متاسفانه مملکت ما همینه.
تا میشه مفت خوری کرد، کسی نمیاد به فکر ملت باشه.
متاسفانه مملکت ما همینه.
تا میشه مفت خوری کرد، کسی نمیاد به فکر ملت باشه.
سلام یکی کمکم کنه
من گوشیمو عوض کردم
Motorola A925
از این قلم نوریا داره
من هر کاره میکنم تنظیمات اتوماتیک به من نمیده میگه سبت نشده گوشی شما
تنظیمات دستیش عجیبو غریبه
جای IP بجایی که 2 تایی باشه سه تایی
مثال:
010.131.026.138
بجایی که اول 10 بزنه 010 میزنه
اعصابم خورد شده
کسی میدونه مشکل من چیه؟؟؟
توروخدا هر می میدونه به این شماره SMS بزنه 0935-3347073
ایرانسل هم مالید!!!!!
سلام
یه سوال:
مجانی بودن اس ام اس ها که در سایت ایرانسل اعلام شده بود از 10 اسفند تا 15 فروردین شامل حال کیا می شه؟
نقل قول:
همه كساني كه تا قبل از 20 اسفند سيمكارتشون فعال شده باشه ! :20:
دوست عزیز داری اشتباه میکنی.نقل قول:
از 10 اسفند تا 15 فروردین ام ام اس اریگانه و اس ام اس آخرین روز رایگان بودنش همین امروزه. در ضمن اینکه ام ام اس فقط برای ایرانسل به ایرانسل است. و شامل حال کسانی میشه که تا آخر اسفند سیم کارت خود را فعال کرده باشند.
این هم لینک هدایای ایرانسل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من که هنوز تو خماری ام ام اس موندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی فرسته ... fail می شه ... ولی یه بار فرستاد ... تنظیماتم درسته ولی چرا نمی فرسته ؟؟
بالاخره دیشب از 11 شب تا 6 صبح همه 950 تا پست رو خوندم. می خواستم پست 1000 اولین پستم باشه اما طاقت نیاوردم. الان دیگه خدای آمار و اطلاعات ایرانسلم!!! اگه کسی سوالی داره بعد از 950 پستی که خوندم حتماً می تونم جوابشو بدم!!!
به نظرشما ایرانسل میتونه خودشو میتونه جمع جور کنه؟یا به سرنوشت تالیا دچار میشه ؟
شما نباید تالیا و ایرانسل را با هم مقایسه کنی . ایرانسل یک اپراتور هست ولی تالیا پیمانکار مخابرات هست که تا حالا هم طبق برنامه خودش رفته و مشکلی نداشته . الان تمام مراکز استانها را هم پوشش داده . در مورد هم ایرانسل با تمام مشکلاتی که داره فعلا قضاوت زود هست و باید حداقل یکسال دیگه را هم صبر کرد و بعد قضائت کرد ولی تا الان بدک کار نکرده . مشکلات ایرانسل که به نظر من باید برطرف بشه :
1- تبدیل محاسبه مکالمه از دقیقه به ثانیه و تعرفه 50 تومان برای هر دقیقه مکالمه و افزایش ندادن آن به هیچ عنوان .
2- ایرانسل باید تمامی مراکز استانها را حداقل بدون نقطه کور در آن شهر پوشش بده و بعد به سراغ پوشش جاده ای و پوشش دادن شهرهای کوچک بره .
3- برای رومینگ مبلغ 200 هزار ودیعه را برداره و یا حداکثر 50 هزار تومان آن را بکنه .
4- پهنای باند برای استفاده از خدمات GPRS را افزایش بده تا سرعت بهتر بشه .
5- مشکل دریافت و ارسال Sms از TCI را برطرف کنه .