سلام.آقا قيمت كارت گرافيك:8800 gt
1 گيگ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام.آقا قيمت كارت گرافيك:8800 gt
1 گيگ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما آخر چیکار کردی؟ یادمه همون موقع که من داشتم میخریدم شما هم نظرت دور ور 2032 بود. ولی به هر حال خیلی محسوس نیست یه توضیح کوچولو تو صفحات قبل گذاشته بودم.فرقش در اصل اینکه اون دیجیتاله و d-sub آنالوگ و از HDCP هم خبری نیست. در کل با توجه به وضعیت کنونی همون HDCP هم خیلی قابل استفاده نیست. نگران نباش:20:نقل قول:
بستگی داره چه قدر هزینه میکنی ، برای مانیتورت که احتمالا چند مدل سامسونگ بهت پیشنهاد شده ولی بی خیال همه شو چون ساخت سام سرویسن و پنل های C دارن ولی جدیدا از سری معروف 2032 (که حول و حوش 325 باید باشه) یه سری 1932 BW/CW/NW اومده که البته خیلی تازس و من هیج جا هنوز خودشو ندیدم ولی از اون جایی که 6 ماه گارانتی تعویض داره شرط میبندم همون پنل های بی کیفیت C هستند. به نظرم تو این رنج بهتره به ال جی فکر کنی که مدل های فوق العاده شیک و کاربردی داره. در مورد کارت گرافیکیت هم تا اونجایی که میدونم الان در یک پله بالاتر از 9600 gt قرار می گیره و حول و حوش 280 باید باشه ولی با ورود سری های جدید nvidia و ati قیمت یه سری کارت های قوی تر مانند 9800 پایین تر میاد و قیمتشون به این حدود میرسه در ضمن نباید از 4850 هم غفلت کرد ، اگه میتونی صبر کنی تا یکی دو ماه دیگه بازار متحوله.نقل قول:
سلام دوستان من يه كارت گرافيك با مشخصات زير ميخوام بگيرم . ميخوام بدونم روي سيستمم درست كا ميكنه يا نه يعني اصلا با مادر بردم جور در مياد؟
مشخصات سيستم من :mainboard aus p5p800 whit agp 8x grafic card supported
cpu :intel pntium 4 3.ght
768 mb ram
مشخصات كارتمورد نظر
AGP 7600 SDH 512MB (128bit) كارت گرافيك اسپاركل 7600 اس دي اچ 512 مگابايت
SF-AG76SDH Ultra2 مدلNVIDIA GeForce 7600 GS پردازنده گرافیک400 مگاهرتزفرکانش پردازنده512MB DDR2 مقدار حاقظه128 بیت نوع رابط حافظهAGP 8X درگاه400 مگاهرتزسرعت تبدیل انالوگ به دیجیتالModel number SF-AG76SDH Ultra2 Graphics Processing NVIDIA GeForce 7600 GS Core Clock 400 MHzMemory Type 512 MB DDR2Memory Interface 128-bitBus Type AGP 8XRAMDAC400 MHz
بله هیچ مشکلی نیستنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز حق با شماست
من تا پای خرید 2032 رفتم اما هرچی نگاه کردم دیدم کیفیت این مدل از LG در حد قابل توجهی از 2032 بالاتره
برای همین نظرم عوض شد:46::11:
19 اینچ آخرین اندازه مانیتور کامپیوتر هست؟19 اینچ که کاملا سیاه باشه تا 350 تومنچی بگیرم؟
کارت گرافیک 9900 gt چه برندی بگیرم؟رم 1 گیگ پیدا میشه؟قیمتش چنده؟
نه آخرین اندازه نیست، بستگی به این داره که شما چه اندازه ای رو مانیتور میدونی وگرنه اگه اشتباه نکنم سامسونگ یه مانیتور 30 اینچم داره با رزولوشن فوق العاده بالا. همچنین بازار پر از نمایشگر های 24 اینچی هستش.منظورتو از صفحه ی کاملا سیاه نفهمیدم ولی تو این رنج 2232BW از سامسونگ شاید بهترین انتخاب باشه البته مدل های سری آرت (GW) هم هست که قیمتشون یه 20-30 تومنی فرق میکنه و توضیحشو چند صفحه ی قبل به یکی از دوستان دادم.نقل قول:
غیر از کارت گرافیکت بقیه ی سوالاتو توی تاپیک های مربوط همین انجمن بپرس.
نقل قول:
دوست عزیز سری 32 سامسونگ کاملا مشکی پیانویی هستند و تا 22 اینچ هم در ایران موجوده.:46:
سلام
من یه کم ابتدایی هستم، پس لطفاً نخندید.
من بودجم حدوداً 900 تومنه و می خوام کارت گرافیکم رو ارتقا بدم.
از XFX 9800GTX 512MB DDR3 Black Edition خیلی خوشم اومده.
حالا سوالام اینهاست:
1- پولم به این می رسه؟
2- از این بهتر هم هست که پولم بهش برسه؟
3- تقریباً همه چیزم مال سال 1000 قبل از میلاد ه! باید چی ها رو آپگرید کنم؟
4- چه مادربوردی بگیرم که به این بخوره؟
5- چه CPU ی بگیرم که به اون مادربورد بخوره؟
6- ماجرای DDR3 چیه؟ یعنی باید رمم رو هم حتماً DDR3 کنم؟
با یکی که صحبت کردم گفت که CPU رو AMD بگیرم و یه مادربوردی که بهش بخوره (بهم SLI رو پیشنهاد کرد ولی من غیر SLI می خوام)
گفت که مهم فقط گرافیکه (آخه می خوام بزنم تو خط Game)
ممنون می شم که کمک کنید. ایشالله تو بخش طراحی صفحات وب براتون جبران کنم
-----------------
ویرایش:
نمی دونم چرا ولی یه سر رفتم به سایت رایانه و همین جوری چند تا چیز انتخاب کردم.
این هم لیستش:
خیلی بد انتخاب کردم؟نقل قول:
نمی دونم GF XFX 9800GTX 512MB DDR3 Black Edition
78,000 تومان AMD AM2 ATHLON 64 X2 4800+ 940
120,000 تومان GIGABYTE GA-MA78GM-S2H
19,500 تومان Kingston orginal 1GB DDRII 667
43,500 تومان Cooler Master CM Sphere
نه دوست عزیز چرا ما باید بخندیمنقل قول:
دقیقا چه قد میتونی برا گرافیک خرج کنی؟
مشخصات سیستم الانتو بگو؟
این 9800GTX کارت خوبیه ولی الان با توجه به قیمتی که تو بازار ایران داره اصلا به صرفه نیست
پیشنهاد میکنم یا یه خورده صبر کنی یا بری سراغ یه کارت دیگه
نه نیازی نیست رم رو DDR3 کنین یه DDR2 خوب بگیرین ( رم رو میگم ) بهتره - رم های DDR3 قیمتشون اصلا به صرفه نیست
cpu هم به نظرم intel بگیرین بهتره کلا برا بودجه های بالا اینتل بهتر جواب میده ( حالا اورکلاک که بحثش جداس )
ممنون که راهنمایی کردین
من بودجه ام کلاً 900 تومنه که می خوام بیشترش رو بدم به گرافیک. می خوام پول بقیه چیز ها هم از تو این در بیاد
سیستم الانم واقعاً قدیمیه. (اگر لازم بود، جزئیاتش رو می گم)
مگه قیمت XFX 9800GTX 512MB DDR3 Black Edition چنده؟
من این رو حدود 1 ماه دیگه می خوام بخرم.
نمی دونم درسته که بحث اختلاف intel و amd رو اینجا مطرح کنم ولی میشه بگید چرا AMD بهتره ؟ (این رفیقم یه کم عشق AMD ه و دلیل خاصی نمیگه. لطفاً شما راهنمایی کنید)
در ضمن می خوام که کمترین بخش از پول به CPU و Mother Board برسه. تا میشه بره به Graphic.
ممنون
پس اگه سیستمتون اینقد قدیمیه باید یه پولی رو هم برا اونا در نظر بگیرین و همه رو خرج گرافیک نکنیننقل قول:
این مدل xfx رو نمیدونم دقیق چنده ولی 9800GTX فکر کنم دو رو بر 380 باید باشه
من که اصلا نگفتم AMD بهتره اتفاقا بر عکس گفتم شما اینتل بخرین بهتره ( با توجه به بودجتون )
ایشون گفتند AMD خوبه بلکه بر عکس این قضیه رو گفتند ...نقل قول:
نمی دونم درسته که بحث اختلاف intel و amd رو اینجا مطرح کنم ولی میشه بگید چرا AMD بهتره ؟ (این رفیقم یه کم عشق AMD ه و دلیل خاصی نمیگه. لطفاً شما راهنمایی کنید)
البته این یک بحث مفصل هست و بهتره طبق بودجه شما تصمیم گیری کنید که در این مورد اینتل بهتر خواهد بود ...
در ضمن کار اشتباهی خواهد بود که پول رو از مادربورد و ... بردارید و به VGA بدید .. البته با این مقدار پول نیاز به این کار هم نخواهید داشت ...
قیمتش هم حدود 400 تومان هست ...
شما در رنج قیمت و مدلی که ایشون تصمیم به خرید گرفتند اگر ببینید به نظر من AMD بهترهنقل قول:
خیلی ها اعتقاد به این دارند که سی پی یو های AMD برای گیم بهتر عمل میکنند :5:
سی پی یو AMD اگر با گرافیکهای ATI همراه بشوند سیستم گیمر کاملی خواهد شد:20: من این رو تجربه کردم روی چندین سیستم
معذرت که اینجا مطرح کردم آخه همه هر جایی میرم از سی پی یوهای AMD بد میگن!!! من هر دو مدل سی پی یو رو تست کردم:8:
نمیگم بهتره ولی با توجه به شرایط موجود هر شخص بسنجید
من دوستم رو گفتم که ازش مشاوره گرفتم. شرمنده که بد جوری مطرح کردم.نقل قول:
من که اصلا نگفتم AMD بهتره اتفاقا بر عکس گفتم شما اینتل بخرین بهتره
قیمت چی؟ همون Black Edition ؟نقل قول:
قیمتش هم حدود 400 تومان هست ...
این 400 تومن هم خیلی بد نیست. (البته اینجوری که بوش میاد، داره ارزون میشه. نه؟)
اگر گرافیک 400 باشه، لطف می کنید بقیه رو یه فیمت بگید؟
این دوستم یه چیز هایی رو خیلی تاکید کرد. مثلاً گفت باس رم باید 333 باشه (البته شرمنده که دارم اینجا مطرح می کنم ها. یه کم طراحی این بخش انجمن ناجوره. آخه کسی که می خواد هم گرافیک و هم مادر برد و هم ... بخره، باید چی کار کنه؟)
و این که گفت 2 تا رم 512 بخرم که ... بشه (اسمش یادم نیست. ولی این که دو تا رم به هم کمک می کنند، منظورش بود)
راستی یه چیزی به اسم Tri SLI دیدم که FPS ش تو کرایسیس طرف های 73 بود. نظرتون درباره ی این چیه؟
در مورد Game سنگین چطور؟ (آخه شنیدم که تو جعبه ی مادربردش بازی Assassin's Creed رو هم گذاشتند که بگن قدرتش بالاست! حالا اینی که گفتم چه ربطی با مادر برد داشت؟!؟!؟!)نقل قول:
البته این یک بحث مفصل هست و بهتره طبق بودجه شما تصمیم گیری کنید که در این مورد اینتل بهتر خواهد بود ...
آخه از یه Gamer این رو شنیدم که میگه برای بازی باید فقط گرافیک رو ببری آسمون و بقیه اصلاً مهم نیستند.نقل قول:
در ضمن کار اشتباهی خواهد بود که پول رو از مادربورد و ... بردارید و به VGA بدید .. البته با این مقدار پول نیاز به این کار هم نخواهید داشت ...
اره قیمت همون Black Editionنقل قول:
باس رم چند باشه ؟ ( حتما شما اشتباه متوجه شدین )
برا بازی هم حداقل 2 گیگ رم بگیرین
حرف اخرتونم اصلا درست نیست که فقط گرافیک باید بالا باشه
اگه شما تصمیمتون بر اینه که همین 9800 رو با قیمت حدود 380-400 بگیرین فکر کنم 500 تومن براتون بمونه که بهتره برای خرید هر قطعه تو تاپیک مربوط به خودش با توجه به بودجه مطرح کنین
ببخشید من این سوال باز تکرار میکنم چون به جواب درست نرسیدم!!!!!
من کارت گرافیکی میخوام که باهاش بازی های سنگین گرافیکی بازی کنم
تا 350 تومن چه کارت گرافیکی بگیرم
رم کامپیوتری که انتخاب کردم corsair xms2 2gig و پردازنده q 9450 هست
ممنون Mohammad2010 عزیز
آقا پس همین Ok ه؟
منظورم اینه که تو این رده ی قیمت نمیشه از این بهتر رو گرفت؟
با سلام خدمت اساتید محترم . لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنین بین کارتهای زیر کدوم یکی از نظر کارایی و قدرت بهتره؟
CLUB3D 8800GTS G92 chip
ASUS - EN8800GT TOP - 512M
ASUS - ATI RADEON EAH3870 TOP - 512MB
XFX - GeForce 8800 GT - 512MB / XXX
XFX - GeForce 9600 GT - 512MB
اره همین خوبه دیگه فعلا بهتر از این با این بودجه نمیشه گرفتنقل قول:
ببخشید من این سوال باز تکرار میکنم چون به جواب درست نرسیدم!!!!!
من کارت گرافیکی میخوام که باهاش بازی های سنگین گرافیکی بازی کنم
250 تومن چه کارت گرافیکی بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟
رم کامپیوتری که انتخاب کردم corsair xms2 2gig و پردازنده q 9450 هست
کسی از دوستان می تونه بگه:
با جایگزینی یه کارت 8400Gs بجای X300SE آیا تفاوت محسوسی بوجود میاد؟ چند برابر قویتره!
بخدا دلم نمیاد حتی 1000 تومن پول اضافه برای کارتهایی که تا چند هفته (چند ماه) دیگه ممکنه افت قیمت زیادی داشته باشن بدم!
حداقلش اینه که شاید چند برابر این 45-50 تومن که با خرید 8400Gs دور میریزم بعدا با ارزونتر شدن کارتهایی سری متوسط جبران بشه و منم موقتا از شر این X300SE خلاص بشم .
راستی این فکر خوبیه یا یه جور حماقت نوع جدیده !!!
سلامنقل قول:
8800GT 512MB بهترین انتخاب هست.
البته AMD 3870 512MB هم میتونی بخری
کارت 1GB نخری که پوتو تو چاه ریختی
سلامنقل قول:
84000GS از این کارت قدیمی و عتیقه خیلی خیلی قویتر هست.
افت قیمت یکی از بهترین و بدترین مسائل بازار کامپیوتر هست
اگه صبر کنی کارتهای گرافیکی قیمتشون خیلی میاد پایین
شما با 8400GS و یه پردازنده 2 هسته ای متوسط میتونی بازی هایی مثل COD4 رو به راحتی انجام بدی
نقل قول:چیزی که مشخصه اینه که شما قصد دارید یک ماه دیگه خرید کنید. تا اون موقع کل سیستم انتخابی شما تغییر می کنه. پس بهتره کمی صبر کنید!نقل قول:
--------------------------------------------------------
اینجا تاپیک مشاوره و راهنمایی برای خرید کارت گرافیک و مانیتور است نه تاپیک مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم!
خب این ضعف طرحتون رو می رسونه دیگه.نقل قول:
اینجا تاپیک مشاوره و راهنمایی برای خرید کارت گرافیک و مانیتور است نه تاپیک مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم!
ناراحت نشید ها. نظر اصلاحی میدم:
من نمی دونم 100% چی رو بخرم و همش باید پول رو بین قطعات مختلف، بالا و پایین کنم تا به یه چیز مطلوب برسم. ولی اینجوری که تو 10 تا تاپیک بگم، نمی تونم بگم که "آقا من همونیم که 9800 Gtx می خواستم. حالا پول برای پاور کم آوردم. این رو یه کاری بکنید!"
خب نمیشه دیگه.
اگر خواستید، مدیر ها رو جمع کنید و یه کم دیگه با هم صحبت کنید.
شرمنده که خیلی شفاف گفتم.
شب به خیر.
دوست عزیز یک نگاه به تاپیکهای مهم اینجا بیندازید...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره این مسئله چندین ماه بحث شده و این نتیجه گرفته شده که پیشنهاد سیستم تعطیل! دلیلش هم توی اون تاپیکها هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هیچیک از دوستان جواب سوال منو نمیدونست؟!!!!:19::13:نقل قول:
من فقط بگم همه دوستانی که میخوان کارت گرافیک بگیرن یه 1-2 هفته ای دست نگه دارن , مثلا واقعا دیگه 8800GT به قیمت 250 تومن اصلا ارزش خرید نداره یا حتی 200 تومن پیشبینی میشه کارتی مثل 8800GTS 512Mb قیمتش به حدود 200 هزار تومن برسه و 9800GTX و 9800GTX+ هم به بین 250-300 تومن البته شاید نه خیلی سریع ولی بزودی تو خیلی از برند ها کم میشه کارتهای 4850/4870/GTX 280/GTX260 هم وارد بازار میشن .
یه خورده گرونه به نظرمنقل قول:
شما یه 8800GT معمولی با قیمت پایین تر بگیری بهتره
حالا یا همین XFX یا یه برند دیگه
چرا اختلاف قیمت 8800GTS 512mb با برند کلاب نسبت به سایر برندها اینقدر زیاده؟!!!قیمتش با این برند 310 تومنه در صورتی که برندهای دیگه حداقل 100 تومن گرونتر از اینه!!!!مثلآ ایسوز 440 تومنه!!
لام دوستان به نظر شما با اين كارت ميشه بازيهايي نظير call of duty 4 رو بازي كرد؟
biostar geforce 6800
آره بابا Cod4 گرافيك خيلي بالائي نميخواد من خودم با radeon 9600 بازي كردمنقل قول:
سلامنقل قول:
بله البته که اجرا میکنه
سلام به همه دوستان.
من تازه عضو اين فروم شدم. به نظرم خيلي فروم خوبيه. مطالب مفيدي داره . تقزيبا از صفحه اول تا آخر همين بحث رو خوندم.
حالا يه سوال داشتم.
من ميخام يه vga بگيرم 8600 يا GT يا GTS كه ظاهرا مدل GTS ميزان core و memory clock بالاتري نسبت به GT داره. اما سوال اينجاس كه بين برند هاي مختلفي كه تو بازار موجوده . كدوم رو شما پيشنهاد ميكنيد؟ مثلا asus يا xfx يا ...
ممنون ميشم راهنمايي كنيد. اگه قيمت هم ميدونيد بگيد. باز هم تشكر.:10:
8800GT 512MB چه برندی بگیریم؟asus خوبه؟قیمتش چنده؟
با برند ایسوز 260 تومنه..همین ایسوز خوبه...با برند اسپارکل هم از همه ارزونتره یعنی 250 تومن:46:نقل قول:
دوست عزیز الان دیگه خرید 8600GTS ارزشی نداره ..اگه 190 داری بهتره 20-30 تومن بزاری روش و ATI HD 3870 بگیری:11:نقل قول:
قیمت 8600 جی تی هم 120 تومنه و اینهم دیگه فایده ای نداره!!چون میتونی 20 تومن بزاری روش و 9600GSO بگیری که تازه اومده و قدرتش هم خیلی بیشتره....:31:
1-آقا ما که آخر نفهمیدیم این 9600gso چیه؟ خوب یه مقایسه ای بزارید ما هم تفاوت ببینیدنقل قول:
2-در ضمن میگید هر برندی بگیرید از 8600 قویتره یعنی چی ؟ خوب یعنی برند ASUS با club یکیه ؟ یعنی برند هیچ تاثیری تو سرعت کارت نداره ؟
3-بازهم میگید بهترین کارت گرافیک تا سقف 150تومن همین 9600gso هست؟
دوستان خواهش میکنم به تک تک سوالها جواب بدید؟