آخرين قيمت با گارانتي شركتي 550000 تومان .نقل قول:
آخرين قيمت با گارانتي شركتي 550000 تومان .نقل قول:
سلام دوستان عزيز
من تازه كار هستم و ميخواستم يه دوربين ديجيتال بخونم.
كامپكت يا التراكامپكت باشه .(لطفا از هر دوش معرفي كنيد)
بودجم تا 350 تومانه.
و ميخوام بيرون و يا داخل خونه عكس بگيرم كه داخل خونه ميخوام كيفيتش عالي باشه(البته در حد خودش).
ميشه منو راهنمائي كنيد؟
اگه پيشنهاد ديگه ائي هم دارين لطفا راهنمائي كنيد.
مرسي
سلام:10:
من اطلاعاتي در مورد دوربينهاي
Panasonic Lumix DMC-FX180 و
Panasonic Lumix DMC-FX520
ميخواستم همراه با قيمت
باتشكر
با سلام
می خوام یه دوربین دیجیتالی برای عکس های پرتره بخرم ولی تا یک ملیون و صد یا دویست
می تونید دراین زمینه راهنمائیم کنید.
دوربین های اولتراکامپکت کیفیتشون پایینه توصیه نمیشه. بهترین دوربین ها تو این محدوده SD880 و SD960 از کنان هستند.نقل قول:
میتونی یه نیکون D5000 بگیری با یه لنز 50 میلیمتر. قیمتش همون حدودا در میاد.نقل قول:
یه-دوربین-میخوام-خوب-باشه-پولش-مهم-نیست-مرسی
با توجه به داشتن قابلیت تعویض لنز زوم اپتیکال و دیجیتال توی این دوربین به چه صرته؟
و اینکه کیفیت عکسهای این دوربین چطوره ؟
آیا دوربین GF1 توی ایران موجوده و اگه هست قیمتش چنده؟
ممنون
پیشنهاد میکنم canon eos d500 رو بگیرید ... با کیت و فیلتر و کیف و ... (یه مجموعه کامل ) حدود 950 میوفته . دوربین بسیار عالی ای هست و حتما بدرد کارتون میخوره .نقل قول:
توضیح که ندادی ... برای چی میخواید ... مگه میشه پولش مهم نباشه ؟نقل قول:
با این وجود من میگم canon 5d رو بگیر .. با یه کیت فک کنم 4 تومنی خرج برداره !!
یا سونی آلفا 900 که فقط بدنه 3 تومنه !!!
حالا قیمت مهمه یا نه ؟:31:
nikon d90 بهترين گزينه است كيفيت عالي عكس زوم خوب وكيفيت ساخت عالينقل قول:
يا حق
حالا هر دوربینی که گرفتین توجه داشته باشین که برای پرتره لنز خیلی اهمیت داره. لنزهای ثابت (مثلا همون 50mm که مثال زدم) برای پرتره استفاده میشه.نقل قول:
خب یعنی تا 8-7 میلیون هم بودجه دارین؟نقل قول:
این دوربین با لنز های micro four-third و four-third سازگاری داره. البته لنز دوربین های micro four-third از دوربین های four-third کوچکتره و برای استفاده از لنزهای four-third باید یه آداپتور (یا تبدیل) نصب بشه تا لنز روی اون سوار بشه. ظاهرا دو تا لنز کیت برای این دوربین در نظر گرفته شده که یکی Lumix G Vario 14-45mm F3.5-5.6 ASPH هست که میشه گفت لنز وایده. و دومی هم Lumix 20mm F1.7 G ASPH هست که بهش pancake هم گفته میشه و لنز فوق العاده سریعیه (F1.7) و این یکی هم وایده ولی با فاصله کانونی ثابت که ظاهرا کیفیتش هم خیلی بالاست. پس با لنز کیتش تله ی خوبی نصیبتون نمیشه ولی از نظر واید واقعا عالیه. البته اکثر لنزهای دوربین های four-third واید هست ولی برای تله هم انتخاب های خوبی هست مثل 300mm و 300-70 و 180-18 و 200-50 و...نقل قول:
لیست کامل لنزهای موجود رو میتونی اینجا ببینی:
این که تو ایران هست یا نیست یا اینکه میاد یا نمیاد رو نمیدونم (البته تازه معرفی شده). ولی قیمتش حدود 900 دلاره.کد:http://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/connect/g1.html
نمونه عکساش هم اینجاست:
کد:http://www.dpreview.com/gallery/panasonicgf1_previewsamples19573758
پول-تا10میلیون-دارم-من-یه-دوربین-خیلی-خوب-میخوام-که-بعد-از-خریدش-پشیمون-نشم
پس-چی-شد!یکی-چندتا-دوربین-خوب-معرفی-کنهنقل قول:
البته من توصیه نمی کنم همه پولتون رو خرج دوربین کنید !!! :31: کارهای زیادی میشه کرد با این پول :46:
به هر حال بهترین مدلهای موجود در بازار رو میشه بهتون پیشنهاد کرد ...
مثلا :
Canon 5D Mark II
Canon 50D
Canon 500D
Nikon D60
Nikon D700
Sony Alpha 900
Sony Alpha 700
و خیلی مدلهای دیگه ... از هیچکدوم پشیمون نمیشید ... البته معمولا پیشنهاد میشه سونی رو انتخاب نکنید ... گرچه دوربین بدی نیست اما در کل از دو برند دیگه ضعیفتره !! :46:
و یه چیز دیگه اینکه اینا بدرد حرفه ای کارها میخوره ... باید کار با دوربین های حرفه ای رو بلد باشی ... و نیاز به لنزهای خوب هم دارن .
اگه کار حرفه ای نمی کنید و فقط میخواید کیفیت مناسب داشته باشید بهتره که دوربین های DSLR ارزونتر رو بهمراه یه کیت 18-200 بخرید .
مثلا مدلهای
Nikon D90
و
D80
و یا
Canon 450D
که هم با کیفیت هستن و هم زیادی حرفه ای نیستن رو بخرید .
حتما با یه کیت 18-200 خریداری کنید .
نقل قول:
اگه کارتون و حرفه تون عکاسی نیست،لازم نیست اینهمه هزینه روی دوریبن بزارین.
یه دوربین خوب و با کیفیت خوب بگیرین که کارتون راه بیوفته خیلی خوبه.
مثلا مدل 5000D انتخاب خوبیه.و البته یه لنز هم براش باید بگیرید.
مطمئن باشین اگه کارتون عکاسی نیست،از این انتخاب پشیمون نخواهید شد.
من هم گفته های دوستان رو تایید میکنم و به نظرم فقط در صورتی چنین هزینه ای معقوله که عکاس حرفه ای باشید. البته نمیدونم چه انتظاری از دوربین دارین ولی با توجه به این حرفتون که گفتین (از خریدش پشیمون نشم) به نظر نمیاد انتظارات سطح بالایی داشته باشید.نقل قول:
در هر صورت کمتر دوربین SLRی هست که آدم از خریدش پشیمون بشه (البته به جز بعضی مدل های سونی:31: که البته اونام نقاط قوت خودشونو دارن). حالا من به ترتیب قیمت چند مدلی که از خریدشون پشیمون نمیشین رو معرفی میکنم. البته قیمت لنز هم به اینا اضافه میشه (که بستگی به مدل لنز داره و معمولا برای لنز هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری و کیفیت بالاتری نصیبت میشه. قیمت لنز هم میتونه 60 تومن باشه هم 6 میلیون):
تا 600 تومن:
Canon EOS 1000D
تا 700 تومن:
Canon EOS 450D
تا 900 تومن:
Canon EOS 500D
Nikon D5000
تا 1.3 :
Canon EOS 50D
Nikon D90
Sony A700
تا 1.5 :
Nikon D300
بین 2 و 3 تومن:
Canon EOS 5D Mark II
Nikon D700
تا 4.5 :
Nikon D3
Canon EOS 1D Mark III
تا 8 تومن:
Nikon D3x
Canon EOS 1Ds Mark III
میشه جواب بدید:31:نقل قول:
تمام مشخصات این دوربین رو میتونی اینجا ببینی (حتی سایز عکساشو):نقل قول:
ملحقات داخل جعبه:کد:http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/canon/powershot-sd880-is/canon-powershot-sd880-is-review.html
کد:http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&tabact=BoxContentsTabAct&fcategoryid=145&modelid=17626
ممنون از همتون بین این دوربینایی که گفتید یکیو انتخاب میکنم .
اینها SLR و حرفه ای هستند و اینطور که از پستهای ایشان برداشت کرده ام اصلا بدردشان نمیخورد و مایه ی عذابشان میشود.درست است که بودجه بالایی دارند ولی باید یک کامپکت یا Like SLR خوب معرفی میکردیدنقل قول:
پیشنهادات من اینها میباشد
در رده ی Like SLR
Panasonic FZ28 یا FZ38 که تازگی معرفی شده
در رده ی کامپکت:
Panasoniz ZS3
نظر من هم همین بود و اول پستم هم بهش اشاره کردم. به هر حال گفتم یه همچین پستی بذارم تا بعدا هم بشه ازش به عنوان یه مرجع استفاده کرد.نقل قول:
خیلی از dslr ها استفاده ازشون سخت نیست ... بنابراین نباید خریداری که بودجه ی کافی رو داره رو بهش بگید بیا slr-like یا کامپکت بخر ...نقل قول:
چون هر کسی که بودجه بیشتر داشته باشه قطعا باید این سری دوربین ها رو بندازه دور ...
به نظر من EOS 500D بهترین گزینه براشون میتونه باشه ... با احترام به نظر دیگر دوستان که مدلهای دیگه رو پیشنهاد کردند ...
من خودم خیلیا رو میشناسم که دوربین SLR دارن ولی حرفه ای عکاسی نمیکنن.
می خوام canon sx10 بخرم ولی sx20 که جدیدا معرفی شده بخاطر کیفیت فیلمبرداری توجه من را جلب کرده و مردد هستم. دوست عزیز در پست لینک زیر نکات خوبی تذکر داده اند ولی بهر حال چون الان تلویزیونها HD می گردند و من هم دوربینی می خوام که چندین سال برام دارای کیفیت مناسب باشه و از آنجا که عکاسی آماتوری می خوام استفاده کنم آیا ارزش دارد منتظر sx20 بمانم و به نظر شما حدودا چه قیمتی عرضه میشه؟ اگر قرار باشه بالاتر از 500 و یا نزدیک قیمت sx1 باشه بهتر نیست sx1 بخرم و یا نه الکی پول خرج نکنم و با توجه به بودجه ام sx10 حالا حالا ها خوبه و کیفیت فیلمبرداریش برای نمایش در LCD ها مناسبه.
[html]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4118419&postcount=3735[/html]
میدونم که ممکنه این سوال جاش اینجا نباشه ولی :شما لنز دوربین دیجیتال خودتون رو چطوری تمیز میکنین؟
با دستمال عينك :46:نقل قول:
احتمالا کیفیت عکس SX20 در محیط های کم نور نسبت به SX10 افت کرده. البته افت نامحسوس. با این وجود انتخاب خوبیه. ولی SX1 پیشنهاد نمیشه. مخصوصا حالا که SX20 اومده با فیلمبرداری HD دیگه خرید SX1 منطقی نیست. قیمتش تا وقتی نیاد معلوم نمیشه چقدره. بازار ایرانه دیگه.نقل قول:
سلام دوست عزيز .نقل قول:
ميشه لطف كنيد و بگيد مبناي اين احتمال كه كيفيت عكس sx20 در محيطهاي كم نور از sx10 پايين تره چيه ؟
سلام
بابا اين همه اهله فن واستاد اينجا هست
يكي نيست جواب من را بده:41:
من اطلاعاتي در مورد دوربينهاي
Panasonic Lumix DMC-FX180 و
Panasonic Lumix DMC-FX520
ميخواستم همراه با قيمت
یه دوربین کامپک میخوام برای یکی از اقوام تا سقف قیمت 350 هزار تومان
من خودم بهش گفتم Sony Cybershot DSC-T90
خیلی ساده. به دلیل افزایش مگاپیکسل. البته نمیشه گفت احتمال. حتما همین طوره.نقل قول:
من تا حالا اسم این مدل ها رو نشنیدم. اگه لطف کنی بگی از کجا پیدا کردی اینا رو ممنون میشم.نقل قول:
جوابت تو این دو تا پست داده شدهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4190943&postcount=3805
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4076058&postcount=3575
سلام بچه ها من میخوام دوربین بگیرم به نظر شما اساتید از بین اینها کدوم بهتره..................................:40::4 0::40:
SONY W290
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Canon IXUS 980 IS
این دومی canon یه 14 مگاپیکسلی هستش و اون سونیه 12
من زیاد حرفه ای نیستم به نظر شما کدومش رو بگیرم بهتره
بعضی ها میگن کانن چینیه وگارانتیش تو شهرستانها مثل ابادان زیاد خوب نیست.............
از نظر مشخصات اگه اساتید چک کنند به من بگن کدوم رو بخرم ممنون میشم:11::11::11::40::40::40:
یه چیزهایی فکر کنم سونی داره که کانن نداره و بلعکس درسته؟
چه کنم پیشنهاد چی می دهید؟ سونی کیفیت فیلم برداریش HD هستش و اون یکی کانن نه.............
Ixus 980 یه سر و گردن بالاتره. البته همون طور که گفتی سونی هم یه ویژگی هایی داره که این مدل کنان نداره. ولی از نظر کیفیت عکس 980 بالاتره. هر چند که فیلمبرداریش در حد سونی نیست.نقل قول:
فكر نكنم قضايايي مثل نويز و اينا براي شما مهم باشه. اما مشكل زيادي كه خيلي ها توي اين دوربين ها پيدا مي كنند تله و وايد كم است
لنز سوني وايد تره. اما لنز كنون تله تره. به نظر من سوني بگيريد. شايد خودم يك كسي باشم كه كلا حالم از سوني به هم مي خوره (در همه محصولاتش) اما اينجا واقعا براي يك فرد عادي سوني بهتره.
W290 یکی از بهترین دوربین های سونیه. ولی کیفیت عکسش چیزی نیست که بشه با Ixus 980 مقایسه بشه. من هم به زوم واید خیلی اهمیت میدم ولی خب کیفیت عکس هم یه بحث جداست.نقل قول:
ممنون از کمک دوستان امروز رفتم بازار برای تحقیق بیشتر یه مدل کانن دیدم کفم برید. یه سوپر زوم نیمه حرفه ای canon sx200 IS. نظر دوستان درباره این چیه؟؟ میگفت 400 تومن...بگیرم یا برم سراغ همون سونیه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
W290 یکی از بهترین دوربین های سونیه. ولی کیفیت عکسش چیزی نیست که بشه با Ixus 980 مقایسه بشه. من هم به زوم واید خیلی اهمیت میدم ولی خب کیفیت عکس هم یه بحث جداست.
دوربین خوبیه. البته کیفیت عکساش خیلی بالا نیست ولی مشخصات خوبی داره.نقل قول:
اگه حدود 400 تومن میخوای هزینه کنی و اندازه برات مهم نیست میتونی بری سراغ سوپرزوم ها که از این کامپکت ها خیلی بهترن. مثل پاناسونیک FZ28 و کنان SX10
از توي اين كاتالوگ پيداشون كردمنقل قول:
prowler88 جان و بقیه من دوباره اومدم:31:
SX10 رو به هفته پیش پس فرستادم و امروز پولش رو بهم پس دادن.بهونه ام هم این بود که دیر دوربین رو فرستادینو واسه همین فط پول پست رو کم کردن و 400 تا از 409$ رو بهمو برگردوندن:31:کلی هم باهاش عکس انداختم:31:
خب من که پسش دادم SX20 رو بگیرم.فقط خواستم بپرسم چیز جدیدی از این معلوم نشده؟؟؟گفته بودی شاید عکس هاش نویز بیشتری نسبت به sx10 داشته باشه خواستم ببینم نمونه عکس هاش نیومده؟؟؟
بعد هم اینکه الان اینجا بین 390 تا 400$ ه.من تا یه ماه دیگه لازم ندارم.صبر کنم به نظرتون قیمتش میاد پایین؟؟؟یا همین الان بگیرم.چون با پولی که پس دادن میتونم همون رو بدون اضافه کردن پول بگیرم
این باطری ها رو تو آمازون زده
CANON POWERSHOT SX20 Battery-Equivalent
ربطی به کنون داره یا الکیه؟
خب احتمالا همین دوتان فقط اسمشون فرق میکنه.نقل قول:
FX150
FX500
اطلاعات اصلیشو که تو همون کاتالوگ نوشته. البته FX500 فکر میکنم صفحه ش finger touch باشه.
این هم صفحه ای که در مورد FX150 نوشته:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q408premiumgroup/page5.asp
دوباره سلامنقل قول:
به نظر من کار خوبی کردی. عکس مکس هم که باهاش گرفتی حال کردی :46:. قیمتش فکر نکنم پایین بیاد. اونجا بازارش مثل ایران نیست که حساب کتاب نداشته باشه.
البته هنوز ریویوی درست حسابی ازش منتشر نشده و منم نتونستم چیز خاصی ازش پیدا کنم. احتمالا تا چند وقت دیگه ریویوهاش میاد بیرون. چیزی که مشخصه اینه که تغییر چندانی نسبت به SX10 نکرده به جز فیلمبرداری. یعنی تمام خوبی های قبلی رو داره و یک کمبود هم جبران شده. فقط می مونه همون قضیه ی افزایش رزولوشن که من زیاد روش خوش بین نیستم. البته مطمئنا تفاوتش اونقدرام زیاد نیست (مخصوصا رو ایزوی پایین). ولی خب اگه عجله نداری میتونی صبر کنی ریویوهاشم بخونی که با خیال راحت بخری. در مورد باتری هم اطلاع ندارم.