5 دقیقه !
Printable View
5 دقیقه !
سلام خوبین؟ خوبم :31:
راستش من دیروز همینجوری اتفاقی اینجا عضو شدم
اما الان تقریبا میشه گفت پشیمون شدم:41:
چیکار میشه کنم الان؟؟
سلامنقل قول:
از اینکه اینجا باشین پشیمون شدین ؟
میتونید به سادگی دیگه نیاین.
مباحث مربوط به
فلش ها، رم ریدها را باید کجا پرسید
سلام.بچه ها جای مناسبی ندیدم.گفتم همین جا بگم.تو رو خدا اطلاع رسانی کنید به مدیران.
امروز که اومدم وارد انجمن بشم در پی باز کردن هر صفحه اخطاری برام میاد.که احتمال میدم اشکال کار از تغییر در سایت هست.گفتم شاید مدیر انجمن مایل به اصلاح باشد!!
با تشکر از همگی :40:کد:http://s27.uploadbaz.com/files/8/8ob1c7sbqcl5ap/AV.jpg
سلامنقل قول:
لطفا More details رو کلیک کنید و اطلاعات بیشتر رو برای ما بفرستید
حالا یا در همین تاپیک قرار دهید یا برای ما ایمیل کنید :
info (aatt} p30world.com
سلام من درخواست تغییر نام کاربری رو دادم
7 ماه پیش آقا بابک گفتن تغییر میکنه
2 ماه پیش آقا میثم گفتن بزودی
سوالم سادس ، کی تغییر میکنه ؟ :31:
7 ماه پیش؟ :19:
من یک نظری دارم البته شاید هم اشتباه باشه نمیدونم واللا :31:
هر کاربری فقط نسبت به شناسه ی کاربری خودش یک سری اختیاراتی داشته باشه (مثلا همین تغییر نام یا حذف کردن پست های خودش...)
اینجوری زحمت مدیران هم کمتر میشه .... :46:
نقل قول:
مطمعنی 7مــاه؟ :) تغییر نام کاربری چند ثانیه طول میــکشه! نمیدونم چرا اینقدر طولش میدن! (حتما دلیل خــاصی داره) !
ولی فکر نکنم 7 ماه باشه! به نظرم پیگیر شو .... شاید هم هنوز اون 7 اه مورد نظر نرسیده :دی
تا حالا فرومی رو ندیدم که همچین اختیاراتی رو به کاربرهای عــادی بده!نقل قول:
حذف کردن پست خوبــه .... ولی متاسفانه ممکنه ازش سو استفاده کنن و مشکلات دیگه ای پیش بیاد!
1ماه پیش بودفکر کنم..... یکی از کاربردا همین سوال رو کرده بود یادمه بابک گفت ادمین سرش شلوغه کارهای مهم تری در اولویت هستن...گفت به زودی انجام میشه....نقل قول:
سلام من درخواست تغییر نام کاربری رو دادم
7 ماه پیش آقا بابک گفتن تغییر میکنه
2 ماه پیش آقا میثم گفتن بزودی
سوالم سادس ، کی تغییر میکنه ؟
راستی مبین میخوای نام کاربری جدید ات رو چک کن چون ممکنه یکی توی این 7ماه انتخاب کرده باشه....
یه مشکل خیلی بزرگی که تغییر نام کاربری داره اینه که دیگه خیلیا وقتی که طرفو میبینن نمیشناسنش...
اگر یه قسمتی تو پروفایل اضافه میشد که نام کاربری قبلی اونجا نوشته میشد.خیلی خوب بود.مثل شناسنامه که صفحه توضیحات داره!
ظاهراً مديران و ناظران و همچنين كاربراي رده بالا ميتونن از آواتارهاي GIF استفاده كنن !!!
نگيد كه از قديم داشته ، من ديدم كه جديدا آواتارشون رو عوض كردن و از نوع متحرك گزاشتن !!!
متاسفانه اطلاعات بیشتری در در اختیار قرار نمیده.همون عکسی که گذاشتم گویا هست.نقل قول:
لازم هست ذکر کنم قبلا چنین مشکلی رو نداشتم و اشکال هم پس از آپدیت شدن و دستکاری تو تنظیمات نیست که موجب اخطار آنتی ویروس بشه.:20:
نقل قول:
منظورت به منه دوست خوبم؟ :)
من دیـــشب به طور اتفاقی متوجه شدم که این امکان رو دارم ... تا دیــتشب نمیدونستم :20:
اگر مشکلی هست و شما ناراحتی ، بگو آواتر ثابت بذارم :10::11:
سلام دوست خوبم :46:نقل قول:
راستشو بخواي من خيلي دلم ميخواست آواتار GIF بذارم ولي نميشد ، گفتن كه ديگه نميشه ، اونهايي كه آواتارشون GIF هست از قديم الايام داشتن ولي نگفته بودن كه بعضي كاربران ميتونن !!!
نه ، من در حدي نيستم كه به كسي بگم چيكار كنه ، اتفاقاً آواتارت هم جالبه :31:
ولي فكر ميكنم اگر ديگران هم چنين امكاني داشته باشن خيلي خوب ميشه ، ديگه فكر نكنم مثل گزاشتن لينك فعال احياناً مشكلي ايجاد كنه .
ایشون عنوان کاربریشون کاربر حرفه ای انجمنه. احتمالا ادمین ها برای این گروه دسترسی آو.اتار گیف رو تنظیم کردن.
خوب شما هم سرپرست ناظرین ، برای شما هم فعاله :20:نقل قول:
منم دو سه ماه میشه که درخواست تغییر نام کاربری دادم و با این که جناب بابک گفتن تغییر میکنه تا حالا تغییری نکرده!
یکی از دوستام اینجا رو بهم معرفی کرد من اومدم درباره فیلما صحبت کنم ولی اینجا که بخش فیلم نداره.
دلیلی نداره دروغ بگم ! میتونم نشون بده 24 آگوست میشه 7 ماهنقل قول:
بازم دلیلی نمیبینم دروغ بگم ، 2 ماه پیش به میثم گفتم ..نقل قول:
نقل قول:
الون اگه من به نهاد ریاست جمهوری نامه نوشته بودم تا الان جوابش میومد ، میبینی که سورنا چی میگه .. !
بعدشم دیگه هر چه قدر هم شلوع باشه کلاتو قاضی کن باید 7 ماه طول بکشه ؟
بعضی بر چسب ها رو هم نچسبونین الان به من که قصد تشویش داره من سوالم رو از سرپرست ناظرین و مدیر کل
پرسیدم بعد اومدم تو این تاپیک مطرح کردم .. 2 ماه گفتم از پیغام خصوصیم به آقا میثم گذشته ...
اتفاقا منم حدود 10 ماه (تو قسمت ترش تاپیکو دیدم نوشته مال 300 روز پیش) پیش درخواست دادم تو تاپیک مربوطه واسه تغییر نام کاربری ولی حذفش کردن و آخر هم نفهمیدم چی شد/حتی دلیلمو هم گفتم
در حالیکه خیلی از کاربرا نام کاربریشونو عوض کردن/
الان اگه دوباره درخواست بدم امکان عوض کردنش هست؟
مرسی
سلامنقل قول:
بله حدودا همین مدت گذشته از آخرین تغییرات . همه درخواست ها بازه و زمانی که شرایط مناسب شد انجام میشه. زمانی براش نمیتونم بدم. اما تا تغییرات مهمتر هست اون ها در اولویت قرار میگیرن. و بله مدتهاست که تغییرات اساسی در انجمن مورد نیازه که انجام نشده.
تعداد ارسال های شما کمتر از اونه که مناسب تغییر باشه. تایید نشد.نقل قول:
بله/حالا تعداد پست ها به چند باید برسه تا درخواست بدیم واسه تغییر یوزرنیم؟نقل قول:
تعداد ارسال های شما کمتر از اونه که مناسب تغییر باشه. تایید نشد.
مرسی
نقل قول:
سلام این رو می گید مرسی
سلامنقل قول:
تو این قسمت یه تاپیک جدا میتونی باز کنی و بپرسی:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=260
سلام ، خوش اومدید .نقل قول:
انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیدونم برای اعضای جدید قابل رویت باشه یا خیر /
انجمن عکس هم داریم؟
قبلنا یادمه که تو گرافیک و فوتوشاپ بود ولی الان؟
راستی منم خیلی وقته که درخواست تغییر نام دادم ولی ....؟
سلام /نقل قول:
انجمن عکس هم داریم؟
قبلنا یادمه که تو گرافیک و فوتوشاپ بود ولی الان
فعلا موجود نیست ولی میتونید از تاپیک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در انجمن متفرقه استفاده کنید ؛ البته به شرط رعایت قوانین اون تاپیک /
موفق باشید .
سلام سوال دارم در باره مانیتور کجا باید بپرسم؟
سلام دوســت عزیـز :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
چجوری باید گزارش تخلف کنیم؟
منظورم برای پست نیست
برای پروفایل؟
آدرس فایل شخص مربوطه رو برای ادمین ها بصورت Code بفرستید و مورد تخلف رو هم ذکر کنید.
یعنی اگه بخوایم به یه سوال مثل سرعت اینترنت شما (توی تاپیکی توی انجمن اینترنت) جواب بدیم یه تصویر کوچیکم نمیتونیم بفرستیم؟!نقل قول:
سلام تو ارسال پست که میتونی از تصویر استفاده کنــی .نقل قول:
عکس مورد نظرت رو تو سایت های آپلودسنتر عکس آپلود میکنی و ادرس عکسـت رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی میکنی ..
ولی بخوای فایل و عکسی رو ضمیمه کنی که کاربرا بیام روش کلیک کنن و عکس ظاهر بشه و فایل دانلـود بشـه ، همونجوری که کورش جان گفتن برای کاربرای عادی غیرفعالـه .:46:
موفق باشید!:40:
دوستان براي من مشكلي پيش اومده:پست هاي قديميم گزينه Edit ندارن.اونايي كه جديد ميزنم دارن ولي اون يكيا نه.اينطوري يكي از تاپيك هام مشكل دار ميشه.چون هميشه توش هر چيز جديدي ميذارم لينكش به پست اول اضافه ميشه.آخرين بار پست اولشو چندروز پيش اديت كردم ولي الآن ديگه نميتونم!
الآن با هزار بدبختي و حدس زدن آدرس اديت پست اينو گفت كه بعد از نميدونم چندهزار دقيقه كه پستو دادي ديگه نميشه اديتش كرد.راهي نيست الآن يعني؟
سلام
میخواستم بدونم چطور میشه پروفایل رو فقط برای یک یوزر بست و بقیه افراد بتونن راحت ببینن
سلام اینجا انجمن فیلم و درخواست فیلم هم داره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
انجمن فیلم، بله
انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما درخواست و دانلود فیلم، خیر ... :11:
سلام کورش جان :46:
فکر کنم این گروه به درد آرشِ عزیز بخوره ...
درخواست و معرفی فیلم
****کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1368
احتمالا یه باگه :46:نقل قول:
دوستان براي من مشكلي پيش اومده:پست هاي قديميم گزينه Edit ندارن
حالت طبیعیش اینه که یک تاپیکی قفل بشه ونتونی edit کنی ...
برای لیست غیر از دوستان که میشه ...نقل قول:
میخواستم بدونم چطور میشه پروفایل رو فقط برای یک یوزر بست و بقیه افراد بتونن راحت ببینن
اما تا جاییکه من میدونم این امکان برای فقط یک نفر خاص وجود نداره ، اما اگه وجود داشته باشه خوبه
اگه میخاین ایشون نتونه باهاتون ارتباط پیامی برقرار کنه باید از لیست سیاه استفاده کنید
سلام . من میخواستم توی تاپیک مربوط به سربازی یا یه تاپیک جداگونه شمارمو بذارم که اگر کسی مایل بود محل سربازیمو از مازندران با تهران جابجا کنم ، پیش خودم گقتم اول یه سوالی بکنم ببینم این کار مجازه تو p30world یا چون جنبه ی شخصی و تبلیغی داره ممنوعه ؟ چون اصلا دوست ندارم اخطار بگیرم و بن بشم و این صحبتا . ممنون