مگه آزاده کاردانی به کارشناسی کنکور داره؟نقل قول:
من هر ترم میبینم دانشگاه ها تبلیغ میکنن بدون کنکور.
Printable View
مگه آزاده کاردانی به کارشناسی کنکور داره؟نقل قول:
من هر ترم میبینم دانشگاه ها تبلیغ میکنن بدون کنکور.
سلام
من متولد آبان 72 و ورودی مهر 90 کاردانی بودم که طبق قوانین اون زمان حداکثر سنوات تحصیلی 3 سال و قابل افزایش با کمیسیون تا 3.5 سال بود.
من الان ترم 6 رو تموم شدم ولی به خاطر مشکلاتی که داشتم دو درس تخصصی رو نتونستم پاس کنم. مسئول رشته ما تو دانشگاه گفت برای این که بتونی این دو درس رو به صورت معرفی به استاد بگذرونی باید حداکثر تا 30 شهریور تو یه دانشگاه دیگه ثبت نام و از اونجا نامه بیاری تا ما بتونیم بهت معرفی به استاد بدیم و حداکثر تا 30 شهریور فارغ التحصیل بشی. حالا سوال من اینه:
1- زمان اعلام نتایج و ثبت نام دانشگاه های دولتی کی هست؟
2- من میتونم تو دانشگاه هایی که بدون کنکور هستن تو شهریور ماه یعنی قبل از اعلام نتایج ثبت نام کن
3- اگه تا شهریور فارغ التحصیل نشدم نمیتونم تو مقاطع بالاتر ادامه تحصیل بدم؟
سلام.نقل قول:
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بله می تونید
3 - طبیعتا باید در مقطع قبلی فارغ التحصیل بشید تا در مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدید
سلام
مرجعی هست که بشه جوابای سوالات کنکور سالای پیش رو تهیه کرد؟
سازمان سنجش، اطلاعیه ای در مورد زمان و نحوه پرینت کارت شرکت در آزمون توی خروجی اش قرار داده!
چون خیلی طولانیه نمی تونم کپی کنم و بزارم اینجا ( نظر تاپیک بهم میریزه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اینو بگم که تاریخ پرینت کارت شرکت در آزمون 20 مرداد اعلام شد.
واقعا عجیبه که می گن خود ازمون روز 23 ام برگزار می شه اما انتخاب کد رشته محل تحصیل تا 27 ام ادامه دارهنقل قول:
+
کارتا الان که بیستمه هنوز نیومدن
دوست عزیز حساس نشو ، تمدید میشه اونم اساسانقل قول:
Sent from my ME173X using Tapatalk
حذف شود.....................
من تو دانشگاه علمی کاربردی کارشناسی ثبت نام کردم
1- میخواستم بدونم پذیرش تو این دانشگاه ها چجوریه؟ آزمون ورودی داره یا همینجوی با سوابق تحصیلی قبول میکنن؟
2- من الان دوتا تک درس دارم که باید تا 20 شهریور تو یه دانشگاهی ثبت نام کنم تا بتونم معرفی به استاد بگیرم. ثبت نام علمی کاربردی از کی شروع میشه؟ دانشگاه آزاد بدون کنکور چطور؟
تو سایت سنجس اطلاعیه داده که
مگه انتخاب رشته نباید بعد از کنکور باشه؟نقل قول:
- داوطلبان گرامی می توانند برای انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1393 از ساعت 16 روز چهارشنبه مورخ 22/5/1393 به همین سایت مراجعه نمایند.
دوستان انتخاب رشته بدون آزمون کاردانی به کارشناسی از سایت سنجش زمانش با رشته های با آزمون کاردانی به کارشناسی فرق میکنه؟ بنده یه سریال اعتباری کاردانی به کارشناسی بدون آزمون (دانشگاه های غیرانتفایی) از سایت سنجش خریداری کردم اما وارد این قسمت که میشم برای انتخاب رشته، میگه سریال کارت درست نیست! قضیه چیه..!
دوستان انتخاب رشته بدون آزمون کاردانی به کارشناسی از سایت سنجش زمانش با رشته های با آزمون کاردانی به کارشناسی فرق میکنه؟ بنده یه سریال اعتباری کاردانی به کارشناسی بدون آزمون (دانشگاه های غیرانتفایی) از سایت سنجش خریداری کردم اما وارد این قسمت که میشم برای انتخاب رشته، میگه سریال کارت درست نیست! قضیه چیه..!
توی اون قسمت اول باید مشخصات کارت ثبتنام رو وارد کنید نه انتخاب رشته.نقل قول:
پس ثبت نامه بدون آزمون یه تاریخ دیگه شروع میشه.. چون سریال ثبت نام بنده فقط شماره سریال و شماره پیگیری داره و نه شماره پرونده و هیجچ جا هم شماره شناسنامه و اینارو وارد نکردم موقع خرید.نقل قول:
ثبتنام خرداد بوده که تموم شده چه کسانی که انتخاب رشته بر اساس کنکور بوده و چه کسانی که بر اساس سوابق تحصیلی بوده باید ثبتنام میکردند.نقل قول:
آهان.. پس بدون کنکوری ها هم باید خرداد ثبت نام میکردن.. پارسال آخه کسایی که کلا توی آزمون ثبت نام نکرده بودن هم اجازه داشتن انتخاب رشته کنن.. احتمالا امسال هم باز یه سری از ظرفیتها خالی بمونه و دوباره تکمیل ظرفیت داشته باشن و اینا.. ممنون.نقل قول:
به احتمال زیاد باید همینطور باشه چون اگه کسانی که قبلا ثبتنام نکرده بودند باید الان مثل کنکور سراسری می تونستند ثبتنام کنن و با توجه به اینکه الان انتخاب رشته برای هر دو گروه همزمان هست بعید میدونم بعدا انتخاب رشته باشه.
سلام ، دوستان من واسه یه بابایی دارم ثبت نام میکنم
میخوام توی رشته مکانیک خودرو یا کلا گرایشهای مکانیک واسش ثبت نام کنم
دفترچه شماره دو رو خوندم ، ولی کلا دانشگاه علمی کاربردی که مکانیک داشته باشه ندیدم ، چجوریاست ، علمی کاربردی کلا مکانیک نداره؟
بعد دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی این رشته هم چرا انقدر محدودن ؟ مثلا تهران نه دولتی داره نه غیر انتفاعی ، من فکر میکردم تعدادشون خیلی زیاد باشه و مثلا تو هر استانی ، دو سه تا غیرانتفاعی باشه ، من اشتباه میکنم یا کلا تعداد دانشگاههای مجاز واسه انتخاب توی رشته مکانیک همونایی که صفحه 36 و 37 دفترچه شماره دو هست؟
یه سوال دیگه اینکه ، من خرداد که ثبت نام کردم ، این سریال علاقمندی به ثبت نام در دانشگاه های غیر انتفاعی رو هم همونموقع خریدم ، حالا اینی که رو سایت گذاشتن یه چیز دیگه است یا همونه ، اخه اونو همون جا واسه ثبت نام وارد کردم و الان دیگه ندارمش
ممنون
تو خوده دفترچه صفحه 3 در این مورد نوشتهنقل قول:
توجه: لازم به توضيح است داوطلباني كه در زمان ثبت نام در آزمون نسبت به پرداخت مبلغ فوق ( 2900 تومن) اقدام نموده اند، در اين مرحله نيازي به پرداخت
اين مبلغ ندارند و اين دسته از داوطلبان مي توانند نسبت به انتخاب رشته هاي مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي اقدام نمايند.
من فکر می کنم شما باید بری از سایت Azmoon.org ثبت نام بدون کنکور انجام بدی، ثبت نامش از امروز شروع شده تا اول شهریور ادامه داره. خود من هم همین کارو کردم و الان دارم فکر می کنم که شاید اصلا کنکور دیروز رو بیخودی رفته باشم!!!نقل قول:
من برای ورود بدون کنکور به دانشگاه خودمون امروز از سایت آزمون ثبت نام کردم، دانشگاه خودمون تو فهرست کد رشته محل های این دفترچه شماره 2 سازمان سنجش نبود، خیلی گیج شدم!
در ضمن این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همش ارور میده و هیچ نتیجه ای رو نشون نمیده، شمام این مشکلو دارین؟
دوستان سلام
من یک سوال دارم در مورد انتخاب رشته ممنون میشم پاسخ بدین مرسی
فرض کنید که من انتخاب اول دانشگاهم رو قبول نمیشم
بعد آیا سیستم میره سراغ انتخاب دوم من ؟
یا از من رد میشه و میره سراغ داوطلبان دیگه؟
بغضیا میگن اگه افرادی که رتبشون از من کمتر شده و انتخاب دانشگاه اول اونها , انتخاب دانشگاه دوم من باشه
حق اول رو اونا دارن
و اگر دانشگاه بعد اونها ظرفیت داشت من قبول میشم
درسته یا خیر؟
توروخدا کمک کنید
مرسی
سلامنقل قول:
خیر درست نیست.
شما در صورتی که انتخاب اول رو قبول نشید سیستم میره سراغ انتخاب دوم شما و تا کار شما تموم نشده سراغ داوطلب بعدی نمیره.
سلام . منم کنکور دادم الان میخام دانشگاه ازاد شرکت کنم ولی تو دفترچه فقط روزانه و غیر انتفاعی هست . پس چیجوری واسه ازاد انتخاب رشته کنم؟؟؟؟
داوطلباني كه علاقمند به گزينش در رشتههاي تحصيلي با آزمون و رشتههاي تحصيلي پذيرش براساس سوابق تحصيلي «بدون آزمون» دانشگاه آزاد اسلامي ميباشند، لازم است به منظور انتخاب رشتههاي تحصيلي از روز شنبه مورخ 25/5/93 لغايت شنبه مورخ 93/6/1 به سايت اينترنتي مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي مراجعه نمايند.نقل قول:
سلام
قابل توجه کسایی که 23 مرداد 93 گذشته، کنکور کاردانی به کارشناسی رشته ی کامپیوتر دادن.
من سوالات و پاسخنامه رو گیر آوردم!:n26: ( برای کد D هستش )
دوستانی که تا الان نداشتن می تونن دانلود کنن.
دوستانی هم که کاردانی هستن می تونن دانلود کنن انشاالله برای سال دیگه استفاده کنن ( بدو بیا که داغه داغه :دی )
البته این مرجعی که پاسخنامه داده
یه آموزشگاه کنکور کاردانی به کارشناسی تو تهران هستش و
خود سازمان سنجش به این زودی ها سوالات و پاسخنامه رو بیرون نمیده! (( می تونید به پاسخنامه این آموزشگاه اعتماد کنید ))
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین.
:n16:
ای کاش یه هفته زودتر میزاشتی :n02:نقل قول:
سلام
آقا این سه تا سوال رو هرکی میدونه لطف بزرگی میکنه جواب بده ، چون مهلت ثبت نام تا 30مرداد بیشتر تمدید نشده
1-توی مقطع کاردانی به کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی روشی هست که بدون کنکور بشه وارد دانشگاه علمی کاربردی شد (توی رشته مکانیک خودرو)؟؟ اگه هست ممنون میشم زمان ثبت نام و نحوه ثبت نامش رو بهم بگین، چون طرف ظاهرا کاردانیشو بدون کنکور گرفته ،من توی کنکور واسش ثبت نام کردم ، انتخاب رشته و دانشگاه هم انجام دادم ولی نتونسته بره کنکور بده
2-ترمی یعنی چی؟
3-پودمانی یعنی چی؟
دوست عزیز علمی کاربردی چند ساله که کنکورش رو برداشتن و کلا بدون آزمون و بر اساس معدل پذیرش میکنه.. ثبت نام کاردانی به کارشناسی بدون آزمونش هم همونطور که فرمودید تا 30 ام تمدید شده.. الان دیگه کلا همه رشته ها و همه مقاطع ترمی هست و چیزی به نام پورمانی وجود نداره.نقل قول:
:n04::n13::n02:نقل قول:
آقا ممنون،اونو که من ثبت نام کردم که ، این چند تا هم اگه جواب بدین ، خیلی حال دادین:n16:
1 - الان یعنی همین ثبت نامی که من از طریق سایت سنجش با عنوان "ثبت نام پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفهای( ناپیوسته) «حضوری» و «آموزشهای خاص - حینکار غیرحضوری» نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی- کاربردی مهر ماه سال ۱۳۹۳" انجام دادم کفایت میکنه؟
2 - یعنی اون کنکوری که 23ام برگزار شد فقط واسه دولتی و غیر انتفاعی و آزاد بود و ربطی به علمی کاربردی نداره ؟ چون اصن 23ام نرفته کنکور بده
3 - من از مجموع 20 تا اولویت هشت تای اول رو تو سطح تهران و یه دونه هم از مهدیشهر انتخاب کردم ، با معدل 15.07 کاردانی و سهمیه آزاد و محل سکونت استان تهران و رشته کاردانی سایر(کد9999) شانسی واسه پذیرش توی اینجاها توی مکانیک خودرو هست؟
مركز آموزش علمي - كاربردي خانه كارگر واحد تهران
مركز آموزش علمي - كاربردي فني و حرفهاي ۹ دي تهران
مركز آموزش علمي - كاربردي شركت صنعتي كوشا (تهران)
آموزشكده شهيد تفويضي
مركز آموزش علمي - كاربردي گروه خودروسازي سايپا
مركز آموزش علمي - كاربردي گروه صنعتي ايران خودرو
مركز آموزش علمي - كاربردي خانه كارگر واحد شهرقدس
مركز آموزش علمي - كاربردي خانه كارگر واحد اسلامشهر
مركز آموزش علمي - كاربردي شركت غرب استيل
4 - این مراکزی که زدم با سهمیه آزاد مشکلی ندارن؟ لازم نیست حتما کارمند خود اون شرکت باشی ؟ طرف شاغله ولی چون نظامیه و تو دفترچه نوشته بود شاغل یعنی کسی که حداقل یکسال سابقه کار مرتبط داشته باشه من سهمیه رو آزاد زدم ، کار درستیه؟
5 - نتایج کی اعلام میشه؟
بازم ممنون
خواهش می کنم..نقل قول:
1 - بله کافیه.
2 - بله. نه ربطی نداره.
3 - بله شانستون زیاده.. خیلیا با معدل 12 هم قبول میشن توی پذیرش علمی کاربردی.
4 - نه مشکلی داشته باشه.. شاغلین در هر یک از این سازمان ها سهمیه دارن.. در صورتی که شاغل انتخاب کنید موقع ثبت نام باید مدارک ارائه کنید، وگرنه قبولیتون ملغی میشه. الزامی به کارمند بودن اون سازمان مورد نظر وجود نداره.. یه عده رو بعنوان سهمیه آزاد پذیرش میکنن و یه عده رو بعنوان سهمیه شاغل..
5 - اواسط شهریور تا 20 ام نهایتا اعلام میشه.
سلام دوستان
من کاردانی رو گذروندم
معدلم ۱۶ و خورده ای شد (غیر انتفاعی٬ کامپیوتر) که تقریبا بین ۱۰ نفر برتر دانشگاه بودم
توی کنکور ۹۲ کاردانی به کارشناسی هم قبول شدم٬ اما نرفتم
امسال ثبت نام نکردم٬ اما میخوام برم
راهی هست که بتونم امسال برم کارشناسی ؟
سلامنقل قول:
اگه تو کنکور کاردانی به کارشناسی سال 92 دانشکده دولتی روزانه قبول شده بودید و نرفتید تا دو سال از شرکت در کنکور محرومید.
ولی اگر سال 92 دولتی شبانه یا غیر انتفاعی قبول شده بودید، مانعی نداره.
کنکور 93 که 23 مرداد بود و تموم شد!
ولی فکر کنم شما بتونید آزاد برین.
شاید هم باید بایستید تا زمان تکمیل ظرفیت های دانشگاه های دولتی و اونموقع برید.
راستی شما مطمئنی مشکل نظام وظیفه نداری؟؟
یعنی می خوام بپرسم از زمان دریافت مدرک، ( کاردانی منظورمه )
تا چه زمانی فرصت داریم برای پست کردن دفترچه خدمت؟ شش ماه یا یک سال ؟
ممنون
مشکل نظام وظیفه ندارم (سربازی رفتم)نقل قول:
در مورد پست کردن دفترچه هم اطلاعی ندارم
غیر انتفاعی هم تکمیل ظرفیت داره ؟
یک سال ...نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم اگه من الان تو دانشگاه های آزاد بدون کنکور ثبت نام کنم و بعد از اعلام نتایج کنکور سراسری قبول بشم میتونم تو دانشگاهی که قبول شدم ثبت نام کنم؟
دانشگاه علمی کاربردی چطور؟ یعنی خارج شدن از دانشگاه بدون کنکور انصراف از تحصیل حساب نمیشه؟
لطفا به سوال قبلی جواب بدین.
و سوال دیگه اینکه نتایج کنکور آزاد کاردانی به کارشناسی کی اعلام میشه؟ به نظرم شبکه خبر زیرنویس کرد که نتایج 10 شهریور اعلام میشه درسته؟
هنوز خبری نشده؟ ما کماکان منتظریم....نقل قول:
سلامنقل قول:
می تونید این کار رو انجام بدید ولی قبلش باید از دانشگاه اول انصراف بدید
آقا کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی ، معلوم نیست نتایجش کی اعلام میشه؟ اگه حدودی هم میدونید ممنون میشم بگین
سلام دوستان من نمیدونم اکثر میگن کارانی به کارشناسی اسون یکی میگه سخت کلا ؟
من بعد اتمام دانشگاه علمی کاربردی رشته مربوط به IT میخوام شرکت کنم کنکورشو؟ به نظرتون بهترین کار چی از همین الان به فکر باشم ؟
بعد به نظرتون تغییر رشته به رشته مدیریت چطور ؟!