یعنی آدم تا ایرانسل رو داره، پیر نمیشه!!!! :n19::n19::n19: :n08::n08::n08:نقل قول:
شما مشکلی که با مودم 6000 داشتی رفع شد یا نه؟
Printable View
یعنی آدم تا ایرانسل رو داره، پیر نمیشه!!!! :n19::n19::n19: :n08::n08::n08:نقل قول:
شما مشکلی که با مودم 6000 داشتی رفع شد یا نه؟
اگر منظور شما قطع شدنه من که نا امید شدم فعلا گذاشتم تا بعد از عید ببینم بالاخره درست میشه یا نه.نقل قول:
جالبه وقتی که مودم رو چند بار بچرخونی طوری که مودم بخواد به یک دکل دیگه کانکت بشه اول قطع میشه و دیگه از وصل شدن خودکار خبری نیست تا اینکه از پشت دستگاه ریست کنم!!
گفتم نکنه مشکل مودم 6000 حل شده که ایرانسل دو مرتبه قیمتها رو کشیده بالا:n10::n10::n10: البته بعید هم نیست حل شده باشه ولی اول قیمت رو میکشن بالا، بعد آپدیت رو منتشر میکنن که نکنه از سود ضرر کنن:n04::n04::n04: آینده همه چیز رو روشن میکنه :n13::n13::n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
مودم من DT-350
مودم بدی نیست، قطعی اوایل ۱ خط سیگنال داشتم زیاد بود روزی ۱ ساعت قطع میشد (شاید از سیگنال ضعیف بود)، الان ۲ خط شده ۱ ۲ هفته هست قطعی ندارم اصلا
افت سرعت بله یکم داره ۶ تا ۱۲
ولی نه اونجور که فکر میکنید
الان ۸ شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ۱۲ ۱ میره بالای ۲۰
نزدیک صبح میشه ۲۵ اینا برای من
ولی سیگنالش خیلی ضعیفه ممکنه خیلی جاها آنتن نده
خیلی ممنون از پاسخ شما. متاسفانه نمی دونم چطور باید در این فروم از پست ها تشکر کرد!نقل قول:
سلام.
دوستان این سرعتهای 10 مگ و 14 مگ و ... که مفت نمی ارزه !!
من اینجا عکسهایی دیدم 60 مگ و 70 مگ و ...
adsl مون که از این سرعتها بالاتره یکم تازه!
4g کمی بالاتر هم میره تا 20 مگ هم میرسه کمابیش .
اگه td-lte بخاد این سرعتا رو بده چه فرقی داره پس!؟
:n27:
بهشون زنگ زدم میگن که زیر 8 مگ باشه فرم براتون پر میکنیم!
این فرم پر کردنها هم الکیه ...
سلامنقل قول:
شما از کچا ADSL دارید (یا دیدید) که سرعتی بالاتر از ۶۰ ۷۰ مگ (یا حتی بالاتر از ۱۰ مگ) بده؟
ADSL2+ has a maximum potential speed of 24Mbps
که البته من بالای 10 مگ ندیدم ایران
درباره ۴جی هم برای من دارم سرعتش بالای ۱۰ ۱۲ مگ نمیره و خیلی وقتا میاد تا ۱ ۲ ... پینگش هم ۲ برابر
تنها چیزی که تست نکردم 4G+ هست، شاید اون بهتر باشه
سلام دوستان من مودم z6ooo ام تو خونه دو تا سه خط آنتن داشت و میانگین سرعت دانلودش 10-12 مگابیت بود اونو داخل یک ظرف در بسته پلاستیکی گذاشته و در پشت بام قرار دادم الان میانگین سرعت دانلودم 40-45 مگابیت و ماکزیمم 46 مگابیته.
درود بر اين فكر و ترفند آريايي! :n02:نقل قول:
كاش 2تا شات هم مي گرفتيد برامون
سلام متاسفانه قبل از اقدام به قرار دادن مودم در پشت بام اسکرین شات نگرفته بودم شات فعلی ام در هنگام بارش برف خدمتتان تقدیم میگردد. img.upload724.com/images/39858158685654613323.png