سلام :n01:
در برنامه اکسل (یا سایر برنامه های آفیس) این امکان وجود داره که با جستجو کردن یه عبارت فقط سطرهایی رو به ما نشون بده که شامل اون عبارت باشن؟
اگه برنامه ی دیگه ای که میدونید اینچنین توانایی رو داره معرفی کنید ممنون میشم
خیلی ممنون :n06:
Printable View
سلام :n01:
در برنامه اکسل (یا سایر برنامه های آفیس) این امکان وجود داره که با جستجو کردن یه عبارت فقط سطرهایی رو به ما نشون بده که شامل اون عبارت باشن؟
اگه برنامه ی دیگه ای که میدونید اینچنین توانایی رو داره معرفی کنید ممنون میشم
خیلی ممنون :n06:
سلام
چطور به آخرین سطر اکسل برویم فکر 10 هزار یا یک میلیون بود
و همچنین به آخرین ستون
2- بیشترین تعداد شیتی که می تونیم درست کنیم چند تا است
3- در یک شیت ابتدا کل خانه ها را انتخاب کردم
سپس روی یکی از ردیف ها کلیک راست و انتخاب hide
و سپس روی یکی از ستون ها کلیک راست و انتخاب hide
حالا چطور اینها را دوباره ظاهر کنم
اصلاً هیچی نتونستم پیدا کنم
4- در قسمت نمودارها چطور نمودارهای در قسمت other به نام stock را بزنیم
1-کلید کنرل رو گرفته بعد جهت را بزنید تا به آخرین سط یا ستون بروید برای بالا اومدن هم همینطورنقل قول:
2- امتحان کردم خیلی زیاد بیش از 8000 رو ایجاد کردم لابته فکر کنم محدودیت نداره اگه زیاد بشن حجم فایلت زیاد میشه اون موقع برای باز کردن و ذخیره کردن باید بیشتر منتظر بشی
3- رو لبه اون مستطیلی که باقی مونوده نشانگر موس رو نگهدارید تغییر شکل که داد نگهدارید و بکشید از دو طزف این کار رو بکنید
یه راه دیگه هم اینه که از قسمت calls (تو 2007 همون رو نوار ریبون اولی قرار داره از آخر دومی قسمت ) گزینه formar گزینه اولی رو انتخاب کن به صورت دستی مقدار وارد کن مثلا 30 بعد سلولها به همون اندازه در میان بعد گزینه سوم رو هم همینطور
4-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من یک لیست اعداد زیاد دارم
حالا قرار شده این اعداد به صورت ریال بشه و یعنی یک صفر اضافه بشه در حین تایپ
راهی در اکسل هست که موقع تایپ یک صفر اضافه کند (چون توی دست نویسش نیست ممکنه من موقع تایپ فراموش کنم یا اینکه اشتباه بزنم)
یک راه اصولی که اگر بعداً خواستم این اعداد را هر تغییری بدهم یا اینکه روشون فرمول نویسی بشه
مشکلی پیش نیاد
2- همچنین این اعداد چون میلیونی هستند ، سه صفر همگی بلااستثنا دارند
من از طریق گزینه های زیر بعد از تایپ چهار صفر اضافه کردم
اما هم فکر می کنم اصولی نیست
**** و مهمتر اینکه سه رقم سه رقم این صفرها را جدا نمی کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این راه اصولی نیست و مشکلی که داره اینه که درسته ان اعداد صفر رو به عدد نوشته شده اضافه میکنه اما اونها رو بعد از اعشار قرار میده و در محاسبات ارزشی ندارن و محاسبه نمیشننقل قول:
فکر کنم بهترین کار اینه که تو سلول مجاور اون اعداد رو ضرب در 10 کنی
سلامنقل قول:
در مورد اینکه همگی اونها سه صفر جلوشون هست بازهم پیشنهاد ضرب هست یا راه های دیگه ای هم وجود داره
در مورد نمودارها
1- در قسمت نمودارها چطور نمودارهای در قسمت other به نام stock را بزنیم
2- نمودار زیر را عیناً رسم کنیم
شاید راه دیگه ای هم باشه که به ذهن من نرسیده ولی برای تبدیل کردم اون اعداد هم میشه فرقی نداره هر عددی رو ضرب در 10 کنی از تومان تبدیلش کردی به ریالنقل قول:
در مورد نمودار هم شرمنده زیاد کارنکردم اطلاعات چندانی ندارم
ببین انیطوری درست میشه یا نهنقل قول:
اگه منظور شما اینه ... خدمت شما :نقل قول:
کد:http://s2.picofile.com/file/7669782361/roni.xlsx.html
کسی نیست جواب مارو بده؟ :n03:نقل قول:
سلامنقل قول:
الان ستون نمره استاندارد ریاضی (x) خب مثلاً نوشته 6 دهم ضربدر 5 دهم
البته جوابش را نوشته مثلا شده 3 دهم
می خواستم ببینم اگر جواب را ننوشته بود می شد جواب را خود اکسل بدست آورد
2- جواب کسرهای ریاضی را چطور باید بدست آورد مثلاً کسر 4 تقسیم بر 5
3- جواب اعدادی که ضربدر عدد (ده به توان مثلاً 2 ) - شرمنده نتونستم 10 به توان 2 را بنویسم)
سورت و مرتب کردن ردیف یا سلول دلخواه بر اساس کوچکتر و بزرگتر اعداد
دوست من خوب جستجوی اکسل همینطوره مگر غیر از اینه؟ :n13:نقل قول:
1- شما باید برای روی نمودار قرار گرفتن یک سول رو تعریف کنید اگه میخواید می تونید اول در سلول 0.5 و در سلول دیگر 0.6 بنویسید بعد در سلول بعدی فرمول حاصلضرب دو سلول رو بنویسید و سلول آخری رو بذارید روی نمودارنقل قول:
2- منظورتون مشخص نیست اگر منظورتو ایه که مثلا 4 تقسیم بر 5 چطور به دست میاد خوب توی سلول می نویسی 5/4= اونم جواب رو میده میشه 0.8 یا اگر بخواید این جواب 0.8 رو به صورت کسری بده باید فرمت سلول رو بذاری روی Fraction که 5/4 جواب میده
3-برای به دست آوردن توان اعداد باید این علامت رو بزنید (^) برای زدن این علامت باید زبان صفحه کلید انگلیسی باشه و shift+6 رو بزنید
مثلاً 6^2 یا اگر در سلول a1 عدد 6 رو داشته باشی بخوای به توان برسونی a1^2=
ستون مورد نظز یا سلولهای مورد نظر رو انتخاب کنید و گزینه سورت رو بزید از کوچیک به بزرگ یا برعکسنقل قول:
امروز یه مشکلی برام پیش اومده فرمول که مینویسم محاسبات رو همون لحظه انجام نمیده
مثلا فرمول جمع که می نویسم وقتی اعداد رو وارد می کنم باید ذخیره کنم و از اکسل خارج و دوباره وارد بشم تا محاسبات انجام بشه
در قسمت EXCEL OPTIONS -- قسمت Formulas تیک اول اتوماتیک رو بزننقل قول:
نقل قول:
سلام
ممنون ولی متوجه منظورم نشدید.
میخوام فقط سطرهایی که شامل اون عبارت میشه رو توی sheet نشون بده.:n13:
اگه منظورت مثل مثلا برنامه های اتوماسیون و حسابداریه نه اکسل نتایج جستجو رو اونطوری نمیاره :n03:نقل قول:
ولی با فیلتر کردن به نتیجه ای تو اون مایه ها میرسیم
سلام
برای جدا کردن سه رقم در اکسل 2013 وقتی گزینه use 1000 separator را تیک می زنم فقط برای سه رقم آخر ویرگول می گذارد و بقیه ارقام ویرگول ندارند.
آیا راه دیگری دارد؟
با تشکر
سلام به همه
من یک مشکلی دارم که نمیدونم چطور حل میشه من یک جدولی مانند شکل زیر ساختم که میخواهم این نماد به دیتابیس بورس با ادرس
وصل بشه و داده ها را از ان بگیره بریزه توی این فیلدها وهر یک دقیقه اپدیت بشه ولی نمیدونم باید چطوری سلول مثلا خودرو را وصل کنم به این ادرس
ممنون از دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من می خواستم بدونم وقتی با ويزوال بیسیک برنامه ای می نویسیم که اطلاعات را در یک شیت وارد کنه وقتی بخواهیم شروع ورود اطلاعات از سطر و ستون خاصی باشه و همنطور خودش این سطر را یکی یکی اضافه کنه از چه دستوری استفاده می کنیم؟؟؟
لازم به یادآوری است که شما در درس آخر ويزوال بیسیک دستور زیر را داده بودید که از سطر اول و ستون اول شروع می شد و به ترتیب تا هر ستون که داده وارد می شد ادامه داشت....
i = Sheet2.Range("A" & Rows.Count).End(xlUp).Row + 1
Sheet2.Cells(i, 1).Value = i
Sheet2.Cells(i, 2).Value = TextBox1.Text
Sheet2.Cells(i, 3).Value = TextBox2.Text
Sheet2.Cells(i, 4).Value = TextBox3.Text
Sheet2.Cells(i, 5).Value = TextBox4.Text
Sheet2.Cells(i, 6).Value = TextBox5.Text
لطفاً جواب بدید.....
خیلی ممنون :n16:نقل قول:
1- چطور شماره صفحه بزنیم
2- هدری که می خواهم در تمام صفحات تکرار شود
اما تنها تفاوت آن این است که در هر صفحه کنار کلمه صفحه شماره همان صفحه بخورد
سلام
چرا وقتی چیزی را می نویسیم در پرینت پریویو و در موقعی که روی آن خانه کلیک نکرده ایم
به صورت شکل 1 است
اما وقتی داخل خانه کلیک می کنیم مرت می شود مثل شکل 2
اینهم فایلش
دوستان کسی نیست بتونه جواب بده یا اینکه منبع در این مورد معرفی کند خواهشا
نقل قول:
براای شماره صفحه میتونی از تنظیمات دلخواه استفاده کنی مثلا صفحه 1 از 1 که من نوشتم یا فقط صفحه 1 یا هر تنظیمی که بخوای تو اون جایی که ضرب در زدمه میتونی نمونه های خود اکسل رو هم ببینی و یا تغییرشون بدینقل قول:
برای هدر که در تموم صفحات تکرار بشه هم میتونی از این قسمت انجام بدی الان با این تنظیمات که من نوشتم ردیف اول و دوم در تمام صفحات تکرار میشه
اینو من متوجه نشدم چی میخوایی شرمندهنقل قول:
سلامنقل قول:
شرمنده خوب نگفتم
راستش بعضی اوقات چیزی که در خود فایل دارم می بینم با چیزی که در پرینت پریویو می بینم و حتی چیزی که پرینت می شه متفاوت است از نظر البته جابه جایی
مثلاً یک کلمه ای را کنار قرار داده ام وسط دیده می شود یا چاپ می شود
الان همین فایلی که پیوست کردم بالای بالاش ردیف اول را در پریویو نگاه کنید به چه صورت کلمات جابه جا شده اند
این مشکل وجود داره و تنها راهش هم اینه که انقدر پرینت بگیری تا اونچیزی که میخوای رو بهت بده! ( از باگ های اکسل در رابطه با سرویس پرینت سیستم عامله)نقل قول:
با سلام
در هنگام رسم نمودار میله ای ( ستونی) در اکسل 2003 اگر بخواهیم به جای اعداد مربوط به هر ستون از حروف الفبا استفاده کنیم. ( مثلا وقتی که می خواهیم از آزمون دانکن جهت دسته بندی استفاده کنیم) آیا این امکان وجود دارد که بجای ستون هایی که نشان دهنده اعداد هستند از حروف استفاده کنیم؟
مثلا ستون هایی داریم که به ترتیب اعداد 20 و 30 و 40 را نشان می دهند و می خواهیم به جای نشان دادن این اعداد، همان ستون ها رسم شوند ولی به ترتیب حروف a, b, c در بالای این ستون ها نمایش داده شود.
لطفا در صورتی که امکان انجام این عمل وجود دارد توضیح دهید.
با تشکر
سلام .
موقع بازکردن فایل اکسل با پسوند xls با این ارور مواجه میشم .
دلیلش چیه ؟
سلام دوستان . شرمنده من تازه میخام exel یاد بگیرم . یه سوال ساده داشتم .
من یه ستون عدد دارم میخام توی ستون بعدی رادیکال این عددها رو یا مثلا یه فرمول به صورت دستی وارد کنم. بعد تو ستون بعد مقدر همشون رو نشون بده .
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
دوست عزیز جهت شروع کار با اکسل بهتره یه آموزش که تو نت هم زیاد گیر میاد دانلود کنی و ازش استفاده کنی مثلاً این یکینقل قول:
ولی اگه میخوایی فرمول بنویسی میتونی با زدن علمت = و بعد انتخاب سلول اول و بعد عمل ریاضی مورد نظر مثلا+ و بع انتخاب سلول دوم و زدن کلید اینتر
نقل قول:
=a1+a2
من توی یک سلول نوشتم شنبه و وقتی میخوام بکشمش پایین تا بقیه ی روزها تا جمعه رو خودش اضافه کنه،نمیشه و فقط شنبه رو چند بار تکرار میکنه
کسی میدونه این مشکل رو چطوری رفع کنم؟
کسی نمیدونه این مشکل چطور حل میشه؟نقل قول:
با سلامچطور می تونم دو فایل اکسل رو به صورت دو شیت جداگانه قالب در یک فایل دخیره کنم؟
یکی از دو فایل رو در شیت ددم دیگری کپی و پیست کنیدنقل قول:
سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید که مثلا اگر محتوای یک سلول به محضی که اگر نوشته شود تعطیل ، محتوای سلول های دیگر هم بشه تنظیم کرد که تعطیل رو بنویشه و رنگ خانه هایی که تعطیل هست رو مثلا مشکی کنه
قبلا این کارو کرده بودم و با if اما الان نمیتونم
در این فایل خانه D4 نوشته تعطیل میخام C4 و E4 هم بنویسه تعطیل و رنگ خانه ها عوض شه