اونارو خود ساسکه هم فهمیده بود به نظرم ! دیگه اینقدرم خنگ نیست بچه : دی
Printable View
اونارو خود ساسکه هم فهمیده بود به نظرم ! دیگه اینقدرم خنگ نیست بچه : دی
ولی خدایی ناروتو ادمو دق میده تا دوهزاریش بیفته
تازه همه مسائل هم تهش یجوری ختم میشه به کلون های بیشتر :n09:
خوب مانگای جدید هم اومد !!!! از همه بیشتر با حرکت های تیم 8 حال کردم .. یه چیز جدید .. یه تکنیک جدید .. کارشون واقعا درسته !
اینوشیکاچو رو من خیلی باشون حال کردم . یویو : دی
این هیناتا تکنیک 64 ضربش رو چه جوری پیاده کرد ؟؟ با پا هم اضافه کرد به دستاش ؟؟
مانگای جدید هم اومد !! لرد اوروچیمارو رسید بالاخره...
ساسکه نیت های پلیدی داره !!!
بالاخره یه حرکت درست و حسابی نشون داد مانگا ...
ببینیم لرد اوروچی چه می کنه در چپتر بعدی
البته مشخص نیست نیت ساسکه پلیده یا خوبه !
اگه نیت پلیدی هم داشته باشه باز هم وسط این جمعیت شینوبی شانسی نداره .
بزنن ساسکه رو بکشن اون موقع چهره میثم دیدنی میشه :n09:
اروچی هم مثل این که به منطقه ای رفته که کاگه ها توسط مادارا لت و پار شدن .
5 کاگه زندن احتمالا سوناده با ویلچره : دی
ساسکه به نظرم نیتش پلید نیست بعد از به یاد اوردن حرفای ایتاچی بهش نمیاد پلید بمونه .
با اومدن لرد اوروچی وزنه ترازو خیلی به سمت نینجاها سنگینی می کنه !!!! باید دید این اروچی می خواد چه کار کنه ... از کاکاشی و اوبیتو خبری نیست ؟ گویا از دنیای بیرون خبری ندارن ...نقل قول:
اروچی هم مثل این که به منطقه ای رفته که کاگه ها توسط مادارا لت و پار شدن .
فعلا که کاگه های گذشته هیچ کاری نکردن و فقط اومدن یک حصار ایجاد کردن تا جوبی رو حبس کنن .
ما منتظر یک نبرد عظیم بودیم ولی تنها به یک حصار ختم شد ... هر چند بعدا مبارزه ای بین مادارا و هاشیراما خواهیم داشت ولی کلا حالگیری شد :n02:
اروچی هم به نظرم کار خاصی نمیکنه و میشه تماشاچی و کیشی با این چند تا بچه الکی شلوغش میکنه و جوبی رو میشونه سر جاش .
یک ضد حال اساسی هم به همه ما میزنه :n09:
اینقدر از این ضد حال ها زده به ما کیشی !! تعدادش از دستم در رفته !!نقل قول:
یک ضد حال اساسی هم به همه ما میزنه :n09:
بابا ولکنین ساسکه رو
نجی ک مرد دیگه افسرده شدم:n28:
حالا هم امروز اروچی میاد ببینیم چ میکنه:n20:
دوستان مانگای 635 منتشر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانگای امروز که چیز خاصی نداشت !!!
یه جورایی فقط بهانه ای بود برای کاگه ها .. این دختره کارین نقش ساندیس رو داره .. هر کی میاد یه گاز بهش می زنه و خوب می شه !!!:n02:
من نفهمیدم ساسکه جریانش چی بود ! یکی روشنم کنه : دی
به نظر مرسه ساسکه حرفش با عملش یکی نیست .. یعنی می خواد به تنهایی کار رو پیش ببره.. گویا همچنان حس غرورش رو داره و احتمالا دنبال جیوبی هستش و برای مهر کردن داخل خودش می خوادش .. فعلا که نشون نمیده ..نقل قول:
من نفهمیدم ساسکه جریانش چی بود ! یکی روشنم کنه : دی
من نفهمیدم اینها می خوان جیبوی رو بکشن .. مگه بیجو ها هم از بین می رن ؟؟
.................................................. .........................
منتظر دیدن سوناده و پدر بزرگ هاشیراما و میناتو با هم هستم !
هنوز هم فکر می کنم بین سوناده و میناتو یه رابطه ای وجود داره !
اخه سوناده اصلا هر وقت در مورد میناتو با جیرایا صحبتش می شد اخماش تو هم می رفت( یه جا روی نیمکت با جیرایا صحبت می کرد و خیلی دپرس شد وقتی صحبت از میناتو شد ! ) و وموقع حمله پین به دهکده هم یاد و خاطره دو نفر براش زنده شد ( وقتی ناروتو یهو زد پین اول رو ناک اوت کرد !) جیرایا و میناتو که هر دو مرده بودند !
