باید میبردیم لعنت به این داوری:n24:
Printable View
باید میبردیم لعنت به این داوری:n24:
سروش جان میخواستم پستت رو لایک کنم ولی خط آخر پستت کار رو خراب کردنقل قول:
ممنون به خاطر پست قشنگت به جز خط آخر
:n16:
حیف شد .
حق ایران باخت نبود واقعا .
ولی احسنت به این بازی رویایی .
................:n24::n25::grrr::sq_23:........... .......
آخه داور بوووووووووووووووووووووووغ چرا انقدر بد داوری کردی ...............؟!
آخه چرا فقط به سود آرژانتین خطا میگرفتی ........؟!
آخه چرا خطایی که روی اشکان دژاگر شد رو پنالتی نگرفتی ..؟!
آخه چرا انقدر تو پای بازیکنان بودی.........؟!
این مطلبو یک کاربر خارجی در انجمن انگلیسی زبان میلان گذاشته بود که به نظرم جالبه و گفتم برای دوستان هم بذارم تا لذت ببرن : :n01:
چرا بازیکنان ما نمیتونن مثل ایرانی ها بازی کنننقل قول:
why can't our players play like Iran
they are giving everything to win
even though it's for their country, i want that sort of commitment here
اونا همه کاری برای پیروزی کردن .
حتی اگر هم فکر کنیم این برای کشورشون بوده ,به هر حال من همچین تعهدی رو اینجا {میلان} میخوام .
دوستان لطفا دنبال مقصر نگردند انقدر. فدای همتون بشم میدونم ناراحتید اما مسی مسیه ! نکونام اشتباه خاصی نکرد انقدر بزرگش کنیم .. این مسیه ک جادو کرد .. برید الان رسانه های خارجی رو بخونید همه دارن میگند به لطف مسی تونستند مارو ببرند و دارند از ایران تقدیر میکنند .
سایت فیفا گفته ایرانیها باید به خودشون افتخار کنند با این بازی منظم و شجاعانه ...
رکورد بچه ها ماله همین سایت ( پست های پشت سر هم توی تاپیک گروه F )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقصر اصلی باخت کسی نیست جز نکونام. حتی اگه داور اون پنالتی رو میگرفت، مشخص نبود بعدش چی میشد ولی اشتباه نکونام فوق العاده بچه گانه بود. با 35 سال سن و کاپیتانی تیم، چنین اشتباهی رو کردن نشانه حماقت یک بازیکنه.
واقعا متاسفم واسه بعضیا. پیج مسی...
.
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - رئیس جمهور ایران در پیامی خطاب به تیم ملی فوتبال این کشور پس از شکست مقابل آرژانتین گفت: سرتان را بالا بگیرید.
به گزارش بیست چهارده،حسن روحانی پس از شکست تیم ملی فوتبال ایران در دقیقه اول وقتهای تلف شده نیمه دوم مقابل آرژانتین در دومین دیدار دو تیم در گروه F رقابتهای جامجهانی ۲۰۱۴ فوتبال برزیل با ارسال پیغامی به شاگردان کیروش نوشت: یوزپلنگهای ما عالی بازی کردند. این نتیجه شایسته شما نبود اما تلاش فوقالعادهای کردید. سرتان را بالا بگیرید.
.