خیلی مهم......
دوستانی که طرفدار رئالن این مطلب رو بخونن..........و اگر سرنوشت تیمشون براشون مهمه نظرشون رو بگن......
بازم فصل نقل و انتقالات و حواشی رئال.........
حواشی که همیشه دل هواداران رئال رو خون کرده.......:41:
من از شما دوستانی که طرفدار رئال هستید می خوام که نظر خودتون رو در مورد بازیکنان مورد نیاز رئال بگید......
به نظر من الان رئال تیمه خوبی داره و به ابر ستاره هیچ احتیاجی نداره........رئال فقط یه مهاجم میخواد که اونم یه بازیکن جوون خیلی براش بهتره........
یادم نمیره که به خاطر همین فصل نقل و انتقالات اون تیمی رو که قهرمان اروپا شد رو از دست دادیم تا چهار سال از بی جامی بترکیم.........حالا هم میترسم که همون بلا سرمون بیاد......خوهشا یاد اون زمانی که ما قهرمان اروپا شدیم بیوفتید.......حالا به سال های بعدیش هم فکر کنید.....یکی از اون نقل و انتقالات رو براتون می گم........
اومدن پسر طلایی انگلیس به رئال.....هر چند دیوید بکهام واقعا بازیکنی عالی بود اما به نظر من این یکی از احمقانه ترین خریدهای رئال بود........اما دلیلم چیه....ما برای سمت راست خودمون پدیده ای بنام فیگو رو داشتیم......و خوب همونطور که انتظار می رفت اومدن بکهام باعث نیمکت نشینی فیگو و مشکل اون با مسئولین تیم شد که منجر شد ما این پدیده رو مثل ماکله له که تا همین دو سال پیش هنوز هم از رفتنش پشیمون بودیم و یا مورینتس که اگه الان توی رئال می موند به نظر من اگه به خوبی رائول نمیشد حداقل میتونست یه ذوج مناسب براش باشه.ویا استیو مک منمن که در وسط زمین عالی بازی میکرد و خیلی های دیگه.........از دست بدیم.....:41::41:
الان دقیقا همین مسئله داره سر روبینهو میاد......هر چند من خودم معتقدم که رونالدو میتونه جز 10 بازیکن برتر تمام تاریخ بشه اما به هر حال روبینهو تویه رئال خوب جا افتاده و تیم خوب کار میکنه.....فراموش نکنید که با اومدن رونالدو به رئال علاوه بر روبینهو بازیکنی مثل هیگواین باید خیلی نیمکت نشین باشه چون احتمالا در مقابل با روبن کم میاره و مطمئنن مربی اونو جایگزین رونالدو نمیکنه..............رئال الان تیم جونی داره و باید قدرش رو بدونه........
فکر کنم بهتر باشه ما رونالدو رو سه یا چهار سال دیگه بیاریم که تا اون موقع چند تا از این بازیکنا از فوتبال خداحافظی کردن....پس جای خالی برای بازیکنای جوون باز میشه...........
حتما نظرتون رو بگید تا بدونیم هر انفاقی برامون میوفته خوبه یا نه..........
منتظر نظرتون هستم........
اگر دوست داشتید هر روز در مورد یکی از بازیکنها و یا پستها صحبت کنیم تا بیشتر به نیاز های تیم پی ببریم.........
نظرتون رو در مورد اومدن رونالدو بگید........