نقل قول:
5200 , Z710 , W700
سفید W810
پیشنهاد من سامسونگ E900 با بهتربن امکانات و زیبایی مورد پسند برای همه و البته بانوان .
Printable View
نقل قول:
5200 , Z710 , W700
سفید W810
پیشنهاد من سامسونگ E900 با بهتربن امکانات و زیبایی مورد پسند برای همه و البته بانوان .
باسلام:به نظر شما W810 بگیرم یا D900 Samsung!!! آخه قیمتشون یکیه ولی D900 دوربینش 3.2 مگاپیکسله!!!!!!!!
سوال سختیه.نقل قول:
من الان خودم دبلیو810 دارم و برادرم سامسونگ دی900.
بستگی داره از گوشی چی بخوای. مثلاً اگه نصب برنامه روی گوشی زیاد برات مهم نیست، دی900 از خیلی لحاظ سرتره.
نقل قول:
من بيش تر از 2ساله 6230i دارم!!! خيلي عاليه! از همه نظر!!!
به همه هم پيشنهادش مي كنم!:46:
shahab و mobiler گرامي
سپاس از راهنمايي هاتون!:11:
خودمم خيلي دوسش دارم اما سري U سامسونگ رو كه ديدم دودل شدم!
قيمتش تو دبي با اينجا خيلي فرق داره؟ يعني از اونجا بيارم بهتره؟؟؟
راستش اینشو نمی دونم.
سری U سامسونگ معوم نیست کی بیاد ولی می دونم که پارس میکروتل بالاخره وارد می کنه.
مگه U600 نيومده؟
نمي دونين گوشي رو از دبي گوشي بگيرم بهتره يا اينجا؟
به نظر من d900 بگیر چون واقعا این گوشی از معدود گوشیهایی که به پولش می ارزه!نقل قول:
به نظر من که 5300 نوکیا گزینه مناسبیهنقل قول:
اینم لینک توضیحات کاملش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من P990 Sony Ericsson یا N73 Nokia مناسبهنقل قول:
اگه حدود قیمت بدی بهتر میشه کمکت کرد.
می تونی برای مقایسه بیشتر به این لینک بری.
:8: :8: :8:
پيشنهاد ويژه Sony-Ericsson [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي: 2005/12/04 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 41*56 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 114*57*26 ميليمتر - وزن 150 گرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9.25[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2006/04/25 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 36*48 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MiniSD - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 42 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 9.1, S60 3rd edition - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 110*49*19 ميليمتر - وزن 116 گرم