سلام
من که هر چی بیشتر پست های این تاپیک رو میخونم گیجتر هم میشم. در کل چه کسانی میتونن برای سال دوم تو کنکور شرکت کنن؟ شرایطش چیه؟ دنگ و فنگ که نداره؟
سلام
من که هر چی بیشتر پست های این تاپیک رو میخونم گیجتر هم میشم. در کل چه کسانی میتونن برای سال دوم تو کنکور شرکت کنن؟ شرایطش چیه؟ دنگ و فنگ که نداره؟
حالا اگه كسي كه تو اون يك ترم مشروط بشه چي ؟ ، يك ترم معافيت تحصيلي از بين ميره ؟؟:18:نقل قول:
ممنون :11:
اگه كسي بعد انصراف از دانشگاه ، مدارك رو به نظام وظيفه ارسال كنه بعد ارسال از دانشگاه ديگه اي قبول بشه بايد چي بفرسته به نظام وظيفه تا اعزام نشه ؟؟!
ممنون
اگه کسی که مشمول خدمت باشه و همینطور در شرف رفتن به دانشگاه باشه لازمه که دفترچه رو ارسال کنه یا نه؟
متولدین 71 مشمول هستن و اگه دانشگاه امسال قبول نشن باید برن خدمتنقل قول:
متولدین 72 میتونن سال دیگه هم کنکور بدن
متولدین 72 میتونن سال دیگه هم کنکور بدننقل قول:
خوده دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفهنقل قول:
نقل قول:
اگه مشمولی ، مدارک رو بفرست تا غیبت نخوری
رفتی دانشگاه معافیت تحصیلی صادر میشه
.
خب حالا اگه چند روز غیبت بخوره برای ثبت نام دانشگاه مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
اگه مشمولی ، مدارک رو بفرست تا غیبت نخوری
رفتی دانشگاه معافیت تحصیلی صادر میشه
خيلي ممنون از پاسخ شما (farshidshd).
اگه كسي هنگام تحصيل در دانشگاه تو يك ترم مشروط بشه و بعد انصراف بده ، اون يك ترم از معافيت تحصيلي كه 3 سال هست كم ميشه و يا حساب نميشه و معافيت تحصيلي همون 3 سال براي كاردانييه ؟
ممنون
بله، کم میشهنقل قول:
شما می تونید سال بعد هم کنکور بدید،به شرطی که دفترچه رو به موقع بفرستید!برای تاریخ دقیق فرستادن دفترچه پست اول رو مطالعه کنیدنقل قول:
متاسفانه 1 روز هم غیبت بخورید نمی تونید دانشگاه برید!بازم آخر پست اول رو مطالعه کنیدنقل قول:
خب حالا اگه چند روز غیبت بخوره برای ثبت نام دانشگاه مشکلی پیش میاد؟
مرسی..خب بازم یه سوال دیگه...من اخرین مهلت ارسال دفترچه م 30 مرداده...کی بفرستم بهتره که غیبت هم نخوره...میشه انداخت برای روزای اخر یا بهتره همین الان ارسال کنم؟نقل قول:
اصلا نذار واسه روزای آخر.نقل قول:
همین امروز فردا برو دنبالش.
اقایون من پست اول رو خوندم ولی چیزی متوجه نشدم!!
من 31 خرداد درسم تموم شده تاکی زمان دارم دفترچه رو ارسال کنم؟
سال دوم هست کنکور میدم ولی یکی از درسام رو نگه داشته بودم و امسال اردیبهشت امتحان دادم وقبول شدم .
العان پست ها رو خوندم کمی نگران شدم من تاکی وقت دارم ارسال کنم؟
می خواستم بدونم کسی دانشگاه آزاد درس بخونه همزمان میتونه کنکور سراسری بده و از معافیت تحصیلی استفاده کنه؟
خواهشا زود جواب بدید
من یک درس پیش دانشگاهی راقبول نشدم و میخوام شهریور امتحان بدم متولد آبان 71 هم هستم
می خاستم بپرسم نیاز به ارسال دفترچه هست یا خیر؟
برای شرکت در کنکور سال بعد باید چکار کنم؟
سلام...
