مبارک باشه. امیدوارم پرفکت براتون کار کنهنقل قول:
Printable View
مبارک باشه. امیدوارم پرفکت براتون کار کنهنقل قول:
من که رفته بودم بازار فروشنده ها میگفتن هم با گرافیک 645 هست هم i7 سفید بکلایت دار اما گیر نمیاد باید خیلیی دنبال بگردینقل قول:
سلام راستش منم لالن با نور 50% باهاش وبگردی میکنم و چندین نرم افزار کاربردی هم باز میکنم 2ساعت 2:15 بیشتر نگه نمیداره(10درصد باطری که داره حدوداً میزنه 17-18 دقیقه خاموش میشه)نقل قول:
اگه بخوام با نور 100% و بازی سنگین باهاش کار کنم فکر کنم نیم ساعت هم جواب نده:n19:
میدونی یه حسی بهم میگه ویندوز 8 با بالا اومدنش خیلی برنامها رو ران میکنه که اونا باعث میشن باطریش زود خالی شه یه win 7 نصب کن ضرر نداره
حتی با درایورهایی که خود ویندوز 7 میشناسه تست کن ببین چجوریا جواب میده
آقا جدا راست میگی،یعنی همچین کانفینگی تود بازار تهران هست:n04:بی زحمت اگه پیداکردی آدرس فروشنده شو به ماهم معرفی کن ممنونت میشم:n16:نقل قول:
چشم ،اگه جایی دیدم بهتون میگم البته بازار مشهد.:cool:نقل قول:
راستش بکلایت چیز خیلی خیلی واجبی نیست من از سال 1380 که کامپیوتر خریدم تا هفته پیش با کیبرد بکلایت دار کار نکرده بودم :n29:، احساس نیازی هم به بکلایت پیدا نکرده بودم.
ببین کدوم برات اولویت بیشتری داره من که واسم رنگ زیاد مهم نبود واسه همین گفتم شکلاتی بگیرم که بکلایت داشته باشه
مرسی اره 635 هست
بیکسلهاش اگ با دقت نگاه کنی توی چشم میزنه.....:(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خیلی لطف کردینقل قول:
میشه دقیق توضیح بدید راستی نفهمیدم یعنی کنتراست پایینه یا رنگاش خوب نیس یا تیره س و ......
کیفیت صفحه نمایش : لطفا دانسته های خود را مطرح کنید .
سلام دوستان میخواستم بدونم تو این رنج ( i5 وi7 ) کسی اطلاعی داره که سایر برندها صفحه نمایش شون دارای چه کیفیتی است . منظورم این که فکر نمیکنم اختلاف فاحشی تو این رنج قیمت باشه . به طور مثال v3 از ایسر هم همین کیفیت رو داره . دوستان اگر اطالاعاتی از سایر برندها دارند لطفا بزارا تا مقایسه خوبی صورت بگیره.
آره تو دیجی کالا که گفته کنتراست پایینه.پیکسلها تقریبا معلوم هستند.البته خیلی مهم نیست.یعنی مشکلی نداره.من که خیلی علاقه به عکس نگاه کردن دارم تقریبا راضیم.فقط مشکل من گرم شدنشه که قسمت بالای سمت چپ کیبورد گرم میشه موقع بازی.البته زیرش هم گرم میشه که با کول پد قابل حله.انتظار چنین چیزی رو از لنوو که میگفتن کولینگش خوبه نداشتم.تو NoteBookCheck هم که review زد 500 رو نگاه کنی دمای اکثر نقاطش زیاده.سامسونگ np350 میانگین دماش 10 درجه پایینترهنقل قول:
البته من تو این رنج قیمت چیزی بهتر از این پیدا نکردم و برای دوستم هم دیروز همین Z500 رو گرفتم.حالا تو اتاق دوتا Z500 سفید i5 داریم.....
البته موضوع صفحه نمایش تا زمانی که کنار یه نوت بوک دیگه نذاریش خیلی معلوم نمیشه برات و عادت میکنی...
به دلیل امتحانات خیلی نمیتونم به سایت سر بزنم.موقعی که من خریدم تاپیک 30 صفحه داشت اما حالا....
این نشان از توانمندی بابای Z500 داره:n16:
والا من با نور زیر 50% دارم کار می کنم.نقل قول:
اتفاقا خودم هم به ویندوز8 شک کردم برای همین دیشب 7 ریختم. با 7 حدود 2 ساعت (1 ساعت و 50) جواب داد. راستش به نظر من زیاد راضی کننده نیست. اما فعلا چاره دیگه ای هم ندارم. زنگ زدم گارانتی سازگار گفتن فقط به لپ تاپ های خودشون سرویس خدمات میدن و قبول نکرد با هزینه برای من باتری تعویض کنه. گارانتی خودمم که هماهنگ بود و 17 روز لپ تاپ را خوابوند و میگن باتری را عوض کردن اما برا من سواله اگه عوض کردن تست نکردن؟ اگه تست کردن معیارشون چی بوده؟ تقریبا مطمئنم لپ تاپم باز نشده. اما نمی تونم اثبات کنم .... :n03:
دیگه چاره ای نیست بهتره سعی کنم دوباره حس خوب پیدا کنم و باهاش ارتباط برقرار کنم . با وزنی که داره احتال اینکه من زیاد بخوام ببرم اینور اونور کمه و توی خونه و محل کار هم معمولا دسترسی به برق شهری هست دیگه :n01:
لینو ، لینو .... چرا با ما نمی سازی؟ :n14: