سلام
عذر میخوام کتاب Hueber Wortschatz & Grammatik A1 از لینکی که قرار دادید، قابل دانلود نیست. ممنون میشم اگه لینکشو بذارید.
Printable View
سلام
عذر میخوام کتاب Hueber Wortschatz & Grammatik A1 از لینکی که قرار دادید، قابل دانلود نیست. ممنون میشم اگه لینکشو بذارید.
من لینک دانلود این کتاب Spielerisch Deutsch lernen. Wortschatz und Grammatik رو هم پیدا نکردم. میشه لینک دانلودش رو بذارید؟
لینک دانلود صوت کتاب Hören Sie mal هم نبود!
آقا لینک دانلود کتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که کار نمی کنه!!
سلام
دوستان چقدر زمان میبره تا کسی زبان المانی رو فول بشه ؟
ایا با تکرار و تمرین بیشتر از یک سال زمان میبره ؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستان چقدر زمان میبره تا کسی زبان المانی رو فول بشه ؟
ایا با تکرار و تمرین بیشتر از یک سال زمان میبره ؟
برای سطح b2 (که البته فول نیست معمولی هست )به نظرم اگر. خیلی خوب کار کنید و وقت بگذارید دو سال جوابگو است..نقل قول:
یک سال چندان راه به جایی نخواهید برد...
اما برای سطوح بالاتر مثل c2 تا سه سال و بیشتر هم وقت میگیره ....
مشکل ترین چیز هم از نظر من در المانی شبیه بودن بسیاری از افعال و اسم ها از نظر نوشتاری هست که کار رو برای حفظ کردنشون سخت میکنه و بعد هم سخت بودن افزایش قدرت شنیداری هست ... تند حرف میزنند و بعضی ایالت ها شون لهجه بخصوصی دارند که واقعن فهمش سخته حتی برای لول های b2 و بالاتر
نقل قول:
ممنون از پاسخ کاملتون
یعنی حتی با روزی 4 ساعت وقت گذاشتن هم طی یک سال یا نهایت یک سال و نیم نمیشه به سطح b2 رسید ؟
قصد دارید کلاس هم برید ؟نقل قول:
اگر واقعا روزی چهار ساعت وقت بگذارید فکر کنم بتونید توی یک سال نیم به سطح b2 برسید .... توجه کنید که المانی حداقل در لول های اولیه به هیچ عنوان (البته نمیشه گفت به هیچ عنوان بهتر بگم راحت نیست !) زبان خود خوانی نیست وحتما سعی کنید کلاس یا معلم خصوصی بگیرید...
در اخر همه چیز به انگیزه شما برمیگرده تو کلاس ما هستند کسانی که یکسال از شروع یادگیری المانی شون گذشته و هنوز در مسائل اولیه و بسیار پایه گیر هستند
سلام به همگی
یه سوال فنی دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید. کدام یک از دو جمله زیر درسته؟
1- Mir ist nicht ganz klar, dass wo finden diese Kurse statt
2- Mir ist nicht ganz klar, dass wo diese Kurse stattfinden
از طرفی wo قید (adv) هست و بعدش باید verb بیاد، از طرف دیگه dass همیشه فعل رو به آخر میفرسته.
نقل قول:
اگر اشتباه نکنم :
Mir ist nicht ganz klar, wo diese Kurse stattfinden
اینجا wo یه حالت nebensatz داره