یه پست هم قبلا ها داده بودم که احتما می رفت سوناده مادر میناتو باشه ..
ساسکه که نمیتونه جینچوریکی بشه ... باید بدن سنجو رو داشته باشه . پس قضیه جینچوریکی شدن جوبی رد میشه :n02:
بیجوها هم از بین نمیرن ... اونا در اصل انرژی هستن که هر کدوم بک یک شکل خاص نمایش داده شدن . انرژی هم که طبق قانون از بین نمیره و از شکلی به شکل دیگه در میاد :n02:
در مورد میناتو و سوناده هم فکر نکنم رابطه خاصی داشته باشن . میناتو که مال خاندان نامیکازه بوده و اصلا چه دلیلی داشته که جیرایا و سوناده نخوان در مورد اون صحبت کنن و بگن پسرشونه .
در ضمن سوناده با جیرایا رابطه ای نداشته و قبل تر از اون با دان بوده و بعد از اون فکر نکنم با کس دیگه ای رابطه داشته .
جیرایا قبل از مرگش و زمانی که میخواد به دهکده باران بره پیشنهاد خودش رو برای سوناده مطرح میکنه . اگه قبلا با هم بودن پس سوناده نباید اینطوری جا میخورد و تعجب میکرد.
کلا به نظر من میناتو فرزند اونا نیست :n05:
من نگفتم میناتو فرزند جیرایا و سوناده بوده .. گفتم میناتو ممکنه فرزند سوناده و دان بوده باشه .... اخه هیچ گذشته ای از پدر و مادر میناتو نداریم .. هوکاگه به این بزرگی هیچی نداشته باشه خیلی نامردی هستش ... بعدشم چرا باید سوناده وقتی ناروتو پین اول رو زد جیرایا و میناتو بیاد جلو چشمش !! حالا جیرایا رفیقش بوده و ناروتو شبیهب بهش بوده و میناتو چه دخلی داشته بهش ؟؟؟نقل قول:
در ضمن سوناده با جیرایا رابطه ای نداشته و قبل تر از اون با دان بوده و بعد از اون فکر نکنم با کس دیگه ای رابطه داشته .
موقعی هم که جیرایا در مورد میناتو صحبت می کرد همیشه اخم های سوناده تو هم بود گویا دوست نداشت یاد و خاطره از میناتو بشه ( یادمون نره که میناتو هم مثل دان و برادر سوناده و نارتو ارزوی هوکاگه شدن داشت !)
بعدشم این ژن سنجو چه جوری وارد بدن ناروتو شده پس .. کوشینا که اوزوماکی بوده و فقط یه باز زن هاشیراما رو دیده و اصلا هم با هاشیراما نسبتی نداشتند .. پس این ژن سنجو برای جینچوریکی شدن چه جوری وارد بدن ناروتو شده ..
فکر کنم کلا نیازی به ژن سنجو نیست اینجوری باشه تمام اون 7 تا جینچوریکی قبلی همشون سنجو بودن !!!! . .. پس در این صورت ساسکه هم می تونه جینچوریکی بشه ..
636 هم اومده .
آخرشو کسی فهمید ؟
کلا :
1 . اوبیتو چطور نصف صورتش اونطور شد ؟
2 . مادارا چی کار کرد ؟ اوبیتو رو کشت ؟ میخواد بکشش رین تنسه کندش ؟
ویرایش : جواب دومیو تو ویکی پیدا کردم .
انگار مادارا قدرت اراده خودشو وقتی که اوبیتو رو ترمیم میکرده توی اون قسمت گذاشته تا در همچین شرایطی که اوبیتو نافرمانی میکنه بتونه اونو کنترل کنه...مثل زتسو که نصفه سیاهش اراده ماداراس...
احتمالا اوبیتو بعد از احیای مادارا کشته میشه (توسط فن نه توسط مادارا!!!:n02:)
مادارا از اون میله ها کرد تو اوبیتو در نتیجه میتونه کنترلش کنه .
فقط موندم چطوری صورت اوبیتو اون طوری شد ؟
ازوماکی ها بهترین افراد برای جینچوریکی شدن هستن ... جایی ندیدم که گفته باشه ناروتو ژن سنجو داره .نقل قول:
بعدشم این ژن سنجو چه جوری وارد بدن ناروتو شده پس .. کوشینا که اوزوماکی بوده و فقط یه باز زن هاشیراما رو دیده و اصلا هم با هاشیراما نسبتی نداشتند .. پس این ژن سنجو برای جینچوریکی شدن چه جوری وارد بدن ناروتو شده ..