من شرایط خیلی بدی دارم خواهش میکنم هر کی هر راهی به نظرش مرسه لطفامطرح کنه بلکه فرجی حاصل بشه
شرایط فعلی من:
دانشجو ترم 7 -فقط 65 واحد پاس کردم-دانشگاه پیام نور متولد 67
1 سال و 5 ماه نامزد هستم
خدمت سربازی نرفتم
1ماه هست مغازه فروشگاه کامپیوتر باز کردم
================================
خوب در حالت کلی این جوریه
از اون ور از پیام نور خسته شدم واقعا دیگه نمیتونم بخونم با اون حجم کتابها که واقعا برای رشته های فنی خیلی سخته واقعا عذابی بالاتراز این که کتابهای 500-600 صفحه ای پیام نور رو بخونم نیست واسم
میخوام انصراف بدم
خوب اگه انصراف بدم میتونم برم یه دانشگاه دیگه؟خدمت مانع میشه یا نه؟
اگه انصراف بدم با این شرایطی که دارم چجوری میتونم خدمت رو بپیچونم به جز درس
به احتمال زیاد هم بعد از رمضان عروسی میگیرم
بابام هم سنش هنوز به 50 نرسیده حالا 59 پیشکش واسه کفالت
راستی تک پسر هم هستم با یه خواهر 7ساله و یه خواهر که ازدواج کرده
یا علی
تاریخ تولدتون رو عرض می کنید؟نقل قول:
شما برای کنکور سال بعد باید دفترچه ارسال کنید،چون نیمه دوم هستید و تا تاریخ 18 اسفند امسال مهلت دارید به شرطی که شهریور درس رو قبول بشید:20:نقل قول:
من یک درس پیش دانشگاهی راقبول نشدم و میخوام شهریور امتحان بدم متولد آبان 71 هم هستم
می خاستم بپرسم نیاز به ارسال دفترچه هست یا خیر؟
برای شرکت در کنکور سال بعد باید چکار کنم؟
29 اسفند69نقل قول:
میشه یکی کامل توضیح بده من که الان متولد آذر 71 هستم و می خوام یه سال دیگه کنکور بدم باید با این لعنتی چی کار کنم؟؟؟
اگه تا 31 خرداد 90 دانش آموز بودید مشکلی ندارید چون براتون معافیت تحصیلی رد می شه تا آخر شهریور :20:نقل قول:
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
اگه خرداد فارغ التحصیل شدید باید تا تاریخ 18 دی 90 دفترچه خود رو ارسال کنید که غیبت نخورید!:20:نقل قول:
یعنی من الان می تونم یه سال دیگه بخونم؟
بله حساب میشه و از معافیت کم میشهنقل قول:
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
دوستان به این متن توجه کنن به خیلی از سوالاتتون جواب داده شده
محتوای مخفی: مــــــهــــــــم
.
خواهشا جواب بدید کسی که دانشگاه آزاد میره میتونه تو کنکور سراسری شرکت کنه بعد که قبولیش اومد انصراف بده
من متولد نیمه دوم 70 هستم خواهشا ج بدید
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله چنین قانونی وجود داره. اینجا را بخوانید:
کد:http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=543d9cde-9493-4357-bcde-d9293ece5296&LayoutID=5e903e9e-115d-4ee0-8370-95815f52a9d4&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
رفیق من چشاش نمرشون 3.5 هستش ، مشمول معافیتی چیزی میشه؟
نقل قول:
پست اول همین تاپیک بخش سيزدهم: بيماريهاي چشم و عوارض بينايي رو بخونبد
سلام BEHDANA جان ممنوم راهنمیاییم کرده فقط یه جیزی من پارسال دفترچه پست کردم اعزامم 18دی 90
میشه برم آزاد بعدش کنور بدم باز؟
ممنون ممنون ممنون
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
مهر 70 هستم
سلام
می خواستم بدونم از زمانی که مدارکتو می فرستی کی جوابشو بهت میدن؟
مثلا اگه 20 تیر 91 بفرستی کی جوابتو میدن؟
ممنون
سلامنقل قول:
اگه دفترچه پست نمی کردید که اصلا امسال نمی تونستید در دانشگاه ثبت نام کنید.
