پايونير بعد از يه مدت آدم رو خسته ميكنه صداش.
این یه تیکه رو نفهمیدم یعنی چی!؟ :23:
منم دقیقا همینو شنیدم که پایونییر بعد یه مدتی آدم از موزیک گوش دادن خسته میکنه مخصوصا اگه ولوم یکم بالا باشه اما نمیدونم اینجوریه یا نه واسه همینم بین 7250 و کنوود 7006 مونم که کدومشو بخرم.نقل قول:
4-رو كن وود كار كن به نظرم پشيمون نشي.(قطعي نميگم ها،با توجه به مشخصات كاتالوگي كه ازشون خوندم)
دوستانی که یکی از این دو مدل رو دارن ممنون میشم راهنماییم کنن:11:
[QUOTE=esi222;5530105][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی خوب قیمت داده!نقل قول:
فقط یکی از دوستان میگفت پروتکت میکنه.که احتمالا گین رو درست تنظیم نکرده بوده.حالا نفهمیدیم درست شد یا نه؟
از ایشون بپرس ببین چطوره؟(Khalilpakbaz)اگه خوب بود بگیرش!در ضمن سری Rub از پیکاسو بهترن!:8:
سلام دوست مننقل قول:
ورودتون رو به p30 خوش آمد عرض ميكنم.
براي اينكه بهتر بتوان به شما مشاوره داد و از راهنمائي ديگر دوستان هم بهره مند گرديد،خواهش ميكنم سوالهاي خود رو اينجا مطرح بفرمائيد:
با تشكرکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=197367&page=383
[QUOTE=esi222;5530105]سلامنقل قول:
User Friendly
يه اصطلاح هستش بين سيستم بازها.منظور اين هستش كه مثلا پخشهاي پايونير به طور كلي كار كردن باهاش راحت تره تا مثلا آلپاين و...:46:
با اين مشخصات و قيمت آمپ خيلي خوبيه،من تست نكردم ولي به نظر مناسبه.امير حسين جان به نظرم براي شما هم مناسب باشه.فقط براي كساني كه ساب ووفر DVC 4 اهمي دارن نميتونن بريج 2 اهمي بگيرن چون رو اين امپدانس استيبل نيست. رو حالت مونو فقط 4 اهم استيبله.نقل قول:
پس مورد تایید دوستان هست.مرسی. فردا زنگ میزنم و خریداریش میکنم انشاالله که خوب در بیاد. راستی سیم آپلی چی سفارش بدم؟ چه مارکی؟ کلفتی سیمش؟ ارزونم باشه !؟
سلام خدمت اساتید
میخوام یه سیستم ببندم موندم بین6975 و 718ex کدومشون بهترند؟؟؟؟
درضمن کیفیت صدا تو ولوم بالا برام خیلی مهمه
اگه میشه راهنمایی کنید
استادان اینجا هستن
ولی من با تجربه کمی که دارم میگم تو که میخوای 200 تومن بدی مارک کدنس بگیر(دقیقا مدلش یادم نیست اگه مدلشو پیدا کردم حتما بهت میگم)
فقط این باند خیلی گرونه و یه جفتش نزدیک به 200 تومن میرسه اما مسلما به اندازه پولت بهت بازده میده! از نظر من واقعا عالین
اما اگه انقدر نخواستی پول بدی کنوود 718 هم از نظر من عالین
در ضمن حواست باشه 200 تومن پول باند کدنس میدی دیگه پول برا آمپ نداری
سلامنقل قول:
اگه کیفیت صدا براتون مهمه مخصوصا تو ولوم بالا بیخیال این 2 تا باند بشین که تو ولوم بالا کارشون خراب کردن صدا هست مخصوصا 6975 که استاد این کاره :8: . تو باندهای بیضی میتونید MTX 693 بگیرین که از نظر کیفیت یه سر و گردن از این 2 تا بالاتره. با تشکر
آقا علی از خلیل جان پرسیدم در مورد آمپ rub4.600 میگه داغ میکنه بجز ایشونم یکی 2نفر دیگهم همین مشکل رو داشتن البته اوناهم به تنظیمات اصولی آمپشون شک دارن...
اونیم که میگفت که داغ و پروتکت نمیکنه, میگفت: خیلی آمپ با کیفیتی نیستا.. چه تو صدا چه ساخت
با این اوصاف موندم چکار کنم...
کسی نیست که این آمپ رو داشته باشه و اصولی تنظیمش کرده باشه؟ که بفمیم این داغ کردن و پروتکت که میگن ماله تنظیمه غلطه امپ دوستانه یا کلا" آمپش اینجوریه؟
من خودم 718 دارم صدای 6975 شنیدم میتونم بگم شفافیت صدا تو 718 کمی بهتره اما بیس تو 6975بالاتره چون مگنت بزرگتری داره اگه میخوای ساب ببندی دیگه سراغ 6975 نرونقل قول:
باید باندی بگیری که شفافیت بالا و تفکیک صدای خوبی داشته باشه
مشکل داغ کردن که همه آمپلی ها دارن!ولی پروتکت کردن کمتر دیده میشه!نقل قول:
مدل های 2008 به بعد سانداستریم دیگه کیفیت قبل رو ندارن.
من نمیدونم چرا به این بوشمن بدبخت کم لطفی میشه؟ دو مدلش رو من داشتم با اینکه قوی نبودن ولی خیلی خر بودن.البته شاید همه اینها به تنظیمات برگرده!
تا تنظیمات درست نباشه نمیشه به طور قطع گفت که ایراد از کجاست.
مثلا الان یک آمپلی سونی دارم.با اینکه داغ میکنه ولی گوشه شیطون کر(به قوله حمید خان چشش هم کور) مشکلی نداشتم.در صورتی که همه میگن فلانن و بهمان!
شما دقیقا اجزای سیستمت رو بگو شاید پیشنهاد بهتری بتونیم بدیم.:8:
آقا علی من یه آمپ 4کاناله میخوام که رو هر کانالش 80 RMS روی 4اهوم.ودر حالت برج 300وات RMS بده.این ارقام بیشترم شد عیب نداره ولی کمتر نشه!نقل قول:
داغ و پرو تکت هم نکنه و کار بکن باشه, قیمت هم در نهایت 170.000!!! میدونم خودم توقعم کمه!!!:20:
پخشم:7250
باند: 718EX
ساب: ؟؟ بستگی به آمپ داره...بهترین سابی که با 300وات rms بتونه راه بیفته
آمپ: فعلا" گیر همینیم..
یکی از دوستان آمپ 4.Soundstream TRA680 رو معرفی کرد که مشخصاتش با اون چیزی که من میخوام جور در میاد ولی قیمتشو نداد , و معلومم نیست راحت گیر بیاد..قیمت دقیق این آمپ رو دارید؟ و تو بازار موجود هست؟
- Soundstream :: TRA680.4
- NUMBER OF CHANNELS: 4
- OUTPUT (WATTS):RMS @ 4 Ohms 85x4
- RMS @ 2 Ohms 170x4
- RMS Bridged @ 4 Ohms 340 x 2
بنده این ودل رو جایی ندیدم.قیمت هم باید همون حدود 170 باشه.نقل قول:
یه پیشنهاد دیگه:
Boschmann XR-1000 2000W 4-Channel
Features:
- Type: 4/3/2
- RMS (4 Ohm) 4x100W / 2x350W
- RMS Power (2 Ohm) 4x150W
- Harmonic distortion (THD): <0.05%
- Signal to noise ratio:> 100dB
- Input Sensitivity: 0.2-6.0V
- Lower band-pass filter (LPF): 50Hz-250Hz
- Upper band-pass filter (HPF): 80Hz-1.2kHz
- Dimensions: 248x59, 5x4200mm
- Fuse: 2x40
- Damping Factor: 200
- Max power: 2000W
اول از همه میخواستم همین بوشمن بگیرم , امکاناتش نصبت به قیمتش خیلی خوبه...بعد اومدم پستهای در ارتباط با آمپ بوشمنو خوندم هر کی داشته گفته آمپش رو به موته !! یا ضعیف عمل میکنه و غیره... برای همین پشیمون شدم از خریدش..نقل قول:
انگار شما شانس آوردی از این مارک , ما که شانس نداریم از هیچی!
سلام دوستان امپ 7541 اصلش کجایی ؟؟؟؟
خیلی واجبه زود جواب بدین:19: