در حال بررسی...نقل قول:
Printable View
در حال بررسی...نقل قول:
ممنون اما هرکار می کنم این پیغامی که میگه رو صفحه نمیاد.
هر وقت روشن میکنم زود میره رو نصب آپدیت و هیچ جوری اون صفحه نمیاد.
من خیلی دنبال راه حل مشکل شما گشتم ، وقتی که سیستم این error رو میده safe mode مثل اینکه دیگه بالا نمیادنقل قول:
و یه سری روش واسه تعمیر پیشنهای شده بود ( عوض کردن هارد کنسول ، فرمت کردن هارد با.... و ..و..)
که اکثرا جواب نگرفته بودن.
اما یه سری روش هایی بود که بعضی ها مشکلشون حل شده بود
من لینکشونو میزارم،خودتون بخونید،ایشالا که کارتون راه بیفته
تو این صفحه ، پست 16 ام یه روش نوشته که به گفته فرستندش رو 4تا PS3 با این مشکل جواب داده (البته اونا fat بودن،مال شما رو نمیدونم چیه)کد:http://boardsus.playstation.com/playstation/board/crawl_message?board.id=ps3&message.id=4344885
یکی از اعضای اون سایت هم همین روشو رفته و جواب گرفته(پست 19)
اینجا هم یه سر بزنین
اگه از اینجا جواب نگرفتین باز جا های زیادی هست که رو این بحث شده،تو همون سایت اولی بگردین پیدا میشهکد:http://www.consolespot.net/forums/general-ps3-discussion/12092-tut-how-unbrick-ps3-firmware-2-40-a.html
عزیز من چیچیش اضافیه ؟ :31:نقل قول:
اون باید به صورت ضربدری قرار بگیره زیر دکمه های جهت های بالا / پایین / چپ راست
وگرنه اونها درست کار نمیکنند و به بورد آسیب میرسه ، پدر انگشت های خودت هم در میاد :46:
در ضمن ، یک طرفش هم شکسته ! باید 4 پر باشه .
اگه شکسته که دیگه کاریش نمیشه کرد ولی خوب بدم نشد حداقل یاد گرفتم چطوری باز وبستش کنم.اگه بودن اون قطعه حیاتیه یکی بگیرم بندازم روش .حالا از کجا بگیرم....!!! اگرم گرفتم کی حال داره 2باره دسته رو باز کنه...!!!:19:نقل قول:
سلام . میخواستم بپرسم که اگه بخوام با ps3 به طور انلاین بازی کنم باید چه کار کنم؟
منظورم اینکه مثلا باید چه جور مدمی واسه adsl بگیرم {یا هر مدلی بهش میخوره؟}و اینکه حداقل سرعت adsl باید چقدر باشه {مثلا 128 مخابرات رو بگیرم میتونم همه بازی ها رو بازی کنم}نقل قول:
هر مدمی بخرید کارتونو راه میندازه. بهتر هست یه مدمی بگیرید که ۴ تا خروجی لن داشته باشه. که راحت به pc هم مدمو وصل کنید.نقل قول:
منظورم اینکه مثلا باید چه جور مدمی واسه adsl بگیرم {یا هر مدلی بهش میخوره؟}و اینکه حداقل سرعت adsl باید چقدر باشه {مثلا 128 مخابرات رو بگیرم میتونم همه بازی ها رو بازی کنم}
فکر نکنم ۱۲۸ مخابرات جواب بده کم کم ۲۵۶ نیاز دارید که سرعت دانلودتون ۳۰ باشه.
دوستانی که تو killzone 2 سرعت اینترنتشون ۱۲۸ بود با مشکل رو به رو بودن
یه جویستیک psx یا ps2 دست دو یا در به داغون گیر بیار توش هست .نقل قول:
مهم نیست که یه پرش شکسته ، همینکه بندازیدش سر جاش کفایت میکنه :31:
در بازی انلاین Ping مهمه و چون اینترنت مخابرات 128ش روی 1 مگ بسته میشه برای انلاین بازی کردن نباید مشکلی داشته باشه.نقل قول:
آقا من هر کاری می کنم نمیتو نم وارد PlayStation network بشم
sign in رو که میزنم بعد از 10s میگه که...it takes too long و وارد نمیشه!!
internet connection test رو که میزنم اولی و دومی رو مینویسه succeeded ولی به سومی که میرسه ( play station network) مینویسه failed
کسی نظری ، راهنمایی چیزی نداره ؟
ممنون
1- بین Killzone 2 و MGS4 یکی رو پیشنهاد بدین!
2- این تریلر رو ببینین(ا زبازی TRANSFORMERS: WAR FOR CYBERTRON )، احتمال %90 خوشتون بیاد.2 هفته دیگه قرار ریلیز شه ( اگه قصد خرید بازی دارین این عالیه )
سایر جزئیات :کد:http://media1.gameinformer.com/media/video/2010/Transformers/transformers230985/transformers230985.mp4
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5024919&postcount=576
این بازی ها 2تا سبک متفاوت دارن!
اگه از مخفی کاربب خوشت میاد MGS4
اگه از اکشن خوشت میاد KZ2
سلام دوستان---من چون يه مدت بود بازي نميكردم براي همين بازي بتمن رو به يكي آشناها قرض دادم----اما وقتي برگردوند يه عالم خش و كثيف شده بود فروختم به خودش---(قبلا گفته بودم كه بازيم خراب شده)
خلاصه امروز توپخونه بودم هر چي گشتم نتونستم پيدا كنم!!!حالا چي كار كنم از كجا گير بيارم---اعصابم خورده ---خودم عاشق بتمن هستم اما بازيشو ندارم---كسي راهنمايي كنه---------------------------------مهم ---مهم -------------مهم-------
فعلا دارم جستجو ميكنم---شايد پرشين گيم داشته باشه---
نقل قول:
جوک میگی پسر.....!!!!:31:
من رفیقم 128 مخابرات داره سرعت دانلودش بالای 13 نمیره تازه dc هم زیاد میشه میگفت وقتی هم زنگ میزنی جواب سلامتم بزور میدن.
سلام ببخشين پريدم وسط بحثتون ولي ميتونين براي تست سرعت ping به سايت زير يه سر بزنين......نقل قول:
کد:www.speedtest.net
منظور ایشون این بوده که یک پهنای باند یک مگ رو شیر میکنند بین چند تا کاربر ، معمولا روی هر DSLAM مخابرات 12 تا کاربر رو ست میکنه .نقل قول:
اینم 1 تست از 128 مخابرات که جون میده وصل کنی به ps و بری با برو بچه های افقانستان شرطی انلاین بزنی . طبق پیش بینی این دفه بجا کشتی 1 شهاب سنگ قراره بیاد دقیقا بخوره وسط این کابل نگون بخت زیر دریا.اینو گفتم که اگه سونی فریمور جدید داد بیرون موقع اپدیت حواست باشه.:27:
كنسول من 80 گيگه.....ميخوام فريمورشو با خود دستگاه آپديت كنم مشكلي كه واسه كنسولم پيش نمياد.........؟؟؟؟:13:
از بچه هاب اينجا كسي آپ كرده....؟؟؟؟؟؟:20:
به نظر من اصلا فرقی نداره که چه جوری آپ کنیم،من فقط چون با IDM سرعت دانلودم بیشتره اول فایل رو می گیرم بعد نصب می کنم وگر نه با کنسول هم حتما اول دانلود میکنه بعد نصب میکنه.نقل قول:
من آپ کردم مشکلی که پیش نیومد شکر خدا.یکی از بچه ها آپدیت کرده بود وسطش به مشکل خورده بود . تو این پست :
ایشونم مثل من آپدیت کرده بودن،اتفاقه دیگه ، میفتهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5019000&postcount=3800
من فایلشو از اینجا گرفتم،البته زیاد ربطی نداره ولی دیگه دیگه
کد:www.us.playstation.com
نقل قول:
كنسول من 80 گيگه.....ميخوام فريمورشو با خود دستگاه آپديت كنم مشكلي كه واسه كنسولم پيش نمياد.........؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بچه هاب اينجا كسي آپ كرده....؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز بعضی از 80 گیگ ها دچار مشکل میشن. که اگه بخواد براش مشکلی پیش بیاد شک نکن که میاد ولی اگه ps3 شما از اون دسته 80 گیگ قدیمی ها باشه مثلا 1 سال پیش خریده باشید میتونید با خیال راحت اپدیت کنید.
البته بعد از اپدیت خراب نمیشه چند روز بعد (صفحه قرمز میده)
مشكل همين جاست كنسول من از همين سري جديداست.......نقل قول:
4 ماهي هست كه گرفتمش....:45:
چجوري فيلم و آهنگ رو بريزم رو هارد....؟؟؟؟:13:
من میخام PS3 ام رو وصل کنم به یه مانیتور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخام ببینم تبدیلی ،چیزی پیدا میشه یا نه
ممنون
نقل قول:
عزیز برادر این که ورودی نیست کابل برق مانیتوره:31:
:31::31:نقل قول:
من سر در نمیارم:41: ، حالا شما یه جوردیگه در نظر بگیرین
samsung-sm-793s رو میشه به PS3 وصل کرد؟
تا اونجایی که من میدونم این سری مانیتور ها رو نمیشه به ps وصل کرد مگه اینکه خروجی dvi داشته باشه که در این صورت 1 کابله dvi به hdmi لازمه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشكل همين جاست كنسول من از همين سري جديداست.......
4 ماهي هست كه گرفتمش.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوري فيلم و آهنگ رو بريزم رو هارد....؟؟؟؟
شما اپدیت کنید ایشالا... چیزی نمیشه.
فیلم رو میریزید تو یه فلشی بعد میرید تو قسمت video بعدش مشخص هست مثلث رو بزنید ترو فایل و copy کنید
سلام دوستان---امروز بازي بتمن رو خريدم---پيك موتوري آورد دم در 40 تومن شد---البته من خواب بودم---يه نفر جاي من تحويل گرفت---شايد باورتون نشه اما اون آدم موقع در آوردن ديسك اونرو ميشكنه---يعني بازم بدون بتمن شدم ---الان اصلا حوصله ندارم---بعدا عكسه شكستشرو ميزارم ببينيد كه من چقدر بد شانسم!!!فعلا-------
:18:نقل قول:
خیییییییلی بد شانسییییییی ، اااااااااااااااااااااااه، مگه موقعه دراوردن میشکنه؟؟از کجا مگه میخاسته در بیاره که شکسته:31: ؟؟
ولی کلا حتی جوونا خیلی هاشون نمیدونن که بازی های PS3 این قد گرونه،خدا به داد بقیه برسه.
فک میکنن نهایتش دیگه یه DVD یه ، 500 تومن!!باید تبلیغات کنسولمون رو بیشتر کنیم که همه بفهمن که چه ابهتی داره.:20:
احتمالا بجا اينكه وسط ديسك رو فشار بده از كنارش گرفته كشيده ...نقل قول:
اخه 1 بار اين بلا سر يكي از رفيقام اومد فقط جالبيش اينجاس كه همون روز اولي كه ps3 خريده بود اين جوري شد ميخواست سريع باز كنه كه بشينيم pes10 بزنيم كه زد ديسكه 55 تومني رو به فنا داد.:31:
دقيقا همين طور كه گفتي شد!!!
خدا بهت شانس بدهنقل قول:
دوستان چنتا سوال داشتم من قراره یکم یادوم ماه بعدیکps3بخرم حالااین نوع جدید 3که نسخه ی 45 نانومتری چیپ RSX جایگزین نمونه ی 65 نانومتری شده است که میادازکجابفهمم که 65نانومتری نیست اونی که خریدم بعد نظردوستان درموردledسامسونگ سری8چیه واسهps3می خوام (بهترین تلوزیونledواسهps3چیه ممنون):question:
اي بدبخت!!!:31:
ميگم اين بت من هم خيلي چيزه شاخي نيست كه اين همه دوست داري بازيشو!
البته من براي پول از بين رفته ناراحتم
اتفاقا خيلي هم بازي خوبيه و كلي هم امتياز گرفته!!!قسمت دومش هم قراره بياد---
تازه من براي پول ناراحت نيستم---به خاطر اينكه كالي رفتم توپخونه گشتم پيدا نشد بعد توي سايت جستجو كردم تا پيدا كنم و بعد ثبت نام و تماس و منتظر زنگ پست چي و غيره------
منظورت از بدبخت بدشانس بود؟؟؟؟؟آخه يه طوري گفتي بدبخت!!!
منظوري نداشتم اخه به نظر ميومد زياد دنبالش گشتي گفتم خيلي حيف شد شكست من بتمن دارم اگه ميخواي بدم؟:31:نقل قول:
سلام به همه................میشه تمام bundle های ps3 رو معرفی کنید ؟
از اون موقع که به بازار اومد فقط FAT بود.نقل قول:
20،40،60،80،160 البته اون اوایل اگه اشتباه نکنم فقط 20 و 60 تو بازار بود بعد 80،40،160 اومدن!
الانم Slim تو بازار راحت پیدا میشه 120 و 250 گیگابایت.250ها یه ریموت کنترل و یه فیلم BlueRay هم دارن!
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
خداوند صبر و مقادیری شانس بهت اعطا کنه!نقل قول:
الهی آمین!
به احترام بتمنی که شکسته شد یه دقیقه سکوت!!!