فکر کنم کلا نیازی به ژن سنجو نیست اینجوری باشه تمام اون 7 تا جینچوریکی قبلی همشون سنجو بودن !!!! . .. پس در این صورت ساسکه هم می تونه جینچوریکی بشه ..
در مورد سنجوهای جینچوریکی هم اطلاعی ندارم ؟! کدوم 7 تا ؟!
مادارا اراده خودش رو در نیمه پیوند خورده اوبیتو قرار داده بود . الان هم که دید استفاده ای برای اون نداره مهر رو اجرا کرد و اون میله های طریقت رینگان در بدن اوبیتو فرو رفت .نقل قول:
مادارا از اون میله ها کرد تو اوبیتو در نتیجه میتونه کنترلش کنه .
فقط موندم چطوری صورت اوبیتو اون طوری شد ؟
حالا هم میتونه اون رو کنترل کنه . مثل کاری که ناگاتو بوسیله این میله ها با پین ها میکرد یا همین کاری که اوبیتو با جینچوریکی ها کرد .
فکر کنم اگه اوبیتو رینگان نداشت الان همچین اتفاقی برای اون نمی افتاد ...
مسئله مهم افتضاحیه که کیشی توی جنگ اوبیتو و کاکاشی بوجود آورد .... جنگ از این سطح پایین تر نمیشد دید . کونوهومارو بهتر از این دو تا میجنگید .
خیلی ساده و به شدت ابتدایی با هم مبارزه کردن و خیلی الکی و بچگانه اوبیتو شکست خورد تا کیشی بتونه کاکاشی رو حفظ کنه !
واقعا نمیدونم کیشی پیش خودش چی فکر کرده که همچین سناریویی طراحی کرده ؟!!!!!!!!!!
فقط خواستم بگم که مانگای 637 ناروتو اومده
عجیبه که تاپیک سوت و کوره !!!
صفحه آخر مانگا یک مقدار مبهم بود ... بعدا یک کم بحث میکنیم ببینیم چی شد ؟!:n29:
WTF
چی شد یهویی اینطوری شد ؟!
اوبیتو نمُرد و در اصل نقشه اش بود که توسط کاکاشی صدمه ببینه و بره جینچوریکی جوبی بشه ! :n19:
لذت بردم به طور فجیع :n02: عجب ضد حالی به مادارا زد :n02:
اینشو که فهمیدم .
چه جوری شد که جینچوریکی شد ؟! یعنی اینکه چه جوری از دست اراده فرار کرد ؟ چه جوری یهویی جینچوریکی شد ؟ خودش مهر کرد جوبی رو تو خودش ؟ کلا چطوری شد ؟ : دی
بعدش مگه جینچوریکیا مثل ناروتو ، نباید در حالت عادی بیجو داخلشون باشه ؟ یا حالت بیجویی بگیرن یا بیجو بغلشون باشه ؟ چه جوریه که اوبیتو هم سایز جوبی و شبیه اون شده ؟
این که چجوری مهرش کرد و چی شد رو فکر کنم باید در مانگای هفته بعد بفهمیم . در حال حاضر هیچ کس نمیدونه که چی شد !
اوبیتو هم جوبی وارد بدنش شده ولی مثل این که فرم کلی بدن رو تغییر میده . به هر حال بیجوی ما 10 دمه و تفاوت های زیادی با بقیه بیجوها داره .
چطوری اپیزود هاشو دانلود میکنین؟اینکه فقط عکس بود
این مانگا بوده که دیدید شما . کتاب مصور هست یه جورایی . هر هفته یه چپتر میاد . هر هفته یه اپیزودم میاد که این مانگا ها رو انیمیشن کردن ولی خوب انیمه خیلی از مانگا عقب تره برای همین همه مانگا رو میخونن .
فقط امیدوارم این اوبیتو تحول پیدا نکنه و با این ناروتو و دوستان متحد بشه ...
احساس میکنم مادارا حال این هاشیرما رو میگیره ... خیلی با اعتماد به نفس نشون میده :دی
اوبیتو تاک بخوره به نظرم خیلی دیگه ضایع میشه .
مادارا بهش اطمینانی نیست ، سر جریان اوبیتو هم مطمئن بود که اینطوری شد یهو !
مانگای 638 منتشر شد ... سوپرایز خوبی بود ... سه شنبه ها خوندن مانگا لذت خاصی داره :n02:
Hoooooooooooooooly Crap : دی
دیگه هاشیراما گفت این از من قوی تره !
ببینیم مادارا چه نقشه ای کشیده .
مادارا هم حریفش نمیشه :n02:
پشت کمر اوبیتو رو دقت کردین ؟! دقیقا همون طرحی که پشت لباس ریکودو بود بر پشت کمر اوبیتو بوجود اومده بود !
فکر کنم الان تنها کسی که به ریکودو نزدیک شده همین اوبیتو باشه :n10:
با یک حرکت زد یک طرف بدن هاشیراما و توبیراما رو از بین برد !!!
فقط چرا موقعی که میناتو بهش گفت اوبیتو بس کن , اوبیتو با تعجب و سختی خاصی گفت : او .. بی .. تو !!!
قضیه چیه ؟!:n13:
اگه ادو تنسه نبودن الآن کارشون تموم شده بود دو هوکاگه !
مادارا مطمئنه از کارت برندش ! اگر چه از نقشش برا اوبیتو هم مطمئن بود ولی به هر حال !
انگار حافظه اوبیتو از بین رفته .نقل قول:
فقط چرا موقعی که میناتو بهش گفت اوبیتو بس کن , اوبیتو با تعجب و سختی خاصی گفت : او .. بی .. تو !!!
درود
امروز یه انیمیشن به نام One Piece Film Z دیدم ناجور شیفته اینگونه انیمیشن ها شدم
البته گهگاهی ناروتو رو در شبکه های ماهواره یی میدیدم اما دنبال نمیکردم؛ وضعیت ما پیرمردها رو میدونید که چجوریه
یه سوال داشتم میخوام ببینم که این چند تا انیمیشن معروف( ناروتو, وان پیس, بلیچ) به صورت سریالی هستن؟
خوب ما از کجا باید شروع کنیم؟منظورم برای دانلود و دیدن این انیمیشن ها(تازه یاد بچگی هام افتادم):n02:
همممممم ! ... من که فکر نکنم :n13:نقل قول:
انگار حافظه اوبیتو از بین رفته .
درود بر شمانقل قول:
درود
امروز یه انیمیشن به نام One Piece Film Z دیدم ناجور شیفته اینگونه انیمیشن ها شدم
البته گهگاهی ناروتو رو در شبکه های ماهواره یی میدیدم اما دنبال نمیکردم؛ وضعیت ما پیرمردها رو میدونید که چجوریه
یه سوال داشتم میخوام ببینم که این چند تا انیمیشن معروف( ناروتو, وان پیس, بلیچ) به صورت سریالی هستن؟
خوب ما از کجا باید شروع کنیم؟منظورم برای دانلود و دیدن این انیمیشن ها(تازه یاد بچگی هام افتادم)
برای بحث در مورد بقیه انیمه ها به این تاپیک برین ... دوستانی هستن که کارشون حرف نداره و راهنمایی های خوبی به شما میرسونن
در مورد ناروتو باید بگم که این انیمه دو سری داره ... سری اول با نام ناروتو منشتر شده که سن و سال کمتری دارن و بچه هستن که حدود 220 قسمت میشه
سری دوم که بزرگ شدن به اسم ناروتو شیپودن منتشر شده که تا الان 320 قسمت از اون منتشر شده و همچنان ادامه داره .
البته همه این قسمتها مربوط به داستان اصلی نیستن و فیلر (نامربوط و فرعی) زیاد توی انیمه دیده میشه که اصلا ربطی به داستان اصلی نداره و اگر اونا رو هم نبینید تاثیری بر روند داستان نداره .
سایت های زیادی هستن که انیمه رو برای دانلود گذاشتن .
اینجا که خلاف قوانینه و نمیشه معرفی کرد ... اگه سایتی پیدا نکردین براتون پیغام خصوصی میکنم :n02:
گفتم این مادارا اعتماد به نفسی میزنه ... :n02:
راستی کاکاشی کجاس ؟
پ.ن : نمیدونم چرا این قسمت منو یاد مانگا کلیمور انداخت :دی
منظورمو خوب نرسوندم . به نظرم به چیزی بین یک انسان و یک حیوان تبدیل شده اوبیتو و برای همین خیلی از قابلیت های انسانیش مثل صحبت کردنشو از دست داده . ممکنه حافظش هم آسیب دیده باشه .نقل قول:
همممممم ! ... من که فکر نکنم :n13:
ممکنه.
چون که اوبیتو بدجوری زخمی بود و بعد یک ضربه کونای هم از میناتو دریافت کرد .
ممکنه اوتبیو مرده باشه و کنترل بدن کلا دست جوبی باشه ... شاید هم اوبیتو در حال حاضر کنترلی روی بدنش نداشته باشه ولی کم کم برگرده .
شاید هم همه اینا فیلم اوبیتو باشه :n02: