کاظم تنها یه گوشی سیمبین دار نوکیا دستش نگرفته
یه گوشی خوب دستش گرفته که باعث شده از گوشی های بد صرف نظر کنه
ایول به تو
Printable View
کاظم تنها یه گوشی سیمبین دار نوکیا دستش نگرفته
یه گوشی خوب دستش گرفته که باعث شده از گوشی های بد صرف نظر کنه
ایول به تو
خواهش می کنم
ولی جدا کاش نوکیا یه اتوفوکوس رو 5700 میذاشت!نه؟
نمی تونم باور کنم گوشی جدیدم اتوفوکوس نداره.
سلام به همه بچه ها
آیا برنامه ای وجود داره که صدای مکالم رو بدون صدای بیپ ضبط کنه ؟
من هر برنامه ای نصب کردم چه ساین شده چه نشده این بوق رو میزد
ممنون میشم
ساسان :11:
در عوض 5700 سیمبینه فیلمبرداری توپ داره!!سی پی یو و چیپ صوتی و حتی گرافیکیه بسیار قویتری داره!ال سی دی برتری داره!همه چی داره!فقط شما بخواه!این گوشی با 20 ال 30 تومن gps دار هم میشه!کافیه یه کیت بلوتوث جی پی اس نوکیا براش بخری!!!
اون زمان که دست جناب سنگ پا بود:31:(شوخی)من 7610 گرفتم.اون زمان که قیمتش بالای 350 تومان بود:18:نقل قول:
این روزا همه دارن من رو مثال میزنن خیلی معروف شدماااااااااااا:21:نقل قول:
اون پست رو که همینطوری دادم اره باهاش مداحی گوش میدم خیلی هم فاز میده.اول هفته صد در صدی گرفتم بی برو برگرد:8:نقل قول:
کسی می دونه inbox گوشی چند تا جا میگیره؟
و تا چقدر رم ساپورت می کنه.می خوام یکی خودش تست کرده باشه
اگه میشه تمام اجزای داخل بسته رو با مشخصات اصلش بدین چون می خوام شنبه بگیرم:27::8:
خود گوشی!!هندزفری و ریموت کنترل!رم یک گیگ و اداپتر رم!شارژر گوشی!دفترچه ها!که البته در بعضی جعبه ها یه دونه و در بعضی دو تا با زبان مختلف هست!پشت گوشی ساخت hungary نوشته باشه!imei جعبه با گوشی و بدنه ی گوشی یکسان باشه!باتری دارای لوگوی اصلی نوکیا باشه!cdو کابل یو اس بی!!!!
اینباکسش که هر چقر خواستی توش جا میشه ولی اول باید بری تو تنظیماتش و پیام ها رو روی مموری کارت ذخیره کنی.
تو جعبه هم :
خود گوشی - هدفون استریو و ریموت کنترلش (مدل AD44( کابل USB سی دی PC Suit شارژر و راهنمای کاربر به اضافه ی یک رم 1 گیگ با آداپتورش.
این رمو خیلی دقت کن من 2 جا رفتم توش رم نداشت با یارو دعوام شد !!!! :31:
از اینا هرچی بگی برمیاد.
اینم دقت کن که مجارستانی باشه و سریالشم چک کن. :46:
البته ظاهرا امین جان زودتر جواب دادن !!! :31:
عجب حرفی میزنیا!810 تقویت صدارو تا آخر زیاد می کنی کر میشی!!!از بس که جیغ میزنه.یه کلام ختم کلام 810مال این حرفا نیست که با 5700 کل کل کنه.هنوز جوجست بگو بزرگترش بیادنقل قول:
:10:
بچه ها من افسرده شدم!!!آخه دیروز تو علائدین یارو گوشیمو دیده میگه یه سال میشه داری!!!قرمزه و سیاه شده آخه من دستو بالم همیشه سیاهه به دلیل رشتم مکانیک.چی کار کنمش هرچی هم میشورم نمیره!!!قاب عوض کنم؟من 2 ماهه گوشیو دارم.چشه شیتون کر مشکل باتری حل شد.
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
از همتون ممنون:11:
باشه سونی اشغاله.......
خوب بید؟
نقل قول:
اگه گوشیت خش هم داره ه دیگه فکر نکنم پاک شه ولی اگر نداره ببر بده بیرون با دستگاه خش گیر cd برات تمیز کنن
چون سریع می تابه و خودش دستمال مرطوب هم داره
یه دوستام اینجوری کرد مشکلش حل شد.:21:
نقل قول:خیلی ممنون.راستی قضیه ی این ریست کردن این گوشی چیه؟با آپدیت حل میشه؟البته به نظر خودم که ریست از هنگ بهتره اگه گوشی هنگ کنه دیگه گاومون زایددهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني با اضافه كردن اين كيت گوشي gps دار ميشه ؟نقل قول:
مثل n95 ؟
زیمکی جون اون ریست برای گوشیهای جدید نیست!ما ریست رو. داشتیم که فریم ویر اولیه روی گوشی نصب بود!گوشیهای جدید همگی اپدیت هستند!تو فکر نباش!اما برای جواب اون دوستمون هم باید بگم بله!یه کیت مثل کیتهای بلوتوثی که برای کامپیوتر میخری!با بلوتوث به گوشی اتصال پیدا میکنه!نرم افزار لند مارک و جی پی اس دیتا هم در خود گوشی هست(توی قسمت my own)!!برو حال کن مگو چیست حال!!
حالا این جی پی اس توی ایران خوبه یا نه؟مثلا من میخوام برم اصفهان فلان هتل میشه ادرسش رو پیدا کرد؟یا که الکی دکوری هستش؟
خبر ندارم!ولی توی تهران فکر کنم بشه یه کارهایی کرد!!!
اول از همه ي کساني که به پستهاي قبلي ام جواب دادندو با لطفي که دارند به اين پستمم جواب خواهند داد تشکر ميکنم دوم اگه راهنمايي کنيد که چيکار کنم که موقعي که با گوشي کاري ندارم همش نوار ساعت و تاريخ را نشون بده و بعد از چند دقيقه کلا صفحه سياه نشه سوما من به گوشي کد امنيتي دادم ولي هر چي گشتم اون جايي که به گوشي بگم بعد از باز کردن قفل صفحه کليد پسورد را بخواه پيدا نکردم اگه راهنمايي کنيد ممنون ميشم چهارما اون ترفندي که باهش بشه چراغ قوه را روشن گذاشت (همون 90 درجه چرخوندن)مال من که نشد شايد هم من درست متوجه نشدم اگه بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم
نقل قول:
راست میگه منم رو گوشی دوستم امتحان کردم نشد
حتما اين كارو سريع انجام ندادي ( چرخوندن قسمت پاييني گوشي ) .نقل قول:
من روي چند تا گوشي آزمايش كردم وجواب داد .
نقل قول:
بنظرم تا حد امکان سریع بود.بعدا سریعتر انجام میدم شاید بشه
سلام دوستان. من یه 5700 دارم و میخوام برنامه واسش نصب کنم. یه سی دی هم گرفتم که توش هم برنامه هایی با پسوند sis هست و هم sisx و هیچ کودوم از اونها نصب نمیشه. فقط بعضی از sisx ها نصب میشن که اونا هم به درد بخور نیستن. یه اروری میده که زود میره و منم نمیتونم بخونم چی نوشته . و نیز میخواستم ببینم آیا 5700 با 3250 فرق میکنه در مورد همین برنامه ها. ممنون میشم کسی جواب بده
1.برای روشن کردن فلاش میرید توی مدیا و از اونجا دوربیین رو انتخاب میکنید(در این حالت دوربین فعال میشه ولی گوشی هنوز همون حالت معمولیه و شما گوشی رو نچرخونید!حالا یک عکس بگیرید و سریع تا فلاش زد گوشی رو بچرخونید و به حالت دوربین دربیاریدش!)فکر کنم کامل توضیح داده باشم!!2.ورژن سیمبین این گوشی سری60 ورژن 3 هست و هر نرم افزار ی اعم از os 9.1 یا 9.2 روی این گوشی نصب میشه!ممکنه نرم افزارهای توی سی دی مربوط به گوشیهای سری 60 ورژن 2 بوده باشن!3.برای نوار ساعت باید بگی که چیکارش میخواهی کنی؟؟؟2 جا تنظیمات هست!یکی توی قسمت سیتینگ گوشی میری سپس در قسمت personalization سپس تایمر رو برای نشان دادن اسکرین سیور تنظیم میکنی!یه جا هست در قسمت theme مربوط به اسکرین سیور هست!اونجا تنظیمات تکمیلی وجود داره و اگر ور بری بهشون ممکنه به یه جایی برسی!سوالت واضح نبود چون اسکرین سیور 5700 تنظیماتش اندکی پیچیده اند!
توضیحت برای فلاش کامل بود و مال من روشن شد ممنون.منظورم یعنی نوار ساعت را به عنوان اسکرین سیور بذارم . و دیگه اینکه پسورد گذاشتن روی گوشی طوری که وقتی قفل صفحه کلید را باز میکنیم پسورد بخاد بگی یه دنیا ممنونت میشمنقل قول:
این هم برای صفحهنقل قول:
سلام من میخواستم گوشی نوکیا بگیرم که صداش بالا باشه(به غیر از n73) میخواستم ببینم صدای 3250 بالاست یا 5700؟
ایول..میبینم که نوکیائی شدی.کجا ببرم آخه چند جا گفتم پلیش موبایل خندیدن!!!!نقل قول:
مسلما 3250 بالا تره صداش اما اگه کیفیت پخش برات مهمه 5700 حرف نداره.دیگه دوران بلند بودن صدای گوشی گذشت با ورود این گوشیای خز چینی.جدیدا یه مدلش اومده 4 تا باند با یه ساپ !!!!!نقل قول:
تایید میشه.الان دوره ی اون صدا بلند کردنا گذشته اگه خواستی کیفیت به همراه بلندی باشه میگن التبه ما که پولش رو نداریم که امتحان کنیم میگن که ان81 صداش بلند و کیفیت داره ولی میگن :31:5700 باللاترین کیفیت رو داره .نقل قول:
من صداش رو گوش دادم کیفیت داره و بلندیش در حد کا750 هستش یکی هم میگفت مثل 6120 میمونه ولی همون 6120 رو با کیفیتش و استریوش بکن
سلام میخواستم بدونم صدای 3250 با 5700 خیلی تفاوت داره؟؟؟
راستی یعنی صدای 5700 به 750 هم حتا نمیرسه؟
اگه جوابمو بدید ممنوون میشم$$$$
3250 که صداش به نظرم بلندتر باشه اما صدای5700 که من گوش دادم بمش زیاد بود و اینکه در حدکا750 بود مقایسه ی همزمان نکردم.نقل قول:
این روزا رفتم تو کف ان81 نمیدونم خوبه یا نه:31:
سلام
صدای 5700 بالاست یا k750?
من يه آهنگو هم تو 5700 و هم تو 3250 باهم ژخش كردم ....
5700 هم صداش بيشتر بود و هم خيلي خيلي با كيفيت و واضح بود .
رو 5700 شك نكن .
صدای 5700 ..............نقل قول:
براي نصب برنامه هايي كع خطا ميدن . تاريخ گوشيتو يك سال بكش عقب بعد برنامه رو نصب كن ...نقل قول:
اگر نشد تاريخ رو يك سال جلو ببر و برنامه رو نصب كن .
صدای 5700 بالاست یا n70?
دوست عزیز شما چقدر اهمیت به صدا میدی مگه میخوای تو خیابون پارتی بگیریی خوب اگه صدا میخوای گوشی های چینی گزینه ی خوبیهنقل قول:
در مورد سوالت هم باید بگم تقریبا یکسانه
دوستان عزیز یه سوالی داشتم.
در قسمت رادیو 5700، در صورتی که هدفون به گوشی وصل باشه، میشه صدای رادیو رو از اسپیکرهای خود گوشی هم گوش کرد.
آیا میشه کاری که که بدون وصل کردن هدفون به گوشی، رادیو رو از اسپیکرهای گوشی شنید؟
در صمن اگه این بحث تکراری هست و قبلا زیاد دربارش صحبت شده، لطفا عصبانی نشید، فقط لینک اونجا رو بدید.