به هر حال مشکلی نیست چون شما وقتی وارد دانشگاه میشید براتون معافیت تحصیلی رد میشه.
میتونید دو ترم در دانشگاه آزاد بخونید و در کنکور 91 هم شرکت کنید. بعد از قبولی در کنکور از دانشگاه آزاد انصراف میدید و در دانشگاه جدید ثبت نام می کنید.(فاصله بین انصراف از دانشگاه آزاد و شروع به تحصیل در دانشگاه جدید نباید بیش از یک ماه بشه)
موفق باشی
وهقعا ممنون BEHDANA جان واقعا ممنون
یه دنیا تشکر نمیدونم با چه زیونی ازت تشکر کنم خدا هر چی می خوای بهت بده
مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی
همچنان منتظر راهنمایی دوستاننقل قول:
سلام...
من شرایط خیلی بدی دارم خواهش میکنم هر کی هر راهی به نظرش مرسه لطفامطرح کنه بلکه فرجی حاصل بشه
شرایط فعلی من:
دانشجو ترم 7 -فقط 65 واحد پاس کردم-دانشگاه پیام نور متولد 67
1 سال و 5 ماه نامزد هستم
خدمت سربازی نرفتم
1ماه هست مغازه فروشگاه کامپیوتر باز کردم
================================
خوب در حالت کلی این جوریه
از اون ور از پیام نور خسته شدم واقعا دیگه نمیتونم بخونم با اون حجم کتابها که واقعا برای رشته های فنی خیلی سخته واقعا عذابی بالاتراز این که کتابهای 500-600 صفحه ای پیام نور رو بخونم نیست واسم
میخوام انصراف بدم
خوب اگه انصراف بدم میتونم برم یه دانشگاه دیگه؟خدمت مانع میشه یا نه؟
اگه انصراف بدم با این شرایطی که دارم چجوری میتونم خدمت رو بپیچونم به جز درس
به احتمال زیاد هم بعد از رمضان عروسی میگیرم
بابام هم سنش هنوز به 50 نرسیده حالا 59 پیشکش واسه کفالت
راستی تک پسر هم هستم با یه خواهر 7ساله و یه خواهر که ازدواج کرده
یا علی
پس اگه شهریور قبول نشم چی میشه ؟نقل قول:
شما برای کنکور سال بعد باید دفترچه ارسال کنید،چون نیمه دوم هستید و تا تاریخ 18 اسفند امسال مهلت دارید به شرطی که شهریور درس رو قبول بشید
انتهای پست اول رو مطالعه کنید ایشالله متوجه می شید!:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
با شرایط شما در صورت انصراف باید برین خدمت چون مشمول هستین و نمیتونین بدون پایان خدمت حالا به هر شکل باشه چه عادی چه کفالت و ... دانشگاهی ثبت نام کنین چون دارین انصراف میدین
چون دارین به سلامتی ازدواج میکنین احتمال زیاد بعد آموزشی خدمت تو شهر خودتون تقسیم میشین
تک فرزندی و خواهر و اینجور حرفا تو خدمت اثر نداره. فقط پدر بالای 59 سال کمکت میکنه
یاعلی...
ببخشید کسی که دانشگاه آزاد میره بخاد کنکور سراسری بده باید نوع وظعیت مشمولیتشا چی بزنه تو ثبت نام کنکور
اگه پدر شما بالای 59 باشه ولی تک فرزند پسر نباشی چطوری کمک میکنه بهت ؟نقل قول:
تک فرزندی و خواهر و اینجور حرفا تو خدمت اثر نداره. فقط پدر بالای 59 سال کمکت میکنه
برادر کمتر از 18 سال هم باعث معافیت شما می شه!نقل قول:
این سوالتون جوابش تو دفترچه دانشگاه آزاد که توی بهمن منتشر می شه هست:20:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه من این شرایط رو داشته باشم مثلا دو تا پسر باشیم و پدرم بالای 59 سال باشه به اختیار یکیمون از معافیت کفالت میتونه استفاده کنه نفر دوم باید بره خدمت و دیگه از معافیت کفالت نمی تونه استفاده کنه حالا ممکنه من برم خدمت معافیت رو بزارم برای برادرم یا بر عکس
سلامکد:1390/5/12 چهارشنبه سازمان وظيفه عمومي ناجا: قابل توجه مشمولان داراي گواهي كسر خدمت و ماده 9 بهزيستي سال 1389 گروه ناجا: سازمان وظيفه عمومي ناجا ازتمديد مجدد مهلت ارسال گواهي كسر خدمت و ماده 9 بهزيستي اخذ شده در سال 1389 خبر داد.
سازمان وظيفه عمومي ناجا در اطلاعيه اي اعلام كرد: مشمولاني كه داراي گواهي كسر خدمت (جبهه و جانبازي والدين و بسيج) تا پايان سال 89 بوده و تاييديه آن نيز حداكثر تا تاريخ 09/06/90 در سيستم جامع وظيفه عمومي ثبت گردد مشمول مقررات ايثارگران و امدادجويان در سال 1389 خواهند بود.
همچنين مشمولاني كه داراي فرزند معلول و يا خانواده هايي كه داراي يك فرزند معلول مي باشند و در سال 89 بر اساس مقررات فوق اقدام به اخذ گواهي نموده و تاييديه هاي صادره از سوي سازمان بهزيستي در اين خصوص را نهايتا تا تاريخ 09/06/90 به سازمان وظيفه عمومي ناجا تحويل نمايند و يا اينكه در سيستم جامع وظيفه عمومي ثبت گردد نيز در سال جاري بر اساس آن مقررات مي توانند از اين معافيت بهره مند شوند.
شايان ذكر است در صورتي كه ثبت درخواست آنان بعد از 9/6/90 صورت بگيرد مشمول مقررات ايثارگران و امدادجويان سال 90 خواهند بود لذا به اين دسته از مشمولان تاكيد مي شود هر چه سريعتر براي ثبت درخواست خود به دفاتر پليس +10 مراجعه نمايند.
خواهشا هر کسی میتونه کمکم کنه.
این متن خبریه که توی سایت نظام وظیفه اومده.
من تاریخ اعزامم یکم شهریور هستش.
پدرم 19 ماه جبهه داره که طبق قوانین جدید 6 ماه کسری خدمت میخورم.
پدر من توی نیروی انتظامی ارتش جمهوری اسلامی خدمت کرده و چون نیروی زمینی نبوده بهش کارت ایثارگری ندادن اما تمامی مدارک مربوط به خدمتش رو داره و توی زمستان پارسال که رفته بود مشهد برای همین کسر خدمت من بهش گفته بودن چون ایثارگر محسوب نمیشی اما پسرت میتونه از کسری خدمت اسفاده کنه. اما الان نامه ای مبنی بر کسر خدمت بهت نمیدیم . تا زمانی که برگه سفید اعزام به خدمت من بیاد.
حالا الان این برگه اومده.
پدرم هم الان میخواد بره مشهد.
حالا میخواستم بدونم با این شرایطی که گفتم که خودشون اون موقی بهم گواهی ندادن. الان شرایط من چطوریه؟ شامل قوانین امسال میشم؟ یا قوانین سال 89؟
ممنون میشم نظرتون رو بگید
ببخشید کسی جوابه مارو نمیده؟نقل قول: