میگم یه بحثی شد تو تاپیک شب زنده داران در ارتباط با ساخت گروه تلگرام . نظرتون چیه برای میزگرد آقایان یه گروه Telegram بسازیم ؟ مدیرشم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n09:
Printable View
میگم یه بحثی شد تو تاپیک شب زنده داران در ارتباط با ساخت گروه تلگرام . نظرتون چیه برای میزگرد آقایان یه گروه Telegram بسازیم ؟ مدیرشم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n09:
بنظر من خیلیم خوبه...فقط بچه های انجمن هم باس باشن...نقل قول:
این دوستمون هر چه سریعتر زیر ساختاشو درس کنه ماهم شماره هامونو پخ میکنیم براشون....
Sent from my GT-I9082
عید فطر امسال شنبه و یک شنبه تعطیله؟
بله تعطیلات دو روزه
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم تعطیلی موخوام!:دی فرداهم باید بکاریم تازه زودترم باید برم:n22::n01:
تلگرام چیست آیا؟!!:n02:نقل قول:
همینجوری با حال تره خرت و پرتش کمتره.شیک و مرتبه. یکم آزادیه بانیاتش محدود نسبت به اون موقع که اونترنت زغالی بود..هی یا:n27:دش بخیر
سلام دوستان.گفتم این تاپیک همه مرد هستن اگه اشکالی نداره سوالی بپرسم...میخواستم بدونم ساز و کار فروش محصولات مثلا دستمال کاغذی یا رب گوجه روی وانت چجوریه؟ یعنی کلا این چیزا چقد هزینشه.؟ من ساکن کرمانشاه هستم...نیروی کار اینجا خیلی زیاده با حقوق خیلی کم هم راضین ولی انصاف نیست خیلی کم بدی...من گفتم با توجه به اینکه چندتا بازار یاب میشناسم میتونم جنس بگیرم ازشون...سوال دیگه اینکه من 17 سالمه و قصد دارم اینکار رو فقط مدیریتش رو انجام بدم...بنظرتون خوبه؟ چجوریاس؟ضایع نیس؟ چون ما یکم موقعیت خانوادگی اجازه همچین کاری نمیده و توی شهر نسبتا کوچیکی مث کرمانشاه که بعضی وقتا اشناها رو میبینی من نمیخوام خودم اقدام کنم...
یه سوال دیگه.25 جعبه 72 تایی دسمال اگه بری جایی مث جمعه بازار هر روز هم بری(روزای دیگه بره n شنبه بازار)چند روزه فروش میره؟؟؟یه وانت رب چی.مثلا رب 1 کیلویی.بعدش اینکه تنوع هم خوبه؟؟؟ مثلا برای رب هم رب1کیلویی ببره هم رب 4 کیلویی.بعد کدومو بیشتر بخرم براش خوبه؟؟؟ کلا بیاین یه همفکری بکنیم دیگه دمتون گرم...
Sent from my GT-I9082
شرایط شهر شما رو نمیدونم ولی اگر همچین چیز تو اصفهان بود خیلی احتمالش کم بود که بگیره کارشنقل قول:
اگر میتونید قرض بگیرید جنس رو بفروشید و پول اون کسی که ازش گرفتید رو هم میتونید حتی با سود بدید که هم برای شما خوبه هم اون
درکل کارش خیلی هم ضاهری نداره دیگه با وانت کف شهر بودن خیلی جالب نیست که جنس بفروشیم
شما کارای بهتر هم میتونید انجام بدید و توصیه های که دارو اینه که شما اگر به پولش احتیاجی ندارسد تا بعد از کنکور و ... کار نکنید تجربه میگه که بعد درستون رو میزارید کنار و این خوب نیست
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
والا به پولش که نه احتیاج ملزمی ندارم...بودجه ای هم که گزاشته بودم برای اینکار برای ps4 جمع کرده بودم میخواستم یه tv32 اینچ هم برای توی اتاقم بگیرم برای ps4 اما خانواده با ps شدیدا و اکیدا مخالفت کردن دیگه منم پولش باد کرد رو دستم هرطور گشتم یجوری خرجش کنم پیدا نشد...
پ.ن:من خودم که نمیخواستم برم رو وانت کار کنم(گرچه کار جوهر مرده!!!)میخواستم بالاخره توی این وانفسا یکی کاری گیرش بیاد و این وسط ما هم پولی گیرمون بیاد؟!؟!بازم ممنون...داداشم میگف تو الان بوی پول به مشامت بخوره درس رو کلا یادت میره!
این شغلی که شما گفتید فقط و فقط تحت نظارت خودتون بجایی خواهد رسید .نون دادادن به دیگران بد نیست اما شما چطور با این اوضاع آشفته اجتماعی که همش و نه اکثرش معضلات اقتصادیه چطور می تونی به یک نفر اعتماد کنی!نقل قول:
بزار تو بانک باشه فعلا عجله نکن همون درستو بخون. اوضاع عقرب در قمره. شیر در گاوه!!