اما یکبار یکی از دوستانم کانالی ایجاد کرده بود و منو توی لیست اعضاش گذاشته بود و من اصلا متوجه نمیشدم این کانال از کیه .... چطور میشه متوجه شد .... ؟! (من پس از چند روز از روی نوشته ها و پستاش متوجه شدم کیه ...)نقل قول:
Printable View
اما یکبار یکی از دوستانم کانالی ایجاد کرده بود و منو توی لیست اعضاش گذاشته بود و من اصلا متوجه نمیشدم این کانال از کیه .... چطور میشه متوجه شد .... ؟! (من پس از چند روز از روی نوشته ها و پستاش متوجه شدم کیه ...)نقل قول:
راستش من دوستم جزو کانکتام بودنقل قول:
وقتی کانال درست کرد و بعدش عضوم کرد متوجه شدم
احتمالا دوستتون جزو کانکتاتون نبوده که متوجه نشدید
پاک کردن شماره از گ.شی کافی نیست باید از تلگرام هم پاک بشه.نقل قول:
کانال خصوصی رو قدیم ها همون اول که داشتی کانال ایجاد می کردی ازت می پرسید که می خوای خصوصی باشه یانه. کانال خصوصی رو نمی شد همین جوری عضو شد یعنی اگر سرچ می کردی نمیومد بلکه باید بهت لینک می داند حتما.نقل قول:
چرا بود...نقل قول:
سلام. مدتیه نمیتونم به کانال جدیدی یا گروه جدیدی یا سوپر گروه جدیدی عضو شم . آیا کسی همچین تجربه با مشکلی داره یا مدینونین علتش چیه. اکانتم بقول معروف لیمیت و ریپورت هستش ولی قبلا نمیشد فقط به غیر از کانتکت ها پیام داد الان مدتیه این مشکلات هم اضافه شده. کسی دیگه هم این مشکلاتو داره یا فقط منم؟ ممنون
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
به خاطر اینکه ریپورت شدیدنقل قول:
منم چون ریپورتیم نمیتونم کانال یا گروه بسازم
آیا با باز نکردن تلگرام و نخواندن پیام، فرستنده متوجه می شود که پیام به گوشی ما رسیده است؟
بله متوجه میشه رسیده ولی مهم خوندن پیامه که 2 تا تیک بخوره کنارشنقل قول:
خب داداش پس متوجه نمیشه دیگه !؟ چون اون یه تیک معنیش اینه که از گوشی ما سند شده حالا در هر حالتی چه اون طرف اصلا تلگرام رو باز نکرده باشه و چه کلا دی اکتیو کرده باشه اون یه تیکه هستنقل قول:
درست نمیگم ؟
ولی تو واتس اپ چون 3 حالت داره ( یه تیک - دو تیک - دو تیک ابی ) طرف میفهمه به گوشی طرف رسیده یا نه
اگر متوجه شدن رو به این بگیریم که پیام خونده بشه آره متوجه نمیشهنقل قول:
ولی من یه بار یه موردی دیدم که به دوستم پیام میدادم ولی 1 تیک خورده بود پیشش ولی دوستم پیامای منو خونده بود و جواب هم میداد
نمیدونم کجای کار مشکل داشت،برای خودم هم عجیب بود