البته shift با اين دو تا كاملاً فرق داره ولي من split/second رو بيشتر دوست دارم.نقل قول:
Printable View
البته shift با اين دو تا كاملاً فرق داره ولي من split/second رو بيشتر دوست دارم.نقل قول:
call of duty 4 ,5 ,6 - dark sector -stalker - pes2010 - hitman4نقل قول:
فعلا فقط همینا به ذهنم رسید:21:
دوستان اگر ممکنه چنین سایتی معرفی کنید.نقل قول:
پیشاپیش ممنون :11:
من سایت میشناسم ولی باید با کردیت کارت یا همون کارت visa ثبت نام کنی.......یعنی پولیه......نقل قول:
سایتش تخصصی مال دانلود بازی هست.........
اگه میخوای بهت بدم.....
سلام دوستان
کسی بازی فوتبالی میشناسه که توش فوتبال باشگاهای ایران هم باشه؟ترجیحا گزارشگری فارسی هم داشته باشه؟
برو مغازه بگو pes با باشگاه های ایرانی میخوام با گزارش فارسی:31:نقل قول:
سلام دوستان
کسی بازی فوتبالی میشناسه که توش فوتبال باشگاهای ایران هم باشه؟ترجیحا گزارشگری فارسی هم داشته باشه؟
به همین راحتی به همین خوشمزگی:31:
لطفا معرفی کنید.نقل قول:
بفرما:نقل قول:
لطفا معرفی کنید.
واین:کد:http://www.gamesunite.net/
کد:http://www.jo-games.com/
آقا دمت گرم.مگه شما جواب ما رو بدی،:11: بقیه که افتخار نمیدن یک نیم نگاه به پست ما بندازن:31:نقل قول:
نقل قول:
pes 2010 با گزارش عادل فردوسی پور 4800 تومان
با سلام بازی medal of honor جدید اومده ؟
در ضمن need for speed جدید چی هست ممنون
Nfs : Shiftنقل قول:
+نقل قول:
Nfs : Shift
NFS:WORLD که باید انلاین بازیش کنین.......من خودم الان دارم بازی میکنم...واقعا عالیه...........مخصوصا پلیساش فوق العاده سخت تر شدن............من تو most wanted و carbon با ژیان از دستشون در میرفتم
خير اواسط مهر ماه مياد.نقل قول:
سلام.سری warcraft چه نسخه هایی رو منتشر کرده؟
WarCraft Iنقل قول:
WarCraft II
WarCraft III ( Reign of Chaos) & (Frozen Throne)
دو تای اول رو داس یا ویندوز 98 اجرا میشن و سومی رو همه ی ویندوزها. همه هم فروزن ترون رو بازی میکنن.
از نظر پچ ها:
1.20
1.21
1.22
1.23
1.24 a
1.24 b
1.24 c
1.24 d
عزیز مثل اینکه شما با ویندوز اکس پی مشکل داریا..............اخه برا چی اطلاعات غلط میدی؟؟؟؟؟؟؟؟من خودم همه ی نسخه هاشو توی xp بازی کردم........:13:نقل قول:
دو تای اول رو داس یا ویندوز 98 اجرا میشن و سومی رو همه ی ویندوزها. همه هم فروزن ترون رو بازی میکنن.
یعنی از فروزن ترون جدید تر برای بازی ofline نیومده؟:41::13::19:نقل قول:
اون که گرافیکش خیلی درب و داغون بود.اجراش در ویندوز 7 گرافیکش رو بیشتر نمی کنه؟
خواهشا فقط جواب بدین انتقاد نکنین یک ساله دنبال این بازی هستم هر روز نیم ساعت روی اون وقت میگذارم تا پیدا کنم ولی نمی شه که نمی شه
من خیلی وقتها قبل حدود 8 سال قبل بازی رو در پلی استیشن یک بازی رو بازی کردم که فقط می تونم اون رو تعریف کنم واسمش رو نمی دوم و اسمش رو از دوستان می خوام بپرسم
شکل ظاهری بازی
یه بازی روبوتیک بود . یه روبوت که می توبست به شکل ادم دربیاد و راه بره و یا به شکل ماشین در بیاد و پرواز کنه
برای تبدیل شدن از شکلی به شکل دیگه دکمه های R2 و L2 رو باید با هم می فشر دیم
این ربوت پلیس بود و ادم و روبت ها رو می کشت موشک و لیزر و خمپاره هم داشت
از دوستان هر کسی اسمش رو می دونه دریغ نکنه چون خاطره های خیلی خوبی از اون بازی از دوستانی دارم که از دست دادم دارم
ترانسفورمتر چه طور؟نقل قول:
روبوت بازی شبیه این بود
ترانسفور ماتور و مرد اهنی هم نیست :41::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تصوير بازي چه شكلي بود، دو بعدي بود ياسه بعدي؟ سوم شخص بود يا اول شخص؟
این مرد اهنیه دیگه..............
ایا سایتی سراغ دارین از تمام بازی های پلی استیشن 1 در یک صفحه عکس بگذاره یا حداقل بر اساس نوع بازی تقسیم بندی کنه ودر یک صفح تصویری از بازی رو بگذاره ؟
من یکی دارم ولی تو اون نبود
کد:http://www.jjgames.com/system/ps1/18
والا من خودم 200 تا بازي سوني 1 داشتم ولي ايني رو كه شما ميگي نديدم :41: نميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟ مخصوصا مرحله اولشو
تصویر بازی سوم شخص بود
بازی سه بعدی بود
دوربین از پشت سر روبوت به جلو نگاه می کرد و زاویه دار مایل به زمین بود مثل رزدنت ایول 4 یعنی کامل کامل جلو رو نشون نمی داد و محدوده خاصی رو نشون می داد
این مرد اهنی نیست از فیلم robocap برداشتم کاش اون بود
لول
اولا دوستانی که بازی Def Jam Icon رو بازی نکردند باید بگم که یکی از بازیهای بسیار زیبا رو در سبک مبارزه از دست دادید بالاخره این بازی رو با بدبختی پیدا کردم.
یه سئوال هم داشتم
بازی Def Jam که قراره جدید بیاد مال شرکت کونامیه و سبک بازیش هم تغییر کرده کسی میتونه اطلاعاتی رو در مورد این بازی بده
با تشکر
آیا بازی جی تی آی 7وارد بازار شده یا نه چه سیستمی می خواهد؟
جی تی ای 7 همون episodes from liberty city هست و وارد بازی شده درخواست سیستم هم در تاپیک سیستم مورد نیاز بازی ها مطرح کنید
سلام....من درخواست بازی dragon ball رو داشتم......در کنسول سگا.....اگه بازم بازی ازش هست ممنون میشم بزارید
من توی سبک FPS بازی های زیر رو بازی کردم :
COD : MW
COD : MW 2
COD : WAW
BF : BC2
Sniper : GW
Rainbow six vegas 2
حالا چند تا FPS خوب میخوام که قابل مقایسه با اینا باشه (البته شاید در حد و اندازه MW 2 چیز خاصی پیدا نشه).
شما vegas1 رو بازی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سری بازی های ghost recon چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته من از اف پی اس نمیدونم
یک سوال داشتم...البته نمیدونم به اینجا مربوط میشه یا نه؟!
میخواستم بدونم از سری بازی های Tenchu نسخه ای از اون برای PC هم منتشر شده؟
با این Emulator ها میشه اون رو بدون دردسر و مشکل اجرا کرد؟
این بازی اصلا" برای پلتفورم PC عرضه نشده.نقل قول:
استفاده از شبیه ساز توصیه نمیشه.
نه من زیاد از همین vegas 2 هم خوشم نمیاد.نقل قول:
با سری ghost recon هم زیاد حال نمیکنم . زیاد از بازی های تاکتیکی خوشم نمیاد که باید دستور بدی.
ببخشید سلام!
من 15 سال پیش یه 386 داشتم روش به بازی نصب بود ما اوقتی بهش می گفتیم عصر هجر می خواستم ببینم کسی این بازی یا اسمشو می تونه به من بگه؟!
اسم بازی fastones نبود ؟نقل قول:
شنک واسه پی سی اومده؟اگه اومده لینکشو بزارید
shank
بله ... اومدهنقل قول: