درود :
من می خوام بازی هایی که از اینترنت می گیرم روی سی دی رایت کنم و با ps1 بازی کنم اما نه با نرو و نه با الکل نتونستم آیا برای این کار روش خاصی وجود داره ؟ممنون می شم اگه منبع خوبی برای این کار (توضیح کامل) معرفی کنید
Printable View
درود :
من می خوام بازی هایی که از اینترنت می گیرم روی سی دی رایت کنم و با ps1 بازی کنم اما نه با نرو و نه با الکل نتونستم آیا برای این کار روش خاصی وجود داره ؟ممنون می شم اگه منبع خوبی برای این کار (توضیح کامل) معرفی کنید
nدوستان من بالاخره تونستم بعد از 3 سال سعی و تلاش بازیهای ps2 رو رو حز اجرا کنم . البته بعد از ارتقا pc .
فقط دوست دارم tekken5 رو بازی کنم.من آخرین ورژن pcsx2 رو که یکی از بچه ها تو امضاش گزاشته (1474 ) دانلود کردم که plugin هم داره خودش. حالا بهترین تنظیمات برای سیستم من که بتونم tekken5 رو بازی کنم چیه؟
اینم سیستمم:
cpu : i7 920
vga : 260 216
ram : 3gb
ای بابا کسی نیست جواب بده لطفا کمک کنین
خوب گمونم داری با یه تلویزیون قدیدمی کار میکنی درسته که این بازی گمونم pal باشهنقل قول:
سلام
من یک پچ برای افزایش گرافیک مبدل پلی1 میخوام.کسی نداره؟
نه بابا السیدی سونی 52 اینچه !نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بازی God of war 2 رو با pcsx2 0.9.6 اجرا کردم اما وقتی به این قسمت بازی میرسم یهو گیر میکنه و دیگه تکون نمیخوره میشه بگین مشکلم از کجاست ؟
harvest moon a wonderful life بازی
بابا هاروست مون جدید اومده خیلی قشنگ تره اونو بازی کنید کلی چیز جالب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمونم این مشکل شما تو ---------- هم گفتی از patch استفاده کن درست میشه در قسمت misc تیک enable patch رو بزننقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/123692658/b632e091/_3__2F123FD8.html
ببینم برای ps2 هست کی اومده اسم کامش رو بگونقل قول: